12 Ιανουαρίου 2021

ΒΙΝΤΕΟ :Γιατρός Δ.Αντωνίου - Είναι βλακώδες να κλεινεις τον κόσμο - Δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος στα εμβόλια


Γιατρός Δ.Αντωνίου - Μεταλλάξεις Λόγω Εμβολίου & Απρόβλεπτες Συνέπειες Περισσότερα για τον κ.Αντωνίου εδώ: https://zoidosia.blogspot.com/2014/02...

      Δείτε με προσοχή αυτό το βίντεο  

Γιατρός Δ.Αντωνίου σε συνέντευξη του.

.

 

Γιατί εσείς οι αναγνώστες το ζητήσατε!!

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

 

Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού- Το μετέτρεψαν σε κέντρο εμβολιασμού και ...είχαν χαλασμένα τα τηλέφωνα!!!


Με ένα σωρό τηλέφωνα μας είπαν "ήταν χαλασμένα χθες και σήμερα το πρωί ", δυο ημέρες και αυτό είναι ένα το μοναδικό κέντρο υγείας στον δήμο Άργους Ορεστικού το οποίο όμως έχει μετατραπεί σε Κέντρο Εμβολιασμού των γερόντων των ανθρώπων άνω των 85χρόνων, όπως έγινε  και με  το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Όλα αυτά τα τηλέφωνα δεν απαντούσαν.

 

  1. ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ 2467041090
  2. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ 2467051030
  3. ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ 2467051033
  4. ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ        2467051017
  5. ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ 2467051024
  6. ΦΥΣΙΑΤΡΕΙΟ        246705102

 Συν το 2467044091 - και το 2467041068 το οποίο προφανώς είναι του διευθυντή του κ.Σταύρου Μαγαλιού  ιατρού και πολιτικού υποψηφίου της ΝΔ σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

 Ούτε το Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο δεν έχει τέτοιον αριθμό τηλεφώνων συνολικά.

Θα το αναζητήσουμε δημοσιογραφικά και αύριο.

    Γιατί εσείς οι αναγνώστες το ζητήσατε!!


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com

«Βόμβα» του δημάρχου Θεσσαλονίκης: Ζητά περισσότερη αστυνομoκρατία στην πόλη - Αίτημα σε Χρυσοχοΐδη

Αίτημα σε Χρυσοχοΐδη

Την ενίσχυση της δύναμης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ζητά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.  Όπως μεταδίδεται για αυτή του την απόφαση έλαβε υπόψη τα δεδομένα αλλά και τις… ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις της περιόδου, λόγω της πληθώρας των καθηκόντων με τα οποία έχει επιφορτιστεί η ΕΛΑΣ.

Ως εκ τούτου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης απευθύνθηκε με σχετική επιστολή του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, επισημαίνοντας ότι τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ αλλά και η ευκταία επάνοδος στην κανονικότητα δημιουργούν αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης.

«Η ασφάλεια των πολιτών, η πάταξη της εγκληματικότητας κι ο περιορισμός της παραβατικότητας, η τήρηση των υγειονομικών μέτρων αλλά και η διατήρηση της κοινωνικής ειρήνης είναι για εμάς προτεραιότητα. Βλέπουμε τις ανάγκες του σήμερα, αλλά σκεφτόμαστε και το άμεσο μέλλον. Ζητούμε την ενίσχυση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, γιατί ακριβώς αναγνωρίζουμε τη μεγάλη προσφορά της», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε: «Είμαι σίγουρος ότι στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το αίτημά μας αυτό θα εισακουστεί».

«Εξάλλου, η ενίσχυση και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη συνιστά βασική παράμετρο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής κάθε τόπου», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Δήμου.

 

 Με πληροφορία από το el.gr και την Ε.Δ.Ο Θεσσαλονίκης  του fyllokaiftero1.blogspot.com

 

Προηγούμενα άρθρα:

«Σε αυταρχικό καθεστώς εξελίσσεται η διακυβέρνηση της Ελλάδας» προειδοποιεί το Politico

ΒΙΝΤΕΟ :Γιατρός Δ.Αντωνίου - Είναι βλακώδες να κλεινεις τον κόσμο - Δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος στα εμβόλια

Γιατί εσείς οι αναγνώστες το ζητήσατε!!

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

 

Κορωνοπαραμυθοπανδημία: Περιόρισε και εξαφάνισε τις υπόλοιπες ιώσεις;


Κορονοϊός: Περιορίζει η πανδημία τις υπόλοιπες ιώσεις;

Τείνει να ξεχαστεί από πολλούς κι όμως: Υπάρχουν ακόμη τρόποι να αρρωστήσει κανείς, που δεν σχετίζονται με τον κορονοϊό. Τα κρούσματα ωστόσο των ασθενειών σε σχέση με τα περασμένα έτη εμφανίζονται μειωμένα. Γιατί;

Πότε κρυολογήσατε τελευταία φορά; Φαντάζει και σε εσάς σαν μία μακρινή, θολή ανάμνηση; Ακόμη και τα παιδιά που αρρώσταιναν συνεχώς, είναι παραδόξως εδώ αρκετό καιρό υγιή. Παρόμοιες παρατηρήσεις έχουν κάνει πολλοί τελευταία, ήδη κατά τη διάρκεια του πρώτου, αλλά και του δεύτερου λοκντάουν. Στην αρχή υπήρχε η υπόνοια: Μήπως είναι ιδέα μου; Μήπως απλά λόγω της πανδημίας έχουμε απλά καλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει στον οργανισμό μας;

Το 2020 έφυγε και οι επιστήμονες έχουν τα πρώτα ολοκληρωμένα αποτελέσματα από τις περσινές έρευνες. Αυτά φαίνεται μάλιστα να επιβεβαιώνουν και οι εαρινές παρατηρήσεις: «Ο αριθμός των κρουσμάτων πολλών ιώσεων δείχνει να μειώθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», συνοψίζει η Σόνια Μπέντερ από το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI).

Μείωση των αναπνευστικών παθήσεων, αλλά και των ΣΜΝ

Προκειμένου να διερευνηθούν πιθανές επιπτώσεις της πανδημίας, οι ειδικοί του ινστιτούτου RKI προχώρησαν σε ανάλυση ασθενειών με υποχρεωτική καταχώρηση από τη φυματίωση, μέχρι την σαλμονέλα και την ηπατίτιδα Ε. Ανάμεσα σε Μάρτιο και αρχές Αυγούστου 2020 καταχωρήθηκαν σχεδόν 140.000 κρούσματα, τα οποία δεν είχαν καμία σύνδεση με τον κορωνοϊό. Αυτό αντιστοιχεί σε μείωση περίπου 35 τοις εκατό σε σύγκριση με τους αριθμούς προηγούμενων ετών (από Ιανουάριο 2016 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020). Σημαντική μείωση σημειώθηκε σε παθήσεις του αναπνευστικού, καθώς και οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες.

Η μείωση αυτή βέβαια δείχνει να επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας: κλειστά σχολεία και παιδικοί σταθμοί, αποστάσεις ασφαλείας και περιορισμός των κοινωνικών επαφών – όλα αυτά φαίνεται να είχαν αντίκτυπο στη μετάδοση αναπνευστικών και γαστρεντερικών παθήσεων. Σύμφωνα μάλιστα με το RKI, η συνολική μείωση αφορά όλες τις ηλικιακές ομάδες, αν και περισσότερο αισθητή έγινε στις ηλικιακές ομάδες των παιδιών έως 14 ετών και ηλικιωμένων άνω των 80 ετών.

Το γεγονός ότι οι Γερμανοί σταμάτησαν τους τελευταίους μήνες να ταξιδεύουν έγινε επίσης αισθητό, σύμφωνα με την Σόνια Μπέντερ, καθώς μία άμεση συνέπεια ήταν λιγότερες ασθένειες, από δάγκειο πυρετό μέχρι ελονοσία – φαινόμενο όχι σπάνιο ανάμεσα σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν από περιοχές υψηλού κινδύνου. Ωστόσο, στις περιπτώσεις καταγραφής των κρουσμάτων πρέπει να ληφθεί υπόψη πως οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις δεν δίνουν ολοκληρωμένη εικόνα. Ο χαμηλός αριθμός κρουσμάτων θα μπορούσε για παράδειγμα να οφείλεται στο ότι οι ασθενείς φοβούνται μία ενδεχόμενη μόλυνση από κορωνοϊό, και έτσι για τον λόγο αυτό αποφεύγουν την επίσκεψή τους στο γιατρό ή ενδεχομένως να οφείλεται και στην υπερφόρτωση των ιατρείων.

Ένα πρώιμο τέλος για την εποχική γρίπη

Προβλήματα σχετικά με την καταγραφή των ασθενειών είναι ένα ενδεχόμενο, σύμφωνα με τον Ράφαελ Κολάιτς, «αυτό όμως πιστεύω πως δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ενώ αντίθετα θα περίμενα πως οι διαρκείς έλεγχοι θα είχαν κάποιο αντίκτυπο στις καταχωρήσεις και άλλων ασθενειών», αναφέρει ο επιδημιολόγος από το Πανεπιστήμιο Μάρτιν Λούτερ στην πόλη Χάλε-Βίτενμπεργκ.

Βέβαια, σύμφωνα με ειδικούς από το Τμήμα Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Βερολίνου, τα μέτρα που λήφθηκαν κατά της εξάπλωσης του κορονοϊου φαίνεται να επέδρασαν και στην εξάπλωση και άλλων μολυσματικών ασθενειών.

Άλλωστε έχει ήδη αποδειχθεί πως το πρώτο λοκντάουν έφερε ένα πρώιμο τέλος στην επιδημία της γρίπης.

Από την άλλη βέβαια, σύμφωνα με μελέτες του ΡΚΙ, από τον Μάρτιο του 2020 φαίνεται να έχουν αυξηθεί τα κρούσματα… εαρινής μηνιγγοεγκεφαλίτιδας εξαιτίας τσιμπημάτων από τσιμπούρια – κάτι που φαίνεται να οφείλεται στις συστηματικές εξορμήσεις στην φύση, εν μέσω λοκντάουν και πανδημίας.

Πηγή: DW

 

Γιατί εσείς οι αναγνώστες το ζητήσατε!!

«Σε αυταρχικό καθεστώς εξελίσσεται η διακυβέρνηση της Ελλάδας» προειδοποιεί το Politico

«Σε αυταρχικό καθεστώς εξελίσσεται η διακυβέρνηση της Ελλάδας» προειδοποιεί το Politico

Πανευρωπαϊκή ανησυχία φαίνεται πως επικρατεί για τα αυταρχικά μέτρα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς το Politico εξαπέλυσε επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση την οποία κατηγορεί έμμεσα ότι έχει εγκαθιδρύσει ένα αυταρχικό καθεστώς με πρόσχημα την προστασία των πολιτών, σε ένα άρθρο που θυμίζει αντίστοιχα άρθρα για χώρες όπως η Τουρκία και το Πακιστάν.

Βέβαια αυτό δεν προκαλεί εντύπωση καθώς στον δείκτη αυστηρότερων απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού της Οξφόρδης η Ελλάδα βρίσκεται τέταρτη από το τέλος, πίσω μόνο από το Λίβανο, Τη Μογγολία, την Ονδούρα και τη Βενεζουέλα και την ξεπερνούν χώρες όπως το Ιράν, η Τουρκία και η Κίνα.

Συγκεκριμένα το Politico αναφέρει ως χαρακτηριστικό παράδειγμα της απαγόρευσης των διαδηλώσεων, οι οποίες βέβαια έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως για την καταστολή πολιτών που διαμαρτύρονται για τα εξοντωτικά μέτρα ή «τολμούν» να παρελάσουν ή να αγιάσουν τα ύδατα.

