18 Νοεμβρίου 2020

Υποσχέσεις Βορίδη: Δεν κλείνουν τα εκτροφεία μινκ- Ενίσχυση 3 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς




    
 
 



       
 

Όπως δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι πλήρες και στην περίπτωση που υπάρχει διαπιστωμένο κρούσμα κορωνοϊού, παρακολουθούνται στενά και ελέγχονται όλες οι συγκεκριμένες φάρμες εκτροφής γουνοφόρων ζώων.

Τέλος στα σενάρια για αναστολή της λειτουργίας μονάδων εκτροφής μινκ, μετά τα κρούσματα που καταγράφηκαν στη Δυτική Μακεδονία και τη θανάτωση 2.500 ζώων έβαλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.

«Εφαρμόζεται απαρέγκλιτα η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων. Το υγειονομικό πρωτόκολλο είναι πλήρες και στην περίπτωση που υπάρχει διαπιστωμένο κρούσμα κορωνοϊού παρακολουθούνται στενά και ελέγχονται όλες οι συγκεκριμένες φάρμες εκτροφής γουνοφόρων ζώων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε ότι μετά τους έλεγχους που έγιναν από τις αρμόδιες υπηρεσίες διαπιστώθηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε Κοζάνη, Γρεβενά και Καστοριά, τονίζοντας ταυτόχρονα πως «γίνονται συστηματικοί και επαναλαμβανόμενοι έλεγχοι».

«Τηρείται πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο και εκεί όπου διαπιστώθηκαν κρούσματα Covid-19, έχουν ήδη γίνει επανέλεγχοι και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών δειγμάτων», επισήμανε ο υπουργός.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι θα δοθούν 3 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς μινκ για την οικονομική ενίσχυσή τους, εξαιτίας της ζημιάς που υπέστησαν λόγω των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα βιοασφάλειας όταν υπάρχει κάτι ύποπτο, και δεν υπάρχει η παραμικρή ολιγωρία σε ό,τι αφορά τη διαδικασία που ακολουθείται. Αμέσως μόλις υπάρξει ζήτημα ύποπτου κρούσματος ή θανάτου ξεκινά η προβλεπόμενη διαδικασία, γίνεται καταγραφή όλων των θηλαστικών και ενημερώνονται όλες οι αρμόδιες Αρχές και αρχίζουν οι έλεγχοι», κατέληξε ο κ. Βορίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Ο Μωυσής διατάζει και οι δημοσκοπήσεις υπακούν: Πώς το 70.7% κατά του lockdown έγινε… υπέρ! [VIDEO]


Πώς το 70,7% κατά του lockdown έγινε… 72% υπέρ μέσα σε λίγες μέρες

Στις 22 Οκτωβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του είχε δηλώσει πως για τον ίδιο, η επιβολή ενός νέου lockdown δεν είναι επιλογή του και πως απαιτούνται άλλου είδους μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Λίγες ημέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 29 Οκτωβρίου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για το Action24 που δημοσιεύτηκε στο “Πρώτο Θέμα” οι πολίτες εμφανίζονταν στην πλειοψηφία τους, με ποσοστό 70,7% αρνητικοί απέναντι στην προοπτική ενός νέου καθολικού lockdown, όπως φαίνεται και στο παρακάτω γράφημα:

Λίγες μόλις ημέρες αργότερα, στις 5 Νοεμβρίου, ο Πρωθυπουργός με νέο διάγγελμά του ανακοίνωσε την επιβολή νέου καθολικού lockdown. Εντελώς συμπτωματικά, μια εβδομάδα μετά, στις 12 Νοεμβρίου, η δημοσκόπηση της εταιρείας Alco, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Open που δημοσιεύθηκε στο “The Toc”, φαίνεται πως… υπάκουσε και πάλι στο θέλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, και από εκεί που οι πολίτες ήταν κατά 70,7% αρνητικοί απέναντι σε ένα νέο lockdown, ξαφνικά θεωρούν αναγκαία την επιβολή καθολικού lockdown σε ποσοστό 72%, όπως δείχνει το παρακάτω γράφημα!

Γιατί στην Ελλάδα του Μητσοτάκη, οι δημοσκοπήσεις είναι εργαλείο διαμόρφωσης και όχι καταγραφής της κοινής γνώμης!


.

 από Ο Πολύγραφος

 Με πληροφορίες από protothema.gr, thetoc.gr.

