06 Ιουλίου 2023

Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ: Με βρώμικα κόλπα η κυβέρνηση Μητσοτάκη επανέρχεται

 


Με βρώμικα κόλπα η κυβέρνηση Μητσοτάκη επανέρχεται, εξαφανίζει τις αυξήσεις ψίχουλα των συνταξιούχων.




Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI


Υπό διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ – Παραιτήθηκε και η Πόπη Τσαπανίδου! ΒΙΝΤΕΟ


Ήταν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα

Υπό διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ – Παραιτήθηκε και η Πόπη Τσαπανίδου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (6/7) υπέβαλλε την παραίτησή της και η Πόπη Τσαπανίδου. 

Η εξέλιξη θεωρείται αναμενόμενη μετά την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε όπως είχε γίνει γνωστό η Πόπη Τσαπανίδου φέρεται να είχε υποβάλει την παραίτησή της από την θέση αυτή και μετά το αποτέλεσμα της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου.

Στις εκλογές του Ιουνίου η Πόπη Τσαπανίδου δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε μόλις 3 βουλευτές Επικρατείας και η ίδια ήταν στην τέταρτη θέση.

Αποτέλεσε επιλογή του Αλέξη Τσίπρα

Η Πόπη Τσαπανδίου αποτέλεσε επιλογή του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς πριν τις φετινές εκλογές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήθελε να προσδώσει αέρα ανανέωσης στη «βιτρίνα» του κόμματος, ενώ παράλληλα και ο Νάσος Ηλιόπουλος ήθελε να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στην Α’ Αθηνών.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ο –τέως, πλέον– Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, είχε ξεκάθαρο στο μυαλό του, τι ακριβώς ήθελε, επιμένοντας στην προοπτική πως ο νέος ή η νέα εκπρόσωπος θα έπρεπε να έχει τρία συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

 Πρώτον, να είναι γνώριμο πρόσωπο από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Δεύτερον, να μην είναι ταυτισμένος με τον κομματικό μηχανισμό· και τρίτον, να είναι γυναίκα. Η πρώτη επιλογή του Αλέξη Τσίπρα ήταν η Π.Τσαπανίδου, με τον «γάμο» να ανακοινώνεται επισήμως την 28η Δεκεμβρίου 2022.

 


 

Με πληροφορία από το pronews.gr

 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

ΧΟΡΗΓΟI



ΧΟΡΗΓΟΙ

 

Χορηγοί

Bioflorina - Biokott

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

Κορησός: Θλίψη πέθανε ξαφνικά αλλη μια νέα γυναίκα στην Καστοριά μόλις 47χρονη - Ίσως είναι η 15τη νέα γυναίκα σε έναν χρόνο, σε ηλικία μεταξύ 32 και 58χρόνων




Σε ηλικία μόλις 47 ετών ”έφυγε” από τη ζωή η Κωνσταντίνα Γιούπα.

Το Κορησός Σήμερα γράφει:

(Πρόκειται για τη Σύζυγος του Νίκου Χατζησωτηριου..γιος του Ντουλη)

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 και ώρα 12:00, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Κορησό.

Καλό παράδεισο, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Καμιά παρέμβαση από την φερόμενη, και αυτοπεριφερόμενη Ελληνική Δικαιοσύνη, για τους ξαφνικούς θανάτους ούτε στην Καστοριά ούτε στους νομούς Φλώρινας, Τρικάλων, Βόλου, Καρδίτσας, Λάρισας, Ημαθίας, Ηρακλείου που το θανατικό λαμβάνει διαστάσεις γενοκτονίας και ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Είναι και αμέτρητες αναπηρίες στα σπίτια των ανθρώπων, δεν είναι μόνο οι ξαφνικοί θάνατοι σε επίπεδο "Πέφτουν σαν κοτόπουλα"

Σχετικά άρθρα:
 

Δυτική Ελλάδα: Θλίψη για τον δεύτερο ξαφνικό θάνατο στην Πάτρα του 56χρονου Ανδρέα Κατσιλιέρη