01 Δεκεμβρίου 2021

Έκαναν νόμο το «τρολάρισμα» Βαρουφάκη - Διέσυραν τον ίδιο τον φερόμενο πρωθυπουργό...

Αυτός έδωσε την ιδέα για το πρόστιμο των 100ευρώ 
Όταν «μελετάς» τον Μαρξ παρέα με την Παπαγγελή
 
Όταν «μελετάς» τον Μαρξ παρέα τον Πινοσέτ και τον Τσαουσέσκου ! «διανοητικό πείραμα»
 
 
 
 
H Υποτιθέμενη κυβερνητική πρόταση την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι απόλυτη αντιγραφή ενός «διανοητικού πειράματος» που παρέθεσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο κοινοβούλιο, 60 ημέρες πριν!
 
 
Δείτε το βίντεο 




 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 




 

Τι ακριβώς κάνει ο σεκιουριτάς στην λαική Καστοριάς, και σε κεντρική διασταύρωση της πόλεως ; ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων;

1-12-2021 10:23μμ
 

 Ο ιδιωτικός αστυνομικός στην λαϊκή  Καστοριάς τι ακριβώς κάνει εδώ και μήνες σύμφωνα με το ρεπορτάζ και  τους αναγνώστες μας, τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί και σε ρύθμιση κυκλοφορίας.Μόλις αντιλήφθηκε την κάμερα αναγνώστη μας ,είχε την αντίδραση που φαίνεται στην άνω φωτογραφία. 

Αντικαθιστά την τροχαία Καστοριάς. 

 


Η παρουσία του είναι νόμιμη; ερωτάται η Τροχαία της Καστοριάς, αλλά και κάθε αρμόδιος του κράτους καθώς   και το αρμόδιο Υπουργείο  Προστασίας του πολίτη. (:)

Αύριο θα έχουμε την  συνέχεια του ρεπορτάζ.

 

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 




Ομιλία στη Βουλή -Κ.Μητσοτάκης: Ο «πατερούλης» των πατέρων και των παππούδων μας - «Θα είμαι αυστηρός για εσάς αλλά χρήσιμος»


Κ.Μητσοτάκης: Ο «πατερούλης» των πατέρων και των παππούδων μας - «Θα είμαι αυστηρός για εσάς αλλά χρήσιμος»
Δημοσιογραφική επιμέλεια - ΣΧΌΛΙΑ: Μανώλης Μάνου
Δημοσιογράφος αναλυτής  
mmanou641@gmail.com

Παραδέχτηκε τον αυταρχισμό του απέναντι στην τρίτη ηλικία: «Θα είμαι πρόσκαιρα πολιτικά αυστηρός αλλά στο τέλος θα αποδειχθώ υγειονομικά σωστός»


Με μια παραδοχή που πραγματικά δείχνει ότι έχει ξεφύγει και θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό και «υγειονομικό καθοδηγητή» ακόμα και των Ελλήνων πολιτών που τυχαίνει να είναι και μεγαλύτερης ηλικίας από αυτόν, δείχνοντας ασέβεια στους άνω των 60 ετών, ο Κ.Μητσοτάκης είπε επί λέξη την εξής απίστευτη φράση στη Βουλή προσπαθώντας να δικαιολογήσει την παραβίαση του Συντάγματος, με την απόφασή του για υποχρεωτικό εμβολιασμό άνω των 60 ετών: «Θα είμαι πρόσκαιρα πολιτικά αυστηρός αλλά στο τέλος θα αποδειχθώ υγειονομικά σωστός».

Την ίδια ακριβώς φράση έχουν πει σε διάφορες παραλλαγές οι περισσότεροι δικτάτορες της ιστορίας.

Ενώ πιο πάνω είχε δηλώσει ότι επιμένει στο επίθετο «αναγκαίος εμβολιασμό» από «τον οποίο θεωρεί σαν όρο πιο ισχυρό από τον υποχρεωτικό» με μια αδιανόητη προσέγγιση πρωθυπουργού δημοκρατικού κράτους για το πως αποφασίζει αυτός για να δικαιολογήσει την αναγκαστική ιατρική επέμβαση που θα κάνει στις ηλικίες άνω των 60 ετών όπως ανακοίνωσε εχθές. 

Υπενθυμίζεται πως και ο Μάο και ο Στάλιν έστελναν για την «αναγκαία πολιτική επιμόρφωση» τους πολίτες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. 

Κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη: Ομολόγησαν ότι είναι ψεύτες, ανήθικοι και παραβιάζουν το Σύνταγμα - Δείτε τι έλεγαν (βίντεο)

Ειλικρινά δεν ξέρουμε πιο είναι χειρότερο. 

Το να επιβάλλεις μια ιατρική επέμβαση στο σώμα των ανθρώπων ή να τους στέλνεις σε στρατόπεδα συγκέντρωσης;

Πάρτε μια ιδέα του είπε:

«Επιμένω στο επίθετο αναγκαίος εμβολιασμός γιατί το θεωρώ ισχυρότερο από τον όρο υποχρεωτικός».