 


Καβάλα: Αυτοκτόνησε γυναίκα τρομοκρατημένη από την τρομολαγνεία με κατάθλιψη "θετική στον ιό "


geniko-nosokomeio-kavalas-04-1200x651

Πήδηξε στο κενό από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου

Τέλος στη ζωή της έδωσε χθες το βράδυ μια 52χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καβάλας με  κατάθλιψη και  την εμφάνισαν  με κορονοϊό.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει το «proininews.gr», νοσηλευόταν στην κλινική COVID και πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου.

Η γυναίκα φαίνεται ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και προχθές, πηγαίνοντας στην περιοχή του Παλιού στην Καβάλα, όπου έπεσε στη θάλασσα για να πνιγεί. 
 
Μια περίοικος την είδε και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που την ανέσυραν ζωντανή. Τότε εκείνη τους είπε ότι ο λόγος που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της ήταν ότι είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό ενώ δεν ένιωθε τίποτε ήταν δηλαδή το γνωστό των "ειδικών" ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα  Ενημέρωση, η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε παιδιά.
 
 
 
 
 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ -Τα γλεντάνε τα πουλημένα κατευθυνόμενα κορονο-δημοσιεύματα και Ιστοσελίδες στο facebook οι χρήστες

Εμείς δεν κάνουμε κανένα σχόλιο - ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ 

