14 Ιανουαρίου 2021

Ο δημαρχος Αργους Ορεστικού Π. Κεπαπτσόγλου έκλεισε τα σχολεία για το χιόνι στα κεραμίδια ;; η για τα ανοιχτά κορωνο-παραθυρα των σχολείων

Δεν δημιουργήθηκαν πρόεκυψαν μήπως; Ποιος το έγραψε αυτό η πρώην δημοσιογράφος του Α.Παραρά δήμαρχε ..η του τύπου;;;
 
Θετικός στον COVID 19 o δήμαρχος Άργους Ορεστικού Πάνος Κεπαπτσόγλου

 Πρώτη ενημέρωση 15/1/2021 07:59 π.μ
 
 Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού  Πάνος Κεπαπτσόγλου έκλεισε τα σχολεία για το χιόνι ; το οποίο είναι μόνο στα κεραμίδια της πόλεως του επίπεδου εδάφους  Αργους Ορεστικού  η για τα ανοιχτά παράθυρα των σχολείων τα οποία έπρεπε να ανοίγουν κάθε λίγο και λιγάκι εν μέσω μαθήματος σαφώς το δεύτερο.
 
Πότε δεν είχαν κλείσει για τόσο ελάχιστο χιόνι το οποίο υπάρχει μόνο στα κεραμίδια των σπιτιών αυτήν την στιγμή 08:21 π.μ. και σίγουρα στις 11:00 δεν θα υπάρχει τίποτε που να θυμίζει χιόνι μέσα στις πόλεις της Καστοριάς.
 
Από εδώ και πέρα θα κλείνουν τα σχολεία για χιονιού πήδημα. 
 
Στα δικά του σχολικά χρόνια έκλειναν τα σχολεία με χιόνι 2 εκατοστών στα κεραμίδια των σπιτιών; 

Αναρωτιόμαστε αν αυτή την ανάρτηση την έγραψε η εργαζόμενη στο γραφείο τύπου του Δήμου και  πρώην εργαζόμενη στα ΜΜΕ με ιδιοκτήτη τον  Αντώνη Παραρά  (;)

 Να σημειώσουμε την επισήμανση ότι τα χιόνια δεν <<δημιουργήθηκαν >> ; ...από κανένα εργοστάσιο !!!

 Σημεία το καιρών η των κορωνο-βασανιστών των λαών;
 
 Δείτε την ανάρτηση του.

Κεπαπτσόγλου Πάνος

Λόγω των δυσμενών συνθηκών που δημιουργήθηκαν από τη χιονόπτωση και τον παγετό κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι σχολικές μονάδες του Δήμου, καθώς και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021.




Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 


 

   

ΕΚΤΑΚΤΟ : Γερμανία: 10 άτομα πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό

Γερμανία: 10 άτομα πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό

Δέκα άτομα στην Γερμανία πέθαναν αμέσως μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, με τον επικεφαλής του του Γερμανικό Ινστιτούτο «Paul Ehrlich» για την ασφάλεια φαρμακευτικών προϊόντων, Μπριζίτ Κέλερ-Στανισλάφσκι να ανακοινώνει πως θα ξεκινήσει έρευνα. 

Σύμφωνα με την ειδικό, οι νεκροί ήταν ηλικίας 79 έως 93 ετών, όλοι με προηγούμενες ασθένειες. Παράλληλα, ο χρόνος μεταξύ εμβολιασμού και θανάτου κυμαινόταν από αρκετές ώρες έως τέσσερις ημέρες.

«Μέχρι χθες είχαμε εννέα περιπτώσεις. Πρέπει να περιμένουμε τα δεδομένα από την Κάτω Σαξονία [για μια άλλη φερόμενη περίπτωση], τότε θα υπάρξουν 10. Μιλάμε για ασθενείς σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, με πολλαπλές ασθένειες, οι οποίοι λάμβαναν θεραπεία. Έχω ήδη πει ότι μελετάμε αυτές τις περιπτώσεις [...] Με βάση τα τρέχοντα δεδομένα μας υποθέτουμε ότι πέθαναν από τις κύριες ασθένειές τους, που συνέπεσαν με τον εμβολιασμό» δήλωσε η Κέλερ-Στανισλάφσκι.

Στα τέλη Δεκεμβρίου, η Γερμανία ξεκίνησε μια εκστρατεία εμβολιασμού κατά του COVID-19, χρησιμοποιώντας το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από τις εταιρείες Pfizer και BioNTech. Μέχρι σήμερα, 842.000 άτομα έχουν λάβει το εμβόλιο. Οι πρώτοι που εμβολιάζονται είναι οι άνω των 80 ετών, φιλοξενούμενοι και προσωπικό σε γηροκομεία, καθώς και το ιατρικό προσωπικό.


Το ινστιτούτο ανέφερε επίσης έξι περιπτώσεις αναφυλαξίας. Μέχρι στιγμής, υπήρξαν 325 περιπτώσεις παρενεργειών που φέρεται να σχετίζονται με το εμβόλιο, συμπεριλαμβανομένων 51 σοβαρών. Η ειδικός του Ινστιτούτου δήλωσε ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι εντός των προσδοκιών και αντιστοιχούν στα στατιστικά στοιχεία του εμβολιασμό στις ΗΠΑ

Pronews

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 


 

   

ΗΠΑ: Επίθεση δημοσιογράφων σε όσους στηρίζουν Ν.Τραμπ - Κατηγόρησαν μέχρι και ανάπηρο Βετεράνο για αντιπατριωτισμό

ΗΠΑ: Επίθεση δημοσιογράφων σε όσους στηρίζουν Ν.Τραμπ - Κατηγόρησαν μέχρι και ανάπηρο Βετεράνο για αντιπατριωτισμό

Μερίδα δημοσιογράφων των συστημικών μέσων εκτοξεύουν πλέον επιθέσεις σε όποιον απλά δίνει μία άλλη οπτική ή στηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. 

Δημοσιογράφος του CNN αμφισβητεί τον πατριωτισμό του Brian Mast, Βετεράνος του στρατού που έχει μείνει ανάπηρος και στα δύο πόδια, επειδή στήριξε τον Τραμπ. 

Ο Jake Tapper του CNN δέχθηκε έντονη αντίδραση γιατί αμφισβητήσε τη δέσμευση του Mast στη δημοκρατία, αφού ο παρασημοφορημένος με το μετάλλιο πορφυρής καρδιάς δέχθηκε κριτική για την άλωση του Καπιτωλίου. 

«Ο πρόεδρος σου είπε να πας, σου είπε να πας βίαια; Ή σου είπε να πας εκεί και να φωνάξεις με τους άλλους ανθρώπους;», είπε ο Mast στο Fox News.

 

Ο Βετεράνος, γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων, δέχθηκε επίθεση από τον δημοσιογράφο στο CNN διότι βρέθηκε στο Καπιτώλιο για να διαμαρτυρηθεί για τη νοθεία που έλαβε χώρα στις αμερικανικές εκλογές. Ο δημοσιογράφος αμφισβήτησε την δέσμευση του στη δημοκρατία και την αγάπη του στην Αμερική. 

Ο παρασημοφορημένος με το μετάλλιο πορφυρής καρδιάς τόνισε πως «δέσμευσή μου για τη δημοκρατία και για τη χώρα μου είναι ακλόνητη, λατρεύω αυτό το μέρος τόσο που κυριολεκτικά σπάει η καρδιά μου». 

Ενώ υποστήριξε πως η χώρα πρέπει να διορθώσει τις πληγές της μέσα από διάλογο και όχι μέσα από επίθεση. 

Η επίθεση του δημοσιογράφου ξεκίνησε αφότου απέτυχε το σχέδιο των Δημοκρατικών να παραπέμψουν τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, εκεί που μόλις 10 Ρεπουμπλικάνοι αποστάτησαν. 

Ο Τάπερ έκανε επίθεση στον πρόεδρο Τραμπ και κατηγόρησε του Ρεπουμπλικανούς που δεν στήριξαν το κατηγορητήριο, υποστηρίζοντας πως ανήκουν σε «συνωμοσιολογικές» ομάδες. 

Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη επίθεση στον Mast, ο οποίος έχασε και τα δύο πόδια του το 2010 στο Αφγανιστάν, τον οποίο τον κατηγόρησε για την δέσμευση του στην πατρίδα. 

Μάλλον για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο τ' ότι έχασε δύο πόδια για τις ΗΠΑ δεν είναι αρκετό... 

 


Pronews

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 


 

   

5η Φάλαγγα: Τα καταζήτούμενα ellinika hoaxes στηρίζονται από facebook συνεργάζονται με Άγκυρα, στηρίζουν Αζέρους & «διαψεύδουν» Αρμένιους!


Στους απατεώνες και παραχαράκτες των ειδήσεων και τους ξένους αφεντάδες που υπηρετούν τα ellinika hoaxes, έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν κι εμείς και άλλες μεγάλες ιστοσελίδες. Όπως
και στην κάλυψη (για να μην πούμε χρηματοδότηση) που τους παρέχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη….

Aλλά το ότι εργάζονται για την Άγκυρα, μόλις τώρα αποκαλύπτεται.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι εν ενεργεία στρατιωτικό στέλεχος (Πολεμική Αεροπορία), αλλά και αστυνομικός (!) ήταν στην συντακτική τους ομάδα, μαζί με τον «πρεσβευτή της κυβέρνησης σε διεθνείς οργανισμούς για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού» και πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του Γιώργου Α.Παπανδρέου (φοβερές συμπτώσεις, ε;), καθηγητή Ηλία Μόσιαλο. 
Τώρα αποκαλύπτεται ότι εργάζονται και από την Τουρκία κατά ελληνικών ιστοσελίδων,
Και πριν συνεχίσουμε με τον απατεώνες και πράκτορες της Άγκυρας, (300.000 ευρώ η αμοιβή τους κάθε χρόνο από την ΕΕ για να προκαλούν οικονομική ζημία σε ιστοσελίδες που δεν είναι αρεστές στις Βρυξέλλες και την κυβέρνηση με τις ως επί το πλείστον, συκοφαντίες τους) ας δούμε πώς ξανακτύπησαν: Έβγαλαν fake news το συγκλονιστικό βίντεο του Αρμένιου μαχητή που δίνει αναφορά εν μέσω νεκρών συμπατριωτών του.
Και λένε ότι είναι από… ταινία!

Μια σκηνή αυτής της ταινίας που δεν έχει καμία σχέση, ούτε ως φωτογραφία, με το βίντεο που έδωσαν οι Αρμένιοι στην δημοσιότητα, με κλασικό απουσία της αρμενικής σημαίας που φαίνεται στην ταινία. Απλά υπάρχει ένα μικρόφωνο, από αυτά που καταγράφουν δηλώσεις από μακριά, επάνω από τον Αρμένιο αξιωματικό. Εννοείται ότι έτσι γίνεται η καταγραφή ενός ρεπορτάζ.
Το κείμενο υπογράφεται από κάποια «Αναστασία Κοτσανίδου» (αν είναι υπαρκτό πρόσωπο).
Ας δούμε το συγκλονιστικό βίντεο και μετά την ταινία για να καταλάβουμε τι εννοούμε..

Στο μεταξύ τα ellinika hoaxes είναι γεμάτα από διαψεύσεις αρμενικών βίντεο. Ο αζερικός αγωγός TAP, οι Τούρκοι και οι κυβερνητικοί εμπλεκόμενοι σε αυτόν, όντως έχουν πλημμυρίσει με χρήμα την ελληνικά αγορά του διαδικτύου…
Πριν λίγο διέψευσαν και μία άλλη δημοσίευση από το protothema.gr επικαλούμενο το… τουρκικό teyit.org! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτε: Στην σελίδα τους τους ξέφυγε ότι εργάζονται για να υπονομεύουν ελληνικές ιστοσελίδες στο facebook από την… Τουρκία!

Αφού τους επιτρέπουν να παίζουν τον ρόλο της 5ης φάλαγγας των Τούρκων, μια χαρά κάνουν και μαζεύουν εκατομμύρια…
πηγη

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΕΣ

Σε αυτό το πόντκαστ συζητάμε για το εξώδικό που έστειλαν τα Ελληνικά Hoaxes στον Τηλέμαχο Χορμοβίτη. Είχε δίκιο ο κ. Χορμοβίτης να αποκαλέσει τα Ελληνικά Hoaxes απατεώνες; Είναι τα Eλληνικά Hoaxes μια αντικειμενική και αμερόληπτη εταιρία «κατάρριψης αναληθών δημοσιευμάτων.»; 

ΠΗΓΗ

 

 

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 


 

   

Οι πρώτοι 23 θάνατοι μετά από εμβολιασμό ηλικιωμένων - Ανησυχία και φόβος επικρατεί στην Νορβηγία



 Βρήκαν την δικαιολογία ο.τι  «Εκείνοι που πέθαναν ήταν αδύναμοι και ηλικιωμένοι»

facebook sharing button 

Ανησυχία επικρατεί στην Νορβηγία μετά από ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, ότι 23 άτομα που είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έχασαν τη ζωή τους.

Ο αρχίατρος του οργανισμού Σίγκουρντ Χορτέμου, κάνει λόγο για συνήθη συμπτώματα τα οποία όμως μπορεί να στοιχίσουν τη ζωή ηλικιωμένων, ενώ όσοι κατέληξαν είχαν δύο κοινά. Ήταν ευπαθείς και ηλικιωμένοι: «Ενημερωθήκαμε για 23 θανατηφόρα περιστατικά μετά τον εμβολιασμό. Αυτή τη στιγμή εξετάζονται τα 13 εξ αυτών. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να υποδεικνύουν ότι συνήθη συμπτώματα, που προκαλούνται από το εμβόλιο, τέτοια όπως ο πυρετός και η ναυτία, μπορεί να επιφέρουν τον θάνατο ορισμένων ανθρώπων μεγάλης ηλικίας με αδύναμη υγεία», υπογράμμισε ο αρχίατρος του οργανισμού.

O ΕΟΦ της Νορβηγίας ετοιμάζεται να εκδώσει νέες οδηγίες τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων, ενώ σε ενημέρωση συντακτών αναφέρθηκε ότι πιθανόν οι ευπαθείς ηλικιωμένοι να πρέπει να αποφύγουν το εμβόλιο.

Οι πρώτοι θάνατοι

Ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της αμερικανικής εταιρείας Pfizer και της γερμανικής BioNTech, ξεκίνησε στην Νορβηγία στις 27 Δεκεμβρίου του 2021. Οι πρώτοι που εμβολιάσθηκαν ήσαν οι ηλικιωμένοι που διέμεναν σε οίκους ευγηρίας στο Όσλο.

Στις αρχές του έτους έγινε γνωστό ότι 23 άνθρωποι, που έμεναν σε διαφορετικές περιοχές και οι οποίοι είχαν εμβολιασθεί, πέθαναν,  τα περιστατικά αυτά διερευνώνται...εκφράζονται  έντονοι φόβοι για μεγαλύτερο αριθμό θανάτων τις επόμενες ημέρες...δεδομένου ο,τι υπάρχουν συμπτώματα,.. περίεργα σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, πολλές ημέρες μετά τον εμβολιασμό τους.

Συνολικά μέχρι αυτή τη στιγμή στην Νορβηγία έχουν εμβολιασθεί με το εμβόλιο των Pfizer – BioNTech 21.000 άνθρωποι. Στις 12 Ιανουαρίου η Νορβηγία άρχισε να παραλαμβάνει εμβόλια της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας Moderna.

 

 

newsbreak.gr 



Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 


 

   

14-1-2021 Βίντεο ντοκουμέντο: Με άοπλο σκάφος το Λιμενικό προσπαθεί να αναχαιτίσει βαριά οπλισμένο τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής

,

Βίντεο ντοκουμέντο: Με άοπλο σκάφος το Λιμενικό προσπαθεί να αναχαιτίσει βαριά οπλισμένο τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής

Σε απελπισία οι Καλύμνιοι ψαράδες στα Ίμια, καθώς πληθαίνουν οι προκλήσεις από του Τούρκους.

Σήμερα Πέμπτη μία τουρκική ακταιωρός, Kaan 29 Class CG Boats, με “στοιχεία 101” ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς πέρασε από το ελληνικό αλιευτικό σε «απόσταση αναπνοής» από την πλώρη του!

Η τουρκική ακταιωρό είναι κλάσης Kaan 29 Class CG Boats, τουρκικής κατασκευής, 97 τόνων εκτοπίσματος και ικανότητα μέγιστης ταχύτητας 47 κόμβων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή βρισκόταν και περιπολικό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που προσπάθησε να εκδιώξει την τουρκική ακταιωρό.

Στο βίντεο που ακολουθεί από τη σημερινή πρόκληση, καταγράφεται με σαφήνεια η προκλητικότητα αλλά και η επικινδυνότητα των τουρκικών ενεργειών που προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση των Καλύμνιων ψαράδων και τα “γαλλικά” κατά των Τούρκων.

Όπως μεταδίδει η Δημοκρατική της Ρόδου, τα τουρκικά σκάφη ακτοφυλακής συνεχίζουν τις προκλήσεις τους με επικίνδυνους ελιγμούς που πραγματοποιούν δημιουργώντας προβλήματα στην ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, καταστρέφουν αλιευτικά εργαλεία, ενώ οι ενέργειες τους εγκυμονούν και τον κίνδυνο προκλήσεως ακόμη και θερμού επεισοδίου με σκάφη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Δείτε το βίντεο του Kalimnos news: 



.

 

Pronews

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 


 

   

Η "όπως φυσάει ο άνεμος" Λινού τώρα: «Υπάρχει έλλειψη διαφάνειας σε τεστ και κρούσματα!»

14/1/2021 17:09μ.μ

Στοιχεία του προηγούμενου μήνα όσα ακούμε από τον ΕΟΔΥ


Τη στιγμή που έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία για το φιάσκο με τα ετεροχρονισμένα κρούσματα στην Κοζάνη, η κυβέρνηση που τελευταία τείνει να φορτώνει όλο και περισσότερες ευθύνες στους επιστήμονες προκειμένου να μην παραδεχτεί την ήττα της, εξακολουθεί να κωφεύει προκλητικά.

Για έλλειψη διαφάνειας στη διενέργεια των τεστ και των επιδημιολoγικών στοιχείων, μίλησε και η καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, στον Alpha 98,9, η οποία μάλιστα τόνισε την αλλαγή με την αύξηση των rapid test.

«Είναι δύσκολο να αναγνώσεις την τωρινή κατάσταση της πανδημίας. Έχουμε αλλαγή στον τρόπο που γίνονται τα τεστ. Ενώ τον Δεκέμβριο είχαμε αυξανόμενα τα μοριακά, τώρα έχουν μειωθεί δραματικά και είναι πολύ αυξημένα τα rapid. Ειναι πιο εύκολα μεν αλλά με πολύ μικρότερη αξιοπιστία. Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Υπάρχει έλλειψη επαρκούς διαφάνειας τόσο για τα τεστ όσο και για τα κρούσματα σε κάθε περιοχή, ώστε να βλέπουμε τον δείκτη θετικότητας αναπεριοχή. Εκτιμώ ότι ούτε τα μέλη της επιτροπής έχουν αυτή την πληροφορία, ούτε τη δυνατότητα να πουν πού να γίνουν τεστ» υπογράμμισε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας.

«Ανεπάρκεια ενημέρωσης»

Η ίδια εκτιμά ότι η μείωση των θανάτων και των διασωληνωμένων στα νούμερα που ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ αφορά το διάστημα έναν μήνα πριν και όχι τις ημέρες των εορτών.

Σύμφωνα με την κ. Λινού τα στοιχεία που ανακοινώνονται από τον ΕΟΔΥ αφορούν τον προηγούμενο μήνα και όχι τις ημέρες των γιορτών: «Είναι πιθανόν να έχουμε ανεπάρκεια ενημέρωσης και να μην μπορουμε να πάρουμε ή ή να άρουμε μέτρα. Θα ηταν σημαντικό να είχαμε όλη αυτή την πληροφορία» πρόσθεσε.

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com