09 Νοεμβρίου 2020

Επίθεση διευθυντή «Ευαγγελισμού» σε κυβέρνηση για lockdown: «Θάβουν τη χώρα πρώιμα για να ηρωποιηθεί ο Κ.Μητσοτάκης!»

Επίθεση διευθυντή «Ευαγγελισμού» σε κυβέρνηση για lockdown: «Θάβουν τη χώρα πρώιμα για να ηρωποιηθεί ο Κ.Μητσοτάκης!»

Ο Σπύρος Ζακυνθινός, καθηγητής Εντατικής Θεραπείας- Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Ιατρικής Υπηρεσίας της ναυαρχίδας του ΕΣΥ, του «Ευαγγελισμού», και μέχρι τον Ιούλιο μέλος της Επιτροπής 

Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το δεύτερο lockdown, το οποίο θεωρεί αχρείαστο και με πολιτική σκοπιμότητα, ενώ καταρρίπτει και το αφήγημα ΜΜΕ και κυβέρνησης περί ανεύθυνων πολιτών.

«Τα μέτρα που ελήφθησαν το περασμένο Σάββατο ήταν αρκούντως δραστικά. Χρειάζονται όμως μια λανθάνουσα περίοδο για να λειτουργήσουν. Γιατί δεν περιμέναμε; Η όλη διαχείριση καταδεικνύει πανικό και έλλειψη ψυχραιμίας»

«Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης της Ν.Δ. μάς οδήγησε στο δεύτερο lockdown. Από τον φόβο μήπως τυχόν ντροπιαστούν το υπουργείο Υγείας και ο πρωθυπουργός, που λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα το φαίνεσθαι, θέλουν να ηρωοποιηθούν. Είναι η επικοινωνία, όχι η ουσία. Την ώρα που η κοινωνία πεινάει, φοβάται, την κλείνει όλη μέσα, τη θάβει προληπτικά. Πολιτικό λάθος και αμοραλισμός», λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του.

● Πώς σχολιάζετε το απόλυτο μέτρο του lockdown που ανακοίνωσε προχθές ο πρωθυπουργός;

Μέτρα πάνω στα μέτρα, κλιμάκωση των μέτρων μέσα σε λίγες μέρες, «εκθετική αύξηση της διασποράς», «κάτι άλλαξε δραματικά», «είδαμε αναπαραγωγή του ιού ταχύτατα» και τελικά lockdown. «Η φρίκη! Η φρίκη!» του Κόνραντ σε απευθείας μετάδοση, αντί για αναδιάταξη του συστήματος υγείας ακόμα και τώρα, την ώρα της αύξησης των διαγνώσεων.

Πού είναι τα στοιχεία, τα οποία δείχνουν ότι πρέπει να γίνει lockdown; Τα μέτρα που ελήφθησαν το περασμένο Σάββατο ήταν αρκούντως δραστικά. Χρειάζονται όμως μια λανθάνουσα περίοδο για να λειτουργήσουν. Γιατί δεν περιμέναμε; Το lockdown ήταν πρώιμο. Κλείνει η κοινωνία προκειμένου να αποφευχθεί η δυσφήμηση του πρωθυπουργού. Η όλη διαχείριση καταδεικνύει πανικό και έλλειψη ψυχραιμίας. Ο ιδιωτικός τομέας φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού. Η ευθύνη είναι τεράστια

● Πώς βλέπετε τη διαχείριση της πανδημίας από το καθ' ύλην αρμόδιο υπουργείο Υγείας;

Η πολιτική του υπουργείου Υγείας είναι ελλιπής. Δείχνει αμέλεια και άγνοια, καθώς είναι τρομαγμένοι και μπερδεμένοι. Δεν μπορεί ολόκληρη Θεσσαλονίκη να μην έχει απλά κρεβάτια νοσηλείας Covid. Δεν μπορεί ολόκληρο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη με 600 κρεβάτια να διαθέτει μόνο 75 για Covid.

Δεν μπορεί μεγάλα νοσοκομεία της βόρειας Ελλάδας να μην έχουν κρεβάτια Covid - Δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή! Δεν μπορεί σε ολόκληρη τη Θεσσαλία να δέχεται περιστατικά Covid μόνο η Λάρισα. Να στέλνουν στη Λάρισα ο Βόλος, τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, με σπατάλη ενέργειας, προσωπικού κ.ο.κ.

Είναι ευθύνη του υπουργείου Υγείας αυτό που συμβαίνει. Στην Αττική, μετά την προτροπή μας, άνοιξαν όλα τα νοσοκομεία σε νοσηλείες Covid και δεν μπουκώνει το σύστημα, έχουμε πολλά περιθώρια, έχουμε και πολλά νοσοκομεία. Δεν βρισκόμαστε στο πρώτο κύμα, οπότε δεν γνωρίζαμε. Τώρα γνωρίζουμε. Είναι μία πνευμονία υπερμεταδοτική. Γι' αυτό κολλάει τόσος κόσμος. Αλλά μπορεί να αντιμετωπιστεί από γιατρούς, παθολόγους, πνευμονολόγους κοκ. Δεν χρειάζεται κάποια εξειδίκευση τρομερή, χρειάζεται να προσέχεις. Τους το είπαμε. Η κατάσταση οφείλεται αποκλειστικά στο υπουργείο Υγείας..

● Κερδήθηκε ο χρόνος, στηρίχθηκε το ΕΣΥ στην πρώτη καραντίνα;

Οχι. Προφανώς χρειάζονται γιατροί στο σύστημα υγείας. Δεν προσλαμβάνουν όμως ούτε σε αντικατάσταση αυτών που φεύγουν. Κάθε χρόνο φεύγουν 25-30 γιατροί από τον «Ευαγγελισμό» και έρχονται 1 ή 2. Υπάρχουν ελλείψεις δεκάδων γιατρών στο νοσοκομείο.

Αγνωστο πώς τα καταφέρνουν οι παθολογικές και οι χειρουργικές κλινικές μας. Δεν άνοιξαν κλίνες ΜΕΘ - είναι περίπου 770 σήμερα, ορισμένες από μετατροπές κλινικών σε ΜΕΘ που δεν θα μείνουν παρακαταθήκη στο σύστημα υγείας μετά την πανδημία. Ούτε υποχρεώνει τον ιδιωτικό τομέα να πάρει περιστατικά.

Ο ιδιωτικός τομέας επιλέγει - και μάλιστα τα πιο ελαφριά. Αυτά που θα προσφέρουν χρήματα χωρίς κόστος. Περιστατικά που τους φέρνουν 1.600 ευρώ την ημέρα, όσο και ο μισθός ενός ειδικευμένου γιατρού του συστήματος υγείας! Διότι κοστίζουν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Καίγεται η Θεσσαλονίκη και το «Διαβαλκανικό» δεν βοηθάει. Αντί να το αναγκάσει η κυβέρνηση, ανακοίνωσε ότι θα μεταφερθούν στην Αθήνα ασθενείς με αεροδιακομιδή. Ο ιδιωτικός τομέας φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού. Η ευθύνη είναι τεράστια.

● Το ΕΣΥ ξαναμετατρέπεται σε μονοθεματικό σύστημα υγείας;

«Απόνερο του lockdown είναι ο τρόμος του κόσμου να πάει στο νοσοκομείο. Μην τολμήσουν να κλείσουν τα χειρουργεία, τα εξωτερικά ιατρεία, τα εργαστήρια και πεθάνει ο κόσμος έξω. Τίποτα κλειστό! Η υπόλοιπη δουλειά πρέπει να συνεχίζεται κανονικά, εκ παραλλήλου με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Διότι ο κόσμος που πρέπει να χειρουργηθεί πού θα πάει; Κανένας δεν πηγαίνει στα ιδιωτικά νοσοκομεία διότι είναι πανάκριβα. Επομένως, αν δεν έχει πού να πάει, θα πεθάνει στο σπίτι του.

Ολοι οι γιατροί έχουμε να επιδείξουμε ασθενείς που επιδεινώθηκαν από το lockdown του συστήματος υγείας στο πρώτο κύμα. Εκλεισαν χειρουργεία, ο καρκίνος προχώρησε σε σημείο που ο ασθενής δεν μπορούσε να γλιτώσει. Φοβάται ο κόσμος να προσεγγίσει τα νοσοκομεία στο lockdown. Αποδείχθηκε ότι το 10% των περιπτώσεων εγκεφαλικών και εμφραγμάτων πήγαν στο νοσοκομείο στη διάρκεια της καραντίνας.

Στον «Ευαγγελισμό», από 50 εμφράγματα σε κάθε εφημερία, στο lockdown της πρώτης περιόδου βλέπαμε πέντε. Είδαμε τρεις περιπτώσεις ρήξης καρδιάς που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε, όταν έφυγε το πρώτο κύμα. Καρδιές παραμελημένες μετά το έμφραγμα που δεν αντιμετωπίζεται, που σπάνε και ανοίγουν. Κατέληξαν όλοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εμφραγμάτων. Δεν μπορούσαμε να τους σώσουμε».

● Τι θα λέγατε στον κόσμο;

«Να προσέχει, να φοράει τη μάσκα του παντού, αλλά να μη φοβάται και αν χρειαστεί να έρθει στο νοσοκομείο. Η πανδημία δεν είναι πρόβλημα του κόσμου. Οι πολίτες της χώρας μας είναι πιο μαζεμένοι σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Θα βάλουν μάσκα παντού και θα προσέχουν.


Ακόμα και τα μικρά παιδιά είναι φοβερά με την τήρηση του μέτρου της μάσκας. Πρωτίστως τα σχολεία πρέπει να συνεχίσουν - και οι άνθρωποι με τις ζωές τους. Δεν μπορείς να απομονώσεις πλήρως την κοινωνία. Οσοι έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή έχουν μεγάλη ηλικία είναι σε μειονεκτική θέση. Χρειάζεται επομένως να προσέχουν και να τους προσέχουμε περισσότερο. Η υπερμετάδοση είναι το πρόβλημα με τον ιό αυτό».

 

 

Pronews
 

 

Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

ΛΑΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Τελείως άδεια λόγο της καραντίνας

  Πρώτη ενημέρωση 9/11/2020 7:23μ.μ  τελευταία ενημέρωση 9/11/2020 9:40 μ.μ


Η λαϊκή Καστοριά ήταν τελείως άδεια λόγο του μικρού αριθμού πωλητών που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση μετά την δεύτερη καραντίνα την οποία ορίζει η υπουργική απόφαση. 

Με την επιβολή του μισού αριθμού παρουσίας των πωλητών δεν υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τις ακριβές τιμές. Και την δημιουργία πωλητών και αγοραστών που πεινάνε,... έτι περαιτέρω.

Ο πρόεδρος του Σωματείο Λαικών Αγορών Παραγωγών & Επαγγελματιών Ν.Καστοριάς " Η Ενωση" σε σύντομη επικοινωνία με το fyllokaiftero1.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου της Λαϊκής Αγοράς κ.Σάββας Κοτανίδης  σε σχετικό  ερώτημα του fyllokaiftero 1.έδωσε την παρακάτω ερμηνεία: << Ένας λόγος είναι η πραγματοποίηση της λαϊκής σήμερα Δευτέρα αντί της  ημέρας της Τετάρτης  κάθε εβδομάδος,...έχουμε παρατηρήσει τόνισε ο πρόεδρος, ο,τι σε κάθε  αλλαγή της ημέρας λόγο εορτών υπάρχει μειωμένη αγοραστική παρουσία  των πολιτών.

Ένας άλλος λόγος είπε χαρακτηριστικά  είναι ο,τι ο κόσμος ήταν ψωνισμένος,.. την Παρασκευή ο κόσμος τρελάθηκε να τρέχει στα μαγαζιά (σ,σ λόγο καραντίνας) και  ακόμη επειδή ο κόσμος έχει μπερδευτεί με τα e.mail  που πρέπει να στέλνει, και πιο πολύ οι παππούδες κατέληξε>>

 

 


Διαδώστε το άρθρο

 


Χορηγοί




 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: Η Τελευταία Επένδυση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου έχει Τρομοκρατήσει την Κυβέρνηση και τις Μεγάλες Τράπεζες

 9 Νοέμβριος, 2020 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Εκτακτη ενημέρωση

2020 Συναλλαγές 02 Νοέμβριος Τόκων +€25,493.30 €489,796.13 Κατάθεση από Bitcoin Profit 26 Οκτώβριος 19 Οκτώβριος 12 Οκτώβριος 05 Οκτώβριος 28 Σεπτέμβριος Τόκων +€19,583.39 €440,809.49 Κατάθεση από Bitcoin Profit Τόκων +€10,394.43 €421,226.10 Κατάθεση από Bitcoin Profit Τόκων +€17,393.33 €410,831.67 Κατάθεση από Bitcoin Profit +€11,394.22 Κατάθεση από Bitcoin Profit μεταφορά +€23,493.34 €464,302.83 Κατάθεση από Bitcoin Profit

Τι Είναι Ακριβώς το Bitcoin Profit Και Πώς ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Η ιδέα πίσω από το Bitcoin Profit είναι ξεκάθαρη: Να επιτρέψει στο μέσο άνθρωπο να εξαργυρώσει την έκρηξη των κρυπτονομισμάτων, η οποία εξακολουθεί να είναι η πιο επικερδής επένδυση του 21ου αιώνα, παρά το τι πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Παρά το ότι η τιμή του Bitcoin έχει πέσει από το υψηλότερο σημείο όλων των εποχών των $20,000 ανά Bitcoin, οι επενδυτές εξακολουθούν να ασχολούνται με τα κρυπτονομίσματα. Γιατί; Επειδή υπάρχουν χιλιάδες άλλα κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin που αποτελούν αντικείμενο συναλλαγών για τεράστια κέρδη σε καθημερινή βάση.

Κάποια από αυτά τα κρυπτονομίσματα συμπεριλαμβάνουν τα Ripple, Ethereum, Monero, Zcash τα οποία έχουν επιστροφή πάνω από 10,000% και παραπάνω για τον μέσο άνθρωπο στην Ελλάδα.

Bitcoin Profit σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα, ακόμη και σε μια χτυπημένη αγορά. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να χειρίζεστε αυτόματα τις πωλήσεις μικρής και μακράς διάρκειας για εσάς, ώστε να μπορείτε να κερδίζετε χρήματα όλο το εικοσιτετράωρο, ακόμη και όταν κοιμάστε.

Bitcoin Profit υποστηρίζεται από μερικά από τα πιο έξυπνα τεχνολογικά μυαλά που υπάρχουν. Richard Branson, Elon Musk και Bill Gates για να αναφέρουμε κάποια.

Ο Bill Gates και Richard Branson συζητούν Bitcoin Profit στο CES 2020.

 

Αυτές οι ιδιοφυΐες της τεχνολογίας έχουν δημιουργήσει εταιρείες πολλών δισεκατομμυρίων για την επίλυση σύνθετων ζητημάτων, όπως τις διαδικτυακές πληρωμές, τους υπολογιστές και τις μεταφορές. Τώρα, ασχολούνται με το παγκόσμιο πρόβλημα της ανισότητας του πλούτου δίνοντας σε όλους - ανεξάρτητα από το πόσο πλούσιοι ή φτωχοί είναι - την ευκαιρία να βγάλουν αρκετά χρήματα για να απολαύσουν μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή.

Οι μεγάλες κερδοφόρες τράπεζες που βγάζουν χρήματα δεν θέλουν να το γνωρίζετε

Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχίζει,

"Περνάμε δύσκολους οικονομικούς καιρούς και αυτή είναι η λύση που περιμέναμε όλοι. Ποτέ στην ιστορία δεν είχαμε ξανά μια τέτοια εκπληκτική ευκαιρία την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν τόσο εύκολα οι απλοί άνθρωποι για να κερδίσουν τόσα πολλά χρήματα σε τόσο λίγο χρόνο.

Κάποιοι άνθρωποι είναι διστακτικοί να το δοκιμάσουν επειδή είναι κάτι τόσο διαφορετικό. Και αυτό συμβαίνει επειδή οι μεγάλες τράπεζες προσπαθούν να το καλύψουν! Οι μεγάλες τράπεζες κάνουν ενεργά προπαγάνδα και λένε πως τα κρυπτονομίσματα και οι πλατφόρμες σαν την Bitcoin Profit είναι απάτη. Γιατί; Ανησυχούν ότι τα εταιρικά τους κέρδη θα συρρικνωθούν όταν οι πελάτες τους μάθουν πώς να βγάζουν από μόνοι τους πολλά χρήματα.

Η αλήθεια είναι πως τα κρυπτονομίσματα είναι η επανάσταση της εποχής μας και όποιος δεν αρπάζει αυτή την ευκαιρία, χάνει. Έχω ήδη λάβει τηλεφωνήματα γεμάτα θυμό και απειλές, από μεγάλες επιχειρήσεις επειδή τραβάω την προσοχή του κόσμου σε αυτή την τεχνολογία. Αλλά αδιαφορώ. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν ήδη ξεκινήσει να μαθαίνουν την αλήθεια και είναι απλά θέμα χρόνου να την μάθουν ακόμη περισσότεροι.

Το μοιράζομαι όλο αυτό γιατί έλαβα εκατοντάδες email από άτομα που με ευχαριστούν που μοιράστηκα αυτό το μυστικό. Το αγαπημένο μου είναι από ένα νεαρό άνδρα που αγόρασε στον μικρό του αδερφό το αυτοκίνητο των ονείρων του - μια Ferrari 488 Pista χρησιμοποιώντας τα χρήματα που έβγαλε από το Bitcoin Profit. Αυτή η πλατφόρμα κάνει πραγματικά τη ζωή όλων των ανθρώπων στον κόσμο λίγο καλύτερη.”

Ο Steven Baker χρησιμοποίησε τα κέρδη που έβγαλε από το Bitcoin Profit για να αγοράσει στον μικρό του αδερφό το αυτοκίνητο των ονείρων του. Τι εμπνευσμένος τρόπος για να χρησιμοποιήσει κάποιος τα χρήματά του για καλό!

Λειτουργεί Πραγματικά το Bitcoin Profit ; Το Δοκιμάσαμε Εμείς οι Ίδιοι

Οι αρχισυντάκτες μας δεν θα μας επέτρεπαν να δημοσιεύσουμε αυτή τη συνέντευξη με τον Κατερίνα Σακελλαροπούλου μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι Bitcoin Profit είναι μια νόμιμη ευκαιρία για να βγάλει κάποιος χρήματα. Η εταιρική μας ηγεσία δεν ήθελε να δημοσιεύσουμε πληροφορίες που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκαλέσουν απώλεια χρημάτων στους πολίτες της Ελλάδας, που τα βγάζουν με τόση δυσκολία.

Έτσι, η ομάδα συντακτών μας, δοκίμασε το Bitcoin Profit για να βεβαιωθεί ότι λειτουργεί πραγματικά όπως o Κατερίνα περιγράφεται. Ένας από τους online συντάκτες μας, ο Γιώργος Κυριάκης, προσφέρθηκε εθελοντικά να ρισκάρει τα χρήματά του και να δοκιμάσει το Bitcoin Profit.

Ο Γιώργος είναι ένας 53-χρονος πατέρας με 2 παιδιά, του οποίου η γυναίκα έχασε την δουλειά της τον περασμένο χρόνο λόγο ασθένειας. Παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν οικονομικά και αυτή η επενδυτική ευκαιρία θα μπορούσε να είναι η λύση.

Η οικογένεια του Γιώργου πάλευε να τα καταφέρει και ήλπιζε ότι το Bitcoin Profit θα μπορούσε να ανακουφίσει την οικονομική του πίεση, οπότε αποφάσισε να δοκιμάσει το σύστημα και να αναφέρει τα αποτελέσματά του

Ο Γιώργος αναφέρει:

"Στην αρχή, όταν άκουσα τη συνέντευξη του Κατερίνας, σκέφτηκα πως έκανε πλάκα. Το να βγάζεις χρήματα από το σπίτι είναι απλά ένα όνειρο. Αποφάσισα να το δοκιμάσω έτσι κι αλλιώς λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές μου συνθήκες - και για χάρη της καλής δημοσιογραφίας.

Παρακολούθησα ένα εισαγωγικό βίντεο σχετικά με την πλατφόρμα και μετά έκανα εγγραφή. Το βίντεο φάνηκε να είναι πολλά υποσχόμενο, αλλά άφησα τις επιφυλάξεις μου στην άκρη. Μέσα σε λίγες ώρες, έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον προσωπικό μου επενδυτή. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και τις αμφιβολίες που είχα και με διαβεβαίωσε ότι επρόκειτο να βγάλω λεφτά. Τέλος.

Ο προσωπικός μου επενδυτής μου υποσχέθηκε επίσης ότι αν χάσω έστω και ένα λεπτό, θα μου επιστρέψει αμέσως την €300 επένδυσή μου. Τόσο σίγουρος ήταν για το ότι θα άλλαζε τη ζωή μου. Τέτοια εξυπηρέτηση πελατών δεν έχω ξαναδεί και γι' αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο το ότι οι τράπεζες φοβούνται.

Μόλις απέκτησα πρόσβαση στην πλατφόρμα, κατέθεσα την αρχική μου επένδυση των €300. Αυτά είναι περίπου τα χρήματα που ξοδεύει η οικογένειά μου σε junk food κάθε μήνα, κι έτσι αποφάσισα να σταματήσουμε το fast food για ένα μήνα. Θα μπορούσαμε να τρώμε υγιεινά, συν το ότι θα είχαμε την ευκαιρία να γίνουμε πλούσιοι.

Το σύστημα Bitcoin Profit είναι μια πλατφόρμα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Το λογισμικό χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους AI και μηχανική εκμάθηση για να προβλέπει ακριβώς πότε θα ανέβουν και θα πέσουν τα κρυπτονομίσματα. Μετά αγοράζει και πουλά αυτόματα για εσάς όλο το εικοσιτετράωρο. Η τεχνολογία έχει ήδη κάνει τη ζωή μας ευκολότερη με κάθε δυνατό τρόπο, οπότε γιατί να μην τη χρησιμοποιήσουμε για να βγάλουμε περισσότερα χρήματα;"

Τα αποτελέσματα του Γιώργου στο σύστημα σε πραγματικό χρόνο

"Μέσα σε 1 ώρα από την κατάθεση €300, το λογισμικό ξεκίνησε να κάνει συναλλαγές για εμένα. Για να είμαι ειλικρινής, είχα άγχος πως θα χάσει όλα τα χρήματά μου. Και βέβαια, η πρώτη συναλλαγή μου είχε €25 χασούρα!

Ένιωσα να πνίγομαι. Νόμιζα πως με είχαν εξαπατήσει. Ήμουν έτοιμος να καλέσω τον προσωπικό μου επενδυτή και να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω. Αλλά τότε θυμήθηκα τι μου είπε νωρίτερα στο τηλεφώνημά μας: Ο αλγόριθμος είναι σωστός περίπου στο 80-89% των συναλλαγών. Δεν πρόκειται να κερδίζεις σε ΚΑΘΕ συναλλαγή, αλλά θα κερδίσεις πολλές φορές και συνολικά θα είσαι κερδισμένος.

Έτσι άφησα το λογισμικό να συνεχίσει να κάνει συναλλαγές για εμένα και το παρακολουθούσα στενά. Η επόμενη συναλλαγή ήταν κερδοφόρα! Μόνο €19 αλλά ήταν κάτι. Μετά η επόμενη συναλλαγή είχε €51 κέρδος. Μετά €22 κέρδος, άρα συνολικό κέρδος €67. Και όλο αυτό έγινε σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Σύντομα άρχισα να κερδίζω μετρητά σαν τρελός και δεν μπορούσα να πιστέψω τα μάτια μου. Κάθε φορά που ανανέωνα την σελίδα, τα κέρδη μου αυξάνονταν όλο και περισσότερο. Ένιωθα σαν να είχα πάρει ναρκωτικά γιατί ήταν τόσο συναρπαστικό.


Κάθε φορά που ανανέωνα το ταμπλό των συναλλαγών μου, τα κέρδη μου αυξάνονταν όλο και περισσότερο. Ήταν τόσο συναρπαστικό!

Τώρα ξέρω γιατί ο Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει κέφια όλη την ώρα. Και γιατί οι μεγάλες τράπεζες δεν θέλουν οι άνθρωποι να γνωρίζουν αυτό το παραθυράκι του πλούτου. Μέχρι το τέλος της ημέρας, είχα βγάλει πάνω από €754 κέρδος, καθόλου κακό με μια αρχική επένδυση €300! Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που σχεδόν δεν κοιμήθηκα.

Η επόμενη μέρα ήταν Τρίτη και έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά. Για να είμαι ειλικρινής (και μην το πείτε στο αφεντικό μου αυτό), ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου γνωρίζοντας ότι η πλατφόρμα Bitcoin Profit έβγαζε χρήματα για εμένα.

Κρύφτηκα στο μπάνιο κάποιες φορές για να ελέγξω τα κέρδη μου, και συνέχιζαν να αυξάνονται (με μικρές απώλειες εδώ κι εκεί). Στο τέλος της ημέρας, πριν βάλω τα παιδιά μου για ύπνο, το υπόλοιπο του λογαριασμού μου έδειχνε €1,349.13. Είναι περισσότερα από αυτά που βγάζω σε μια ΕΒΔΟΜΑΔΑ στην κανονική μου δουλειά!

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έβγαλαα συνολικά €5,349.12. Έκανα ανάληψη €5,300 ακριβώς και επένδυσα ξανά τα υπόλοιπα. Μέσα σε 2 μέρες έλαβα το πρώτο μου έμβασμα - για ακριβώς €5,300. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως συμβαίνει όλο αυτό στην πραγματικότητα!"

Ο Γιώργος έλαβε ένα έμβασμα των €5,300 τις δυο πρώτες εβδομάδες που χρησιμοποίησε το Bitcoin Profit

Ο Γιώργος συνεχίζει,

"Τώρα, κερδίζω σταθερά επιπλέον €700 έως €1,500 την ημέρα χάρη στο Bitcoin Profit. Τώρα, τα χρήματα κατατίθενται στον τραπεζικό μου λογαριασμό κάθε λίγες μέρες. Λίγα μόνο κλικ και λαμβάνω τα χρήματά μου εντός 24-48 ωρών. Κάθε φορά που γίνεται μια μεταφορά στον τρεχούμενο λογαριασμό μου, τσιμπάω τον εαυτό μου για να βεβαιωθώ ότι δεν βλέπω όνειρο.

Ευτυχώς, ΑΓΑΠΩ τη δουλειά μου εδώ επειδή μεταφέρω στους ανθρώπους σημαντικές ιστορίες (όπως αυτή) αλλιώς θα την είχα παραιτηθεί. Σχεδίασα, όμως, διακοπές με την οικογένειά μου στο Μπαλί της Ινδονησίας για να γιορτάσουμε το ότι δεν έχουμε πια χρέη και το ότι μπήκανε ξανά τα οικονομικά μας σε μια σειρά!

Αυτό δεν θα είχε συμβεί χωρίς τη γενναιοδωρία του Κατερίνας Σακελλαροπούλου που μοιραστεί το μυστικό του ζωντανά στην τηλεόραση.Και είμαι χαρούμενος που ρίσκαρα και δοκίμασα το Bitcoin Profit εγώ ο ίδιος. Η γυναίκα μου είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και το ντουλάπι με τα παιχνίδια των παιδιών μου είναι γεμάτο.

Οι συνάδελφοί μου χτυπιούνται που δεν έκανα εγγραφή πριν από δύο εβδομάδες όπως εγώ. Αλλά γρήγορα, όλο το γραφείο έκανε εγγραφή (συμπεριλαμβανομένου του αφεντικού μου) και με αποκαλούν “ήρωα” που το δοκίμασα."

πώς να ξεκινήσετε στο Bitcoin Profit (περιορισμένες διαθέσιμες θέσεις)

Για να ξεκινήσετε, χρειάζεστε μόνο τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεστε ειδικές δεξιότητες εκτός από το να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή και να περιηγείστε στο διαδίκτυο. Δεν χρειάζεστε εμπειρία στην τεχνολογία ή τα κρυπτονομίσματα, επειδή το λογισμικό και ο προσωπικός σας επενδυτής σας εγγυώνται πως θα έχετε κέρδος.

Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού του προγράμματος είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε όποτε θέλετε. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα - είτε αυτό είναι 5 ώρες την εβδομάδα είτε 50 ώρες την εβδομάδα. Απλώς ξεκινήστε το λογισμικό αυτόματων συναλλαγών όταν το επιθυμείτε και μπορείτε να κάνετε παύση όποτε θέλετε (δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να το κάνετε ποτέ αυτό).

Για να εξοικονομήσουμε χρόνο για τους αναγνώστες μας και να ελέγξουμε τη λειτουργικότητα της πλατφόρμας, ο Γιώργος δημιούργησε έναν οδηγό για το πως να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το σύστημα.

Εδώ είναι η ανάλυσή μου βήμα προς βήμα:

Το πρώτο πράγμα που βλέπετε είναι ένα βίντεο που δείχνει τη δύναμη του Bitcoin Profit. Η διαφήμιση είναι μεγάλη και έντονη και μπροστά στο πρόσωπό σας, αλλά είναι ένα Αμερικανικό προϊόν και έτσι γίνονται τα πράγματα εκεί. Εν παση περιπτώσει, απλά υποβάλετε το όνομα και τη διεύθυνση email σας δίπλα στο βίντεο για να ξεκινήσετε αμέσως.

(Tip: Ακόμα κι αν δεν αποφασίσετε να επενδύσετε χρήματα, σας προτείνω να εγγραφείτε τώρα γιατί είναι δωρεάν και οι εγγραφές για Έλληνες κατοίκους θα μπορούσαν να λήξουν ανά πάσα στιγμή)

Μετά, θα σας ζητηθεί να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας. Καθώς έβλεπα τη σελίδα κατάθεσης, το κινητό μου χτύπησε. Ήταν ένας διεθνής αριθμός, οπότε δίστασα να απαντήσω, αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν προφανώς το

Φυσικά, ήταν ο προσωπικός μου διαχειριστής λογαριασμού. Η εξυπηρέτησή ήταν υπέροχη. Μου εξήγησε όλη τη διαδικασία χρηματοδότησης. Δέχονται όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες όπως Visa, MasterCard και American Express. Προχώρησα και κατέθεσα το ελάχιστο ποσό που είναι €300.

Μόλις έγινε η κατάθεση, πήγα στην ενότητα του λογισμικού "Αυτόματες Συναλλαγές", έθεσα το ποσό συναλλαγών στο συνιστώμενο €50 και το ενεργοποίησα. Το λογισμικό άρχισε να κάνει συναλλαγές με γρήγορο ρυθμό και με ανησύχησε στην αρχή, αλλά αφήστε το να κάνει τη δουλειά του.

"Όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι αλλά κανείς δεν ξέρει πως να το κάνει. Λοιπόν, αυτή είναι μια ευκαιρία ζωής για να κάνετε μια περιουσία που θα σας επιτρέψει να ζήσετε τη ζωή πραγματικά επιθυμείτε. ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμο για πάντα, γι' αυτό μην το χάσετε." - Κατερίνα Σακελλαροπούλου

UPDATE

Μόλις λάβαμε νέα πως σήμερα (Δευτέρα, Νοέμβριος 9, 2020) σχεδόν όλες οι θέσεις για τους Έλληνες κατοίκους είναι γεμάτες. Bitcoin Profit μπορεί να δεχτεί μόνο έναν περιορισμένο αριθμό συνολικών χρηστών για να διατηρήσει το κέρδος ανά χρήστη υψηλό. Τώρα, απομένουν (37) θέσεις, οπότε βιαστείτε και εγγραφείτε τώρα για να εξασφαλίσετε την θέση σας

 

 

 

 

Η Κεραμέως διαβεβαίωνε ότι το υπ. Παιδείας είναι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ για την τηλεκπαίδευση… Σήμερα κατέρρευσε! [VIDEO]


Τον περασμένο Αύγουστο, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στο Mega για το σχέδιο σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων, είχε δηλώσει πως σε ό,τι αφορά την τηλεκπαίδευση, το υπουργείο είναι καθόλα έτοιμο να εφαρμόσει την εξ’ αποστάσεως διδασκαλία όταν και αν κριθεί απαραίτητο.

Σήμερα, όμως, και μετά την επιβολή του δεύτερου καθολικού lockdown, στο πλαίσιο του οποίου οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα παρακολουθούν υποχρεωτικά τα μαθήματά τους αποκλειστικά μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης, το σύστημα κατέρρευσε!

Αν και το υπουργείο Παιδείας είχε μήνες να προετοιμαστεί από το πρώτο lockdown, σε περίπτωση που χρειαζόταν μελλοντικά να εφαρμοστεί και πάλι η υποχρεωτική τηλεκπαίδευση, τελικά όπως φάνηκε τα προβλήματα ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας ώρα.

Σύμφωνα με αναφορές γονέων υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο διαδίκτυο, με πολύ χαμηλές ταχύτητες, αλλά και προβλήματα στη σύνδεση με το σύστημα, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, πάνω από 600.000 μαθητές και καθηγητές συνδέθηκαν ταυτόχρονα σήμερα στην πλατφόρμα, πράγμα που, αν και ήταν ή τουλάχιστον θα έπρεπε να ήταν αναμενόμενο από το υπουργείο Παιδείας, φαίνεται πως επιβάρυνε το σύστημα, με αποτέλεσμα να πάψει να λειτουργεί.

Με μια ακόμη “αστοχία”, από τις γνωστές και πολλές της κυβέρνησης απ’ ό, τι φαίνεται, ξεκίνησε από σήμερα η τηλεκπαίδευση χιλιάδων μαθητών. Ευτυχώς που υπήρχαν οι διαβεβαιώσεις της κ. Κεραμέως για την ετοιμότητα του υπουργείου…

 Βίντεο από Ο Πολύγραφος


 

Β.Πούτιν προς Τ.Μπάιντεν: << «Δεν είσαι νόμιμος, δεν θα σε συγχαρώ μέχρι να ανακηρυχθείς νόμιμα νικητής»!

Β.Πούτιν προς Τ.Μπάιντεν: «Δεν θα σε συγχαρώ μέχρι να ανακηρυχθείς νόμιμα νικητής»!

Β.Πούτιν προς Τ.Μπάιντεν: <<  «Δεν είσαι νόμιμος, δεν θα σε συγχαρώ μέχρι να ανακηρυχθείς νόμιμα νικητής»!

 
PRO


 

ΒΙΝΤΕΟ - Τι είχε πει ο Μπάιντεν το 2013 για τον Ενρτογάν; Το έπαιξαν τα ΜΜΕ;

Χωρίς σχόλια  δείτε τι είχε πει το 2013 για τον Ενρτογάν ο Τζο Μπάιντερ που τα ΜΜΕ κεντρικά και τοπικά- περιφερειακά αποκρύπτουν εκτελώντας εντολές αθέατες ...

Η ελληνική κυβέρνηση Μητσοτάκη που έσπευσε να αναγνωρίσει τον Τζο Μπάιντερ παράτυπα, χωρίς διπλωματική στοιχειώδη γνώση .

.

 

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

Dr Ιωαννίδης: Δεν θέλω να είμαι πολιτικά ορθός, το LOCKDOWN σκοτώνει ζωές, ΒΙΝΤΕΟ


«Με ενδιαφέρει να λέω την αλήθεια»

Ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια Γιάννης Ιωαννίδης, μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV, σημείωσε: «θεωρώ ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, δε μου αρέσει να είμαι πολιτικά ορθός, μ’ αρέσει απλώς να λέω την αλήθεια. Θεωρώ ότι το όλο αφήγημα της διαχείρισης της πανδημίας εκ θεμελίων ήταν λανθασμένο. Ήταν ένα αφήγημα επιτυχίας το οποίο στηρίχτηκε στο γεγονός ότι το πρώτο επιδημικό κύμα ήταν σχεδόν «απών».

Ο κ.Ιωαννίδης χαρακτήρισε «καταστρεπτική λύση όχι μόνο για την οικονομία, αλλά ακόμα και για την υγεία το lockdown», καθώς όπως είπε «σκοτώνει περισσότερες ζωές από ό, τι σώζει και αμφιβάλλω αν σώζει καν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «οι χώρες που έκαναν τα πιο σκληρά lockdown έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες»

«Κοροϊδευόμαστε, κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας, τους άλλους, τους πολίτες, τον κόσμο, πηγαίνοντας σε μια αυτοκτονική επιλογή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε ένα κατάλογο με το χρονικό ορίζοντα των επιπτώσεων του lockdown, εμφανίζεται βέβαιος ότι το πρόσημο θα είναι αρνητικό, σε βαθμό αυτοκαταστροφικό. Παραθέτει εννιά λόγους, με πρωταρχικό την πλημμελή αντιμετώπιση νοσημάτων, όπως το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, που σε καταστάσεις lockdown στοιχίζει ζωές, απλώς και μόνο επειδή οι παθούντες φοβούνται και δεν προσέρχονται στο νοσοκομείο.

Δεύτερος λόγος είναι η καθυστέρηση θεραπειών που σώζουν ζωές, όπως αυτές για τον καρκίνο και κάποιες προγραμματισμένες επεμβάσεις που ακυρώνονται, αφού, όπως λέει, το καθολικό βάρος που ρίχνει το ΕΣΥ στην αντιμετώπιση του covid-19 έχει ως αποτέλεσμα να κλείνει το 80% των χειρουργείων. «Σε συνθήκες lockdown η προληπτική θεραπεία πηγαίνει στις καλένδες. Πολλά ιατρεία κλείνουν, άλλα υπολειτουργούν και η πρωτοβάθμια υγεία, που χωλαίνει διαχρονικά, κάτω από συνθήκες πίεσης επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο. Έχουμε έναν ελέφαντα και βλέπουμε μόνο την ουρά του. Υπάρχει και ο υπόλοιπος ελέφαντας, ο οποίος μεταφράζεται σε πολύ σοβαρότερα προβλήματα υγείας, σε πολύ σοβαρότερες επιπτώσεις», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, αναδεικνύει μια μελέτη, βάσει της οποίας κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown το 50% των ανθρώπων που κλείστηκαν στα σπίτια τους εμφάνισαν σοβαρά προβλήματα άγχους ή κατάθλιψης. Βάσει της ίδιας έρευνας ένα ποσοστό ανθρώπων ηλικίας 18-24 ετών παρουσίασε αυτοκτονικές διαθέσεις, ισχυρίζεται ο καθηγητής και επικαλείται δύο τραγικά παραδείγματα: την αυτοκτονία του 14χρονου γιου του αναπληρωτή του στο Πανεπιστήμιο του Βερολίνο και την αυτοκτονία ενός 40χρονου συναδέλφου του, γιατρού, στην Ευρώπη.

Συνεχίζοντας, ο Έλληνας διευθυντής του κέντρου Metrics στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ των ΗΠΑ, αναφέρεται στην έκρηξη κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας («κλείνουμε σε ένα περιορισμένο χώρο τα θύματα με τους βιαστές τους») και ακολούθως στη φυματίωση, μια παράμετρος που δεν έχει αναδειχθεί ποτέ μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τον καθηγητή η φυματίωση σκοτώνει ετησίως 1,4 εκατ. ανθρώπους παγκοσμίως και μόνο από το πρώτο lockdown προβλέπεται ότι σε βάθος 5ετιας θα σκοτώσει επιπλέον 1,5 εκατ. ανθρώπους, γιατί «διαταράσσεται ο τρόπος που μπορούμε να χειριστούμε την αντιμετώπιση της φυματίωσης».

Η έκρηξη των παιδικών νοσημάτων, του αλκοολισμού και των νοσημάτων που σχετίζονται με την οικονομική εξαθλίωση (φτώχεια – ανεργία), θα επιβαρύνουν σύμφωνα με τον κ. Ιωαννίδη το κόστος σε ανθρώπινες ζωές που θα δούμε τα επόμενα χρόνια. Υποστηρίζει επιπλέον ότι το ΕΣΥ δέχεται τεράστια πίεση και βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης, διότι έχουν διασωληνωθεί αρκετοί ασθενείς χωρίς να χρειάζεται και εκφράζει την ανάγκη να γίνεται με απόλυτη υπευθυνότητα και επιστημονική ακρίβεια η επιλογή των ανθρώπων που πρέπει να νοσηλευτούν.

Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή:


.

Με πληροφορίες από neakriti.gr, agonaskritis.gr


Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί




 

Βίντεο: «Μαστίγιο» από τον Άκη Πετρετζίκη στην κυβέρνηση για την καταστροφή της εστίασης - Τι είπε στον Α. ΓεωργιάδηΒίντεο: «Μαστίγιο» από τον Άκη Πετρετζίκη στην κυβέρνηση για την καταστροφή της εστίασης - Τι είπε στον Α. Γεωργιάδη


Βίντεο: «Μαστίγιο» από τον Άκη Πετρετζίκη στην κυβέρνηση για την καταστροφή της εστίασης - Τι είπε στον Α. Γεωργιάδη

Ο γνωστός σεφ και επιχειρηματίας στην εστίαση Άκης Πετρετζίκης με στέρεα επιχειρηματολογία «μαστίγωσε» την κυβέρνηση για την καταστροφή που έχει επιφέρει στην εστίαση (και όχι μόνο) με τις συνεχόμενες καραντίνες και δήλωσε ότι τους έξτρα δυο μισθούς έπρεπε να τους αναλάβει το κράτος, καθώς δεν υπάρχει κάτι ανάλογο σε όλη την Ευρώπη.

«Κανείς δεν ξέρει αν θα κρατήσει το μαγαζί του ανοιχτό ή θα το κλείσει. Θα ανοίξουμε το Δεκέμβριο και σε 10 μέρες θα είναι ποινικό να μη δώσουμε το δώρο. Δεν μπορούμε να το δώσουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πετρετζίκης. 

«Όπως είπε ο πρωθυπουργός, όταν κλείνω αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Όσο για την επιστρεπτέα προκαταβολή υπάρχει ένας αλγόριθμος που κανένας επιχειρηματίας δεν ξέρει τι σημαίνει. Δηλαδή όλοι λένε θα πάρουμε κάποια λεφτά. Δηλαδή αυτά υπολογίζονται με τους εργαζόμενους, με τον τζίρο με τις αποδείξεις, έτσι κανείς λοιπόν δεν ξέρει αν μπορεί να κρατήσει το μαγαζί του ανοιχτό ή όχι.

Δεν είναι σαφές ούτε στους λογιστές τι να σου πουν, αν δηλαδή πρέπει να ανοίξεις ή να κλείσεις το μαγαζί σου. Εγώ άνοιξα ένα μαγαζί το 2020, το μαγαζί αυτό δεν έχει ισοζύγιο του 2019 για να ξέρουμε τι έκανε πέρσι. Βασικά δεν δικαιούμαι τίποτα σε αυτό το μαγαζί. Οτιδήποτε άνοιξε φέτος δεν θα πάρει τίποτε, δηλαδή όλες οι καινούριες επιχειρήσεις έχουν καταστραφεί».

Όπως είπε στην εκπομπή το «άμεσο δάνειο» που έχει λάβει η πλειονότητα των επιχειρηματιών είναι από τους προμηθευτές τους οι οποίοι με την σειρά τους έχουν υπερχρεωθεί, με αποτέλεσμα να πληγεί και ο δικός τους κλάδος.

Πρόσθεσε δε πως όσοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είχαν μια μικρή επιχείρηση την οποία την δούλευαν μόνοι τους, δεν αντιμετωπίστηκαν ως εργαζόμενοι στα μέτρα στήριξης.

Ο γνωστός σεφ παρατήρησε πως φέτος η εστίαση δούλεψε τους λεγόμενους «κακούς μήνες» όπου τα έσοδα είναι μειωμένα, όπως ο Αύγουστος που είναι ο «πιο χαμένος μήνας».

Ο Σεπτέμβριος ήταν μεν καλός μήνας για τον κλάδο όπως είπε, αλλά το νέο λουκέτο θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα καθώς με το που θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις θα κληθούν να καταβάλουν πλήθος οικονομικών υποχρεώσεων.   

Όπως τονίζει η επιστρεπτέα προκαταβολή και οι ρυθμίσεις για τον ΦΠΑ είναι δάνεια, προσθέτοντας πως μπορεί φαινομενικά «ο μήνας τώρα να βγαίνει, αλλά από το νέο έτος θα πρέπει να πληρωθούν όλα αυτά». 

«Ξανακλείνουμε τώρα και δεν προλαβαίνουμε. Από Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο μαζεύεις τα σπασμένα της χρονιάς [...] Ανοίξαμε τον Σεπτέμβριο και είμαστε κάτω 60% με 70% από πέρυσι».  

«Ο επιχειρηματίας πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του - πάει καλά, κερδίζει, δεν πάει καλά, δεν κερδίζει. Μας ενδιαφέρουν οι εργαζόμενοι - όλοι οι εργαζόμενοι να γυρίσουν να δουλέψουν κανονικά στις δουλειές τους»

Και αν ο Α.Πετρετζίκης που έχει πολύ μεγάλη αναγνωρισιμότητα, δεν ξέρει αν θα «επιβιώσει», τότε οι υπόλοιποι τι «μοίρα» θα έχουν;

«Θα υπάρχει αναλογική στάση για τους μήνες που είναι κλειστές οι επιχειρήσεις. Θα φτιάξουμε και αλγόριθμο που θα δοθεί κάτι παραπάνω αλλά δεν μπορεί η επιχείρηση να μη δώσει καθόλου δώρο θα ήταν και αντισυνταγματικό» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο υπουργός δήλωσε ότι την «Επιστρεπτέα Προκαταβολή έχουν πάρει πάνω από 250.000 επιχειρήσεις τουλάχιστον μια ή και τρεις φορές, δίνουμε το 50% μη επιστρεπτέα, δηλαδή επιδότηση για τους μήνες του νέου λοκντάουν, επιπλέον έχουμε πάγωμα δανείων, ΦΠΑ, δόσεων μείωση 40% στο ενοίκιο και δυνατότητα αναστολής (σύμβασης) στους εργαζόμενους».  

«Ο ιός ανοίγει και κλείνει, ο ιός το επιλεγεί ποτέ θα έχουμε έξαρση… Κλείσαμε το Νοέμβριο με βασικό στόχο να ανοίξουμε τις γιορτές. To αν θα τα καταφέρουμε ή όχι θα εξαρτηθεί από την πειθαρχία που θα δείξουμε» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα κρούσματα που έχει η Ελλάδα είναι τα λιγότερα στην Ευρώπη. Αν θέλαμε μπορούσαμε να περιμένουμε, επιλέξαμε να κλείσουμε 3 με 4 εβδομάδες νωρίτερα, κάναμε μια επιλογή. Χρειάζεται τήρηση μέτρων μέχρι να έρθει το εμβόλιο περί το Δεκέμβριο» σημείωσε. 



,

 

Pronews.

 

 

Διαδώστε το άρθρο

 

Χορηγοί