25 Οκτωβρίου 2020

Χαρδαλιάς: Ο σκύλος σας θα κατουράει ΠΡΙΝ τα μεσάνυχτα!



Ρητή εντολή έδωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στα σκυλιά και στα αφεντικά τους για το ποια ώρα συγκεκριμένα πρέπει να γίνεται το τελευταίο κατούρημα και χέσιμο της ημέρας!

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τα νέα περιοριστικά μέτρα, που απαγορεύουν την κυκλοφορία πολιτών μετά τα μεσάνυχτα, τι θα γίνει αν κάποιος πρέπει να βγάλει το κατοικίδιο βόλτα για κατούρημα, εκείνος απάντησε κατηγορηματικά όχι, «λόγω κατανόησης των ελεγκτικών μηχανισμών».

Οπότε και όσοι έχουν τετράποδο που έχει ανάγκες -δηλαδή ζωντανό και όχι λούτρινο- θα πρέπει να το επανεκπαιδεύσουν όχι μόνο να κατουράει συγκεκριμένη ώρα και μετά να κρατιέται, αλλά και να κατανοεί τους ελεγκτικούς μηχανισμούς!

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα από την ενημέρωση του Ministry of Hell:

.

  

 

από news


Θεσσαλονίκη: Συμβαίνει τώρα - Πλήθος κόσμου στον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου χωρίς μάσκα.Βίντεο

Θεσ/νίκη: Ουρές στον Άγιο Δημήτριο για το προσκύνημα (ΦΩΤΟ+VIDEO)
  | 25/10/2020 | 10:29

Μεγάλες ουρές πλήθους έχουν σχηματιστεί αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου ενόψει του αυριανού εορτασμού του πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Δείτε το βίντεο


.

 

 Με πληροφορία  και υλικό από το GR Times

 

Κύπρος: Διαμαρτυρία στο Προεδρικό Μέγαρο:«Όχι στη μάσκα και υποταγής»

Ξεψαχνίζει βίντεο και φωτογραφίες από την αποψινή εκδήλωση διαμαρτυρίας η Αστυνομία – Προσπάθεια εντοπισμού πολιτών που δεν έφεραν μάσκα – Καταπατήθηκαν σε πολλές περιπτώσεις τα υποχρεωτικά μέτρα – Εξώδικα πρόστιμα σε όσους εντοπισθούν

Άρχισαν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό όσων παρευρέθηκαν στην αποψινή εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό και οι οποίοι, όπως φάνηκε σε αρκετά βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media από την εκδήλωση, δεν έφεραν προστατευτική μάσκα.

Όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η Αστυνομία, τα πρόσωπα που θα εντοπιστούν θα καταγγελθούν με εξώδικο, αφού παράκουσαν στα υποχρεωτικά μέτρα για χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα ακολουθηθεί η ίδια πρακτική που έγινε και σε προηγούμενες μαζικές εκδηλώσεις στις οποίες υπήρχε και πάλι μερίδα πολιτών που παράκουσε στα μέτρα της Κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Σε σχέση με τη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας πολιτών στη Λ/σια, θα ακολουθηθεί η ίδια πρακτική όπως και τις προηγούμενες φορές. Θα αξιολογηθεί φωτογραφικό υλικό [φωτογραφίες – Βίντεο κλπ] και όσα πρόσωπα ταυτοποιηθούν που δεν έφεραν μάσκες, θα καταγγελθούν εξωδίκως».

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times η αποψινή εκδήλωση διαμαρτυρίας, περίπου 2000 ατόμων, ξεκίνησε από το Προεδρικό Μέγαρο και συνεχίστηκε μέσω πορείας των διαδηλωτών σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν και εξέφρασαν μέσω διαφόρων συνθημάτων, την δυσαρέσκειά τους για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης που στόχο έχουν την αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως είναι η χρήση μάσκας, καθώς και για το εμβόλιο κατά του κορωνοιού.

 

 Cyprus Times

Από το βήμα της βουλής ο Κ.Μητσοτάκης στην ουσία είπε...ξύλο σε όποιον δεν φοράει μάσκα ;: Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους...

Ο ίδιος δεν φοράει μάσκα


Από του βήματος της βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με πληροφορία της στιγμής, πριν λίγη ώρα είπε «Ο βασικός μας σκοπός είναι να αποφύγουμε ένα οριζόντιο lockdown. Για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να τηρήσουμε τις υποδείξεις των ειδικών. 

Προχωρήσαμε σε απαγόρευση κυκλοφορίας και υποχρεωτική χρήση μάσκας. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους, και διόρθωσε,  για τους ασυνείδητους επιχειρηματίες που συνεχίζουν να προσφέρουν μια επικίνδυνη διασκέδαση έξω από τα πλαίσια που συστήνουν οι ειδικοί», ξεκαθάρισε ο κ. Μητσοτάκης.

Όταν ένας πρωθυπουργός λέει κάτι τέτοιο δίνει τον"αέρα" στην αστυνομία να ρίχνει στο έδαφος τους πολίτες που δεν φοράν μάσκα υποταγής και κάποιοι από τους αστυνομικούς να τους δέρνουν ..

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα θα δημοσιεύσει το σχετικό βίντεο από το κανάλι της βουλής, το οποίο και κάνει την ηχογράφηση. 



 

                                                                                             ΡΕΚΛΑΜΑ τηλ.6978276141

Κυβέρνηση: «Στα 2000 κρούσματα την ημέρα θα επιβάλουμε lockdown» - Τον Μάρτιο γιατί τα έκλεισαν όλα με 70; Η Καστοριά για δεύτερη φορά έγινε Σπιναλόγκα


 




Η κυβέρνηση συνεχίζει να απειλεί και ταυτόχρονα να επιβεβαιώνει τις φωνές που έλεγαν πως το lockdown και η οικονομική καταστροφή που επέφερε τον Μάρτιο ήταν κάτι παντελώς αχρείαστο. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αν τα κρούσματα κορωνοϊού ξεπεράσουν τα 2000 ημερησίως, τότε η κυβέρνηση θα επιβάλλει lockwdown σε ολόκληρη τη χώρα, πράγμα που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την προηγούμενη απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει lockdown στις 22 Μαρτίου με μέσο όρο μόλις 70 κρούσματα την ημέρα. 

Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που δεν δικαιολογείται μόνο με το ότι αυτή την περίοδο γίνονται περισσότερα τεστ. 

Η επιβολή ακόμα περισσότερων περιορισμών οικονομικού «στραγγαλισμού» των πολιτών από την κυβέρνηση θα αποφασιστεί σε δύο βδομάδες. 

Τότε θα συνεδριάσει η κυβέρνηση με του λοιμωξιολόγους και θα αποφασίσουν αν θα επιβάλλουν νέους περιορισμούς ή θα διατηρήσουν τους υπάρχοντες.

Τα νέα μέτρα που έρχονται εκτός από το γενικό lockdown είναι το «απαγορευτικό» ταξιδιών εντός της χώρας, κάτι που ισχύει σήμερα μόνο για τις «κόκκινες περιοχές» και η μεγαλύτερη συρρίκνωση του ωραρίου λειτουργίας στους κλάδους εστίασης και διασκέδασης, στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 3. Επιπλέον πιθανό είναι και το «κλείδωμα» τον 65αρηδων εντός σπιτιού.

 E.Δ.Ομάδα

Με πληροφορία και από το pronews.gr

ΠΑΤΡΑ: Ετοιμάζουν παρέλαση και μοτο-πορεία με σημαίες για την 28η Οκτωβρίου – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK


Μετά την Φλώρινα και η Πάτρα

Την επέτειο του ΟΧΙ γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου. Η μέρα αυτή μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις.

Ομάδα χρηστών του διαδικτύου ετοιμάζει παρέλαση και μηχανοκίνητη πορεία ανήμερα την 28η Οκτωβρίου. Φυσικά οι παρελάσεις απαγορεύονται όμως οι συγκεκριμένοι Πατρινοί δηλώνουν αποφασισμένοι. Γράφουν στο κείμενό τους:

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Για την επετειο της 28η Οκτωβριου η Πατρα δηλωνει παρών!!Με μηχανοκινητη πορεια και γαλανολευκες σημαιες να κυματιζουνε..Ειμαστε Ελληνες και θα κανουμε παρελαση……….ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΌΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!!!Δεν θα το αφησουμε και δεν θα το επιτρεψουμε να σταματησουν τις παρελασεις!!!Οι παρελασεις θα γινουν κανονικα και αυτη την φορα στα χρονικα θα πραγματοποιηθουν και η συμμετοχη σε αυτες,θα ειναι απο Ελληνες πολιτες,αφου απογορευεται απο στρατιωτικες και μαθητικες..Κυριε Πετσα δεν θα κατσουμε στο σπιτι ουτε στα μπαλκονια μας!!!ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ!!!ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΤΑΓΑΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ koronoio ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ..ΣΤΙΣ 11:00 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ Veso-mare να συγκεντρωθουμε και να ξεκινησουμε..Μετα το τελος της πορειας θα ακουλουθησει καταθεση στεφανουΣτην πλατεια εθνικης αντιστασης (πρωην πλατεια Ολγας)ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!!!! 

 

 

 

 


Θεσσαλονίκη:Δεκάδες πολίτες δεν υπάκουσαν "στο φίμωτρο" «Βροχή» τα πρόστιμα την πρώτη μέρα της απαγόρευσης


Δεκάδες πολίτες δεν υπάκουσαν

Βροχή «έπεσαν» τα πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη, την πρώτη νύχτα της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Θεσσαλονίκη: Συγκεκριμένα, το νέο μέτρο που τέθηκε σε ισχύ από τις 06:00 τα χαράματα του Σαββάτου και προβλέπει ότι απαγορεύεται η αδικαιολόγητη μετακίνηση των πολιτών για κατά τις ώρες 00:30 έως 05:00, έφερε… παραβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε 49 περιπτώσεις οι αρχές χρειάστηκε να «κόψουν» πρόστιμο σε πολίτες που μετακινήθηκαν άσκοπα κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης
ΑΧΕΠΑ: Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο προσωπικό - 12 συνολικά τα κρούσματα (ΦΩΤΟ)

 Παράλληλα, ακόμη 127 πρόστιμα καταγράφηκαν για μη χρήση μάσκας στην πόλη το τελευταίο 24ωρο, δηλαδή από την ώρα που τέθηκαν σε ισχύ τα νέα μέτρα για τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο συναγερμού τρία, όπως η Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζουμε ότι από χθες (25/10) τα ξημερώματα ισχύει η καθολική χρήση μάσκας, αλλά και η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00:30 έως και τις 05:00.

 

Με πληροφορία από thes.gr  και της ομάδας Ε.Δ.Ο  του fyllokaiftero

Έχεις είδηση ; στείλε στο fyllokaiftero@gmail.com

Στα κανάλια της tv δεν φοράν μάσκα ενώ κοροιδεύουν τον κόσμο (Φωτο)

 Οι αγανακτισμένοι πολίτες αρνητές της συνωμοσίας της πανδημίας και χρήστες των cocial media σχολιάζουν αυτα που βλέπουν.


    εικονίδιο σήματος
    Την ώρα που εκλεινε την εκπομπή είπε να μην ξεχνάμε την μασκα μας.... 🤣🤣🤣και κανείς τους δεν φοράει.
    Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που κάθονται
    3

    • Απάντηση
    • 3 ώρ.
    • Τροποποιήθηκε

  • εικονίδιο σήματος
    Πουλημένα τομάρια ας βάλουν και αυτοί που κάνουν εκπομπές 2 ώρες να δούμε πως θα την παλεψουν

Το άνοιγμα των καταστηματων λέει ο περιφερειάρχης Δ.Μακεδονίας με lockdown είναι απόφαση των ειδικών,... αλλου δηλώνουν οτι είναι απόφαση πρωθυπουργού, (;;) δείτε το βίντεο

Πρώτη ενημέρωση 25/10/2020 12:30

  Ένα αλαλούμ δηλώσεων των τοπικών πολιτικών της Δυτικής Μακεδονίας, σε βάρος της ψυχολογίας του πολίτη ,ίσως αυτό επιδιώκουν να οδηγηθεί ο πολίτης στην  βαρύτατη ψυχοσωματική ασθένεια την κατάθλιψη...και την δημιουργία θανάτων..."από κορονοϊό".

Η άλλη εξήγηση είναι ο,τι δεν έχουν "επικοινωνία μεταξυ τους στην κυβέρνηση το αποτέλεσμα για τον λαό όμως είναι το ίδιο ; .. η μάλλον χειρότερο.

Την Παρασκευή οι καταστηματάρχες της Καστοριάς πέρασαν από  ένα  πρωινό Σκοτσέζικο ντους, η αλλιώς καψόνι, μετά και από αυτή την δήλωση του περιφερειάρχη κ. Γ. Κασαπίδη, ο,τι τα καταστήματα άνοιξαν....για να επέμβει αμέσως μετά η αστυνομία και να τα κλείσει,..άρον άρον!! 

 

.

Πηγή βίντεο: diktyo1

Φλώρινα:ΚΑΛΕΣΜΑ στην Μηχανοκίνητη πορεία στην πόλη της Φλώρινας στις 28 Οκτωβρίου 2020



Καλούμε όλους τους Φλωρινιώτες την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου
στις 12.00μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας (κλειστό γυμναστήριο)
με τις ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ στα οχήματά μας 
 (αυτοκίνητα, μηχανές κτλ)

σε ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

για να τιμήσουμε τους ΗΡΩΕΣ του ΕΠΟΥΣ του ’40
να βροντοφωνάξουμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην παρακμή

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

«Παρεμβολή»
Κίνηση Ορθοδόξων Πολιτών Φλώρινας




Το κάλεσμα απευθύνεται και προς όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδος.

 

Τον έριξαν κάτω βίαια και του πέρασαν χειροπέδες επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα



Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και σχόλια στα social media, συνελήφθη άτομο στην κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας, για αντίσταση κατά της αρχής καθώς αρνήθηκε να κάνει χρήση μάσκας σε εξωτερικό χώρο.

Να θυμίσουμε πως για το Σαββατοκύριακο ισχύει και στην πόλη μας το «μάσκες παντού» καθώς από τη Δευτέρα η ΠΕ Καρδίτσας αλλάζει επίπεδο στον επιδημιολογικό χάρτη. (Πηγή: karditsapress.gr)

 

Προσοχή: Μετά το γάλα χωρίς αγελάδες και τα burger χωρίς κρέας ήρθε και το… τεχνητο "μέλι" χωρίς μέλισσες και λουλούδια!


Μετά το γάλα χωρίς αγελάδες και τα burger χωρίς κρέας, άλλη μια ανακάλυψη που μπορεί να φέρει επανάσταση στην ακμάζουσα διατροφική βιομηχανία για vegan, αφήνοντας τις μέλισσες… ήσυχες.

Καθώς οι startups παράγουν πρωτεΐνη γάλακτος χωρίς τη συνδρομή των αγελάδων και φοινικέλαιο χωρίς φοίνικες, οι ερευνητές σε ένα εργαστήριο στο Σαν Φρανσίσκο, εργάζονται στην επόμενη πρόκληση: την  τεχνίτη παραγωγή μελιού, πανομοιότυπο με το παραδοσιακό φυσικό προΪόν, το οποίο όμως δε χρειάζεται υπερωρίες από τις… μέλισσες.

Οι ιδρυτές της MeliBio κατέληξαν σε αυτήν την απόφαση προκειμένου  όπως λένε να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις που προκύπτουν από την παραγωγή μελιού – τον αντίκτυπο της ανθρώπινης κατανάλωσης στη βιοποικιλότητα. «Υπάρχουν 20.000 άλλα είδη μελισσών που είναι άγρια», λέει ο Ντάρκο Μάντιτς, Διευθύνων Σύμβουλος τηε εταιρείας με έδρα το Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια. «Και αυτά τα είδη κινδυνεύουν με την τρέχουσα παραγωγή μελιού, η οποία βασίζεται πλήρως στην εμπορική μελισσοκομία». 

Ενώ η βιοποικιλότητα των μελισσών και της κατάρρευσης των αποικιών τους έχει λάβει τεράστια προσοχή από την επιστημονική κοινότητα, οι άγριες μέλισσες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, εν μέρει επειδή οι ανταγωνίζονται με τις μέλισσες-παραγωγούς μελιού για τροφή. Όσο αυξάνεται η παραγωγή μελιού, τόσο αυξάνεται η πίεση. Αυτό είναι μία από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν ήδη οι άγριες μέλισσες από τα φυτοφάρμακα, την κλιματική αλλαγή και την απώλεια ενδιαιτημάτων, με εκατοντάδες άγρια είδη μελισσών στις ΗΠΑ να κινδυνεύουν με εξαφάνιση.

«Αποφασίσαμε, δια της επιστημονικής γνώσης, να παράγουμε μέλι όπως το κάνουν οι μέλισσες αλλά βγάζοντάς τις από τη «γραμμή παραγωγής», ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε τις άγριες μέλισσες να επιβιώσουν», λέει ο Μάντιτς.

Με βάση τη συνθετική βιολογία, η εταιρεία μπορεί να αναπαράγει τις ενώσεις που βρίσκονται στο μέλι, συμπεριλαμβανομένων των παραλλαγών με βάση τα λουλούδια που συνήθως επισκέπτονται οι μέλισσες, τα οποία συντελούν στην τελική γεύση του προϊόντος.

Παρά το γεγονός πως οι υποδομές της εταιρείας σε τεχνολογικό επίπεδο διατηρούνται μυστικές, η βασική διαδικασία είναι πιθανότατα παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Perfect Day κατασκευάζει τις πρωτεΐνες του γάλακτος χωρίς αγελάδες: απομονώνοντας το DNA και στη συνέχεια χορηγώντας το γενετικό αυτό σχεδιάγραμμα σε μικροοργανισμούς σε έναν βιοαντιδραστήρα προκειμένου να ξεκινήσουν το χημικό μετασχηματισμό.

Ενώ η εταιρεία βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, πρόσφατα δημιούργησε ένα πρωτότυπο που «μοιάζει με τη γεύση, την υφή και τις ιξώδες ιδιότητες του φυσικού μελιού», λέει ο Μάντιτς. Σε μια τυφλή δοκιμή γεύσεων, λέει, οι δοκιμαστές το βρήκαν πανομοιότυπο από το παραδοσιακό προϊόν, ενώ ήδη 14 εταιρείες έχουν  υπογράψει επιστολές πρόθεσης να αρχίσουν να το αγοράζουν για χρήση ως συστατικό στα προϊόντα τους.

Με την εκκίνηση της παραγωγής η εταιρεία σχεδιάζει να επικεντρωθεί στις πωλήσεις σε άλλες επιχειρήσεις – από εταιρείες τροφίμων έως βιομηχανίες παραγωγής σαπουνιών ή σαμπουπάν από μέλι – με μια πρώτη μορφή του προϊόντος να κυκλοφορεί στην αγορά το επόμενο έτος.

Η πρωτότυπη αυτή επένδυση δεν μπορεί από μόνη της να λύσει το πρόβλημα της βιοποικιλότητας που αντιμετωπίζουν οι άγριες  μέλισσες, καθώς το είδος τους χρησιμοποιείται επίσης για τη γονιμοποίηση των καλλιεργειών. 

Εν τω μεταξύ,  η τεχνητή παραγωγή μελιού μπορεί να συνδράμει στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά προϊόντων για vegan, η οποία αναμένεται να αυξηθεί στα 31 δισ. δολάρια έως το 2026.

 

 satelite.gr