18 Ιουλίου 2023

Νεκρή 53χρονη στο Βελεστίνο – Τη βρήκαν στον καναπέ ο σύζυγος και το παιδί της γυρίζοντας από βόλτα [εικόνες]

Ζωντανός τριτοεμβολιασμένος  δεν θα μείνει..

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Ρήγα Φεραίου.... του πέους τα εννιαμερα πριν χύσει!!!

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Βελεστίνο εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας μία γυναίκα 53 ετών με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο.


Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, ο σύζυγος και το παιδί τους είχαν πάει βόλτα και περίπου στις 12.00 επέστρεψαν στην κατοικία τους, αντικρίζοντας το άψυχο κορμί της γυναίκας στον καναπέ.

Αμέσως επικράτησε πανικός και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου δεν είχε βάρδια. Γιατρός διαπίστωσε τον θάνατο της γυναίκας και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Για τον λόγο αυτό, η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Ρήγα Φεραίου.... του πέους τα εννιαμερα πριν χύσει!!!

 

ΝΕΟ Σοκ στο Βόλο: Πέθανε αιφνίδια πασίγνωστος επαγγελματίας


 

 

Σοκ στο Βόλο: Πέθανε πασίγνωστος επαγγελματίας

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκαλεί η είδηση του θανάτου του ηλεκτρολόγου αυτοκινήτων και εμπόρου μεταχειρισμένων οχημάτων στο Βόλο, Γιώργου Μπαρμπάκου, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 54 ετών. Ο γνωστός επαγγελματίας είχε διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων Μαγνησίας, αλλά και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 54χρονος επαγγελματίας, το περασμένο Σάββατο το πρωί, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί δεν διαπίστωσαν κάτι από τις εξετάσεις στις οποίες τον υπέβαλλαν και του έδωσαν εξιτήριο, ενώ η οικογένειά του ισχυρίζεται ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο.

Λίγες ώρες αργότερα μεταφέρθηκε εκ νέου στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου φέρεται να υπέστη νέο εγκεφαλικό επεισόδιο και παρέμεινε νοσηλευόμενος. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουλίου, θλίβοντας την οικογένειά του και τους φίλους του. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας(Ο.Ε.Β.Ε.Μ), μέλος της οποίας ήταν ο εκλιπών:

”Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας
Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Μαγνησίας ο θάνατος του Γιώργου
Μπαρμπάκου, ο οποίος διετέλεσε Αντιπρόσωπος στην Ο.Ε.Β.Ε.Μ. , Πρόεδρος του
Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Ν.Μαγνησίας και
Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Ένας εξαίρετος άνθρωπος και
επιχειρηματίας, ενεργό στέλεχος του Συνδικαλισμού εδώ και πολλά χρόνια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών &
Εμπόρων Ν.Μαγνησίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και
τους οικείους του αποθανόντος. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη για να
αντιμετωπίσουν την μεγάλη απώλειά του. Καλό Παράδεισο να έχει”!

 ΠΗΓΗ

Καταγγελία-«βόμβα» κατοίκου των Δερβενοχωρίων για την πυρκαγιά: «Είναι εμπρησμός 100% – Σε ένα μήνα εδώ πέρα θα έχει ανεμογεννήτριες»


«Το λέω ξεκάθαρα και δεν φοβάμαι τίποτα»

Καταγγελία-«βόμβα» κατοίκου των Δερβενοχωρίων για την πυρκαγιά: «Είναι εμπρησμός 100% – Σε ένα μήνα εδώ πέρα θα έχει ανεμογεννήτριες»

Κάτοικος των Δερβενοχωρίων προχώρησε σε καταγγελία-«βόμβα» μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού, είπε ότι η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού ο οποίος έγινε προκειμένου στο σημείο να τοποθετηθούν αργότερα ανεμογεννήτριες καθώς όπως είπε στο σημείο έχουν αρχίσει ήδη κάποιες εργασίες από εταιρεία που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο.

Συγκεκριμένα είπε: «Η φωτιά στα Δερβενοχώρια είναι εμπρησμός 100% και θέλω να το πω, είναι η αιτία οι ανεμογεννήτριες, το λέω ξεκάθαρα και δεν φοβάμαι τίποτα.

Ήταν το μοναδικό κομμάτι με πεύκα και δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν, βάζω το χέρι μου στη φωτιά, σε ένα μήνα εδώ θα υπάρχουν ανεμογεννήτριες»

Κάτοικοι από τις περιοχές που καίγονται από χθες λένε πως σε πολλά σημεία είτε δεν επιχειρούν εναέρια μέσα, είτε η αργοπορία της πυροσβεστικής ήταν τεράστια με αποτέλεσμα να γιγαντωθούν οι πυρκαγιές και να προκαλέσουν τα γνωστά αποτελέσματα.

Πέρσι τέτοια εποχή το pronews.gr είχε δημοσιεύσει σχετικό άρθρο για το πως «ξεφυτρώνουν» ανεμογεννήτριες σε περιοχές που κάηκαν ολοσχερώς από περίεργες πυρκαγιές.

Στις 27 Δεκεμβρίου του 2021 επτά φορείς προστατευόμενων περιοχών, έβαλαν πρακτικά «λουκέτο» με ισάριθμες αποφάσεις του τότε υφυπουργού Περιβάλλοντος, Γιώργου Αμυρά, οι οποίες αναρτήθηκαν μαζικά την παραμονή των Χριστουγέννων του 2021, καταργήθηκαν  και οι αρμοδιότητές τους πέρασαν σε κάποιο Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ).

Ποιοι ήταν οι  7 αυτοί φορείς;

Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας

Εθνικό Πάρκο Σχινιά, Μαραθώνα, Υμηττού και Νοτιοανατολικής Αττικής

Δέλτα Έβρου και Σαμοθράκης

Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου

Εθνικό Δρυμό Ολύμπου

Τι είχαμε μετά τις καταργήσεις αυτές; Κάψιμο του παρθένου δάσους της Δαδιάς, ενώ είχε προηγηθεί το κάψιμο του δάσους της Πάρνηθας στο Κρυονέρι το προπερασμένο καλοκαίρι.

Το δίκτυο Natura 2000 αποτελεί ένα από τα πιο φιλόδοξα ευρωπαϊκά προγράμματα για την προστασία της φύσης.

Στηρίζεται στις κοινοτικές οδηγίες για τους οικοτόπους (92/43/ΕΟΚ) και για τα πουλιά (79/409/ΕΟΚ).

Η οδηγία του 1992 για τους οικοτόπους επιβάλλει σε κάθε χώρα της Ε.Ε. να ξεχωρίσει τις γεωγραφικές εκείνες περιοχές, που η σπουδαιότητα της οικολογικής τους ταυτότητας τις καθιστά τόπους ευρωπαϊκής σημασίας.

Επιπλέον, ζητά από τα κράτη-μέλη να καταρτίσουν διαχειριστικά σχέδια για τις συγκεκριμένες περιοχές.

Τα σχέδια αυτά πρέπει να συνδυάζουν αρμονικά τη διατήρηση της άγριας πανίδας και χλωρίδας με τις οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες και να είναι ενταγμένα σε στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης.

Οι τοποθεσίες αυτές σχηματίζουν το δίκτυο Natura 2000, ακρογωνιαίο λίθο της πολιτικής της Ε.Ε. για τη διατήρηση της φύσης.

Οπότε η κυβέρνηση Μητσοτάκη τι έκανε; Αποχαρακτήρισε επτά περιοχές και πλέον σε αυτές ελεύθερα μπορούν να «φυτευτούν» ανεμογεννήτριες.

.

 

Με πληροφορία και υλικό από το pronews.gr

 Επόμενο άρθρο: Συνεχίζουν ανεξέλεκτες οι εταιρείες   ηλεκτρισμού να ενοχλούν τους πολίτες


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI

ΧΟΡΗΓΟΙ