Χαρακτηριστικά το Politico αναφέρει πως  «Η πανδημία έδωσε στις δυνάμεις ασφαλείας - επιφορτισμένες με την επιβολή των αυστηρών κανόνων κλειδώματος - μεγαλύτερες εξουσίες και στη συνέχεια ήρθε η απαγόρευση των διαδηλώσεων.

Η κυβέρνηση αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να περιορίσει ή να απαγορεύσει εντελώς τις διαμαρτυρίες που θεωρούνται ότι απειλούν τη δημόσια ασφάλεια. Το νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο ο διοργανωτής είναι επίσης υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημία που προκλήθηκε από τους διαδηλωτές, επικρίθηκε έντονα από κόμματα της αντιπολίτευσης και ομάδες δικαιωμάτων. Όλες οι διαμαρτυρίες στη συνέχεια απαγορεύτηκαν όταν η Ελλάδα μπήκε στο δεύτερο κλείδωμα στις αρχές Νοεμβρίου».

Το άρθρο κλείνει λέγοντας πως «η Υγεία προστατεύεται από τη Δημοκρατία, το ένα είναι προϋπόθεση για το άλλο».


Pronews

 

  Γιατί εσείς οι αναγνώστες το ζητήσατε!!


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com

Αποχαιρετά τον Μητροπολίτη : Τάδε έφη - Ο Διευθυντής του Εν. Ειδικού Επαγ. Γυμνασίου Λυκείου Καστοριάς Τζιλίνης Αναστάσιος

 

 

 

          Γιατί εσείς οι αναγνώστες το ζητήσατε!!


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com

Ματαιώθηκε επίσκεψη ΥΕΘΑ & Α/ΓΕΕΘΑ στο Καστελόριζο «για να μην προκληθούν οι Τούρκοι»: Τι καταγγέλλει στέλεχος της ΝΔ

Ματαιώθηκε επίσκεψη ΥΕΘΑ & Α/ΓΕΕΘΑ στο Καστελόριζο «για να μην προκληθούν οι Τούρκοι»: Τι καταγγέλλει στέλεχος της ΝΔ

Σε σοβαρότατη καταγγελία για τα εθνικά θέματα προχώρησε το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, με συμμετοχή στις κυβερνήσεις Κώστα Καραμανλή, κ.Φεβρωνία Πατριανάκου, η οποία σε ανάρτησή της αναφέρει πως ακυρώθηκε επίσκεψη του ΥΕΘΑ και του Α/ΓΕΕΘΑ στο Καστελόριζο, για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι!

Ανεβάζοντας μία χαρακτηριστική εικόνα με το Καστελόριζο που γράφει «είναι δυνατόν να ακυρώνεται επίσκεψη υπουργού στο Καστελόριζο για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι», η κυρία Πατριανάκου ζητάει απαντήσεις από την κυβέρνηση.

«Τι δεν καταλαβαίνουμε; Τι δεν μας λένε;
6/1: Σύγκρουση σκαφών τουρκικής ακτοφυλακής και Ελληνικού λιμενικού στα Ίμια
8/1: Αναβολή προγραμματισμένης επίσκεψης στο Καστελόριζο, του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, με τον αρχηγό ΓΓΕΘΑ, Στρατηγό Κ. Φλώρο
Ζητούνται απαντήσεις»,
αναφέρει.

\

Με αυτή την κίνηση ο υπουργός Άμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είναι σαν δείχνουν πως όχι μόνο η θαλάσσια ζώνη του Καστελόριζου, αλλά ολόκληρο το νησί είναι περιορισμένης κυριαρχίας! 

Είναι πρωτοφανές πως Έλληνες αξιωματούχοι φοβούνται να πατήσουν σε ελληνικό έδαφος «για να μην προκληθούν» οι Τούρκοι. Δηλαδή οι Έλληνες τι πρέπει να πουν με τις συνεχείς επισκέψεις Ερντογάν, Τσαβούσογλου και Ακάρ σε παράνομα κατεχόμενο και εθνοκαθαρμένο  έδαφος στην Κύπρο; 

Δεν γνωρίζουμε αν η ακύρωση έγινε λόγω διερευνητικών, αλλά η χθεσινή «πρόσκληση» Τσαβούσογλου από τα Κατεχόμενα για διερευνητικές δεν ήταν πρόκληση με σαφέστατο μήνυμα προς την Ελλάδα; Εκεί γιατί δεν «προκλήθηκε» κανείς από την Αθήνα; 

Πάντως η ανάρτηση της κα. Πατριανάκου δεν ήταν μία μεμονωμένη αντίδραση αλλά εκφράζει ένα μεγάλο μέρος τόσο τον στελεχών (πρωτοκλασάτων και μη) όσο και της βάσης της ΝΔ που βλέπει το κόμμα να έχει μετατραπεί σε κάτι που μόνο κεντροδεξιά δεν θυμίζει.

Και μπορεί τα «καραμανλικά» στελέχη της ΝΔ να κρατούν «χαμηλό» προφίλ για την ώρα αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως αυτή η δυσαρέσκεια εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ δεν θα ξεσπάσει κάποια στιγμή.


 

Pronews

                                                  Γιατί εσείς οι αναγνώστες το ζητήσατε!!


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

 

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ!!! Θρανία έξω στο Ναύπλιο! Μάθημα στην αυλή με τον καιρό να αγριεύει, ΒΙΝΤΕΟ


 
Κτιριακό το πρόβλημα λένε οι δάσκαλοι...

Μετά τις κουβέρτες και άλλα ευτράπελα σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας, στην Αργολίδα πέρασαν στο επόμενο επίπεδο και έβγαλαν τα παιδιά να κάνουν έξω μάθημα, την ώρα που ο καιρός επιδεινώνεται.

 Συγκεκριμένα, στο δημοτικό Αγίου Ανδριανού του Δήμου Ναυπλιέων βγήκαν θρανία και καρέκλες στο προαύλιο!!!

Μάλιστα, ο ΕΟΔΥ προτρέπει τους εκπαιδευτικούς να κάνουν μάθημα έξω από τις αίθουσες, εφόσον ο καιρός το… επιτρέπει, συνεπώς οι εικόνες που παρατηρήθηκαν στον Άγιο Ανδριανό είναι μέσα στα πλαίσια των οδηγιών που έχουν δοθεί από τους «ειδικούς», ισχυρίζονται οι εκπαιδευτικοί, ενώ ο Α.Ντέμος, πρόεδρος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έκανε λόγο για διαμαρτυρία, επειδή η σχολική αίθουσα των μαθητών είναι 15 τ.μ.

Ζητά το μάθημα των παιδιών να γίνει σε αίθουσα πνευματικού κέντρου.

Όλα αυτά προκαλούνται φυσικά από τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και την επιβολή της κοινωνικής απόστασης.

Δείτε από το 3.18:

.

 

 Προηγούμενο σχετικό άρθρο:

ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΛΟΓΩ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"...

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

 

Μετέτρεψαν σε εμβολιαστικό κέντρο το Νοσοκομείο Καστοριας : Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Αποδυναμώνονται από προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό άλλες λειτουργίες

ΠΟΕΔΗΝ : Μετατρέπουν σε εμβολιαστικά κέντρα τα νοσοκομεία
Αποδυναμώνονται από προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό άλλες λειτουργίες

Αλλαγές στον τρόπο εμβολιασμού της χώρας καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, η οποία τονίζει πως τα νοσοκομεία μετατρέπονται σε εμβολιαστικά κέντρα για το γενικό πληθυσμό.

«Τα εμβολιαστικά κέντρα για το εμβόλιο του κοροναϊού στα νοσοκομεία σχεδιάστηκαν να λειτουργήσουν λίγες ημέρες για τον εμβολιασμό μόνο του υγειονομικού προσωπικού» αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, ενώ γνωστοποιεί πως για τη λειτουργία τους έχει διατεθεί προσωπικό πάνω από 20 άτομα στο κάθε νοσοκομείο αποδυναμώνοντας από προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό άλλες λειτουργίες των νοσοκομείων.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ μάλιστα ήδη από χτες το βράδυ ηλικιωμένοι δέχονται μηνύματα ώστε να εμβολιαστούν σε νοσοκομεία και όχι κέντρα Υγείας.

«Τα νοσοκομεία δεν γνωρίζουν τίποτα. Δεν υπάρχει ενημέρωση ούτε για το προσωπικό, ούτε για την διεύρυνση του ωραρίου», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος κάνοντας λόγο για κρυφό σχεδιασμό με κίνδυνο μάλιστα την διασπορά του ιού μέσα από τα νοσοκομεία.

 Ένα από αυτά τα νοσοκομεία στα οποία αναφέρεται η  ΠΟΕΔΗΝ είναι και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Καθώς και το μοναδικό Κέντρο υγείας του Άργους Ορεστικού.

Περιμένουμε από τον διοικητή τους  τον κ. Γρηγόρη Χάτσιο να μας δώσει την άποψη του...στην καταγγελία όχι μόνο της ΠΟΕΔΗΝ αλλά και των αναγνωστών μας.

 

 

 

 Με πληροφορία από το:

 in.gr

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

 

Αποκάλυψη-σοκ από Politico: Ο Κ.Μητσοτάκης πιέζει την ΕΕ για υιοθέτηση πιστοποιητικού εμβολιασμού στα αεροπλάνα

Αποκάλυψη-σοκ από Politico: Ο Κ.Μητσοτάκης πιέζει την ΕΕ για υιοθέτηση πιστοποιητικού εμβολιασμού στα αεροπλάνα

Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε το Politico, το οποίο αναφέρει πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης πιέζει την ΕΕ για να υιοθετήσει πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, για να μπορεί κάποιος να ταξιδέψει (για αρχή)! 

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης, όπως αποκαλύπτει η ευρωπαϊκή έκδοση του Politicο με επιστολή του προς την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τονίζει την αναγκαιότητα για την εισαγωγή ενός πιστοποιητικού εμβολιασμού στις μετακινήσεις μεταξύ χωρών της ΕΕ.

Με λίγα λόγια όποιος δεν έχει εμβολιαστεί και δεν έχει πιστοποιητικό δεν θα μπορεί να μπει σε αεροπλάνο, ενώ στη συνέχεια είναι σίγουρο πως το μέτρο θα επεκταθεί σε εστιατόρια, καφέ, μπαρ, ΜΜΜ, συναυλίες, γήπεδα, ακόμα και εκκλησίες.

Αυτό είναι ένα από τα βασικά μέτρα που προτείνουν οι οπαδοί του Great Reset «το μανιφέστο» του οποίου είχε σε περίοπτη θέση στο γραφείο του ο Κ.Μητσοτάκης.

Στην επιστολή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει λόγο για «επείγουσα ανάγκη να υιοθετηθεί από την Ε.Ε. μια κοινή αντίληψη για το πώς πρέπει να δομηθεί ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού έτσι ώστε να γίνει αποδεκτό σε όλα τα κράτη – μέλη». 

Τονίζει πως μία τέτοια κίνηση θα προκαλέσει ένα «θετικό κίνητρο» για τους πολίτες διασφαλίζοντας πως θα «ενθαρρυνθούν» (σσ. στην πραγματικότητα εξαναγκαστούν) να κάνουν το εμβόλιο.

«Αυτό μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά η μακρά εμπειρία που έχουμε για την ανάπτυξη ενός κοινού Εντύπου Εισερχομένων Επιβατών (PLF) κατέστησε σαφές ότι είναι επείγουσα η ανάγκη για υψηλού επιπέδου κινητοποίηση σε επίπεδο ΕΕ προκειμένου να προχωρήσουν τα πράγματα», αναφέρει ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Στο σημείωμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει πως «ανυπομονεί να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση προς αυτή την κατεύθυνση». Πρόσθεσε ότι ελπίζει να «επιτύχει γρήγορα μια κοινή κατανόηση» μεταξύ των χωρών της ΕΕ σε ένα «έντυπο πιστοποίησης εμβολιασμού και τις χρήσεις του». 

Μάλιστα αναφέρει πως θέλει να προωθήσει το ζήτημα και διεθνώς!


Στο δημοσίευμα σημειώνεται χαρακτηριστικά πως οι ηγέτες της Ε.Ε. θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη στις 21 Ιανουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πιέσει να συζητηθεί το θέμα.

 

Pronews

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

 

 

Νέα επίθεση λοιμωξιολόγων σε κυβέρνηση: «Ούτε να το σκέφτεστε για click in shop - Θέλουμε σκληρό lockdown σοκ & δέους»

Νέα επίθεση λοιμωξιολόγων σε κυβέρνηση: «Ούτε να το σκέφτεστε για click in shop - Θέλουμε σκληρό lockdown σοκ & δέους»

Σε νέο πεδίο σύγκρουσης κυβέρνησης και λοιμωξιολόγων, μετά του νεκρούς εκτός ΜΕΘ, μετατρέπεται το click in shop και το άνοιγμα της λιανικής, καθώς οι υπερεξουσίες που είχαν δοθεί στο προηγούμενο διάστημα στην επιτροπή (η οποία απέτυχε πλήρως) και η συνεχής έκθεση των λοιμωξιολόγων από τα ΜΜΕ έχουν κάνει κάποιους από αυτούς να αισθάνονται πανίσχυροι και αντιτίθενται ανοιχτά στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα σήμερα έγινε γνωστό πως η κυβέρνηση προγραμματίζει το άνοιγμα του λιανεμπορίου με click in shop στις 18 Ιανουαρίου, όμως το μέλος της επιτροπής Χαράλαπος Γώγος απέρριψε κάθε τέτοια συζήτηση αποκλείοντας το ενδεχόμενο να ανοίξει στην παρούσα φάση το λιανεμπόριο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι

«ακόμα δε λειτουργεί ούτε το click away. Είναι πρόωρο να μιλάμε για click in shop, αν και είναι μια έξυπνη λύση, γιατί θα επιτρέψει λίγο την κινητικότητα μέσα στα μαγαζιά και όχι βέβαια στον ρυθμό που υπήρχε. Νομίζω όμως ότι πρέπει να γίνει αυτό, όταν έρθει η ώρα του. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει πρώτα το click away, να τρέξει και στη συνέχεια να πάμε σε πιο τολμηρά πράγματα».  

Μάλιστα ο καθηγητής Παθολογίας του Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας ζήτησε αντί για άνοιγμα σκληρότερο lockdown που θα προκαλέσει «σοκ και δέος» στους πολίτες, ενώ ζήτησε σκληρότερη επιτήρηση των μέτρων από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Όπως είπε στο MEGA το πόσο σφοδρό θα είναι το τρίτο κύμα κορωνοϊού «θα εξαρτηθεί από τις συμπεριφορές, τα μέτρα που θα ληφθούν, την παγκόσμια κατάσταση και τη συμπεριφορά του ιού».

Τόνισε ότι «εάν η κατάσταση μείνει ως έχει και έχουμε αύξηση κρουσμάτων, μια παράταση του lockdown είναι προφανής». 

«Υπάρχει το σενάριο του πρώτου lockdown του Μαρτίου που πρέπει να τηρηθεί και αυτό είναι το στοίχημα. Γιατί και τώρα έχουμε μέτρα αλλά δεν τηρούνται. Στο πρώτο lockdown είχαμε σοκ και δέος» πρόσθεσε ο κ. Γώγος.

Κατά τον ίδιο «αν λήξει το lockdown υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί τα ίδια όπως και μετά το καλοκαίρι. Η βασική λύση είναι να τηρούνται τα μέτρα γιατί το lockdown δεν εξαφανίζει τον ιό». Όσον αφορά τα σχολεία είπε ότι «ελπίζουμε να μην χρειαστεί να τα κλείσουμε ξανά. Τα δημοτικά δεν επηρεάζουν τη διασπορά του ιού στην κοινότητα».

 

Pronews

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com