27 Νοεμβρίου 2021

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο τριπλά εμβολιασμένος ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης

 

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο τριπλά εμβολιασμένος Νίκος Στραβελάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τριπλά εμβολιασμένος κατά του κορωνοϊού Νίκος Στραβελάκης, εισήχθη πριν από λίγες ώρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με συμπτώματα πνευμονίας, καθώς νοσεί εδώ και λίγες ημέρες.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από έντονο βήχα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Οι γιατροί πρότειναν την άμεση εισαγωγή του, προκειμένου να παρακολουθείται επισταμένως η πορεία της υγείας του. Το θετικό πως ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα και δεν έχει υψηλό πυρετό.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Στραβελάκης, που είχε κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου και βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα από την περασμένη Δευτέρα.

το pronews.gr
 

 

Δήμος Καστοριάς - Τοποθέτησαν τον κάδο ακριβώς πάνω στην στροφή σε κεντρικό δρόμο εξόδου από την πόλη. ΕΙΚΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ !!

 gr

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 







Κυβέρνηση: «Ξεπεράσαμε τους 7εκατ. εμβολιασμένους» – Η «ΝΕΚΡΗ» αγορά όμως άλλα δείχνει – ΒΙΝΤΕΟ

Η "χασούρα" είναι τεράστια για τους επαγγελματίες που σκέφτονται πλέον ακόμα και το "λουκέτο"

«Έχουμε επανεκκίνηση της εμβολιαστικής προσπάθειας», τόνισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, ανακοινώνοντας ότι σήμερα το πρωί του Σαββάτου «ξεπεράσαμε τους 7 εκατ. εμβολιασμένους με την πρώτη δόση».

Ο Υφυπουργός περιχαρής συμπλήρωσε τα εξής:

«Έχουμε κάθε μέρα περίπου 20.000 εμβολιασμούς πρώτης δόσης και περίπου 50.000-60.000 εμβολιασμούς της τρίτης -αναμνηστικής- δόσης. Συνολικά τον τελευταίο μήνα, έχουν μπει στην πλατφόρμα των ραντεβού για την πρώτη δόση περίπου 500.000 συμπολίτες μας, εκ των οποίων οι 320.000 εμβολιάστηκαν ήδη και οι υπόλοιποι έχουν σε εξέλιξη ραντεβού».

Πολλά ερωτήματα ωστόσο προκαλούν οι εικόνες με τα άδεια καταστήματα εστίασης και λιανεμπορίου το τελευταίο διάστημα.

Αφού οι εμβολιασμένοι είναι τόσοι πολλοί και μάλιστα -σύμφωνα πάντα με την κυβέρνηση- αυξάνονται συνεχώς, τότε ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ τα εκατομμύρια των πολιτών που ελεύθερα θα ξεχυθούν για να «απολαύσουν τη ζωή που πήραν πίσω»;;;;

ΓΙΑΤΙ από τις αρχές Νοεμβρίου, όταν και άρχισαν να ισχύουν νέα αυστηρότερα μέτρα περιορισμού των ανεμβολίαστων, οι εικόνες σε πολυσύχναστους δρόμους ελληνικών πόλεων θυμίζουν περισσότερο…τα περσινά lockdown παρά κανονικότητα;;;

Δυστυχώς δεν γίνεται να συμμεριστούμε την…χαρά κυβέρνησης και “ειδικών” για τα νούμερα που επικαλούνται, καθώς τα γεγονότα από την αγορά άλλα δείχνουν.

Ακόμα και στην Black Friday, όπου παραδοσιακά έξω από τα μεγάλα καταστήματα σχηματίζονταν ουρές, φέτος τα πράγματα κύλησαν πολύ πιο ήρεμα.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω ρεπορτάζ, την «παρτίδα» φέτος την έσωσαν οι ηλεκτρονικές αγορές, με ένα μικρό μόνο μέρος του συνολικού τζίρου της τελευταίας εβδομάδας να προέρχεται από αγορές μέσω φυσικής παρουσίας στα μαγαζιά.

Τα συνοικιακά μαγαζιά είναι εκείνα που δέχονται το μεγαλύτερο «χτύπημα» από τα εκβιαστικά μέτρα, καθώς δεν έχουν στην πλειοψηφία τους τη δυνατότητα για οποιαδήποτε αγορά εξ αποστάσεως.

Την ίδια στιγμή η αγοραστική δύναμη των ανεμβολίαστων πολιτών μειώνεται διαρκώς εξαιτίας των 2 και 3 τεστ που πληρώνουν εβδομαδιαίως.

Τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα στην εστίαση.

«Ο τζίρος μας έχει πέσει κάτω του 50% με τα νέα μέτρα. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα», λένε άνθρωποι της αγοράς, έχοντας στραμμένα τα βλέμματά τους στην περίοδο των Χριστουγέννων:

 

ΒΙΝΤΕΟ 

 

 

Δήμος Καστοριάς - Τοποθέτησαν τον κάδο ακριβώς πάνω στην στροφή σε κεντρικό δρόμο εξόδου από την πόλη. ΕΙΚΟΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ !!

 gr

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 







«'Εσβησε» ο 68χρονος πρώην Αγιος Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους από ανακοπή καρδιάς μετά την 3η δόση!


«'Εσβησε» ο 68χρονος πρώην Αγιος Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους από ανακοπή καρδιάς μετά την 3η δόση!

«Έσβησε» ο 68χρονος πρώην Αγιος Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους από ανακοπή καρδιάς ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει την τρίτη δόση του εμβολιασμού του κατά Covid-19.

Δηλαδή ο μακαριστός ήταν πλήρως εμβολιασμένος κατά του Covid-19 και κατόπιν των κυβερνητικών πιέσεων προχώρησε και στην τρίτη δόση.

Μην ξεχνάμε πως εδώ και δύο εβδομάδες η κυβέρνηση επιβάλει στους άνω των 60 να εμβολιαστούν με τρίτη δόση αλλιώς δεν ισχύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους με την παρέλευση επτά μηνών από την δεύτερη δόση.

Ο μακαριστός ήταν απόφοιτος της νομικής σχολής και είχε διατελέσει 3 φορές Πρωτεπιστάτης στο Άγιο Όρος το οποίο διακόσμησε στην Μονή Μεγίστης Λαύρας περίπου 40 χρόνια και ήταν προϊστάμενος του μοναστηριο

Είναι χαρακτηριστικό ότι το θανατικό που υπάρχει στη χώρα οφείλεται πέρα από τον Covid-19 σε μη προσδιορισμένες αιτίες που όμως συμπίπτουν με την περίοδο των μαζικών εμβολιασμών.

Υπάρχει 10% αύξηση στους θανάτους για το ίδιο  χρονικό διάστημα σε σχέση με πέρσι.

Μία προσεκτική ανάγνωση των ειδήσεων των τελευταίων μηνών δείχνει πως πολλοί επώνυμοι «έφυγαν ξαφνικά»! Χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις, που οφείλεται αυτό το ξαφνικά.

Και αυτό εύκολα μαθαίνεται διότι πρόκειται για επώνυμους, με τους χιλιάδες «ανώνυμους» τι γίνεται;

 

 pronews.gr

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 







«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»! Νέες αποκαλύψεις για πολιτικούς, ΜΜΕ και Εκκλησία κάνουν ΚΡΟΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ



Οι πολίτες ζουν τον όλεθρο και δεν αντιδρούν – Δείτε όσα λέγονται…

Ο Carlo Maria Viganò είναι αρχιεπίσκοπος της Καθολικής Εκκλησίας, ο οποίος αποκάλυψε την ΟΡΓΑΝΩΣΗ που θα αντικαταστήσει την εκκλησία και μάλλον όλες τις θρησκείες, εκτοξεύοντας «βόμβες» για τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος έρθει πολύ κοντά τόσο με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στο πλαίσιο της νέας εποχής της Μεγάλης Επανεκκίνησης (ΕΔΩ).

Σε νέα του παρέμβαση έκανε λόγο για «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ», δηλώνοντας τα εξής:

«Εδώ και δύο χρόνια γινόμαστε  μάρτυρες ενός παγκόσμιου πραξικοπήματος, στο οποίο μια οικονομική και ιδεολογική ελίτ κατάφερε να πάρει τον έλεγχο ενός μέρους των εθνικών κυβερνήσεων, δημόσιων και ιδιωτικών ιδρυμάτων, των μέσων ενημέρωσης της δικαιοσύνης, των πολιτικών και θρησκευτικών ηγετών.

Όλα αυτά χωρίς διάκριση έχουν υποδουλωθεί σε αυτούς τους νέους κυρίους που εξασφαλίζουν εξουσία, χρήματα, και την κοινωνική επιβεβαίωση στους συνεργούς τους.

Στο όνομα μιας έκτακτης ανάγκης, αυτό το παγκόσμιο πραξικόπημα στέρησε από τους πολίτες κάθε δυνατότητα άμυνας από την στιγμή που η νομοθετική, εκτελεστική, και οι δικαστικές εξουσίες επιτελούνται κατά παράβαση του νόμου, της δικαιοσύνης, και του σκοπού για τον οποίο υπάρχουν».

Δείτε όσα λέει ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος καλεί τα χριστιανικά έθνη να αντιδράσουν! Τι ακριβώς εννοεί! Ενδιαφέρουσα κόντρα, από την οποία βγαίνουν συνεχώς ειδήσεις:

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Στην γραμμή Μέρκελ ο Α.Τσίπρας - «Lockdown τώρα»! ΒΙΝΤΕΟ 

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί