23 Νοεμβρίου 2019

Διώχνουν τον Τράγκα από τα Παραπολιτικά επειδή έκανε κριτική στη κυβέρνηση




Ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τα Παραπολιτικά ο Γιώργος Τράγκας αφού σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με υπαινιγμούς του ίδιου στην τηλεοπτική του εκπομπή, δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Ο Γ. Τράγκας επί τρία χρόνια είχε την πρωινή ζώνη στα Παραπολιτικά fm και τον τελευταίο καιρό ήταν άκρως επιθετικός με την κυβέρνηση Μητσοτάκη που αναμφίβολα αυτό κοστίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

 Άλλωστε ο ίδιος υπαινίχθηκε πάρα πολλά στη χθεσινή του τηλεοπτική εκπομπή γύρω από αυτό το θέμα και απευθυνόμενος στον κόσμο τούς είπε ότι η δύναμη μου είστε εσείς.


ΣΧΟΛΙΟ: Ο έγκριτος δημοσιογράφος έκανε κριτική στον Κ.Μητσοτάκη για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, και για σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού, με μια σατυρική διάθεση, και δεν μπορεί αυτή η δημοσιογραφική κριτική να θεωρείται επιθετική.

fyllokaiftero1.blogspot.com




Πηγή: enimerosi24

Γ. Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) : Να δοθούν άδειες εργασίας σε όλους τους μετανάστες!

gianis-baroufakis-fileleutheros-epanastatis-kai-star

Τη διαφωνία του με τα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα για τους μετανάστες εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook o Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ζητά μάλιστα την δοθεί άδεια εργασίας σε όλους τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας, άποψη η οποία προκαλεί ήδη αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης σημειώνει:
«Tο ΜέΡΑ25 λέει κάτι απλό: Κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης (“κλειστό κέντρο”). Άδειες εργασίας σε όλους τους μετανάστες/πρόσφυγες – με σχεδιασμό αρχικής φιλοξενίας τους σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της χώρας όπου θα μπορούν να συνεισφέρουν εργασιακά και πολιτισμικά».



Δείτε την ανάρτησή του



varoufakis22_11

Πηγή

Το σχέδιο για μεταφορά των παράνομων μεταναστών σε έρημα νησιά: Πώς διέρρευσε - Πώς ματαιώθηκε - Τα 3 νησιά του σχεδίου

Το σχέδιο για μεταφορά των παράνομων μεταναστών σε έρημα νησιά: Πώς διέρρευσε - Πώς ματαιώθηκε - Τα 3 νησιά του σχεδίου
Οι αντιδράσεις από μουσουλμανικές χώρες, όπως το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία και ισχυρές ΜΚΟ με ισχυρές απολήξεις στην κυβέρνηση και στην ΕΕ ματαίωσαν την μοναδική, έστω προσωρινή λύση που θα μπορούσε να υπάρξει, αρχικά με την μεταφορά σε έρημα νησιά του Αιγαίου των παράνομων μεταναστών και την φιλοξενία τους σε «προαναχωρησικά κέντρα» όπως έχουν βαπτίσει τις κυψέλες μουσουλμάνων εποίκων, αυτές που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ονομάσει «Δομές Φιλοξενίας».

Το όλο θέμα διέρρευσε δυστυχώς πριν ανακοινωθεί επίσημα από τον αρμόδιο για την διαχείριση της κρίσης παράνομης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη κάτοψη του κλειστού προαναχωρησιακού κέντρου, πάνω στο έρημο νησί Λέβιθα, στο Κεντρικό Αιγαίο (φωτό κάτω):


Το νησί Λέβιθα βρίσκεται στο κέντρο του Αιγαίου Πελάγους, μεταξύ Αμοργού, Λέρου και Πάτμου στα Δωδεκάνησα.
Κατοικείται μόνιμα από την οικογένεια Καμπόσου, η οποία έχει τις «ρίζες» της στο νησί από το 1820, και διατηρεί εκεί κτηνοτροφική μονάδα.
Το δεύτερο νησί που θα κατασκευάζονταν κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα ήταν η Κίναρος.
Και στα δύο νησιά θα προωθούνταν 15.000 παράνομοι μετανάστες.

