28 Οκτωβρίου 2021

Κίνδυνος - θάνατος οι εμβολιασμένοι για τους ανεμβολίαστους: Tι αποκαλύπτει μελέτη του Βρετανικού Imperial college


Κίνδυνος - θάνατος οι εμβολιασμένοι για τους ανεμβολίαστους: Tι αποκαλύπτει μελέτη του Βρετανικού Imperial college

Όπως πρώτος αποκάλυψε ο διευθυντής του Pronews.gr Tάσος Γκουριώτης, στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα», στο Attica tv, οι εμβολιασμένοι αποτελούν τον πραγματικό κίνδυνο αυτή την στιγμή καθώς είναι παντού ανεξέλεγκτοί.

Συγκεκριμένα ο κ. Γκουριώτης είπε: «Το μεγάλο πρόβλημα και ο κίνδυνος για τους ανεμβολίαστους αυτή την στιγμή είναι οι εμβολιασμένοι που κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς, νοσούν και μεταδίδουν»

Τώρα λοιπόν έρχεται μια νέα αγγλική μελέτη που επιβεβαιώνει πλήρως αυτή την εκτίμηση.

Η παραλλαγή Δέλτα του νέου κορωνοϊού μπορεί να μεταδοθεί εύκολα από εμβολιασμένους ανθρώπους στα άτομα με τα οποία έχουν επαφή στο νοικοκυριό τους, σύμφωνα με την μελέτη.

Η μελέτη του Imperial College του Λονδίνου δείχνει πώς η εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Δέλτα μπορεί να εξαπλωθεί ακόμη και μεταξύ των εμβολιασμένων.

Οι ερευνητές υπογράμμισαν ότι τα ευρήματά τους δεν αποδυναμώνουν το επιχείρημα ότι ο εμβολιασμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειωθεί η βαριά νόσηση και τόνισαν ότι είναι απαραίτητες οι αναμνηστικές δόσεις εμβολίων.

Όπως διαπίστωσαν, η λοίμωξη στους εμβολιασμένους περνά γρηγορότερα αλλά το μέγιστο ιικό φορτίο παραμένει παρόμοιο με εκείνο των ανεμβολίαστων.

«Με επαναλαμβανόμενες και συχνές δειγματοληψίες στις επαφές των κρουσμάτων της Covid-19 βρήκαμε ότι οι εμβολιασμένοι μπορεί να μολυνθούν και να μεταδώσουν τη μόλυνση στα μέλη του νοικοκυριού τους, ακόμη και στα εμβολιασμένα» εξήγησε η Δρ Ανίκα Σινγκαναγιάγκαμ, εκ των συγγραφέων της μελέτης.

«Τα ευρήματά μας παρέχουν σημαντικές ενδείξεις για το γιατί η παραλλαγή Δέλτα εξακολουθεί να προκαλεί υψηλούς αριθμούς κρουσμάτων σε όλον τον κόσμο, ακόμη και σε χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού», πρόσθεσε.

Στη μελέτη συμμετείχαν 621 εθελοντές. Διαπιστώθηκε ότι από τις 205 επαφές ανθρώπων που είχαν προσβληθεί από την παραλλαγή Δέλτα, το 38%, που ήταν ανεμβολίαστοι, βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό. Μεταξύ των εμβολιασμένων, θετικοί βρέθηκαν το 25%.

Οι εμβολιασμένοι που βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19, κατά μέσο όρο είχαν κάνει το εμβόλιο πολύ πριν από εκείνους που βγήκαν αρνητικοί στο τεστ. Αυτό, σύμφωνα με τους συγγραφείς, είναι ένδειξη ότι η ανοσία φθίνει με τον καιρό και ενισχύει το επιχείρημα ότι είναι αναγκαίες οι αναμνηστικές δόσεις.

Ο επιδημιολόγος Νιλ Φέργκιουσον σχολίασε ότι η υψηλή μεταδοτικότητα της Δέλτα σημαίνει ότι είναι απίθανο η Βρετανία να επιτύχει την «ανοσία της αγέλης» για μεγάλο διάστημα. «Αυτό μπορεί να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες: αν η σημερινή μεταδοτικότητα της επιδημίας κορυφωθεί και μετά αρχίσει να υποχωρεί, έχουμε εξ ορισμού, κατά κάποια έννοια, φτάσει την ανοσία της αγέλης αλλά αυτό δεν θα είναι κάτι το μόνιμο», είπε στους δημοσιογράφους. «Η ανοσία φθίνει με τον καιρό, είναι ατελής, έτσι θα έχουμε ακόμη μεταδοτικότητα και για αυτό το πρόγραμμα αναμνηστικών δόσεων είναι τόσο σημαντικό», τόνισε.

  pronews.gr

 Παλαιότερο άρθρο:Η δήλωση που πρέπει να παίξει παντού: «Διασπείρουν τον ιό και οι εμβολιασμένοι, κινδυνεύουν να νοσηλευτούν σε κρίσιμη κατάσταση» – ΒΙΝΤΕΟ

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

Βουλευτής Καστοριάς ΝΔ- Ζ.Τζηκαλάγιας « Χρόνια Πολλά Ελλάδα, πάντοτε να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία »Ζούμε στην χειρότερη σκλαβιά κ. Ζ.Τζηκαλάγια

 

 

 Συμπλήρωση κειμένου 28-10-2021 7:54 μ.μ

Τζηκαλάγιας « Χρόνια Πολλά Ελλάδα, πάντοτε να αγωνιζόμαστε για την Ελευθερία » 

Ζούμε στην χειρότερη σκλαβιά κ. Ζ.Τζηκαλάγια. Στην σκλαβιά των υγειονομικών υπηρετών των φαρμακοβιομηχανιών των οποίων είσαι εκπρόσωπος, συμπεριλαμβανομένης της "χουντικής"  κυβέρνησης της ΝΔ του πρωθυπουργού  όπως τον αποκαλεί ο λαός <<πωλητή εμβολίων>> τα οποία στην πραγματικότητα είναι ενέσεις καταστροφής του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, σύμφωνα με ανεξάρτητους επιστήμονες.

Γνωρίζουν οι πάντες ο,τι η κυβέρνηση αυτή της Ν.Δ θεωρείται διεθνώς η πλέον αυταρχική κυβέρνηση στον κόσμο ίσως η τρίτη αυταρχικότερη στον κόσμο. Και η αυταρχικότερη στην Ε.Ε.

Ποιά χρόνια πολλά χρόνια ; τα 13 χρόνια του αργού θανάτου των μνημονίων του ναι στα όλα ; τα οποία ψήφισες παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις που έδινες στους πολίτες του νομού Καστοριάς.

Η  μήπως τα δυο χρόνια της καραντίνας που έζησε και ζει η Καστοριά κάτω από το καθεστώς τρόμου απειλών από την κυβέρνηση και το κόμμα του οποίου είσαι βουλευτής.;

 

Πηγή φωτογραφίας: oladeka.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

Τραγέλαφος με την μάσκα στην παρέλαση -Ούτε φαντάζεστε τι ρώτησε ο ΥΕΘΑ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με την μάσκα στην παρέλαση! Ποιός δουλεύει ποιόν; Σόου με τον υπουργό Άμυνας


Απλά δείτε...

Αποδείχθηκε ακόμα μια φορά ο τραγέλαφος με τις μάσκες και γενικά με τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας με αφορμή τον COVID.

Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, λίγο πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις τους με το πέρας της παρέλασης, επειδή είχε βγάλει την μάσκα, ρώτησε τους γύρω:

«Η Πρόεδρος έκανε δηλώσεις χωρίς μάσκα;»

Και μόλις του είπαν πως φορούσε είπε «Α, με μάσκα» και την ξαναφόρεσε.

Τελικά την μάσκα την φορούν για την Υγεία ή για κάποιο πρωτόκολλο;;;

Ή δουλεύονται μεταξύ τους και δουλεύουν και τους πολίτες;;;

Τα σχόλια περισσεύουν:

.

 

Με πληροφορία από το el .gr 

Βιντεο:ΕΡΤ

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

«Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται»! ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ μήνυμα από τον Ίκαρο του F-16, BINTEO


 
Πάλι από τους λιγότερους Έλληνες θα το βρουν...

O επισμηναγός Χριστόδουλος Γιακουμής προκάλεσε συγκίνηση με το μήνυμά του από το κόκπιτ του F-16 του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.


Μέσα από το μαχητικό αεροσκάφος του, ο επισμηναγός έστειλε το δικό του μήνυμα για την εθνική μας επέτειο.

«Πέρασαν 81 χρόνια από τότε που η ελληνική ψυχή κοίταξε στα μάτια τον εχθρό, αντιστάθηκε και νίκησε» είπε αρχικά και εν συνεχεία παρέθεσε μερικούς στίχους του Κωστή Παλαμά.

«Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα» είπε και έκλεισε το, όπως θα αποδειχθεί ακόμα μία φορά, προφητικό μήνυμά του, με ευχές.


«Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη».

el.gr

 Προηγούμενο Άρθρο:

Αντίο ΑΟΖ από τον Κ. Μητσοτάκη; «Κάποια στιγμή θα συνεργαστεί η Τουρκία για να οριοθετήσουμε θαλάσσιες ζώνες»

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- 2021 ΠΟΙΑ "Ωρα για δουλεια ; Εικόνες χωρίς σχόλια !!

 Εικόνες από το κέντρο της πόλεως της Καστοριάς στην παραλία της λίμνης.


Απάντηση του συνδυασμού “ώρα για δουλειά” στην τελευταία ανακοίνωση της  Κατερίνας Σπύρου - Kastoria Fm 9.15.

 

 

 

Προήγούμενο άρθρο : Αντίο ΑΟΖ από τον Κ. Μητσοτάκη; «Κάποια στιγμή θα συνεργαστεί η Τουρκία για να οριοθετήσουμε θαλάσσιες ζώνες»

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί