21 Ιουνίου 2022

Ο Κ.Μητσοτάκης περνάει για "χαζό" όλον τον λαό ; " Θα πάει για εκλογές επειδή δημιουργεί προεκλογικό κλίμα η αντιπολίτευση- Αυτός είναι ο ρόλος της !

 

    21/6/2022 2:23μμ

 

Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι η κριτική,  όπως και της δημοσιογραφίας ο Κ.Μητσοτάκης  θεωρεί αυτήν την κριτική προεκλογική τώρα.

Κ.Μητσοτάκης θα πάω για εκλογές τον Σεπτέμβριο: «Ήθελα 4ετία αλλά δε με αφήνει η αντιπολίτευση» (!!!!)

Ο Κ.Μητσοτάκης περνάει για "χαζό" όλον τον ελληνικό  λαό ; " Θα πάει για εκλογές επειδή δημιουργεί προεκλογικό κλίμα η αντιπολίτευση- Αυτός είναι ο ρόλος της αντιπολίτευσης να κάνει κριτική και να έχει προεκλογική υφή αυτή η κριτική και το κάνει από πάντα.!

Είναι απίστευτος και φοβερά ανιαρός σχεδόν γελοίος. Το επισημαίνουν στελέχη του  κόμματος της ΝΔ σιωπηλά αλλά και δημόσια. Εμείς στο fyllokaikaiftero1.blogspot.com καθώς και το pronews.gr αποκαλύψαμε τις προθέσεις του Κ.Μητσοτάκη  να πάει σε εκλογές από τον Μάιο του 2022, όμως με απλά λόγια δεν του το επέτρεψαν οι ΗΠΑ και ο Τ.Μπάιντεν (η Μπαντενόπουλος), λόγο του Ουκρανικού ζητήματος και τα  ελληνικά όπλα που έπρεπε να στέλνει. 

Το προεκλογικό κλίμα υπάρχει εδώ και ένα χρόνο γνωρίζουν καλά στο Μαξίμου  γνωρίζουν για την κάθετη πτώση της ΝΔ, και επίσης και της αντιπολίτευσης,  για τον λόγο αυτό σχεδίασαν  προ πολλού, μετά της εκλογές να κάνουν συνκυβέρνηση ακόμη και με συμμετοχή του πολιτικού "ρεταλιού" της αλλαγής ονόματος από όνομα  και Α.Φ.Μ λόγο χρέους 245 εκατομμυρίων ευρώ το ΠΑΣΟΚ.

Προηγούμενα άρθρα:

Οι πολίτες προσπαθούν να επιβιώσουν με τα απολύτως απαραίτητα

Με ξένα κόλυβα "μνημόσυνο" ο Δήμος Καστοριάς « Η προστασία του πλανήτη είναι υπόθεση όλων μας! » γελάνε και οι πάπιες !!!!

Από που πήρε άδεια η Μητρόπολη Καστοριάς για να βάλει πινακίδες; – ΦΩΤΟ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 




Π.Πολάκης προς Ιερώνυμο: «Άλλο να είσαι Χριστιανός κι άλλο μασκαράς»


Π.Πολάκης προς Ιερώνυμο: «Άλλο να είσαι Χριστιανός κι άλλο μασκαράς»

Καυστικό σχόλιο για το πλουσιοπάροχο γεύμα που παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος σε Άδωνι Γεωργιάδη και υπουργούς

Αιχμηρά και καυστικά ήταν τα σχόλια του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλου Πολάκη σχετικά με το πλουσιοπάροχο γεύμα που παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε υπουργούς και αυτοδιοικητικούς -μεταξύ των οποίων ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης- στην εξοχική του κατοικία στη Ζάλτσα Βοιωτίας.

«Άλλο να ΕΙΣΑΙ χριστιανός κι άλλο να μασκαρεύεις. Ή τους φτωχούς θα βοηθάς ή ΕΣΠΑ θα γυρεύεις», επισημαίνει μεταξύ άλλων με μια σκωπτική του μαντινάδα ο Παύλος Πολάκης και συμπληρώνει: «Άλλο να κάνεις το σταυρό με το δεξί σου χέρι κι άλλο να κανείς δέηση για του Καρατζαφέρη».

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Άλλο να ΕΙΣΑΙ χριστιανός κι άλλο να μασκαρεύεις

Ή τους φτωχούς θα βοηθάς ή ΕΣΠΑ θα γυρεύεις….

Άλλο να κάνεις  το σταυρό  με το δεξί σου χέρι

κι άλλο να κανείς δέηση για του Καρατζαφερη…

Και νοών νοείτο!

Απάντηση Ιερώνυμου για την εμφάνιση χωρίς σταυρό και εγκόλπιο κατά την  επίσκεψη στους πρόσφυγες στον Πειραιά


Ο Π. Πολάκης είπε μια αλήθεια για τον Ιερώνυμο - Τσιπρώνυμο τον Γερμανόφιλο φίλο της ΤΡΟΙΚΑ των μνημονίων και προωθητή - πωλητή  του πειραματικού σκευάσματος εμβολίου, φίλο του Αλε6ης Τσίπρα και σήμερα του Κ.Μητσοτάκη, Μασκαράς του κερατά διαβόλου είναι!!! 
 
Τι μασκαριλίκι του να θυμηθεί κανείς πρώτο από τον ΑντιΧρίστο Γιάννη  Λιάπη  το ο,τι κατά την συνάντηση του με μουσουλμάνους  λαθρο-εισβολείς έβγαλε τον σταυρό της ορθοδοξίας ;;

Ευχαριστίες Τσίπρα σε Ιερώνυμο για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής  περιουσίας