Οι δύο αυτές νησίδες είχαν επιλεγεί και είχαν λάβει την σύμφωνη γνώμη του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή για τρεις λόγους:
Πρώτον, επειδή η κατάσταση στα μεγάλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οδεύει προς κατοχή των νησιών
Δεύτερον, επειδή όλοι γνωρίζουν ότι όποιος μεταφέρεται σε κέντρα στην ηπειρωτική Ελλάδα μένει για πάντα εκεί και δεν πάει πουθενά. Για επαναπροώθηση στη Τουρκία, ούτε για αστείο εάν η αίτησή τους απορριφθεί, για επιστροφή τους σε Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Γκάνα, Γκάμπια, Μαρόκο κλπ, επίσης ούτε για αστείο αφού δηλώνουν άλλες χώρες προέλευσης και άλλα ονόματα και τέλος δεν μπορούν να πάνε ούτε Γερμανία, ούτε πουθενά.
Τρίτον, η Λέβιθα και η Κίναρος είναι σχετικά απομονωμένες.

Αντίστοιχες σκέψεις και σχεδιασμός έγιναν και για την νήσο Σαρία, η οποία βρίσκεται βόρεια της Καρπάθου και έχει μάλιστα εγκαταλελειμμένο οικισμό της δεκαετίας του '50, αλλά πλέον είναι εντελώς ακατοίκητη, ενώ η μικρή απόσταση από την Κάρπαθο, το λιμάνι και το αεροδρόμιό της, εξασφαλίζει ομαλή ροφή εφοδίων, αλλά και πρώτων υλών στο στάδιο κατασκευής της δομής.

Η Σαρία υπολογίστηκε ότι μπορούσε να φιλοξενήσει μέχρι και 10.000 παράνομους μετανάστες.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν ΜΚΟ και υπήρξαν επαφές με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη από το Κατάρ και ην Σαουδική Αραβία, οι οποίοι διατύπωσαν τον έντονο προβληματισμό τους για το σχέδιο. Το ότι υπήρξε έντονη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ στο σχέδιο που διέρρευσε ο Αλκιβιάδης Στεφανής, σίγουρα δεν είναι είδηση.

Σήμερα, όμως, οι αντιδράσεις φάνηκαν να καρποφορούν: Η κυβέρνηση πήρε πίσω όλο το σχέδιο.

Ο Μάνος Λογοθέτης, ειδικός γραμματέας πρώτης υποδοχής μεταναστών/ προσφύγων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, διέψευσε την προώθηση παράνομων μεταναστών σε ακατοίκητα νησιά του Αιγαίου,
Σύμφωνα με τον κ. Λογοθέτη, θα δημιουργηθεί στη Λέρο, κοντά στην πόλη μια δομή που θα έχει αραιή συγκοινωνία με τον κυρίως οικισμό και ότι εν πάση περιπτώσει ο νόμος δεν απαγορεύει την δημιουργία κλειστών δομών.

Είναι άγνωστο αν η διαρροή έγινε για να μετρηθούν οι αντιδράσεις ή για να ματαιωθεί το όλο σχέδιο. 

Το βέβαιο είναι ότι μέσα στον επόμενο χρόνο, άλλες 200.000 παράνομοι μετανάστες θα εισέλθουν στην χώρα από τον Εβρο και τα νησιά του Αιγαίου και θα προστεθούν στο 1,5 εκατομμύριο που ήδη υπάρχει στην χώρα από τις τρεις μεγάλες κρίσεις, της δεκαετίας του '90, του 2002-2009 και του 2015 έως σήμερα, αλλάζοντας καθοριστικά στον εθνολογικό χάρτη της χώρας.



pronews.gr

Μπογδάνος: Ξερονήσια στην Ελλάδα για τους "πρόσφυγες" «Δεν μπορεί ο Έλληνας να έχει ίσα δικαιώματα με τον μετανάστη»



Μπογδάνος: Ξερονήσια στην Ελλάδα για τους πρόσφυγες


Υπέρ της μετακίνησης προσφύγων σε ξερονήσια τάχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με αφορμή την είδηση για την δημιουργία ενός κέντρου προσφύγων στην βραχονησίδα Λέβιθα.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Kontra, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «ταμπού» και «μετεμφυλιακά ή μεταδιδακτορικά κόμπλεξ» από την κατοχή και τη χούντα τις αντιδράσεις που υπάρχουν, ενώ σημείωσε ότι «δεν μπορεί ο Έλληνας να έχει ίσα δικαιώματα με τον μετανάστη, τι να κάνουμε, έτσι είναι».

Ο διάλογος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μελιγκώνη:
Δ: Σοβαρά στην Ελλάδα ξερονήσια;
Μ: Ναι, σοβαρά στην Ελλάδα ξερονήσια. Έχουμε πάρα πολλά. Δεν μπορούμε μια ζωή...
Δ: Ένα Αλκατράζ για πρόσφυγες και μετανάστες δηλαδή...
Μ: Δεν μπορούμε μια ζωή να μας κατατρέχουν ορισμένα ταμπού και κάποιου είδους μετεμφυλιακά ή μεταδιδακτορικά κόμπλεξ.
Δ: Εντάξει, η μισή Ελλάδα μαρτύρησε σε αυτά τα ξερονήσια
Μ: Ναι, αλλά κύριε Μελιγκώνη εσείς και εγώ ζούμε σε μία άλλη γενιά. Πρέπει να πάμε παρακάτω.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου (ο επίμαχος διάλογος ξεκινά μετά το 22:54):
.


newsdeast.gr

Αυτός είναι ο ελληνικός καρπός που μειώνει τριγλυκερίδια, σάκχαρο και χοληστερόλη

Ο ελληνικός καρπός που μειώνει τριγλυκερίδια, σάκχαρο και χοληστερόλη


Αρκούν μόλις 53 γρ. από αυτό τον καρπό για να προσφέρουν σημαντική βελτίωση στο λιπιδαιμικό προφίλ του οργανισμού μας

Επιστημονική μελέτη που διεξήχθη ανάμεσα σε παχύσαρκους έδειξε πως εκείνοι που κατανάλωναν 53 γρ. φιστίκια Αιγίνης, ως απογευματινό σνακ στο πλαίσιο μιας δίαιτας αδυνατίσματος, είχαν σημαντική μείωση των τριγλυκεριδίων σε αντίθεση με εκείνους που κατανάλωσαν απογευματινό σνακ ίσης θερμιδικής αξίας από κουλούρια πρέτσελ.
Άλλη μελέτη σε υγιείς άνδρες ηλικίας 21-24 ετών έδειξε πως η προσθήκη φιστικιών Αιγίνης στο μοντέλο της μεσογειακής διατροφής βελτίωσε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, τη λειτουργία του ενδοθηλίου (της «φόδρας» θα λέγαμε των αγγείων), καθώς και παραμέτρους που σχετίζονται με τη φλεγμονή και το οξειδωτικό στρες. Έρευνα του Τούρκου επιστήμονα Kocyigit A. και των συνεργατών του έδειξε πως τα φιστίκια Pistacia Vera βελτιώνουν τα επίπεδα ολικής και «καλής» HDL χοληστερόλης σε υγιείς ενήλικες, ενώ προσδίδουν και σημαντικά αντιοξειδωτικά οφέλη.
Τέλος, μελέτη του Sheridan MJ και των συνεργατών του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συστηματική κατανάλωση φιστικιών Αιγίνης αυξάνει τα επίπεδα της «καλής» HDL χοληστερόλης, γεγονός άκρως σημαντικό, αν αναλογιστούμε πόσο δύσκολα ανεβαίνουν τα επίπεδα αυτής της λιποπρωτεΐνης με διατροφικές παρεμβάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως, στην πλειονότητα των επιστημονικών ερευνών, τα φιστίκια Αιγίνης πρωταγωνιστούν ως ψημένα και όχι ωμά. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως το ψήσιμο, αν και μειώνει ελαφρά την περιεκτικότητα των φιστικιών σε αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως συγκεκριμένες ανθοκυανίνες και φλαβονοειδή, εντούτοις δεν υποβαθμίζει διαθρεπτικά το προϊόν, ώστε να το «απογυμνώσει» από τις ευεργετικές του επιδράσεις.




                                                                       Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697.8276141
                                                                            Email: fyllokaiftero@gmail.com


 ygeiamou.gr

Καιρός – Γηρυόνης: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης


Άστατος θα είναι ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής (24-11-2019) και από τα δυτικά, ενώ κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (25-11-2019) η κακοκαιρία “Γηρυόνης” θα επηρεάσει σχεδόν όλη τη χώρα. Κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και οι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν:
1. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (24-11-2019) Από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο και από το βράδυ την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και πιθανώς από τη νύχτα τη Θεσσαλία.
2. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (25-11-2019) α. Μέχρι τις πρωινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πιθανώς την Ήπειρο. β. Μέχρι το μεσημέρι την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη, μέχρι αργά το απόγευμα τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και έως τις βραδινές ώρες τη Μακεδονία (κυρίως τη δυτική και την κεντρική). γ. Σταδιακά από τις πρωινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
3. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (26-11-2019)
α. Τις πρώτες πρωινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι το μεσημέρι τα Δωδεκάνησα.
β. Από τις μεσημβρινές ώρες την Κρήτη, πιθανώς τις Κυκλάδες και βαθμιαία από το απόγευμα εκ νέου τα Δωδεκάνησα.

Καιρός: Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Ειδικότερα για την Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (24-11-2019) μέχρι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (25-11-2019).
Πολύ θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 8 με 9 μποφόρ θα πνέουν την Κυριακή (24-11-2019) στα δυτικά και τη Δευτέρα (25-11-2019) στο Αιγαίο. Πιθανώς στο Ιόνιο έως και τις βραδινές ώρες της Κυριακής (24-11-2019) να φτάσουν πρόσκαιρα τα 10 μποφόρ. Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).




Αυτή είναι η συμμορία των Βορειοαφρικανών «προσφύγων» που είχαν σπείρει τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας



Αυτή είναι η συμμορία των Βορειοαφρικανών «προσφύγων» που είχαν σπείρει τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας

Πλήρης κατάρρευση των συνόρων: Μπαίνουν για «βόλτα» σε Έβρο και νησιά του Α.Αιγαίου

Ακόμη μια εγκληματική συμμορία αλλοδαπών που εισέβαλλαν στην Ελλάδα από τον αφύλαχτο Έβρο ή τα νησιά του Α.Αιγαίου ως «πρόσφυγες» και που είχαν σκορπίσει τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ.

Πρόκειται για άτομα από τη βόρεια Αφρική, Αλγερία, Λιβύη, Μαρόκο αν και κανείς δεν γνωρίζει τα πραγματικά τους στοιχεία αφού δίνουν ότι ονόματα και χώρες προέλευσης θέλουν!
Ακόμη στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ δεν έχει ιδέα  για το ποιοι πραγματικά είναι!
Αφού ήρθαν στην Τουρκία με φτηνές πτήσεις τσάρτερ και τουριστική  βίζα στη συνέχεια, απλώς πέρασαν τον Έβρο ή τα νησιά με τις γνωστές διαδικασίες μπαίνοντας σε μια διαλυμένη χώρα, για πλιάτσικο, την οποία αντιμετωπίζουν ως μη-χώρα. 

Άγνωστο πως πήραν άδεια παραμονής στη «χώρα» ή τουλάχιστον κατάφεραν να «απεγκλωβιστούν» από τα νησιά στο πλαίσιο των γνωστών επιχειρήσεων «αποσυμφόρησης» οι  αλλοδαποί ξεκίνησαν να ληστεύουν ανύποπτους πολίτες στο κέντρο.

 Η συμμορία των αλλοδαπών, από τις εκατοντάδες που δρουν στην ανοχύρωτη Ελλάδα, είχε διαπράξει περισσότερες από 100 ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας, από τον Μάρτιο του 2019 και δραστηριοποιούνταν κυρίως στις περιοχές του Συντάγματος, της Ακρόπολης, των Εξαρχείων, της Ομόνοιας και του Νέου Κόσμου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Μετά την αφαίρεση των αντικειμένων, απομακρύνονταν από το σημείο με γρήγορες κινήσεις και παρέδιδαν αμέσως τα κλοπιμαία σε συνεργό τους, που δεν είχε εμπλακεί στην κλοπή ή τη ληστεία.
Τα κλοπιμαία τα διοχέτευαν σε δίκτυο κλεπταποδόχων, το οποίο είχαν αναπτύξει, 7 από τους οποίους περιλαμβάνονται στους συλληφθέντες. Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας εξακριβώθηκε πλήρως η διαδικασία διοχέτευσης των κλοπιμαίων από τους φυσικούς αυτουργούς στους κλεπταποδόχους, σε συγκεκριμένους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 169 κινητά τηλέφωνα, 53 ηλεκτρονικές συσκευές tablet, 228 εξαρτήματα κινητών τηλεφώνων, 16 μαχαίρια, πτυσσόμενα στιλέτα και σουγιάδες, 115 κάρτες SIM,χρηματικό ποσό 1.790 ευρώ, 2 τηλεοράσεις και πλήθος κοσμημάτων.

Δείτε τους γιατί πιθανότατα θα τους ξαναδείτε αφού ουδείς εξ αυτών πρόκειται να απελαθεί.
Αντίθετα μετά από μια σύντομη παραμονή στις φυλακές θα αφεθούν ελεύθεροι με τους γνωστούς «περιοριστικούς» όρους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:


(επ) CHARAFE ή MESSAI (ον) MESSAI ή CHARAF ή CHARFELDINNE του TOYFUK ή TOFEK ή FAWFIK  και της SAMIYA ή SAMIA ή GAMIA, γεν. 1994, 1995, 1996 1997 ή 1998 στην Αλγερία ή στην Λιβύη, ή Μαρόκο.

(επ) MUSTAFA ή ABU ABAS (ον) ABAS ABU ή MUSTAFA του AHMET AHMED AHMAD και της AISHA ή AICHA ή AISA, γεν. 1990 στο Μαρόκο

(επ) KARMODA ή MIRE ή REFSI ή ABDELHAMID ή KARMOD ή KARMUT (ον) MIRI ή ARMOUDA ή EL HACHEMI ή AMIN ή MIRI του AHMED ή AHMAD και της HOPIYA ή HOURA ή NASIRA ή MARIA ή HORIA, γεν. 1986, ή 1987, ή 1988, 1989, ή 1990 ή 1987 στην Αλγερία,

(επ) ΑΒ DIKADIR ή MOHAMED ή AMDIKADIR ή ABDUL KADI ή BOUNIHI (ον) MOHAMED ή ABDULKADI ή AMDMADIR ή MOHAMED ή KARIM του AMIN ή ABDALKADIR και της HAIRA ή KAGRHAM, γεν. 1983 στην Αλγερία,

(επ) MOHAMAID ή ABUTAIRO ή MOAHMED ή MOHAMAD ή MOHAMMAD ή MOHAMAID (ον) SAMIR ή MISIR ή ABOUTAYROU ή SAMI ABOUTAYROU του MESIR MOHAMED MECHIR MOSHIR και της LEYLA ή LAILA ή LAYLA, γεν. 1986 στην Αλγερία,
και οι:

(επ) IZAKE ή IZAK ή ESAK ή ISAK ή GALLEGOS DOMINGUES ή NIEVES (ον) YASIN ή JOSE IGNACIO ή ANTONIO JESUS του KADOUR ή PAKO και της HADA ή MARIA, γεν. 1960 ή 1963 στην Αλγερία,

(επ) ZEKRAOUI (ον) MOHAMED του DJELLOUL και της ELBAHDJA, γεν. 1980 στην Αλγερία,

(επ) ABDALLAH (ον) KHALILI του ALI και της OM – YASSER, γεν. 1990 στην Αλγερία,

(επ) GUENZET (ον) WAIL του DJAMAL και της HAKIMA, γεν. 1998 στην Αλγερία,
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
(επ) MAHMOOD ή MAHMOOD ή YASSINE (ον) YASSIR ή YASSIN ή MAHMAOUD ή MAHMOOD του AHMAD SAID και της FATIMA ή KHADIGA ή KHADIJA, γεν.1998 ή 1999 στο Μαρόκο




Πηγή:pronews.gr

Έκτακτο – Στην πόλη της Καστοριάς έρχονται περίπου 100 παράνομοι "πρόσφυγες" στο κεντρο της πόλεως, χωρίς να έχουν λόγο η κοινωνία ο δήμαρχος και ο περιφερειάρχης



 Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα alphafm.gr η οποία  επικαλείται  αποκλειστικές της πληροφορίες της,την ερχόμενη βδομάδα έρχονται 100 πρόσφυγες (επιπλέον) σε δυο κεντρικά ξενοδοχεία μέσα στην Καστοριά.

Είναι η τέταρτη φορά που έρχονται παράνομοι μετανάστες στον νομό Καστοριάς "φανερά"
 όπως έγραψε το fyllokaiftero1.blogspot.com  είναι άγνωστος ο ακριβείς αριθμός των παράνομων μεταναστών οι οποίοι διαμένουν σε καλά  έως και πολυτελή  ξενοδοχεία.

Αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας  αναφέρουν πως είναι η συνέχεια των ιδιωτικών συμφωνιών που κάνουν οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων με φορείς που διαχειρίζονται την όλη διαδικασία.

Οι ιδιοκτήτες έρχονται σε άμεση επαφή και με τα αρμόδια υπουργεία χωρίς να έχουν λόγο η άποψη περιφερειάρχες και δήμαρχοι.