18 Οκτωβρίου 2021

Στοχοποιούν τα παιδιά - Μ.Θεοδωρίδου: «Να εμβολιαστούν όλα – Είναι δεξαμενές νέων μεταλλάξεων»!

 

Στοχοποιούν τα παιδιά - Μ.Θεοδωρίδου: «Να εμβολιαστούν όλα – Είναι δεξαμενές νέων μεταλλάξεων»!

Ως... δεξαμενές νέων μεταλλάξεων περιέγραψε τα παιδιά η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρίας Θεοδωρίδου, κατά την σημερινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, αναφέρθηκε στον εμβολιασμό όσων νόσησαν και στις συστάσεις για χορήγηση 2η δόσης του εμβολίου της Johnson & Johnson.

Όπως είπε:

«Θα αναφερθώ σε μελέτη παιδιών και εφήβων στη Μασαχουσέτη, με μοριακό έλεγχο και καλλιέργειες από τις εκκρίσεις του αναπνευστικού συστήματος.

Δόθηκε απάντηση πως ο ιός βρίσκεται σε αυτές τις εκκρίσεις στα παιδιά και τους εφήβους, είναι ζωντανός ιός, το ιικό φορτίο είναι εξαιρετικά ψηλό.

Αυτό υπογραμμίζει πως και τα παιδιά μεταδίδουν, αλλά αποτελούν ένα ρεζερβουάρ νέων μεταλλάξεων.

Επειδή ο χειμώνας πλησιάζει, τα παιδιά πρέπει να εμβολιαστούν κατά του Covid, ενώ πρέπει να γίνει εμβολιασμός ευάλωτων και ενηλίκων κατά της γρίπης».

Η κ. Θεοδωρίδου επισήμανε ακόμη ότι για  όσους νόσησαν με κορωνοϊό η σύσταση είναι να εμβολιαστούν με μια δόση , ενώ τόνισε πως η «υβριδική» ανοσία έχει ενδιαφέρον.

«Η ανοσία μετά από νόσηση και εμβολιασμό είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την φυσική ανοσία και η ανοσιακή αντίδραση είναι ποιοτικά καλύτερη», ανέφερε

Μάλιστα παρέθεσε και τα αποτελέσματα μιας αμερικανικής έρευνας η οποία έδειξε ότι  άτομα που νόσησαν και δεν εμβολιάστηκαν είχαν 2,5 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο νόσησης σε σχέση με τους εμβολιασθέντες.

«Το σχήμα νόσησης και μιας δόσης εμβολιασμού φαίνεται ότι παρέχει στο άτομο μια ισχυρή ομπρέλα προστασίας», πρόσθεσε

Σχετικά με το εμβόλιο της J&J είπε πως βρισκόμαστε εν αναμονή της έγκρισης από το CDC (μετά και το «πράσινο φως» από τον FDA) για την χορήγηση 2ης δόσης σε άτομα άνω των 18 ετών. 


Η  κ. Θεοδωρίδου δήλωσε πως με βάση τα επιστημονικά δεδομένα, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου αυτού είναι πολύ μεγαλύτερη μετά την χορήγηση της 2η δόσης, αγγίζοντας το 90%.

  pronews.gr

Πρώην ΙΚΑ Καστοριάς { ΠΕΔΥ } 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΛΟΓΟ ΑΔΕΙΑΣ- ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

 

Τέσσερις εβδομάδες χωρίς οφθαλμίατρο το ΠΕΔΥ - ΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, λόγο αδείας, κανείς δεν σκέφτηκε από  τους υπευθύνους του ΙΚΑ να τοποθετήσουν αντικαταστάτη ούτε ο βουλευτής Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας ο οποίος εργαζόταν εκεί,  και είναι αυτός που "κληρονόμησε" τις ψήφους των ασφαλισμένων του ΙΚΑ προκειμένου να εκλεγεί.

Και ο διοικητής του νοσοκομείου φέρει ευθύνη. Τι να του πει όμως ο δημοσιογράφος?  όταν στο νοσοκομείο Καστοριάς δεν υπάρχει γιατρός στην ειδικότητα του πνευμονολόγου, ουσιαστικά δυο χρόνια τώρα με την φερόμενη πανδημία.




Καστοριά: Γουρούνια μέσα στην πόλη της Καστοριάς έκαναν ζημιές σε κήπο σπιτιού και στους οικίσκους της αυλής

 


Και στην πόλη της Καστοριάς χθες εμφανίστηκαν δυο γουρούνια.

Συγκεκριμένα στην περιοχή παλαιού νοσοκομείου, η οποία συνορεύει με το βουνό του Αγίου Αθανασίου, πιο συγκεκριμένα στην οικία της οικογένειας Ι.Μακρή τα γουρούνια χρώματος λευκού και μαύρου προφανώς προερχόμενα  από άγρια κατάσταση κατέστρεψαν τον κήπο, τον φούρνο της αυλής για διάφορα αντικείμενα και εργαλεία.

Ο παθών απευθύνθηκε στον Δήμο Καστοριάς. ο οποίος τον έστειλε να απευθυνθεί στο δασαρχείο Καστοριάς, στην συνέχεια  το Δασαρχείο Καστοριάς, του είπε να απευθυνθεί στον Δήμο Καστοριάς. !!!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας. 

Εμείς θα συνεχίσουμε  το ρεπορτάζ. 


Κορωνοϊός: Πέθανε 32χρονος (!) εμβολιασμένος στην Λάρισα - Σοκάρουν τα fake news της κυβέρνησης


Κορωνοϊός: Πέθανε 32χρονος (!) εμβολιασμένος στην Λάρισα - Σοκάρουν τα fake news της κυβέρνησης


Η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία

Ο άτυχος 32χρονος είναι άγνωστο εάν έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα. Ο θάνατος του 32χρονου δυστυχώς επιβεβαιώνει γι' ακόμα μια φορά ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν και πεθαίνουν, παρά το αφήγημα της κυβέρνησης και των «ειδικών».

Η είδηση έρχεται την ώρα που η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ένα νέο κύμα «τρομοκρατίας» για να πείσει τους νέους να εμβολιαστούν, καθώς είδαμε το Σάββατο την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα, να υποστηρίζει ότι μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε τρείς εικοσάχρονους με κορωνοϊό και μάλιστα είπε ότι και οι τρείς ήταν ανεμβολίαστοι.

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας», έγραψε η Μ.Γκάγκα. 

Αλήθεια θα κάνει δημοσίευση στο Facebook και για τον 32χρονο εμβολιασμένο ή γι' αυτή την είδηση δεν πρέπει να ενημερωθεί ο κόσμος; Ή μήπως μέσα στους τρείς «ανεμβολίαστους» (όπως λέει) ήταν και ο 32χρονος από την Λάρισα. 

 

 
 
Με πληροφορία από το pronews.gr