07 Δεκεμβρίου 2022

Εκδήλωση κατευνασμού του ΕΒΕ το απόγευμα, για τα "κόκκινα" δάνεια για να μην εκδηλωθεί η οργή των πολιτών στους δρόμους της Καστοριάς

 


 7.12.2022 11:12πμ

Εκδήλωση κατευνασμού του ΕΒΕ το απόγευμα στις 6:00μ.μ,  για τα "κόκκινα" δάνεια για να μην εκδηλωθεί η οργή  των πολιτών στους δρόμους της Καστοριάς΄ίσως η ιδέα είναι του προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς Μπάμπη Καραταγλίδη, ο οποίος έχει τέτοιες ιδέες για την προεκλογική βοήθεια του κόμματος της ΝΔ.

Δεν μας ενημέρωσε ακόμη σε σχετική ερώτηση μας που βρίσκεται η επιχείρηση του ως μέλος και Πρόεδρος του Ε.Β.Ε έπρεπε να έχει επιχείρηση, φυσικό κατάστημα, και όχι μόνο ενδεχομένως στα χαρτιά!!!  

Χθες υποδέχθηκε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα στο Επιμελητήριο Καστοριάς όντας στέλεχος της ΝΔ πέραν της 40ετίας, να σημειωθεί είχαν αδρανοποιηθεί όλες οι υπηρεσίες του Ε.Β.Ε όλη την χθεσινή ημέρα 6.12.2022  κατά την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού.


Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

Ο Αστυνομικός διευθυντής Καστοριάς κάνει "δημόσιες σχέσεις" με τον Α.Τσίπρα κατα την χθεσινή επίσκεψη του στην Καστοριά ; ως δεν όφειλε - Εκτός αν όφειλε



11.2022. 7:23πμ
newsroom:fyllokaiftero@gmail.com
tsipras-kastoria__2_
Ο Αστυνομικός διευθυντής Καστοριάς κάνει "δημόσιες σχέσεις" με τον Α.Τσίπρα  ..και δεν είναι τυχαία...  "ατυχηματικού" χαρακτήρα χειραψία , κατά την χθεσινή επίσκεψη του στην Καστοριά ;  ως δεν όφειλε  - Εκτός αν όφειλε. Για τόσα λίγα άτομα  και με  " ησυχία τάφου"  στην πόλη δικαιολογείτε η παρουσία ανώτερου αστυνομικού ;

Δεν ήταν περισσότεροι από 120 άτομα Κοζανίτες Φλωρινιώτες και κομματικοί πολίτες  του ΣΥΡΙΖΑ της Καστοριάς!!
tsipras-kastoria__6_
 
Στην φωτογραφία που ακολουθεί κάνει χειραψία με πρώην υποψήφιο του ακροδεξιού  κόμματος του Καρατζαφέρη "ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ"  του  γνωστού Κτηνοτρόφου Μανώλη!!

Πάντα "παρέα" με την πρώην στέλεχο του  βαθύ ΠΑΣΟΚ  τότε, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα,  κ. Ο.Τελιγιωρίδου.
tsipras-kastoria__4_
tsipras-kastoria__5_
Εμφανής η αμηχανία του Πρωθυπουργού που θα έσκιζε τα μνημόνια με έναν νόμο!! και έχει αντί αυτού στο ενεργητικό του 2 μνημόνια.