23 Μαρτίου 2018

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΒΟΥΤΣΗ ;





Αυτο το άρθρο δεν το ήξερες κατσαπλιά προδότη  αναρχικέ - αριστεροαναρχικε;;


Ποινικός Κώδικας - Προδοσία της χώρας
Άρθρο 135 Προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας

Όποιος δημόσια ή με τη διάδοση εγγράφων, εικόνων ή παραστάσεων προκαλεί με πρόθεση ή προσπαθεί να διεγείρει άλλους στο να επιχειρήσουν πράξεις τιμωρείται με κάθειρξη.

Όποιος συνωμοτεί με άλλον με σκοπό να εκτελέσουν πράξη ή με συνεννοήσεις με ξένη κυβέρνηση προπαρασκευάζει την εκτέλεση μιας απ’ αυτές τις πράξεις, τιμωρείται με κάθειρξη.

Συνωμοσία υπάρχει όταν δύο ή περισότεροι συναποφασίσουν να τελέσουν πράξη εσχάτης προδοσίας ή αναλάβουν αμοιβαία υποχρέωση να τελέσουν τέτοια πράξη.

Άρθρο 138. Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας.

1. Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ’ αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο.
Άρθρο 139. Προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας.

1. Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη. 2. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή με θάνατο.














Πηγή φωτογραφιών: EYROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
http://fyllokaiftero1.blogspot.gr




" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα

Σκάνδαλο κλοπής του λαού ! Η Βουλή ψηφίζει προστασία των κομμάτων από τις τράπεζες -Ακατάσχετη η κρατική επιχορήγηση! Ο ΣΥΡΙΖΑ «φλερτάρει» Φώφη



Ακατάσχετη η κρατική επιχορήγηση! 
Ο ΣΥΡΙΖΑ «φλερτάρει» Φώφη

Πρόκληση για την ελληνική κοινωνία, που δοκιμάζεται εδώ και εννιά συναπτά έτη κρίσης και λιτότητας, αποτελεί η τροπολογία-ντροπή του υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε χθες το μεσημέρι στη Βουλή και με την οποία τα κόμματα προστατεύονται από τις τράπεζες για τα δάνεια που έχουν λάβει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τροπολογία η κρατική επιχορήγηση μέχρι και στο 50% που λαμβάνουν τα κόμματα είναι ακατάσχετη από απαιτήσεις τραπεζών. «Το 50% της κρατικής χρηματοδότησης την οποία λαμβάνουν οι δικαιούχοι (πολιτικά κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων, υποψήφιοι ή/και αιρετοί αντιπρόσωποι της Βουλής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) είναι ανεκχώρητο έναντι των τραπεζικών απαιτήσεων που γεννώνται από τις δανειακές συμβάσεις, ανεξαρτήτως του χρόνου γέννησης αυτών» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η τροπολογία, η οποία δεν αποκλείεται να αποτελεί και «δωράκι» προς τη Φώφη Γεννηματά από την κυβέρνηση, που -πάντα με το βλέμμα στο μέλλον και σε ενδεχόμενη συνεργασία- γνωρίζει καλά τις υπέρογκες δανειακές υποχρεώσεις του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Πάντως, κύκλοι του υπουργείου Εσωτερικών έκαναν λόγο για σκοπιμότητα και άγνοια στις αντιδράσεις και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν την κατάθεση της τροπολογίας.

«Η τροπολογία είναι ερμηνευτική, δεν θεσπίζει τίποτα καινούργιο, ούτε αλλάζει το υφιστάμενο πλαίσιο, παρά μόνο διασαφηνίζει το περιεχόμενο μιας διάταξης που ήδη ισχύει (αρ. 7, παρ. 7 του νόμου 3023/2002) και συγκεκριμένα καθιστά σαφές ότι με το 50% της κρατικής χρηματοδότησης πρέπει να καλύπτονται τα λειτουργικά έξοδα των κομμάτων» υποστήριξαν οι ίδιοι κύκλοι.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε πάντως, για ακόμη μια φορά, η σωρεία τροπολογιών που κατατέθηκε χθες, που ήταν πάνω από 10.

Ανάμεσα στις τροπολογίες που προκάλεσαν αντιδράσεις ήταν ακόμη μία τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία διευκολύνει τη χορήγηση ιθαγένειας, με τον Νίκο Βορίδη να καταγγέλλει πως πρόκειται για «παράθυρο για χιλιάδες ελληνοποιήσεις».
Εξαπολύοντας σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση, τόσο για την έλλειψη διαβούλευσης όσο και για την ουσία της τροπολογίας, υποστήριξε πως με αυτήν ελαστικοποιούνται τα αυστηρά κριτήρια που ίσχυαν και δεν απαιτείται συγκεκριμένος τόπος διαμονής.

Δημοκρατία

ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMAΦωτεινές επιγραφές εκτυπώσεις          κλικ ΕΔΩ

Gorna Makedonija - Ανω Μακεδονία. Προδότες για μία Δήλωση, ξεπούλησαν την ιστορία μας. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, πρέπει να ανακηρυχθεί. ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.






Η 23η Μαρτίου, είναι λένε, η Παγκόσμια Ημέρα Μετεωρολογίας.

ΛΑΘΟΣ!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, πρέπει να ανακηρυχθεί.

ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;
ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ;
Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ!


Δείτε γιατί...






Πηγή ΑΝΤΙ300
 


" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα

Η Λιβύη του Κανταφη : Το ρευμα ήταν τζάμπα για όλους , τα επιτόκια ήταν..

 του χρήστη Alexios Donas.

Alexios Donas

Αν δεν εχεις ακουσει την ομιλια του στον ΟΗΕ
θα δυσκολευτεις να καταλαβεις πως παιζετε το παιχνιδι.

Ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας» υποδέχθηκαν οι Σκοπιανοί τον ανθέλληνα κατοχικό Υπουργό Κοτζιά γιό δωσιλόγου της πρώτης γερμανικής κατοχής


Τίτλος σχόλιο αναδημοσίευση : Μανώλης Μάνου




Με τον ομόλογό του της πΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ, συναντάται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στα Σκόπια, σε ένα τετ α τετ που σηματοδοτεί την έναρξη του μαραθωνίου των επαφών του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στη γειτονική χώρα.

Ο κ. Κοτζιάς έφθασε στο υπουργείο Εξωτερικών στα Σκόπια στις 10 το πρωί, όπου τον υποδέχθηκε ο Νικολά Ντιμιτρόφ και αμέσως μετά ξεκίνησε η κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, ενώ θα ακολουθήσουν και διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει η απεσταλμένη του ΑΝΤ1 στα Σκόπια Στεφανία Μουρελάτου, στο επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Νίκου Κοτζιά σφραγίστηκε η ένδειξη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» ώστε να τροποποιηθεί ότι «αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως FYROM».

Μετά την συνάντηση με τον Σκοπιανό Υπουργό Εξωτερικών, ο κ. Κοτζιάς θα μεταβεί στην Γενική Γραμματεία Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, όπου θα έχει συνάντηση τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και αρμόδιο για τις σχέσεις με την ΕΕ, Μπουγιάρ Οσμάνι και αργότερα στο κυβερνητικό μέγαρο, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της χώρας Ζόραν Ζάεφ.

Στη 1:00 το μεσημέρι ο κ. Κοτζιάς και η ελληνική αντιπροσωπεία θα παρευρεθούν στη δεξίωση του Ελληνικού Γραφείου Συνδέσμου Σκοπίων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Θα ακολουθήσουν, από τις 15:30 και έπειτα, οι συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί στο κοινοβούλιο των Σκοπίων με τον πρόεδρο της Βουλής, Ταλάτ Τζαφέρι και τον πρόεδρο του αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι, ενώ λίγο μετά τις 17:00 στα γραφεία του VMRO αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρίστιαν Μίτσκοσκι.
Πηγή πληροφοριών: Ant1news.gr



" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα

Τροπολογία..πρόκληση - Θεσπίζουν «ακατάσχετο» για τα δάνεια των κομμάτων που "βούτηξαν" και δεν πληρώνουν



Τροπολογία, πρόκληση για τον λαό που δοκιμάζεται από την κρίση και προβλέπει με τις διατάξεις της την προστασία των κομμάτων από τις τράπεζες και τα ανεξόφλητα «κόκκινα» δάνεια τους, ενώ οι πολίτες είναι στο έρμαιο των πλειστηριασμών και στα «κοράκια» των funds κατατέθηκε στην Βουλή

Ειδικότερα η κρατική επιχορήγηση μέχρι και στο 50% που λαμβάνουν τα κόμματα είναι ακατάσχετη από απαιτήσεις τραπεζών, ακόμη και αν τα δάνεια που έχουν συνάψει δεν εξυπηρετούνται.

Ουσιαστικά ξεκαθαρίζεται ότι οι τράπεζες, για να αποπληρωθούν τα δάνεια των κομμάτων, θα μπορούν να λαμβάνουν έως το 50% της κρατικής χρηματοδότησης.
Όπως αναφέρει η τροπολογία η αληθής έννοια της διάταξης του πρώτου εδαφίου της παρ. 7 του άρθρου 7 του ν. 3023/2002, είναι ότι το ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%) της κρατικής χρηματοδότησης την οποία λαμβάνουν οι δικαιούχοι (πολιτικά κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων, υποψήφιοι ή /και αιρετοί αντιπρόσωποι της Βουλής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), είναι ανεκχώρητο έναντι των τραπεζικών απαιτήσεων που γεννώνται από τις δανειακές συμβάσεις, ανεξαρτήτως του χρόνου γέννησης αυτών.
Όπως ισχυρίζεται το υπουργείο Εσωτερικών που κατέθσε την τροπολογία η προτεινόμενη ρύθμιση κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να αποσαφηνισθεί το αληθές περιεχόμενο του αρθ.7 παρ.7 του ν.3023/2002 (Α'146) για τη χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων, καθώς οι διαδοχικές τροποποιήσεις του δημιούργησαν ασάφειες και, κατ'επέκταση, ανασφάλεια δικαίου σε έναν τομέα κρίσιμο τόσο για τη διαφάνεια όσο και για τη ποιότητα και την εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Παράλληλα το ΥΠΕΣ κρίνει αναγκαία την τροπολογία διότι η προτεινόμενη ρύθμισηόπως υποστηρίζει, αναμένεται να επιφέρει θετικές συνέπειες για τη κοινωνία μέσω της εμπέδωσης αισθήματος δικαίου ως προς το θεσμό της χρηματοδότησης των κομμάτων, που θα πραγματώσει η αποσαφήνιση του αληθούς περιεχομένου του αρθ.7 παρ.7 του ν.3023/2002 και να συμβάλει στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολιτών στη διαφανή άσκηση των αρμοδιοτήτων των πολιτικών κομμάτων και συνακόλουθα της λειτουργίας των θεσμών.
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο εναντίον της βίας κατά των γυναικών που θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα από τη Βουλή.
Πηγή: dikaiologitika.gr


Του… ξέφυγε το όνομα της Μακεδονίας που ξεπούλησε πριν απο μήνες – Ιδού πως θα λέγονται τα Σκόπια! αμήχανη ατάκα Τσίπρα – Βίντεο


Μια ατάκα που προκάλεσε αίσθηση «πέταξε» ο Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξη τύπου μετά την σύνοδο κορυφής!
Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στην
Σκοπιανή δημοσιογράφο σε λίγους μήνες να εκπροσωπεί την… «Γκόρνα Ματσεντόνια»!




 



 Η δημοσιογράφος παίρνοντας τον λόγο ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό.

Εκεί ο Αλέξης Τσίπρα ευχήθηκε στην Σκοπιανή δημοσιογράφο σε λίγους μήνες αν εκπροσωπεί την… «Γκόρνα Ματσεντόνια», δηλαδή την Βόρεια Μακεδονία.

Σημείωσε μάλιστα πως δεν είναι η κυβέρνηση αυτή που θα δώσει το όνομα, μιας και ήδη διεθνώς την αποκαλούν «Μακεδονία» εδώ και πολλά χρόνια.

Στην συνέχεια βέβαια προσπάθησε ίσως… να το μαζέψει, λέγοντας πως ο ίδιος δεν προτείνει την ονομασία αυτή, και πως θα το κρίνουν οι διαπραγματεύσεις

Δείτε το στιγμιότυπο στο 20:31
,

epilekta.com

" Biokott" Τηλεφωνα παραγγελιών : 2467082168 - 6978276141- Χοντρική -Λιανική πώληση Αποστολές με κούριερ στην πόρτα

Φαλτσιανί: Ο Παπανδρέου έφερε την Τρόικα για να μην του βγάλουν στη φόρα τα 500 εκατ. της μητέρας του στην Ελβετία

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ



Φαλτσιανί: Ο Παπανδρέου έφερε την Τρόικα για να μην του βγάλουν στη φόρα τα 500 εκατ. της μητέρας του στην Ελβετία

Σε αποκαλύψεις-φωτιά για το παρασκήνιο του 2010, αλλά και τα ονόματα που περιλαμβάνονται στη γνωστή ως «λίστα Λαγκάρντ» των Ελλήνων και ξένων που «φυγάδευσαν» παράνομα τεράστια ποσά στην ελβετική τράπεζα HSBC, προχωρά το πρώην στέλεχος της τράπεζας Ερβέ Φαλτσιάνι σε βιβλίο του.

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα που δημοσιεύει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, μεταξύ άλλων, ο Φαλτσιανί, από τον οποίο ξεκίνησε το «ταξίδι» του το περιβόητο στικάκι, έφτασε στα χέρια της Κριστίν Λαγκάρντ και κατέληξε σε ένα συρτάρι παραπεταμένο κάπου μεταξύ της παράδοσης - παραλαβής στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αποκαλύπτει την ακριβή του εκτίμηση για το πώς η άφιξη της Τρόικα στην Ελλάδα σχετίζεται με τη λίστα.

«Ο Παπανδρέου εκβιάστηκε από τον Σαρκοζί»
Ο Φαλτσιανί υποστηρίζει ότι πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έπεσε θύμα εκβιασμού του τότε Προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος τον ανάγκασε να δεχθεί να μπει στο ΔΝΤ και κατ' επέκταση υπό τον έλεγχο της Τρόικα με την απειλή ότι θα αποκάλυπτε πως το όνομα της μητέρας του, Μαργαρίτας, φιγουράριζε μαζί με αυτά που είχαν βγάλει παράνομα στο εξωτερικό τεράστια ποσά. Σύμφωνα πάντα με τα αποσπάσματα που δημοσιεύει η ιταλική εφημερίδα, το ποσό που κατέθεσε η Μαργαρίτα Παπανδρέου στην ελβετική τράπεζα αγγίζει τα 500 εκατ. ευρώ.

Στο βιβλίο «Χρηματοκιβώτιο των φοροφυγάδων»

Συγκεκριμένα, στο βιβλίο του, που θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και τιτλοφορείται «La cassaforte degli evasori», που στα ελληνικά σημαίνει «το χρηματοκιβώτιο των φοροφυγάδων», ο Φαλτσιανί γράφει συγκεκριμένα για την Ισπανία και την Ελλάδα, κατονομάζοντας δύο ανθρώπους: «Ο πιο πλούσιος άνθρωπος της Ισπανίας, ο Εμίλιο Μποτίν της Τράπεζας Santander (της οποίας ήταν και ιδιοκτήτης μέχρι και τον θάνατό του στις 10 Σεπτεμβρίου 2014), ήταν ένας από τους πελάτες της HSBC στη Γενεύη».
Ο δεύτερος άνθρωπος που κατονομάζεται είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα, η Corriere della Sera γράφει:
«Στη συνέχεια, ο ίδιος προσθέτει ένα άλλο επώνυμο με σημαντικό λογαριασμό, αυτό της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας Γιώργου Παπανδρέου, που “είχε έναν λογαριασμό της τάξης των 500 εκατ. ευρώ”. Αυτή η λίστα των “χρυσών ανθρώπων” της HSBC -από διάφορες χώρες και για πολλά χρόνια- θα μπορούσε να αποβεί χρήσιμη, σύμφωνα με τον Φαλτσιανί, για την επιβολή των πολιτικών λιτότητας σε άλλες χώρες. Αυτό, σύμφωνα με εκείνον, είναι το λιγότερο η περίπτωση της Ελλάδας. Ο Φαλτσιανί θυμάται τον Παπανδρέου και κάνει λόγο για “πιέσεις και εκβιασμούς”. Αποκαλύψεις που προορίζονται να εκραγούν λίγες ώρες πριν από το Eurogroup, το οποίο αύριο θα αποφασίσει για τη μοίρα της χώρας της οποίας ηγείται ο Αλέξης Τσίπρας».
«Το 2011, η καθοδήγηση των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα για τη διάσωση της Ελλάδας είχε ανατεθεί στον (σ.σ.: πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας) Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος είχε αυτή τη λίστα και, γνωρίζοντας τα ονόματα, μπορούσε να ασκήσει πίεση στον Παπανδρέου», γράφει ο Φαλτσιανί.

Η απάντηση Παπανδρέου στο δημοσίευμα:
Μόλις έγινε επισήμως γνωστό το περιεχόμενο της δήλωσης Φαλτσιανί, το γραφείο Παπανδρέου διευκρίνισε ότι προς το παρόν δεν θα δώσουν καμία δημόσια απάντηση στο θέμα, αφού το θεωρούν λήξαν, καθώς το ΣΔΟΕ μετά από έρευνες έχει αποφανθεί ότι ο λογαριασμός με τα αρχικά Μ.Π. που υπάρχει στη λίστα Λαγκάρντ δεν αφορά τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, αλλά είναι χρήματα που ανήκουν σε fund του επιχειρηματία Σαμπύ Μιωνή.

Γ.Τράγκας:Η κυβέρνηση Τσίπρα προκαλεί το κοινό αίσθημα και τα εκατομμύρια των Ελλήνων-Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κουβεντιάζει με ένα στενό σύμμαχο των Τούρκων – δηλαδή τα Σκόπια, προτείνοντας να πάρουν τον τίτλο: Άνω Μακεδονία.

Γ.Τράγκας: Βγάλτε τις ελληνικές σημαίες στα σπίτια σας και ετοιμαστείτε για αναμέτρηση με την Τουρκία




Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κουβεντιάζει με ένα στενό σύμμαχο των Τούρκων – δηλαδή τα Σκόπια, προτείνοντας να πάρουν τον τίτλο: Άνω Μακεδονία. 

Δηλαδή να τους δώσει το μεγάλο χαρτί να ξεκινήσουν αλυτρωτικές διεκδικήσεις για την Κάτω Μακεδονία που αποτελεί μαζί τους, όπως λένε ένα έθνος. 

Η κυβέρνηση Τσίπρα προκαλεί το κοινό αίσθημα και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που αντιλαμβάνονται ότι είναι ηλίθια και μειοδοτική όλη αυτή η συζήτηση. 




Όσοι με ακούτε σε όλη τη χώρα βγάλτε ελληνικές σημαίες στα παράθυρά σας

Σε όλα τα σπίτια πρέπει να κυματίζουν το Σαββατοκύριακο ελληνικές σημαίες. Ιδιαίτερα σε όλα τα νησιά του Αιγαίου που αμφισβητούνται έντονα πλέον από την Τουρκία. 


Είναι απαραίτητο να φαίνεται η γαλανόλευκη σε όλα τα νησιά μας.
Το ίδιο και στη Μακεδονία. Και σε όλες τις πόλεις.


Οι Τούρκοι κλιμακώνουν τις προκλήσεις, ενώ οι Ευρωπαίοι, όλοι οι δανειστές σφίγγουν την πρέσα του μνημονίου και προβαίνουν σε ευχολόγια κατά της τουρκικής προκλητικότητας. Καθημερινά οι Τούρκοι γράφουν εις τα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους μεγάλους της εποχής (λες και έχουν συνεννοηθεί ήδη μαζί τους) και προβαίνουν σε προκλήσεις. 

Χθες μάθαμε ότι πιθανότατα οι δύο στρατιωτικοί μας να κατηγορηθούν για κατασκοπία γιατί λέει μετά από μέρες ανακάλυψαν στο τηλέφωνο του ενός, σχεδιαγράμματα πιθανότατα στρατιωτικών εγκαταστάσεων. Αυτό σημαίνει περαιτέρω κράτηση και ταλαιπωρία των δύο Ελλήνων που υπηρετούσαν στις ατλαντικές δυνάμεις και στην ατλαντική συμμαχία. 

Όπως έπραξαν με το Γερμανό δημοσιογράφο και τον Αμερικανό Πάστορα, έτσι πράττουν τώρα με την ομηρία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.


Αν θέλετε ειρήνη προετοιμαστείτε για σκληρό πόλεμο κατά μήκος των συνόρων του ελληνισμού. 

Η Ευρώπη καλεί την Τουρκία να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και ταυτόχρονα πουλάει όπλα στον Ερντογάν και αφήνει πάντα ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας μαζί του. 

Μαθαίνω ότι σε διάφορες διπλωματικές συναντήσεις αφήνουν να εννοηθεί ότι θα είναι πόντιοι πιλάτοι την ώρα της κρίσεως. 

Η μόνη παρηγοριά ήταν ο λόγος του Αμερικανού Προέδρου στο Λευκό Οίκο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην Ελλάδα ως γενέτειρα της δημοκρατίας και του δυτικού πολιτισμού και διαβεβαίωσε ότι οποιαδήποτε πρόκληση θα την αντιμετωπίσουμε μαζί. 

Ο Τραμπ είπε ότι είναι βαθύτατη η επίδραση του ελληνικού πολιτισμού στην Αμερική και αυτό το βλέπουμε ακόμα και στην αρχιτεκτονική της Ουάσιγκτον, του ανωτάτου δικαστηρίου και του Λευκού Οίκου.


Ετοιμαστείτε για μεγάλη αναμέτρηση και βγάλτε όλοι σημαίες στα σπίτια σας. 

Το ισχυρότερο πολεμοφόδιο είναι το κοινό φρόνημα και η ψυχολογία μας απέναντι στην πρόκληση και στο ιταμό ύφος των γειτόνων.

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση στην Τουρκία έχουν συμφωνήσει να αρπάξουν ένα μεγάλο τμήμα του Αιγαίου. 

Για αυτό πότε βγαίνει ένας κυβερνητικός και πότε ένας αντιπολιτευόμενος μιλώντας για αριθμό τουρκικών νήσων και βραχονησίδων στο ελληνικό αρχιπέλαγος. 

Μετά τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου που μίλησε για ακαθόριστα θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο, μετά τις τουρκικές εφημερίδες που λένε ότι κατοικημένα νησιά μας είναι τουρκικό έδαφος, χθες βγήκε ο Κιλιντζάρογλου και μίλησε για 156 νησιά που ανήκουν στην Τουρκία. Κατοικημένα και βραχονησίδες. 

Επίσης, στα παρασκήνια γίνεται λόγος για στρατιωτικό χτύπημα της Τουρκίας στην Κύπρο.

Ήδη έχουν ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις των Τούρκων αποβατικού χαρακτήρα στα τουρκικά παράλια. 

Συγκεκριμένα είχε δεσμεύσει για το πενθήμερο 12-16 Μαρτίου περιοχές στον κόλπο Ξηρού απέναντι από τη Σαμοθράκη, στον κόλπο Φετχιγιέ κοντά στη Ρόδο αλλά και στον κόλπο της Σμύρνης για τη διενέργεια στρατιωτικών ασκήσεων.

Χθες τουρκικά μαχητικά, δύο F-16 παρενόχλησαν χθες ελικόπτερο που μετέφερε τον αρχηγό του ΓΕΣ μαζί με 16 ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς του στρατού, μεταξύ αυτών και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη μετάβασή του το ΣΙΝΟΥΚ από τη Ρόδο στη Ρω και στη Στρογγύλη τα τουρκικά ραντάρ κάλεσαν το ελληνικό ελικόπτερο να αλλάξει πορεία γιατί παραβίαζε το τουρκικό FIR. 

Στη συνομιλία που είχαν με τα τουρκικά μαχητικά οι Έλληνες πιλότοι ζήτησαν από τους Τούρκους να προβούν σε οπτική αναγνώριση του ελικοπτέρου. 

Πράγματι αυτό έγινε και οι Τούρκοι μετάδωσαν τις σχετικές πληροφορίες. 

Την ίδια στιγμή έφθασαν στην περιοχή ελληνικά αεροσκάφη επιφυλακής από την 115 πτέρυγα μάχης.

Ο Κοτζιάς βρίσκεται στα Σκόπια. 

Μετά από 12 χρόνια Έλληνας υπουργός των Εξωτερικών προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο των Σκοπίων. 

Οι Σκοπιανοί από ότι φαίνεται δεν θέλουν να αλλάξουν το Σύνταγμά τους και τις αλυτρωτικές διαθέσεις τους. 

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κουβεντιάζει με ένα στενό σύμμαχο των Τούρκων – δηλαδή τα Σκόπια, προτείνοντας να πάρουν τον τίτλο: Άνω Μακεδονία. Δηλαδή να τους δώσει το μεγάλο χαρτί να ξεκινήσουν αλυτρωτικές διεκδικήσεις για την Κάτω Μακεδονία που αποτελεί μαζί τους, όπως λένε ένα έθνος. 

Η κυβέρνηση Τσίπρα προκαλεί το κοινό αίσθημα και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που αντιλαμβάνονται ότι είναι ηλίθια και μειοδοτική όλη αυτή η συζήτηση. 

Πέραν αυτού λέγεται και διοχετεύεται ότι πρέπει να μπούνε στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια, γιατί σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος της ρωσικής διείσδυσης. 

Έχω την αίσθηση ότι η άποψη αυτή είναι εκτός πραγματικότητας, γιατί ο μισός πληθυσμός των Σκοπίων είναι Αλβανοί και έχουν άμεση σχέση με το φιλοαμερικανικό καθεστώς του Έντι Ράμα. Είναι Αλβανοί, οι οποίοι θέλουν να μιλάνε τα Αλβανικά τους. 

Και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με Μακεδόνες. 

Οι άλλοι μισοί των Σκοπίων είναι Σλάβοι και Βουλγαρικής καταγωγής, δηλαδή έχουν σύνδεση με χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. 

Εκείνο που είναι επικίνδυνο για εμάς είναι η στενή σχέση που έχουν με τον Ερντογάν τόσο τα Σκόπια, όσο και η Αλβανία.


Ο Τσίπρας μίλησε με το Βλαδίμηρο Πούτιν και τον συνεχάρη για την εκλογή του. 

Ο Τσάρος τον κάλεσε στη Μόσχα. 

Είναι γνωστός δεξιοτέχνης και προσπαθεί πάντα να προκαλεί ρήγματα στη συνοχή της Ατλαντικής Συμμαχίας. 

Εύκολα όμως όπως συνέβη στο παρελθόν, αφού παίξει τα παιχνίδια του και πάρει αυτά που θέλει, εγκαταλείπει αυτούς που στηρίζει. 

Σίγουρα αυτή την εποχή ενδιαφέρεται περισσότερο να δείχνει ότι αποσπά την Τουρκία από το ΝΑΤΟ, παρά να στηρίξει την ελληνική πλευρά.

Την ίδια ώρα, που συμβαίνουν όλα αυτά, η οργή των συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας ξεχύνεται στους δρόμους για τις περικοπές στις επικουρικές.

Η εσωτερική πολιτική επικαιρότητα κινήθηκε χθες οπερετικά πάλι, στο πλαίσιο της γελοιότητας και του εθνομηδενισμού. 

Ο Φίλης υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνεται αναφορά της Αγίας Τριάδας στην επικεφαλίδα του Συντάγματος και ο Δημήτρης Καμμένος χαρακτήρισε τους σχολιασμούς Φίλη, ως απαράδεκτους. 

Σε βαθμό γελοιότητας και εμφανούς σκοπιμότητας να δείχνουν διαφοροποιημένοι γατζωμένοι όπως είναι στις καρέκλες τους, Συριζαίοι και Ανελίτες συνεχίζουν να αλληλοδέρνονται αλλά το κοινό είναι αδιάφορο και δεν χειροκροτεί τα καμώματά τους…



Πηγή



ΡΕΚΛΑΜΑ REKLAMAΦωτεινές επιγραφές εκτυπώσεις          κλικ ΕΔΩ

Τι έκανες με ένα πεντοχίλιαρο δραχμές






 

Από τους κατοχικούς Υπουργούς της γενοκτόνου Τσιπροπαρέας και όχι από το ΑΣΕΠ η τελική επιλογή Γενικών Γραμματέων

Πάλι θα διορίσουν παιδιά, ανίψια, ξαδέρφια, κολλητούς και φίλους. "Μη διορίζετε φίλους του Υπουργού" λένε οι Ευρωπαίοι
- Με προκλητικές μεθοδεύσεις προσπαθούν να διορίσουν τους εκλεκτούς τους.
- Η θητεία τους θα είναι τετραετής, προσπαθούν να φορτώσουν στην επόμενη κυβέρνηση δικά τους κομματικά στελέχη!

Μη διορίζετε φίλους του Υπουργού στο δημόσιο τόνιζαν πηγές της κομισιόν προς την ελληνική κυβέρνηση.
Το θέμα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι αυτό της επιλογής των Γενικών Γραμματέων Υπουργείων.

Αρχικά η κυβέρνηση υποσχέθηκε στους δανειστές αποκομματικοποίηση του κρατικού μηχανισμού, μέσω της επιλογής νέων γενικών γραμματέων τετραετούς θητείας με ανοιχτούς διαγωνισμούς.

Η διαδικασία αυτή κατάντησε τραγέλαφος μετά από μια σειρά απίστευτων μεθοδεύσεων, με σκοπό για μια ακόμη φορά να διοριστούν κολλητοί και συγγενείς.

Συγκεκριμένα:
  • Η τελική επιλογή γίνεται από τους Υπουργούς
  • Οι προκηρύξεις είναι φωτογραφικές
  • Περίμεναν 2 χρόνια να εφαρμόσουν τον νόμο, ώστε να συγκεντρώσουν οι σημερινοί, Συριζαίοι, κάτοχοι των θέσεων την απαιτούμενη εμπειρία

Με βάση τη συμφωνία με τους δανειστές, η επιλογή των υποψήφιων γενικών γραμματέων γίνεται από ανεξάρτητη επιτροπή στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, του ΑΣΕΠ κ.λπ.
Κάθε υπουργός εξακολουθεί να έχει τον τελευταίο λόγο, αφού αυτός θα επιλέξει τον έναν από τους τρεις υποψηφίους που θα του εισηγηθεί η επιτροπή, όμως η κατάσταση έτσι δεν ελέγχεται. Μπορεί κανείς από τους τρεις υποψηφίους να μην είναι αυτός που θέλει ο υπουργός.

Μεταξύ των προκλητικών φωτογραφικών ρυθμίσεων περιλαμβάνεται π.χ. η πρόβλεψη του διαγωνισμού για τον νέο γενικό γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων στο υπουργείο Οικονομίας να «έχει διδακτικό έργο» και να ήταν «υπεύθυνος για μελέτη για την περιφερειακή ανάπτυξη». Στην ουσία «φωτογραφίζεται ο υφιστάμενος γενικός γραμματέας. Σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. για τη θέση του διοικητικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομίας και τη θέση του γενικού γραμματέα Βιομηχανίας) ζητείται οι υποψήφιοι να μη συνταξιοδοτούνται την επόμενη οκταετία, αν και η θητεία αυτών που θα επιλεγούν θα είναι τετραετής!

Σαν να μην ήταν όλα αυτά, έρχονται στο φως και καταγγελίες για κυβερνητικές παρεμβάσεις στο ΑΣΕΠ και την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης: Παρεμβάσεις για παραίτηση των μελών που δεν κάνουν τα κυβερνητικά χατίρια, -όταν την ίδια στιγμή διατηρούνται στη θέση τους μέλη που έχουν ξεπεράσει το ηλικιακό όριο εδώ και 13 μήνες!

Χαρακτηριστική των παρεμβάσεων στο ΑΣΕΠ η ανάρτηση του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου. Παράιτηση μέλους του ΑΣΕΠ για το θέμα του προσωπικού καθαριότητας στους δήμους:




Με το θέμα της οικογενειοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ έχουμε ασχοληθεί αναλυτικά εδώ


Η απίστευτη δήλωση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλου:
Από τύχη διορίστηκε η κόρη μου ΓΓ Υπουργείου

Γεμίζουν οι φυλακές από φτωχούς πολίτες με χρέη



Στο κελί 34 άτομα με εξαγοράσιμες ποινές
Ανδρες και γυναίκες, που αδυνατούν να εξαγοράσουν την ποινή τους, οι περισσότεροι θύματα της οικονομικής κρίσης, καταδικασμένοι για πλημμελήματα, αναγκάζονται να μείνουν στα κελιά των φυλακών.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Θεσσαλία», επικαλούμενη στοιχεία της Εισαγγελίας Βόλου, από την αρχή του χρόνου έως τις 15 Μαρτίου είχαν οδηγηθεί στις φυλακές 34 καταδικασθέντες, οι ποινές των οποίων ήταν μετατρέψιμες, ωστόσο δεν μπορούσαν να πληρώσουν για να… κερδίσουν την ελευθερία τους.
Πρόκειται για άτομα που καταδικάστηκαν με αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.
Τι λέει ο νόμος

Το δικαστήριο, εφόσον καταλήξει σε καταδικαστική απόφαση, οφείλει να εξετάσει πρώτα αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις εξαγοράς της ποινής. Για τον σκοπό αυτόν, πλέον, ο νόμος ορίζει ότι το δικαστήριο οφείλει να έχει στον φάκελο της δικογραφίας το ποινικό μητρώο του κατηγορουμένου, ώστε να φαίνεται αν είναι «λευκός» ή έχει καταδίκες.

Σε περίπτωση που κάποιος καταδικαστεί με αναστολή, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πληρώνει τα δικαστικά έξοδα και αφήνεται ελεύθερος.

Συνεπώς, για να καταλήξει κανείς στη φυλακή, όταν καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης έως πέντε έτη, θα πρέπει να μην έχει τις προϋποθέσεις αναστολής (π.χ. να έχει προηγούμενη καταδίκη δύο ετών) και να αποφασίσει το δικαστήριο ότι η μετατροπή της ποινής σε χρήμα δεν είναι αρκετή, αλλά απαιτείται εκτέλεσή της (με συγκεκριμένη, όμως, και ειδική αιτιολογία).
Καυσόξυλα δρύς σόμπας
Δώστε μας τώρα παραγγελία
για την νέα χρονιά 2018
για καλύτερη τιμή.
... Δείτε περισσότερα
Κ. Ξυλοθερμ""Πώληση: Χοντρική λιανική - Δυτ. Μακεδονία