Ο Κ.Μητσοτάκης σημείωσε ακόμα ότι αυτό έρχεται ως κορύφωση μιας προσπάθειας πειθούς. «Η υπόθεση αυτή με βασάνισε προσωπικά και κάθε έννοια υποχρεωτικότητας είναι για μένα δυσκολοχώνευτη. Νιώθω βαρύτερη την ευθύνη για το κοινό καλό και το καλό εκείνων που ακόμα δεν το συνειδητοποιούν. Θα είμαι πρόσκαιρα πολιτικά αυστηρός αλλά στο τέλος θα αποδειχθώ υγειονομικά σωστός». 

Για την αυστηρότητα των 100 ευρώ που θα επιβάλλεται ως πρόστιμο εξήγησε ότι δίνει στην ρύθμιση τον υποχρεωτικό της χαρακτήρα. Είναι και αντίτιμο υγείας για την ενίσχυση των νοσοκομείων που ήδη δοκιμάζονται.

«Πρώτοι στην Ευρώπη καθιερώσαμε την δωρεάν διάθεση self test και τότε λοιδορηθήκαμε.

Πρώτη η χώρα μας άνοιξε την 3η δόση σε όλους τους ενήλικους, πριν ακόμα αναγνωριστεί από την παγκόσμια ερευνητική κοινότητα η σημασία της» συμπλήρωσε και εξήγησε πως «έχω ζητήσει να εξεταστεί να συντομευθεί το διάστημα μεταξύ 2ης και 3ης δόσης. Αν μπορούμε και το εγκρίνουν οι ειδικοί να ανοίξουμε την 3η δόση ενδεχομένως και στους 4 μήνες».

Για την συνταγματικότητα του μέτρου είπε ότι δεν εγείρεται τέτοιο θέμα και πως το άρθρο 5 παράγραφος 5 αναφέρεται ρητά ότι το Κράτος μεριμνά για την δημόσια υγεία, είπε. «Η πρόβλεψη είναι απολύτως συνταγματική», είπε χαρακτηριστικά.

Και ακόμη τόλμησε να μιλήσει για την εκστρατεία  ενημέρωσης των 45 εκατομ. που έδωσε από τα χρήματα του λαού, στα δικά του ΜΜΕ, για την εξαπάτηση του, η οποία ήταν εκστρατεία παραπλάνησης, με το φορέστε και το μη φοράτε μάσκα και άλλα αμέτρητα,  γελοία που εξαναγκαστήκαμε να ζούμε  τα τελευταία 2 χρόνια.

.

 Με πληροφορία και βίντεο από το pronews.gr

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 


Δ. Κούβελας: «Είναι αστυνομικά μέτρα που δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική» (Βίντεο)


Δ. Κούβελας: «Είναι αστυνομικά μέτρα που δεν έχουν καμία σχέση με την ιατρική»

Καταπέλτης ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ μίλησε για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή αναφερόμενος στην πολιτική της κυβέρνησης, στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στην μετάλλαξη Όμικρον, στην λανθασμένη εμμονή με τον εμβολιασμό, στα αστυνομικά μέτρα, στα μονοκλωνικά, αλλά και στο παράδειγμα της Σουηδίας.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό, μετά την απάνθρωπη απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60, βάζοντας πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα, αν αρνηθούν.

«Αυτά είναι αστυνομικά μέτρα», ξεκίνησε μιλώντας για την απόφαση της κυβέρνησης.  Αναφερόμενος στην μετάλλαξη «Όμικρον», η οποία χρησιμοποιείται ως ο νέος φόβος για να επιβληθούν τα νέα μέτρα δήλωσε: «Πόσοι έχουν πεθάνει από την Όμικρον; Κανένας, από την δική μου έρευνα. Οπότε γιατί να φοβόμαστε την Όμικρον, η οποία είναι πολύ ηπιότερη και μάλλον είναι η λύση στην πανδημία και όχι ο εχθρός;;;

Παίρνουν σκληρά μέτρα, ενώ οι χώρες που παίρνουν ηπιότερα έως καθόλου μέτρα έχουν μηδενίζει τους θανάτους, όπως στην Σκανδιναβία. Η Σουηδία έχει μηδενίσει τους θανάτους. Ακολουθούμε τα πλέον αντιδημοκρατικά μέσα. SMS και πρόστιμα δεν υπάρχουν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!».

Σε σχέση με τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ο κ. Κούβελας τους αποστόμωσε με μία φράση: «Οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον ιό;;; Δεν είναι σε όλους αυτούς τους θετικούς κατά καιρούς;;; Είτε να έχουν νοσήσει είτε να είναι ασυμπτωματικοί;;;»

«Κάποιος που έχει νοσήσει πέντε φορές τι να το κάνει το εμβόλιο», αναρωτήθηκε στο τέλος.

 
 

pronews.gr

 

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί