07 Σεπτεμβρίου 2021

Εμπαιγμός από τους «ειδικούς»: Υποσχέθηκαν «ελευθερία» και τώρα λένε «δεν ξέρουμε καν αν ισχύει το τείχος ανοσίας»

http://
Εμπαιγμός από τους «ειδικούς»: Υποσχέθηκαν «ελευθερία» και τώρα λένε «δεν ξέρουμε καν αν ισχύει το τείχος ανοσίας»


Απάτη η επιχείρηση «Ελευθερία»

Όχι πως χρειάζεται το 70%, όχι πως χρειάζεται το 80%, όχι! Αλλά πως δεν ξέρουν αν ισχύει καν! Δηλαδή πως μπορεί να εμβολιαστεί το 100% και τελικά να μην κτιστεί ποτέ αυτό το τείχος ανοσίας. Όσα δηλαδή τονίζουν επιστήμονες, όπως ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός εδώ και πολλούς μήνες. Η επιχείρηση «Ελευθερία» λοιπόν αποδείχθηκε περίτρανα απάτη

Για την επιδημιολογική εικόνα και ότι ακόμα δεν έχουμε επιστρέψει στην πλήρη δραστηριότητα του φθινοπώρου, η κ. Γιαμαρέλλου είπε πως «δεν ξέρουμε ακριβώς πού βρίσκεται η επιδημία αυτή τη στιγμή και σημαίνει ότι πρέπει να βιαστούμε να εμβολιαστούμε».

Άλλωστε, όπως εξήγησε, «αυτός ο ιός είναι ένας ιός ο οποίος για να πεις, ότι πετυχαίνω, πρέπει να καλύψεις πάνω από το 90% του πληθυσμού, δεν ισχύει για αυτόν η ανοσία αγέλης. Για αυτούς τους ιούς, ειδικά για αυτόν τον ιό, δεν ξέρουμε καν αν ισχύει το τείχος ανοσίας», αναφέροντας πως επιθυμητό είναι να γίνουν εμβολιασμοί σε όλο τον πληθυσμό.

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως επιστήμονες του ΕΚΠΑ αναφέρθηκαν στους λόγους που είναι δύσκολο να κτιστεί το τείχος ανοσίας, επικαλούμενοι μια δημοσίευση του περιοδικού Nature. Όμως η συγκεκριμένη δημοσίευση είχε γίνει από τον Μάρτιο! Οπότε ή γνώριζαν από τότε πως δεν κτίζεται το τείχος ανοσίας, ή έπαιρναν αποφάσεις χωρίς να κάνουν την απαραίτητη έρευνα. 

«Πώς δεν θα εμφανιστεί μια μετάλλαξη, πιθανόν χειρότερη;»

«Αν θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτό το μαρτύριο, να εμβολιαστεί ο κόσμος. Και να καταλάβουμε κάτι που δεν έχει γίνει πολύ αντιληπτό: Πριν είχαμε το βρετανικό και λέγαμε ότι δεν μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Το στέλεχος τούτο όμως, φαίνεται ότι είναι χειρότερο διότι έχει διπλάσια μετάδοση και κάνει πιο βαριά νόσηση», εξήγησε.

Και προσέθεσε το εξής: «Ας πούμε ότι υπάρχει απαλλαγή από αυτό το στέλεχος. Πώς δεν θα εμφανιστεί μια μετάλλαξη, πιθανόν χειρότερη;», αναφέροντας πως τα εμβόλια που έχουμε, είναι δραστικά εναντίον της μετάλλαξης Mu. «Αν θέλουμε να μειωθεί ο κίνδυνος, να αυξηθεί ο εμβολιασμός».

Οσο για την τρίτη δόση και τα εμβόλια που δεν έχουν άλλες, είπε να μην γίνει μια «σπατάλη» εμβολίων με την αναμνηστική δόση ενώ επανέλαβε τα μέτρα ατομικής προστασίας όπως η μάσκα και οι αποστάσεις.


Μάλιστα, ερωτηθείσα για τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη, είπε πως «είναι μια σωστή απόφαση, άργησε αλλά ήρθε. Και ισχύει για όλους που δεν έχουν εμβολιαστεί, να σκεφτούν ανάλογα».

  pronews.gr 

 

Όλοι το ακαταδίωκτο εκτός από τον πολίτη - «Ανεύθυνος» εάν δεν εμβολιαστείς, αλλά υπεύθυνος για τις παρενέργειες κανείς


Όλοι το ακαταδίωκτο εκτός από τον πολίτη - «Ανεύθυνος» εάν δεν εμβολιαστείς, αλλά υπεύθυνος για τις παρενέργειες κανείς
πμ

Τελικά ποιος θα αποζημιώσει μια οικογένεια που θα χάσει το παιδί της μετά από εμβολιασμό;

 



Ελέγχει κανείς τα λεγόμενά τους;;; Bασιλακόπουλος: «Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο με μακροχρόνιες επιπλοκές. Κάθε βδομάδα σχεδόν ένα παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ»


 
Ή λένε ό,τι θέλουν χωρίς επιπτώσεις;

«Ο καλύτερος τρόπος να προστατέψουμε τα παιδιά μας στο σχολείο είναι να εμβολιαστούμε εμείς», υπογράμμισε σήμερα ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σημειώνοντας ότι αυτό έχει αποδειχθεί και από εργασίες σε χώρες όπου έχει ξεκινήσει η σχολική χρονιά.

Μιλώντας στο «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο καθηγητής πνευμονολογίας αναφέρθηκε στον πιο συχνό φόβο που έχουν οι γονείς, που είναι πιθανές μακροπρόθεσμες παρενέργειες από τον εμβολιασμό. Όπως είπε «οι βραχυπρόθεσμες παρενέργειες είναι σπάνια περιστατικά μυοκαρδίτιδας που είναι αυτοϊώμενα». «Είναι πολύ πιθανότερο να έχουν τέτοια προβλήματα τα παιδιά που νοσήσουν από κορωνοϊό, από ότι με το εμβόλιο. Αυτή η παρενέργεια είναι 10-12 περιστατικά στο εκατομμύριο. Η νόσηση από κορωνοϊό αυξάνει πολύ τον κίνδυνο να κάνει μυοκαρδίτιδα, συστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο, να έχει για καιρό συμπτώματα, να έχει αδυναμία συγκέντρωσης. Ο ιός πάει στο νευρικό μας σύστημα, υπάρχουν αρκέτα παιδιά που έχουν μήνες μετά αδυναμία στη συγκέντρωση και τη μαθησιακή διαδικασία», τόνισε.

«Έχουμε χάσει 3 Ελληνόπουλα από κορωνοϊό. Κάθε βδομάδα σχεδόν ένα παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τραγικό μετά το θάνατο από τη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Να κάνουν το εμβόλιο ανεπιφύλαχτα τα παιδιά άνω των 12 ετών», σημείωσε και ανέφερε ότι η μελέτη για τα παιδιά 5 -12 ετών η Pfizer αναμένεται να πάρει έγκριση μέσα στον Σεπτέμβριο.

«Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο που να φέρει μακροχρόνιες επιπλοκές. Κυκλοφορούσε μια φήμη, ένα ψέμα ότι κάποια εμβόλια συνδέονται με αυτισμό κάποια χρόνια μετά. Ο γιατρός αυτός έχασε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, η δημοσίευση κατέβηκε αλλά το κακό είχε γίνει», ανέφερε ερωτηθείς για πιθανές μακροχρόνιες παρενέργειες του εμβολίου.

Και συνέχισε επεξηγώντας πως:

«ο εμβολιασμός δεν είναι κάποιο φάρμακο που παίρνω κάθε μέρα και μπορεί μετά από κάποια χρόνια να αθροίσει κάποια τοξική δράση, το κάνω μια ή δύο φορές. Είναι παροδική έκθεση. Αν ένα παιδί νοσήσει το παιδί θα έχει εκτεθεί στην ίδια πρωτεΐνη ακίδα. Δεν φοβάται κανένας γονιός αυτή την περίπτωση;».

«Το εμβόλιο mRNA πρέπει να το καταψύχουμε στους -80, δεν έχει κάνενα τρόπο να φτιάξει DNA και φτιάχνει μόνο αυτή την πρωτεϊνη. Αν υπήρχε facebook όταν ανακαλύφθηκε η πενικιλίνη, θα είχε αχρηστευτεί», σημείωσε κλείνοντας.

Με 23.252 νεκρούς μετά το εμβόλιο ο Θ.Βασιλακόπουλος λέει να εμβολιαστούν 5χρονα! - «Φήμες οι μακροχρόνιες επιπλοκές»

PrevΠροηγούμενο Άρθρο




 

«Μαϊμού» εμβολιασμοί: Σε χωριό 6.000 κατοίκων φαίνονται 40.000 εμβολιασμένοι


embolia

Σε εξέλιξη έρευνα για τυχόν κύκλωμα έκδοσης «μαϊμού» βεβαιώσεων εμβολιασμού

Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνα για τυχόν μεγάλο κύκλωμα έκδοσης «μαϊμού» βεβαιώσεων εμβολιασμού το οποίο εξετάζουν οι εισαγγελικές αρχές με αφορμή την υπόθεση στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, και όπως μετέδωσε το ΣΚΑΪ η φερόμενη ως δράστις διοικητική υπάλληλος φέρεται να είχε τουλάχιστον μια συνεργό νοσηλεύτρια, από την οποία είχε πάρει τους κωδικούς με τους οποίους προέβαινε στην επιβεβαίωση των εικονικών εμβολιασμών. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κέντρο υγείας Παλαμά Καρδίτσας έχουν γίνει 40.000 εμβολιασμοί ενώ οι κάτοικοι της κοινότητας δεν ξεπερνούν τους 6.000(!) Τα επιπλέον εμβόλια, τα περισσότερα, φαίνεται  να έχουν γίνει σε πολίτες από τη Βόρεια Ελλάδα και τη συγκεκριμένη περιοχή καταγωγής της υπαλλήλου. Οι έρευνες εστιάζονται σε συγκεκριμένη πόλη της Βόρειας Ελλάδας, πόλη καταγωγής της υπαλλήλου, γιατί οι αρχές εκτιμούν ότι μπορεί να έδινε σε συντοπίτες της τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. 

Οι τουλάχιστον 47 εμβολιασθέντες, αφορούν μόνο τον Αύγουστο και φέρονται να έχουν εμβολιαστεί εικονικά, ωστόσο εξετάζεται ο αριθμός των πλαστών πιστοποιητικών να είναι πολύ μεγαλύτερος και πριν από το συγκεκριμένο μήνα. 

Οι δικαστικές αρχές από τους συγκεκριμένους κωδικούς έχουν διαπιστώσει την ταυτότητα του χρήστη που φαίνεται να οδηγούν στη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια η οποία θα δώσει εξηγήσεις τις επόμενες μέρες. Η νοσηλεύτρια έκανε την επιβεβαίωση των εμβολιασμών. 


The Gorgeous Danube Delta in 4k - from Tulcea Romania
00:00
00:06 / 03:07
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player

 

 

 

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος με βάση τις διατάξεις διάδοσης του κορωνοϊού. Έτσι θα μπορεί να γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστωθούν αδικαιολόγητες εισροές χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εμπλεκομένων και αν διαπιστωθεί ότι κάποιοι –τουλάχιστον 47- εικονικά εμβολιασθέντες έχουν δώσει χρήματα προκύπτει οικονομική συναλλαγή, ενώ θα ερευνηθεί αν υπάρχει ευρύτερο κύκλωμα. Δεν αποκλείεται να ασκηθούν ποινικές διώξεις και στους εικονικά εμβολιασθέντες. 

Την ίδια στιγμή, άφαντη παραμένει η υπάλληλος που φέρεται να έχει κάνει τους εικονικούς εμβολιασμούς. 

Από την άλλη, οι άνθρωποι που διεξάγουν τις έρευνες κάνουν «φύλλο και φτερό» όλα τα στοιχεία τα οποία έχουν, ενώ το περασμένο Σάββατο κλείσανε με έναν αριθμό εμβολιασμών, αλλά περίσσευαν δύο εμβόλια, δηλαδή το στοιχείο που φαίνεται να πρόδωσε τη φερόμενη ως δράστιδα. Έφτασαν δε στις βεβαιώσεις που φέρονταν να έχουν κάνει οι εμβολιασθέντες και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε σφραγίδα, οπότε ξεκίνησε η διαδικασία ειδοποιήθηκε η διοίκηση του κέντρου υγείας και στη συνέχεια η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και έχουμε την ΕΔΕ.

Τη Δευτέρα ο διοικητής της ΥΠΕ Φώτης Σερέτης θα καταθέσει τα πρώτα στοιχεία στον εισαγγελέα Καρδίτσας τα πρώτα στοιχεία. Σημειώνεται όμως ότι θα κάνει και μηνύσεις στα δεκάδες άτομα που γνώριζαν ότι έχουν πλαστό πιστοποιητικό και κυκλοφορούν γνωρίζοντας ότι μπορούν να μολύνουν με τον ιό, κάτι που έχει ζητήσει και ο υπουργός Υγείας. 

Την ίδια ώρα, νέο πιο αυστηρό νόμο που θα περιλαμβάνει το αδίκημα των εικονικών εμβολιασμών, προανήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας. «Έρχεται ειδικός νόμος για μαϊμού εμβολιασμούς» τόνισε χαρακτηριστικά στον σταθμό μας ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Πηγή: skai.gr

 

Με 23.252 νεκρούς μετά το εμβόλιο ο Θ.Βασιλακόπουλος λέει να εμβολιαστούν 5χρονα! - «Φήμες οι μακροχρόνιες επιπλοκές»

Με 23.252 νεκρούς μετά το εμβόλιο ο Θ.Βασιλακόπουλος λέει να εμβολιαστούν 5χρονα! - «Φήμες οι μακροχρόνιες επιπλοκές»

Με 23.252 νεκρούς μετά το εμβόλιο ο Θ.Βασιλακόπουλος λέει να εμβολιαστούν 5χρονα! - «Φήμες οι μακροχρόνιες επιπλοκές»

«Σπάνια περιστατικά μυοκαρδίτιδας» οι παρενέργειες σύμφωνα με τον Θ.Βασιλακόπουλο


Η βάση δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance γνωστοποίησε πως μέχρι τις 28 Αυγούστου του 2021 είχαν σημειωθεί 23.252 θάνατοι και 2.189.537 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, μόνο στις χώρες της ΕΕ.

Παρόλα αυτά ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, επιμένει πως δεν υπάρχουν παρενέργειες από τα εμβόλια και συστήνει στους γονείς να εμβολιάσουν άφοβα τα παιδιά τους, αλλά και τον εαυτό τους για να τα προστατεύσουν. 

«Ο καλύτερος τρόπος να προστατέψουμε τα παιδιά μας στο σχολείο είναι να εμβολιαστούμε εμείς», υπογράμμισε αρχικά ο κ. Βασιλακόπουλος. Κάτι που έχει αποδειχθεί και από εργασίες από χώρες που έχει ξεκινήσει η σχολική χρονιά.

Ο καθηγητής αναφέρθηκε στον πιο συχνό φόβο που έχουν οι γονείς, που είναι πιθανές μακροπρόθεσμες παρενέργειες από τον εμβολιασμό. Όπως είπε «οι βραχυπρόθεσμες παρενέργειες είναι σπάνια περιστατικά μυοκαρδίτιδας που είναι αυτοιώμενα».

«Είναι πολύ πιθανότερο να έχουν τέτοια προβλήματα τα παιδιά που νοσήσουν από κορωνοϊό, από ότι με το εμβόλιο. Αυτή η παρενέργεια είναι 10-12 περιστατικά στο εκατομμύριο. Η νόσηση από κορωνοϊό αυξάνει πολύ τον κίνδυνο να κάνει μυοκαρδίτιδα, συστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο, να έχει για καιρό συμπτώματα, να έχει αδυναμία συγκέντρωσης. Ο ιός πάει στο νευρικό μας σύστημα, υπάρχουν αρκετά παιδιά που έχουν μήνες μετά αδυναμία στη συγκέντρωση και τη μαθησιακή διαδικασία.», τόνισε.

 

 

«Έχουμε χάσει 3 Ελληνόπουλα από κορωνοϊό. Κάθε βδομάδα σχεδόν ένα παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τραγικό μετά το θάνατο από τη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Να κάνουν το εμβόλιο ανεπιφύλαχτα τα παιδιά άνω των 12 ετών», σημείωσε και ανέφερε ότι η μελέτη για τα παιδιά 5 -12 ετών η Pfizer αναμένεται να πάρει έγκριση μέσα στον Σεπτέμβριο.

«Δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο που να φέρει μακροχρόνιες επιπλοκές. Κυκλοφορούσε μια φήμη, ένα ψέμα ότι κάποια εμβόλια συνδέονται με αυτισμό κάποια χρόνια μετά. Ο γιατρός αυτός έχασε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, η δημοσίευση κατέβηκε αλλά το κακό είχε γίνει», ανέφερε ερωτηθείς για πιθανές μακροχρόνιες παρενέργειες του εμβολίου.

Και συνέχισε επεξηγώντας πως: «ο εμβολιασμός δεν είναι κάποιο φάρμακο που παίρνω κάθε μέρα και μπορεί μετά από κάποια χρόνια να αθροίσει κάποια τοξική δράση, το κάνω μια ή δύο φορές. Είναι παροδική έκθεση. Αν ένα παιδί νοσήσει το παιδί θα έχει εκτεθεί στην ίδια πρωτεΐνη ακίδα. Δεν φοβάται κανένας γονιός αυτή την περίπτωση;»

«Το εμβόλιο mRNA πρέπει να το καταψύχουμε στους -80, δεν έχει κανένα τρόπο να φτιάξει DNA και φτιάχνει μόνο αυτή την πρωτεΐνη. Αν υπήρχε facebook όταν ανακαλύφθηκε η πενικιλίνη, θα είχε αχρηστευτεί», σημείωσε κλείνοντας.