11 Νοεμβρίου 2022

Τραγωδία: Πέθανε Ξαφνικά 6χρονο κοριτσάκι – Υπέστη ανακοπή δύο φορές


Τραγωδία: Πέθανε 6χρονο κοριτσάκι – Υπέστη ανακοπή δύο φορές

Ανείπωτη τραγωδία με θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι, συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Η 6χρονη έχασε τη ζωή της το απόγευμα της Παρασκευής, 11 Νοεμβρίου, καθώς υπέστη δύο φορές ανακοπή καρδιάς, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 6χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τους κηδεμόνες της στο Κέντρο Υγείας Σοχού. Το κοριτσάκι υπεβλήθη σε εξετάσεις και οι ιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», το οποίο και εφημέρευε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, όταν κατά τη διάρκεια της εξέτασής του υπέστη ανακοπή καρδιάς. Αμέσως γιατροί και νοσηλευτές κινητοποιήθηκαν, προκειμένου να το επαναφέρουν στη ζωή, κάτι που επιτεύχθηκε.

Στη συνέχεια, το προσωπικό του νοσοκομείου ξεκίνησε τη διαδικασία διασωλήνωσης του παιδιού στη ΜΕΘ, όταν υπέστη για δεύτερη φορά ανακοπή. Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών, το κοριτσάκι δεν τα κατάφερε και κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

«Φως» στην αιτία θανάτου του παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

newsit.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 

Ο Μητσοτάκης "έβαλε" εισαγγελέα να στραφεί κατά της χήρας του Γ. Τράγκα για το πόθεν έσχες της περιουσίας.

Στον εισαγγελέα ως ύποπτη η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά,  η υπόθεση έχει οσμή κυβερνητικής κρυφής εντολής , προς τον συγκεκριμένο εισαγγελέα.

Στον εισαγγελέα ως ύποπτη η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά

Οσμή εντολής Μητσοτάκη προς τον εισαγγελέα κατά της χήρας Γ. Τράγκα

Στον εισαγγελέα ως ύποπτη η χήρα του λαοπρόβλητου δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, η υπόθεση έχει οσμή κυβερνητικής κρυφής εντολής , προς τον συγκεκριμένο εισαγγελέα.

Στον εισαγγελέα ως ύποπτη η χήρα του Γιώργου Τράγκα. Η κυρία Μαρία Καρρά καλείται για εξηγήσεις για μη υποβολή ή για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2012 και μετά.

Εξηγήσεις με την ιδιότητα της υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων θα δώσει η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα, στις εισαγγελικές αρχές. Η χήρα του δημοσιογράφου θα δώσει εξηγήσεις για μη υποβολή ή για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2012 και μετά, περίοδο που φέρεται να μην δήλωσε περιουσιακά στοιχεία 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κυρία Καρρά, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, κλήθηκε σε ανωμοτί εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τη διαβίβαση του πορίσματος της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα για τα περιουσιακά στοιχεία του εκλιπόντα δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με το πόρισμα η κυρία Καρρά απέκρυπτε κάθε χρόνο περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ είτε καταθέσεις της σε ατομικούς ή κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς με τον Γιώργο Τράγκα ή απόκτηση ακίνητης περιουσίας.

Η κλήση της χήρας του δημοσιογράφου για ανωμοτί εξηγήσεις αφορά δύο κακουργήματα και συγκεκριμένα την υποβολή ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, για τα έτη 2012 έως 2016 και για μη υποβολή δήλωσης για την τελευταία 5ετία.

Η κυρία Καρρά αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την παροχή εξηγήσεων μέσω πταισματοδίκη προκειμένου να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας.

Ο εισαγγελέας το πρώτο που έπρεπε να δεν είναι τα πόθεν έσχες των βουλευτών και των πολιτικών.

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 

Η Φλώρινα γιόρτασε την 110η επέτειο των Ελευθερίων της


Η Φλώρινα γιόρτασε την 110η επέτειο των Ελευθερίων της (videos, pics)

Την 110η επέτειο των Ελευθερίων της από τον τουρκικό ζυγό γιόρτασε σήμερα, Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022, η Φλώρινα.

Νωρίς το πρωί, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης παρέδωσε τη σημαία σε Αξιωματικούς του Στρατού και της Αστυνομίας και σε αντιπροσωπείες Μακεδονομάχων και Εφέδρων Αξιωματικών, προκειμένου να γίνει η έπαρση στην κεντρική πλατεία.

Ακολούθως, στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου τελέστηκε επίσημη Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεοκλήτου.

Αμέσως μετά, στο χώρο του μνημείου της πλατείας Γεωργίου Μόδη, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησαν κατάθεση στεφάνων και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Λεωφόρο Μακεδονομάχων.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

Την παραμονή της επετείου, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η κεντρική εκδήλωση, όπου τον πανηγυρικό εκφώνησε η φιλόλογος κα Ευαγγελία Ρίζου, ενώ στο καλλιτεχνικό μέρος εμφανίστηκε η χορωδία του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας, υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου.

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott
 

 

Αγρότης κατά Άδωνι Γεωργιάδη: «Πώς γίνεται να πουλάω τις πατάτες μου 25 λεπτά & ο καταναλωτής να τις αγοράζει 1,10 ευρώ;»

Αγρότης κατά Άδωνι Γεωργιάδη: «Πώς γίνεται να πουλάω τις πατάτες μου 25 λεπτά & ο καταναλωτής να τις αγοράζει 1,10 ευρώ;»

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott