05 Ιουνίου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ξεχάστηκε η φωτιά στο Μάτι- και οι 101 νεκροί και περισσότεροι οι πυρόπληκτοι στο δρόμο

 

Τσίπρας για Μάτι: Άτυχη στιγμή που έτυχε και σε προηγούμενες κυβερνήσεις |  ErmisNews.gr
FOTO ErmisNews.gr

 Δίνει "μυαλό" στην κυβέρνηση Μητσοτάκη!

4χρόνια από τη φωτιά στο Μάτι. Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια… Ο χρόνος είναι ο,τι χρειάζεται πιστεύουν μάλλον στον ΣΥΡΙΖΑ του Α. Τσίπρα, ωστε να κάνουν υποδείξεις στην κυβέρνηση Μητσοτάκης της ίδιας ανικανότητας. Είναι προφανές ο,τι ο πρωθυπουργός της κοπής του ΕΚΑΣ και της κατακρεούργησης των χαμηλοσυνταξιούχων ο Αλέ6ης Τσίπρας ότι τα ξεχάσαμε !!! - ξεχάσαμε τους 101 νεκρούς της φωτιάς στο Μάτι.

Και από τότε και  μετά τον ολετήρα του Ματιού τι έγινε; Τίποτα απολύτως!  οι τοπικοί φορείς  δεν έδειξαν να νοιάζονται δεν  έδειξαν καμιά.. πώς να την πούμε, πιο αυξημένη ευαισθησία.

copyright: AP PHOTOS
copyright: AP PHOTOS

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 


 

Β.Πούτιν προς ΗΠΑ: «Αν δώσετε πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στο Κίεβο θα πλήξουμε στόχους που δεν έχουμε χτυπήσει ακόμη»



Β.Πούτιν προς ΗΠΑ: «Αν δώσετε πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στο Κίεβο θα πλήξουμε στόχους που δεν έχουμε χτυπήσει ακόμη»

Προειδοποίηση του Ρώσου προέδρου προς Τ.Μπάιντε

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν προειδοποίησε σήμρα τους Αμερικανούς ότι θα πλήξει στόχους που δεν έχουν πληγεί ακόμη,, αν οι ΗΠΑ αρχίσουν να παρέχουν στην Ουκρανία πυραύλους μεγαλύτερου βεληνεκούς, μετέδωσε το πρακτορείο TASS.

Αν δοθούν τέτοιου είδους πύραυλοι στο Κίεβο, «θα πλήξουμε στόχους που δεν έχουμε πλήξει ακόμη», τόνισε ο Β.Πούτιν σε συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya-1.

Ωστόσο, ο Ρώσος πρόεδρος δεν κατονόμασε τους στόχους που θα πλήξει η Ρωσία σε αυτό το ενδεχόμενο αλλά υπονοεί πλήγματα ακόμα και κατά ΝΑΤΟϊκών στόχων κατά την διαδικασία της μεταφοράς οπλικών συστημάτων.

Η Ουκρανία θέλει να παραλάβει MLRS, όπως τα M270 και τα M142 HIMARS, για να πλήξει τις ρωσικές δυνάμεις από απόσταση καθώς το πεδινό έδαφος του Ντόνμπας έχει αφήσει εκτεθειμένες τις ουκρανικές δυνάμεις στο ρωσικό Πυροβολικό.

Υπολογίζεται ότι οι απώλειες των Ουκρανών μόνο στις μαχες του Ντόνμπας το τελευταίο μήνα μπορεί να ξεπερνούν και τις 40.000 ενώ στο σύνολο από την αρχή του πολέμου υπολογίζονται στις 65.000.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι σχεδιάζει να δώσει στην Ουκρανία πυραυλικά συστήματα ακριβείας HIMARS, αφού έλαβε διαβεβαιώσεις από το Κίεβο ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσει για να χτυπήσει στόχους εντός της Ρωσίας.

Με πληροφορία από το pronews.gr