28 Νοεμβρίου 2021

Έφυγε από την ζωή η Χριστιάνα η τολμηρή ερμηνεύτρια που άφησε το στίγμα της στο ελληνικό τραγούδι


xristiana

Οι πρωτοποριακές επαγγελματικές επιλογές, η υπέροχη φωνή και το ιδιαίτερο στιλ είναι τρία από τα χαρακτηριστικά της που την έκαναν να ξεχωρίσει - Οι σημαντικότερες συνεργασίες της και τα γεγονότα-σταθμοί στη ζωή της Χριστιάνας, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών

Η τόλμη στις επαγγελματικές της επιλογές, η υπέροχη φωνή και το ιδιαίτερο στιλ είναι τρία από τα χαρακτηριστικά της Χριστιάνας που την έκαναν να ξεχωρίσει στο ελληνικό τραγούδι, διαγράφοντας μια εντελώς διακριτή μουσική διαδρομή που συνδύαζε αριστοτεχνικά την πρωτοπορία με την αξιοπρέπεια.

Η Χριστιάνα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, μετά από σκληρή πολυετή μάχη με το Αλτσχάιμερ και τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό της τα δυο της παιδιά και τον πρώην σύζυγό της και πρώην βουλευτή και νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Σταμάτη.

Προερχόμενη από μουσική οικογένεια, καθώς αδελφή της είναι η ερμηνεύτρια και σύζυγος του Γιάννη Μαρκόπουλου Βασιλική Λαβίνα και ξαδέλφη της η Ελένη Βιτάλη, η Χριστιάνα Λαβίδα, όπως ήταν το όνομά της, συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, ο Σταμάτης Κραουνάκης κ.α. ενώ η υπέροχη φωνή της συνδυάστηκε με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια μεταξύ των οποίων και τα «Τελειώσαμε λοιπόν», σε στίχους Γιάννη Πάριου, «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Σαριμπιντάμ», «Η νύχτα θέλει», «Έβγα, τελάλη μου», «Χόρεψε με ένα ταγκό», το ερωτικό ντουέτο με τον Δάκη «Μίλα μου» κ.α.

Χριστιάνα - τα μάτια σου


Αν και προικισμένη με φυσική ομορφιά, που ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη, και με εκείνα τα γκριζοπράσινα μάτια που μάγευαν από το πρώτο βλέμμα, η Χριστιάνα χρησιμοποίησε την εικόνα όχι ως διαβατήριο στην καριέρα της αλλά ως μέσο υποστήριξης της δουλειάς της. Δεν δίσταζε μάλιστα να κάνει τολμηρές επιλογές όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, όπως το κοντοκουρεμένο αλά γκαρσόν μαλλί της που έγινε κυρίαρχη τάση της εποχής. Μόδα δημιουργούσε και με τα ρούχα που επέλεγε για τις εμφανίσεις της στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας όπου τραγουδούσε για αρκετά χρόνια.

Εξίσου τολμηρή όμως ήταν και στις επαγγελματικές της επιλογές. Ήταν από τις πρώτες γυναίκες τραγουδίστριες που συνδύασε την ερμηνεία με την χορογραφημένη κίνηση, θέτοντας τις βάσεις για την γέννηση των λαμπερών σόου στα νυχτερινά κέντρα. Οι θαυμαστές της, πολλοί και φανατικοί, ανάμεσά τους και κάποιοι από τους πιο ισχυρούς οικονομικά ανθρώπους της εποχής.

Εκείνη, ωστόσο, αντί να εξαργυρώσει την μεγάλη επιτυχία της, διψασμένη από την ακόρεστη ανάγκη της για νέες καλλιτεχνικές εξερευνήσεις, θα εγκαταλείψει τις πίστες, στο απόγειο της δόξας της, και θα στραφεί προς ένα νέο είδος ψυχαγωγίας που έχει στοιχεία γαλλικού καμπαρέ και επιθεώρησης.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ - Τελειώσαμε λοιπόν


Κι έπειτα, ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρα της και το όνομά της φιγούραρε με μεγάλα γράμματα της πιο λαμπερές πίστες της παραλιακής, εκείνη επιλέγει να δοκιμαστεί σε ένα διαφορετικό είδος ψυχαγωγίας. Το 1979 ανεβαίνει στη σκηνή του «Νοτούρνο», ένα music hall που λειτουργούσε στη στοά του Μπρόντγουεϊ, συνεργάζεται με την μεγάλη κυρία του ελαφρού τραγουδιού Καίτη Μπελίντα και τραγουδά με ευρωπαϊκό αέρα «Φώτα κι άλλα φώτα».

Ένα χρόνο αργότερα, το 1980, θα βρεθεί στην ιστορική «Μέδουσα» της Πλάκας, στο πλευρό του Γιώργου Μαρίνου, να εντυπωσιάζει με την παρουσία της η οποία παραπέμπει σε λαμπερό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, και να λάμπει μέσα στα εντυπωσιακά της κοστούμια, φερμένα από το εξωτερικό τα περισσότερα, γοητεύοντας με τις ερμηνείες της και το μοναδικό της στυλ.

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ  ΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΩ


Μια διετία μετά θα κάνει και την δισκογραφική της επανάσταση μέσα από την συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνα Νικολακοπούλου στον πρωτοποριακό δίσκο «Σαριμπιντάμ, θα πει τρελαίνομαι», ο οδηγεί την ίδια αλλά και το κοινό της σε πιο «ψαγμένα» μουσικά μονοπάτια. Έτσι έδωσε το δυναμικό παρών σε ένα νέο, αξιόλογο μουσικό ρεύμα που γεννιόταν εκείνη την περίοδο και θα έδινε τα επόμενα χρόνια πολλά και σημαντικά «δώρα».

Χριστιάνα - Φώτα & Άλλα Φώτα


Χορτασμένη από εμπειρίες και επιτυχία η Χριστιάνα θα επιλέξει στην συνέχεια να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα των δύο παιδιών της, κάνοντας, κατά καιρούς, κάποιες καλλιτεχνικές παρεμβάσεις, κυρίως μέσα από δισκογραφικές συνεργασίες με νέους δημιουργούς του έντεχνου ρεπερτορίου.

Στο μυαλό και στις καρδιές όλων εκείνων που την θαύμασαν και την αγάπησαν θα μείνει ως μια απαράμιλλα γοητευτική κυρία, με Κ κεφαλαίο, που άνοιγε καινούργιους δρόμους, διέθετε ένα τελείως προσωπικό στίγμα, κι είχε την ικανότητα να είναι τολμηρή αλλά όχι προκλητική. Κι αυτό ήταν, ίσως, το μυστικό της επιτυχίας της.

Xristiana_-_Kraoy_-_Nikolakopoulou
Η Χριστιάνα με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Λίνα Νικολακοπούλου






Με πληροφορία από το Πρώτο Θέμα

Και με έρευνα της ομάδας μας Ε.Δ.Ο

 


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 

Νεκρός ο Γερμανός Dr. Andreas Noack; Είχε μιλήσει για την ύπαρξη οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια

Νεκρός ο Γερμανός Dr. Andreas Noack; Είχε μιλήσει για την ύπαρξη οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια
ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ "?

Τι κατήγγειλε η σύντροφός του


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός καθηγητής Χημείας Dr Andreas Noack είναι νεκρός.

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε η σύντροφός του η οποία σε βίντεο που ανέβασε στο you tube ανέφερε ο Andreas Noack δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με αποτέλεσμα να πεθάνει, χωρίς να δώσει όμως περισσότερες λεπτομέρειες και κατά συνέπεια η αυθεντικότητα της μαρτυρίας της γυναίκας δεν μπορεί να διασταυρωθεί.

Όπως είπε πάντως η ίδια, η οποία είναι έγκυος.  η επίθεση έγινε στις 23 Νοεμβρίου λίγο μετά ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Andreas Noack και στο οποίο ανέφερε ότι τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 περιέχουν υδροξείδιο του γραφενίου μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ουσία. Τελικά -και σύμφωνα με όσα έχουν γνωστά- ο Δρ. Noack κατέληξε στις 26 Νοεμβρίου από αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς να δίνεται κάποια άλλη λεπτομέρεια για την αιτία του θανάτου.

Ο Andreas Noack είχε γίνει περισσότερο γνωστός όταν κατά τη διάρκεια μιας άλλης τηλεδιάσκεψης η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει επιδρομή στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

  Με πληροφορία από το pronews.gr

 Φτερογράφος



Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 







   

 




 

Καστοριά - Είναι μόνος είναι βράδυ, φοράει μάσκα..!!! και είναι 27 Νοεμβρίου χωρίς απαγόρευση κυκλοφορίας έτσι κατάντησαν τους πολίτες

 

 

 28-11-2021 4:04μμ

 

Εμβολιασμένος και με τις 3ης δόσεις.

 

Τον συνάντησε η κάμερα του fyllokaiftero1.blogspot.com στην παραλία της λίμνης της Καστοριάς να φοράει μάσκα, και είναι βράδυ Σαββάτου του Νοεμβρίου 27- 2021 μάς δήλωσε ο,τι είναι εμβολιασμένος και με τις 3ης δόσεις.

Δεν είναι ο μόνος είναι ένα καθημερινό φαινόμενο στην παραλία της λίμνης της Καστοριάς, θα δημοσιεύσουμε και άλλες φωτογραφίες  χωρίς πρόσωπο, η συγκεκριμένη είναι με την συγκατάθεση του εικονιζόμενου.

Οι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ψυχικής και ψυχολογικής  προσαρμογής

Να σημειωθεί ο,τι δεν υπάρχει απαγόρευση  κυκλοφορίας πολιτών χωρίς την μάσκα.

 

Φωτογραφία - φωτορεπορτάζ :Φτερογράφος



Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 







Ξανανοίγει το AUSCHWITZ;; Εφιαλτικά πρόστιμα και ΦΥΛΑΚΗ για τους ανεμβολίαστους – Θα το διαψεύσουν;;; ΒΙΝΤΕΟ

Έρχεται λαϊκή επανάσταση στην Ευρώπη αν από 1/2/2022 εφαρμόσουν τις απειλές τους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο κεφάλαιο «υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και περιοριστικά μέτρα».

Δεν πέρασαν παρά μερικές ημέρες από τότε που η κυβέρνηση της Αυστρίας ανακοίνωσε την εκκίνηση του καθολικού υποχρεωτικού εμβολιασμού, αρχής γενομένης από τη 1η Φεβρουαρίου.

Η απόφαση αυτή έσκασε σαν «βόμβα» με την χώρα των Άλπεων να αποτελεί το 1ο κράτος του δυτικού κόσμου που εφαρμόζει ένα τέτοιο βάναυσο μέτρο για τον γενικό πληθυσμό.

Εξοντωτικά πρόστιμα και στο βάθος…φυλάκιση

Η Αυστρία έχει από τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Αυτό σημαίνει ότι τα εκβιαστικά μέτρα που θα ζήλευαν και τα πρωτοπαλίκαρα του Χίτλερ θα επηρεάσουν εκατομμύρια ανεμβολίαστους πολίτες.

Ωστόσο εκείνο που προκαλεί ίλιγγο είναι το πλαίσιο γύρω από την υποχρεωτικότητα.

Ως γνωστόν υποχρεωτικότητα δίχως ΚΥΡΩΣΕΙΣ δεν υφίσταται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, προβλέπονται βαρύτατα πρόστιμα για τους…παραβάτες του μέτρου.