6 ώρ. 
🔴 Λίγες ώρες πριν πεθάνει, ο 89χρονος είχε μιλήσει με την οικογένειά του σε βιντεοκλήση από το κρεβάτι του νοσοκομείου.
164 σχόλια
5 κοινοποιήσεις
Σχόλια
Είχε τέτοια διαύγεια και δεν ήταν σε καταστολή και έκανε βιντεοκλήση και σκέφτηκε να τους κρύψει την πραγματικότητα .....πολύ λάμψη βλέπατε αλλά σας έμεινε μόνο ο δράκος
19
  • Απάντηση
  • 3 ώρ.
Λέμε όχι στον καθημερινό εκφοβισμό των πολιτών.
Δεν διαβάζουμε καν το άρθρο.
Από τον τίτλο και μόνο βρωμάει τρομολαγνεια
116
  • Απάντηση
  • 6 ώρ.
Κ τι θες να κάνουμε να μοιρολογαμε από τ πρωί μέχρι τ βράδυ για κάθε ένα θάνατο.....αν είναι δυνατόν όσο μπορούμε τηρούμε τα μέτρα αλλά από κει κ πέρα η ζωή συνεχίζεται...... Όσο σκληρό κ να ακούγεται μας έχετε βγει από τη μύτη
13
Από ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα, το συμπέρασμα είναι ότι ο λαός πρέπει να προσέχει γενικά και από ατυχήματα , γιατί αν μπει σε νοσοκομείο ,ΤΗΝ ΈΒΑΨΕ....
8
Στα επόμενα τρομοκρατικά νέα: Σήμερα ο πλανήτης είχε 140.000 νεκρούς από διάφορες αιτίες!! Φήμες λένε ότι πριν ξεψυχήσουν πολλοί από αυτούς μίλησαν με τις οικογένειες τους!!
Ας σοβαρευτούμε λέω εγώ και ντροπή στα ΜΜΕ για την τρομοκρατία και τον καθημ…
Δείτε περισσότερα
7
Εντάξει το εμπεδωσαμε ,θα πεθανουμε όλοι !! Κανένα άλλο νέο ??? Η έπαψε η γη να γυριζει 🙄
18
Ανεπιβεβαιωτες φήμες λένε ότι ανέβασε φωτο στο twitter από σπάνια ντοκουμέντα μέσα από τα
Έγκατα των ΜΕΘ και ήταν έτοιμος να ανεβάσει βίντεο στο τικ τοκ!! Δεν φταίτε εσείς..... Εγώ φταίω που κάθομαι και τα διαβάζω!
7
Δηλαδή.... Είναι 89χρονος...εχει κορονοιο..λογικα θα είναι σε μεθ η κάτι τέτοιο όπως συχνά λέτε και θα είναι και διασωληνωμενος.. Λογικα.. Και έκανε βιντεοκληση.. Βιντεοκληση που λογικά σε μεθ και τέτοια δε νομιζω να επιτρέπεται.. Και το πιστέψαμε όλοι…
Δείτε περισσότερα
9
Τόσο νέος! Είχε όλη τη ζωή μπροστά του... Και υγιέστατος....
3
  • Απάντηση
  • 1 ώρ.
Δεν το ανοίγω (αδιάφορο!!!!)άσε που από τον τίτλο......τσουτσουροσα 😁😁😁😁😁
2
Για τις τελευταίες στιγμές τόσων ανθρώπων που πεθαίνουν καθημερινά από ατυχήματα, καρκίνο, πείνα, εγκεφαλικά, καρδιά, δεν γράφετε τίποτα και ευτυχώς.
Είναι όντως επικίνδυνους ιός, όντως πρέπει να προσέχουμε αλλά τα έχετε κάνει μπουρδέλο όλα.
Φυσικά και…
Δείτε περισσότερα
7
Ακόμα δεν καταλάβατε πού σας έχουμε γραμμένους αλλά τόσα φράγκα πήρατε τη θα γράφατε,,,,,,,
1
Φτάνει.. κουράσατε
17
Πόσες φορές θα σας το λέμε ένας υγιής άνθρωπος χωρίς υποκείμενο νόσημα δεν πεθαίνει από κορονοιο ορίστε γιατί https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=nzFG4shTwF4
Βιολόγος Μ.Παπαζαχαρίου - Το σχέδιο χωρίς γενικά Lockdown που θα προστάτευε όλους και χωρίς το..!
YOUTUBE.COM
Βιολόγος Μ.Παπαζαχαρίου - Το σχέδιο χωρίς γενικά Lockdown που θα προστάτευε όλους και χωρίς το..!
Βιολόγος Μ.Παπαζαχαρίου - Το σχέδιο χωρίς γενικά Lockdown που θα προστάτευε όλους και χωρίς το..!
1
Μην λέτε ηλικίες τουλάχιστον
Άκου εκεί 89 και βιντεοκληση και ΜΕΘ και σωληνάκια
3
Κατ'αρχας συλληπητηρια.Και λοιπον??? Δεν συμβαινουν τετοια-παρομοια σχεδον καθε μερα?? 89 ετων ηταν ο ανθρωπος,σιγουρα με διαφορα προβληματα....ε λοιπον εφυγε.Το κανουμε θεμα για να'χουμε να τρωγομαστε?? Για ησυχαστε...για ηρεμιστε...αντε μπραβο....
2
Πόσο έπρεπε να γίνει για να πεθάνει!! 200 τα χρόνια του κυρίου είναι καλά ο θεός να τον αναπαύσει!!!
3
Έλα και στα δικά τους, της υπόλοιπης οικογένειας και αυτών που δημιούργησαν την δημοσιευση
4
Πάνω στο άνθος της ηλικίας του...
3
Τι γελατε ρε γκιοζηδες; Αν ηταν πατερας σας;
Κορυφαίος θαυμαστής
Κρίμα. Είχε τη ζωή μπροστά του
15
  • Απάντηση
  • 6 ώρ.
Της πανδημίας γίνεται ρε
Sputnik Ελλάδα
... ευχαριστούμε για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.Ούτε στον Σκάι δεν μαθαίνουμε τόσα πολλά!
4
Είστε τελείως κάφροι... για να μη γράψω κάτι άλλο.
9
Ωω ρε πάνω στο ζενίθ της ενηλικίωσης δλδ.;;;
1
Η ενημέρωση πλέον έχει περάσει σε άλλο επίπεδο
4
Το έκανε όπως στα Γουέστερν!!!
5
Μπα που να σας τύχει στα δίποδα που γελάνε
2
  • Απάντηση
  • 5 ώρ.
Είμαι τόσο χαρούμενη που εξαφανίστηκαν όλες οι αρρώστιες. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός τον κοροϊδοιό.
2
Πόσο πια θα πιπίλατε αυτή τι καραμέλα έλεος πια ξεχάσαμε όλες τις αρρώστιες που ξέραμε και το τώρα ξέρουμε μόνο μια και καλή τον γιό τις Κίνας το κορονοιο 😀
13
89 χρονος ...
0.2 θνησιμότητα παγκόσμια.. Χαχαχαχα.. Για να πεις πανδημία πρέπει να είναι 30% και άνω.. Τα 10 μύρια παιδιά που πεθαίνουν απο πείνα κάθε χρόνο.. Κει ουδείς λόγος.. Ξυπνήστε ρεεεε..
24
  • Απάντηση
  • 6 ώρ.
Βρε παιδια, 89 χρονων πεθανε απο κορωνοιο🥺🥺🥺
3
  • Απάντηση
  • 6 ώρ.
89 χρόνων η από πέσιμο η από χεσιμο θα φύγει ο γέρος
6
Ε... 89... ή από πέσιμο ή από χέσιμο ή από κορονοϊό!
Κορυφαίος θαυμαστής
Ρε παιδιά, κανένα άρθρο, κανένα ρεπορτάζ από τόσους και τόσους που πέρασαν τον covid-19 και δεν το κατάλαβαν καν, υπάρχει ή πεθαίνουν όλοι από τον covid-19;
10
  • Απάντηση
  • 6 ώρ.
Δεν είμαστε ρουφιάνοι τρομολάγνοι και δοσίλογοι είπαν οι δημοσιογράφοι πριν το απόσπασμα και λίγο αργότερα.....
1
Μικρός ήταν μπορούσε λίγους μήνες ακόμη τουλάχιστον 90 αδικία
4
ΙΔΌΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ ΔΙΑΣΠΟΡΆΣ ΤΡΌΜΟΥ ΚΑΙ ΦΌΒΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΈΝΑ ΜΈΣΑ ΜΑΖΙΚΉΣ ΕΞΌΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ......... ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ...…
Δείτε περισσότερα
4
Παντως απο χερακι κουκλα ουτε εικοσαχρονη να ηταν😂
Το ψάξατε μήπως από εκεί προήλθε ο ....ασθενης; (Δεν είναι δικιά μου ανάρτηση αλλά τα λέει πολυ καλά ο κύριος)
Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα που στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Έκλεισαν την οικονομία λιανεμπόριο, εστίαση, ελεύθερους επαγγελματίες, σε μάντρωσαν μέσα, για λογους πανδημιας K υπέρ δημόσιας υγειας, έριξαν πρόστιμο την κομμώτρια 300€ γιατί δεν φορεσε σωστά τη μάσκα, τον παππού το ίδιο... μέχρι να έρθει το αφεντικό ΚΚΕ να τους ξεβρακώσει !!!! 17Νοεμβρη- Πολυτεχνειο Φάτε δημοκρατία φάτε δικαιοσύνη καημένε φτωχε μου ραγιά....!!! ....!!! me TIMAME ΤΟΝ ΤΑΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ MA ΕΜΒΡΗΣ POMO ΤΟΥ ΓΩΝΑ TIMAME"
3
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Σας θέλω μαλάκες μέχρι το τέλος, δε θέλω να χαλαρώνετε."
17
  • Απάντηση
  • 6 ώρ.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Συγγνώμη που διακόπτω το μπαράζ θανάτων, πένθους και υστερίας αλλά θέλω να θυμίσω πως στη χώρα μας γεννιούνται και άνθρωποι ημερησίως! 254 γεννήσεις βρεφών 131 αγόρια 123 κορίτσια"
7
  • Απάντηση
  • 6 ώρ.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
21
Αφιερωμενο στους "μια γριπουλα ειναι" για να στρωσουν. 8 μηνες covid-19 > 10 χρονια influenza virus. Have fun! Και μην ξεχασετε, η εικονολειχια και το γλειφοκουταλο σωζουν.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΣΕΖΟΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΛΕΥΘΗΚΑΝ ΣΕ M.E.O 2010-2011 ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ 368 2011-2012 121 2012-2013 180 180 56 108 2013-2014 330 49 2014-2015 145 233 2015-2016 111 408 2016-2017 2017-2018 197 276 107 2018-2019 108 42 374 2019-2020 233 154 ΣΥΝΟΛΑ ΣΥΝΟΛΑ 116 2.558 1.042"

Κορυφαίος θαυμαστής
Ντροπή σας το κρίμα στο λαιμός σας τρομοκρατία.Μια νέα γυναίκα έβαλε τελος στη ζωή της γιατί έμαθε ότι έχει τον ιό
1
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Τώρα αρχίζει o θανατηφόρος Ιός... Λέγεται φτώχεια, Λέγεται πείνα, Λέγεται ανεργία, Λέγεται εξαθλίωση."
13
Τον δολοφονησαν
4
Κορυφαίος θαυμαστής
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι, κείμενο που λέει ""ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ NA ΚΑΝΕΙ το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ NA ΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ NA ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ" ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ TO ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" NEWSIT.GR 176.080,00 € TLIFE.GR 99.200,00€ IATROPEDIA.GR 22.320,00 € ΣΥΝΟΛΟ: 297.600,00 €"
2
Κεραταδες!!!!!βιντεοκληση και και μεσα απο φερετρο θα βγαλετε!!!!! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ ΝΕΑΡΗ ΓΥΝΑΊΚΑ 96 ΕΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΗς ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ!!!!!!!!😂😂😂😂😂😂😂
1
Το θέμα είναι ότι δεν σας πιστεύει κανείς πλέον. Έχετε γίνει τόσο ρόμπες που ούτε απέχθεια δεν προκαλείτε πιά ! Μόνο γέλιο....
1
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

89χρονος ασθενής είπε το πρωί ότι "δεν είναι και πολύ άσχημα" και το βράδυ πέθανε ... ΟΚ, η είδηση που είναι;
4