30 Δεκεμβρίου 2021

ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ!!! Έκλεισαν τον λογαριασμό του Dr Malone – «Όχι δεν είναι χούντα», λένε τα δικά τους ΜΜΕ

 
Μεσαίωνας...

Δίκτυα όπως το twitter ή το facebook ασκούν πρωτοφανή λογοκρισία σε οποιονδήποτε τολμά να αρθρώσει ένα διαφορετικό λόγο.

Έτσι τώρα ήρθε η σειρά του εφευρέτη της τεχνολογίας mRNA στα εμβόλια Δρ. Robert Malone ο λογαριασμός του οποίου στο twitter ακυρώθηκε.

Αιτία υποτιθέμενα ανακριβή στοιχεία που έδωσε ο Αμερικανός καθηγητής σχετικά με το εμβόλια.

Οι εποχές αγριεύουν και περαιτέρω σχόλια περισσεύουν! Τα συστημικά κανάλια πάντως επιμένουν πως δεν έχουμε χούντα, παραπέμποντας στα χειρότερα μέτρα της Κίνας, προκειμένου στον υποτιθέμενο ελεύθερο κόσμο να είναι πολίτες ανακουφισμένοι πως δεν παθαίνουν τα ίδια… ΑΚΟΜΑ!

Δείτε:

 Και στην Ελλάδα έχουμε παρόμοια και πολύ χειρότερα. Η κυβέρνηση της αποχής του μισού Ελληνικού λαού σε συνεργασία με την αντιπολίτευση της αποχής, και με ανοχή  του facebook έκλεισαν λογαριασμούς γιατρών και πολιτών που έχουν αντίθετη άποψη, και επίσης αποκλείουν αναρτήσεις στο facebook   ρεπορτάζ ηλεκτρονικών εφημερίδων που δεν είναι παπαγαλάκια τους - που δεν αναπαράγουν τα δελτία τύπου τους χωρίς σχόλια.

Διασωληνώθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Φ.Φόρτωμας - Έγραφε: «Ευτυχώς έχω ήπια συμπτώματα γιατί είμαι εμβολιασμένος»

Διασωληνώθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Φ.Φόρτωμας - Έγραφε: «Ευτυχώς έχω ήπια συμπτώματα γιατί είμαι εμβολιασμένος»

«Χτυπά» τους εμβολιασμένους ο Covid-19


«Τελειώνει» επίσημα και το αφήγημα ότι οι εμβολιασμένοι περνούν... ελαφριά τον ιό, καθώς ο πλήρως εμβολιασμένος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, μετά από έντονα συμπτώματα του κορωνοϊού, εισήχθη εσπευσμένα χθες το βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Ο νεαρός βουλευτής παρουσίασε χαμηλό οξυγόνο και οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν. 

Τη σχετική ενημέρωση έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μπούγας, ευχόμενος στον βουλευτή γρήγορη ανάρρωση: «Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων #Φίλιππο #Φόρτωμα, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής και δυνατός κοντά μας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα».

Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ανακοίνωνε ότι έχει Covid-19 και υποστήριζε χαρακτηριστικά ότι «έχω ήπια συμπτώματα καθώς είμαι εμβολιασμένος».

«Παίζει» το τελευταίο «όπλο» του το Μαξίμου: Ψάχνει «σωτηρία» σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας και «ξεθάβει» τον Ε.Βενιζέλο.

Με πληροφορία από το pronews και την ομάδα Ε.Δ.Ο fyllokaiftero1.blogspot.com

 

Προηγούμενο άρθρο :

Δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς… Που θυμίζει "κατιναριό !!!.Χαμούλης με Σπύρου και Τόσκο...σε κάθε δημοτική αρχή τελευταία,... υπάρχει και ένας Τόσκος!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί




 



 









Χορηγοί




   

 

Άνευ προηγουμένου τρομοκρατία: «Αν δεν εμβολιαστούν οι μεγάλες ηλικίες οδηγούμαστε σε αυτοκτονία» λέει ο Διευθυντής ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΛάρισαςΑ.Κομνός


Άνευ προηγουμένου τρομοκρατία: «Αν δεν εμβολιαστούν οι μεγάλες ηλικίες οδηγούμαστε σε αυτοκτονία» λέει ο Α.Κομνός

Ο Διευθυντής ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή συνέχισε το σχέδιο τρομοκράτησης του πληθυσμού, καθώς εξέφρασε την άποψη του ότι πρέπει να αυξηθούν οι εμβολιασμοί γιατί αλλιώς... θα οδηγηθούμε σε αυτοκτονία. 

Ο κ. Κομνός τόνισε ότι όλοι κάποια στιγμή θα νοσήσουμε, αλλά αυτό που θα πρέπει να προσέχουμε -εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι- είναι να φοράμε τις μάσκες, να τηρούμε τις αποστάσεις και να πλένουμε τα χέρια μας τακτικά.

«Οι μεγάλες ηλικίες θα πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστούν, αλλιώς οδηγούμαστε σε αυτοκτονία, βλέπουμε κάθε μέρα κόσμο να χάνεται στις Μονάδες. Αυτό είναι κάτι που κανένας δε μπορεί να καταλάβει, γιατί αυτός ο κόσμος δεν πάει να εμβολιαστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κομνός.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι στην περιοχή της Λάρισας είναι μεγάλος ο αριθμός των ανεμβολίαστων πολιτών. Σημειώνεται ότι χθες τα κρούσματα στην περιοχή ήταν 549, με τον κ. Κομνό να εκτιμά πως δεν αποκλείεται να φτάσουν και τα 1.000.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να πούμε σε αυτό τον κόσμο ο οποίος εξακολουθεί να μη θέλει να εμβολιαστεί», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι στους άνω των 60 ετών, όλο και κάποιο υποκείμενο νόσημα υπάρχει, με αποτέλεσμα όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πεθαίνουν στις Μονάδες.

«Η θνητότητα είναι πολύ μεγάλη πλέον. Θα πρέπει ο κόσμος να προστατευτεί από μόνος του. Οι νέοι στους οποίους παρατηρείται η έξαρση τώρα να προσέχουν τους μεγαλύτερους όταν πηγαίνουν στα σπίτια», σημείωσε μεταξύ άλλων ο διευθυντής ΜΕΘ.

 pronews.gr