Όσοι από τις 1/2/2022 επιμένουν να μην εμβολιάζονται και πιάνονται σε σχετικούς ελέγχους θα πληρώνουν πρόστιμα που θα φτάνουν τα 3.600 ευρώ (ή 4.000 δολάρια)!!!

Το ποσό για όσους (πρώην πλήρως εμβολιασμένους) αρνούνται να κάνουν την αναμνηστική δόση θα είναι μικρότερο αλλά εξίσου σοβαρό και θα κυμαίνεται στα 1.450ευρώ!

Οι υγειονομικές αρχές θα προσφέρουν πρώτα ένα ραντεβού για όλα τα άτομα που δεν έχουν κάνει εμβόλιο.

Σε περίπτωση απόρριψης της προσφοράς θα ακολουθήσουν οι βαρύτατες κυρώσεις.

Η μεγάλη γερμανική εφημερίδα Der Tagesspiegel στην ηλεκτρονική της έκδοση, επικαλούμενη αυστριακά ΜΜΕ, όχι μόνο επιβεβαιώνει τα παραπάνω, αλλά προσθέτει ότι θα προβλέπεται ακόμα και ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ για όσους δεν πληρώνουν τα πρόστιμα!

«Όποιος δεν πληρώσει αυτό το πρόστιμο θα φυλακίζεται έως και τέσσερις εβδομάδες», αναφέρει το γερμανικό μέσο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο πλησιάζουμε στην κρίσιμη ημερομηνία της 1ης Φεβρουαρίου τόσο θα γίνονται γνωστότερες οι λεπτομέρειες γύρω από ένα βαθιά φασιστικό και χουντικό μέτρο που μέλλει να ξεσηκώσει τους εμβολιολάγνους της Ευρώπης.

Οι παραπάνω πληροφορίες αφέθηκαν εξ επίτηδες ( ; ) να διαρρεύσουν την ώρα που στην Αυστρία ξεσπούν μερικές από τις πιο ογκώδεις διαδηλώσεις των τελευταίων ετών.

350.000 πολίτες διαδήλωσαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην τελευταία μεγάλη διαμαρτυρία της Βιέννης, αριθμός διόλου αμελητέος για τα δεδομένα της Αυστρίας. Σε ποιά φυλακή θα τους βάλουν όλους αυτούς;;

ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ;;;

Για ακόμα μία φορά θα μετρηθούν αντιδράσεις στο πεδίο δοκιμών που λέγεται Ευρώπη.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

 

 

 

Θεόκλητος Φλώρινας: Όχι δεν έστειλα με δυσμένεια τον πατέρα Αναστάσιο σε μικρό χωριό του νομού ως αρνητή

28-11-2021 12:21π.μ


 Συνέντευξη στον Μανώλη Μάνου

Όλοι θυμούνται  τον παπά Αναστάσιο της Φλώρινας ο οποίος ήταν αξιωματικός στον στρατό, όπως και ο Αυγουστίνος πατέρας του Θεόκλητου, πνευματικός πατέρας ντε, ο οποίος σήκωσε το ανάστημα του επιτρέποντας στους πιστούς να εισέρχονται στον οίκο του Θεού στον Άγιο Γεώργιο την κεντρική εκκλησία της Φλώρινας.

Μέχρι που αυτό το πληροφορήθηκε ο γνωστός συστημικός δημοσιογράφος "επιστήμονας της παπαγαλίας" παπαγάλος Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος έβγαλε αμέσως στον τηλεοπτικό αέρα τον μητροπολίτη Φλώρινας και του έθεσε ερωτήματα όπως << πως είναι δυνατόν να επιτρέπεις σε  έναν ιερέας σου  να δέχεται την είσοδο στην εκκλησία πιστούς που δεν φοράν μάσκα, η να απαγορεύει σε αυτούς να  φορούν μάσκα ; >>.

Μετά από αυτήν την συνέντευξη ο καλός Ιερέας της Φλώρινας τιμωρήθηκε με αργία κάποιων εβδομάδων ; και λίγο μετά μετατέθηκε σε χωριό απόκεντρο και μικρό της Φλώρινας αφού εδέχθη  σφοδρή επίπληξη από τον 90χρονο Θεόκλητο.

Να σημειώσουμε ο,τι ο ιερέας είναι πατέρας πέντε παιδιών.

Μιλήσαμε με τον μητροπολίτη Φλώρινας ο οποίος ήταν ευγενικά πρόθυμος και απάντησε σε σκληρές ερωτήσεις για το θέμα, και ο οποίος μας είπε: 

<< Δεν τον έδιωξα για τον λόγο αυτόν  στο χωρίο Υδρούσα  που τον έστειλα, οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από εκκλησιασμό και εκεί, και χρειάζονται παπά >>

<<Δεν έχει σχέση με τον κ. Νίκο Ευαγγελάτο δεν με πίεσε κανείς έτυχε να συμπίπτει χρονικά η μετάθεση του παπά μου στο χωριό αυτό >>.

<< Ναι πιστεύω υπάρχει πανδημία, δεν είναι απλή επιδημία, έχουν πεθάνει πέντε ιερείς στην Φλώρινα με κορωνοϊό >>

Εντάξει  όντως είχαν και άλλες ασθένειες πριν την προσβολή τους με τον covid- 19, καρκίνο, νευρά, ναι.

Ναι οι περισσότεροι πολίτες- πιστοί της Φλώρινας δεν φορούν μάσκα στις εκκλησίες, τι να κάνουμε;

Αναφερθήκαμε και σε άλλα θέματα, όπως για τον μακαριστό μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ  (ο οποίος ήταν τοποτηρητής κατά την ενθρόνιση του), στην συνέντευξη αυτή με τον μητροπολίτη Φλώρινας, και αυτή έκλεισε αφού τον ευχαριστήσαμε θερμά.

Τα συμπεράσματα δικά σας !!



Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 







Εμβολιασμένη πέθανε στην Πάτρα από περικαρδίτιδα - Νεκρή η Λαρισαία που νόσησε με κορωνοϊό μετά τον εμβολιασμό της


Εμβολιασμένη πέθανε στην Πάτρα από περικαρδίτιδα - Νεκρή η Λαρισαία που νόσησε με κορωνοϊό μετά τον εμβολιασμό της

Πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό και λένε ότι πέθαναν «από κορωνοϊό»


«Θερίζει» τους εμβολιασμένους ο κορωνοϊός, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί αρκετές περιπτώσεις θανάτων σε πλήρως εμβολιασμένους πολίτες. 

Μάλιστα μερικοί έλαβαν χώρα ελάχιστες ημέρες μετά τον εμβολιασμό τους κατά του Covidi-19. Στην Πάτρα μια 40χρονη εμβολιασμένη γυναίκα, έπαθε περικαρδίτιδα και καταχωρήθηκε ως νεκρή κορωνοϊού. 

Η άτυχη γυναίκα στην Πάτρα εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα περικαρδίτιδας και μετά από λίγες ημέρες κατέληξε. Σύμφωνα με τους συγγενείς της, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά της και το εμφάνισε ξαφνικά.

Η κοπέλα είχε εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό τον Ιούλιο με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Ωστόσο, την Πέμπτη εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού. Υπεβλήθη σε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό. Όμως τα συμπτώματα επέμεναν και έκανε και δεύτερο τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Σε συνεννόηση με τον γιατρό της ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή και πήρε αντιβίωση.

Όμως το πρωί της Τρίτης η κοπέλα κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της. Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι πάσχει από περικαρδίτιδα. Οι γιατροί συνέστησαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όμως λίγες μέρες μετά κατέρρευσε.

«Έσβησε» η 56χρονη που νόσησε δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της

Στη Λάρισα μια 56χρονη εκπαιδευτικός νόσησε με Covid-19 δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό της και πέθανε «από κορωνοϊό». Η εκλιπούσα ήταν φιλόλογος στο 14ο Γυμνάσιο Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και γι’ αυτό καθυστέρησε να εμβολιαστεί. Το έπραξε στις αρχές του μήνα, όμως δύο ημέρες μετά, διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε για μέρες, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει τη νόσο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ήταν παντρεμένη και είχε μία κόρη. Για το θάνατό της εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύλλογος καθηγητών του 14ου Γυμνασίου Λάρισας εκφράζοντας «τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της εκλεκτής συναδέρφου, φιλολόγου, Αγγελικής Μήτσιου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της.
Αντί στεφάνου αποφασίστηκε να κατατεθεί χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των Συσσιτίων του Ιερού Ναού των Τεσσαράκοντα Μαρτύρων.»

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο της Λάρισας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΛΜΕ Λάρισας αναφέροντας τα εξής: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την εκδημία της συναδέλφισσάς μας Αγγελικής Μήτσιου. Η αγαπητή σε όλους μας Αγγελική, υπηρέτησε με ήθος εργατικότητα και ευγένεια τον εκπαιδευτικό χώρο για πολλά χρόνια. Υπήρξε μια άξια και ακούραστη καθηγήτρια και η απουσία της κάνει φτωχότερη την εκπαίδευση. Στην αγαπημένη της οικογένεια τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Πέθανε ο 68χρονος πρώην Αγιος Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους από ανακοπή καρδιάς μετά την 3η δόση

«Έσβησε» ο 68χρονος πρώην Αγιος Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους από ανακοπή καρδιάς ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει την τρίτη δόση του εμβολιασμού του κατά Covid-19.

Ο μακαριστός ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής και είχε διατελέσει 3 φορές Πρωτεπιστάτης στο Άγιο Όρος το οποίο διακόσμησε στην Μονή Μεγίστης Λαύρας περίπου 40 χρόνια και ήταν προϊστάμενος του μοναστηριο.

Να σημειώσουμε ότι και ο θάνατος του γέροντα Παύλου μεταδόθηκε από τα συστημικά ΜΜΕ ως θάνατος «από κορωνοϊό». 

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: Ζευγάρι εμβολιασμένων ηλικιωμένων πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών

Με διαφορά τεσσάρων ημερών, πέθανε από κορωνοϊό ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αν και πλήρως εμβολιασμένο και τηρούσαν τα μέτρα σύμφωνα με τοπικά μέσα.

Η 79χρονη αντιμετώπιζε αναπνευστικό πρόβλημα και ήταν υπέρβαρη. Είχε ραγδαία επιδείνωση στην υγεία της. Λόγω της κατάστασής της δεν ενημερώθηκε ποτέ για την απώλεια του συζύγου της, του 86χρονου απόστρατου στρατιωτικού πριν από μερικές μέρες, ενώ χθες κατέληξε και η ίδια νικημένη από τον ιό.

Η οικογένειά της είναι σοκαρισμένη. Χάθηκαν και οι δύο γονείς. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον, επειδή μέλη της οικογένειας της 79χρονης δραστηριοποιούνται στον χώρο της υγείας, τόσο το ηλικιωμένο ζευγάρι, όσο και τα παιδιά είχαν εμβολιαστεί. Μάλιστα, ελέγχονταν τακτικά με αυτοδιαγωνιστικούς ελέγχους και rapid tests.

Όμως, πριν περίπου δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 86χρονος απόστρατος στρατιωτικός βρέθηκε θετικός στον ιό, δύο μέρες μετά από μετάγγισή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Ο ιός μεταδόθηκε στη νύφη του ηλικιωμένου, στη σύζυγό του, στον γιο του, στην κόρη του και στα ανίψια του.

Ευτυχώς, τα νεότερα μέλη κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό και βγήκαν και από την καραντίνα. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και με το ηλικιωμένο ζευγάρι.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 86χρονος που έφυγε από τη ζωή πρώτος, αντιμετώπιζε υποκείμενο νόσημα.

  pronews.gr

 

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί