17 Ιανουαρίου 2021

“Μια ακόμα (στρωτή) μετάνοια στον Διάβολο”. Ο Πειραιώς Σεραφείμ εμβολιάζεται.

Μετά τον περίεργο θάνατο του Καστορίας όλοι οι κληρικοί έγιναν υπάκουα πρόβατα από βοσκοί που ήθελαν να είναι !!! ελέω Γκέιτς και Σόρος ;;

 


“Μια ακόμα (στρωτή) μετάνοια στον Διάβολο”. Ο Πειραιώς Σεραφείμ εμβολιάζεται.


17 Ιανουαρίου, 2021 10: 59 

Φώναζε για τον Οικουμενισμό και την Σύνοδο της Κρήτης και έπειτα έστελνε ένα ωραίο δώρο και αντιπροσωπεία στην Κων/πολη.

Φώναζε για Νέα Τάξη Πραγμάτων, Σιωνιστές και Αντιχρίστους, αλλά στο τέλος τους έβαλε μια “ωραία” στρωτή μετάνοια.

“Μια ακόμα (στρωτή) μετάνοια στον Διάβολο”. Ο Πειραιώς Σεραφείμ εμβολιάζεται.

Την ψυχή του, επέλεξε – και δικαίωμά του – να την παραδώσει σε άλλο “αφεντικό”…

ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ;

ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

ΠΟΣΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ;

Εύχομαι και προσεύχομαι να τον στραβώσει ο Θεός και να μην πάρει στο δρόμο της κόλασης κι άλλες ψυχούλες… 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, και μια φωτογραφία του περί ου ο λόγος, με την μασσονική άλυσο… δίπλα του… 

Μητροπολίτη Πειραιώς

 

Κι ενώ σήμερα μάθαμε πως στη Νορβηγία πέθαναν τουλάχιστον 13 άτομα (εξετάζονται άλλες 10 περιπτώσεις), λόγω του εμβολίου της Pfizer, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αποφάσισε να δώσει το “καλό παράδειγμα” στα εύθραυστα γεροντάκια και να εμβολιαστεί πρώτος, αύριο 15 Ιανουαρίου, στο γηροκομείο του Πειραιά.

 

"Μια ακόμα (στρωτή) μετάνοια στον Διάβολο". Ο Πειραιώς Σεραφείμ εμβολιάζεται.

Ο  Μητροπολίτης αποφάσισε να δώσει και το “καλό παράδειγμα” στους “Χριστιανούς”, δεχόμενος αυτό που μέχρι και ο έτερος -και βασικός- πρόδρομος του Αντιχρίστου, Πάπας, παραδέχτηκε: ότι δηλαδή το εμβόλιο εμπεριέχει κύτταρα από εκτρωμένα έμβρυα.

Εμείς θα πούμε πως, στην καλύτερη των περιπτώσεων, έχουν χρησιμοποιηθεί αυτά τα κύτταρα για την δημιουργία του εμβολίου της pfizer και εμπεριέχονται σε αυτό της Astra Zeneca.

Και επειδή φαίνεται πως τις μετάνοιες συνηθίζει να τις βάζει προς τον αντίθετο, ο Μητροπολίτης Πειραιώς, καλό θα ήταν ο κόσμος να σταματήσει να πιστεύει ότι είναι αγωνιστής.

Φώναζε για τον Οικουμενισμό και την Σύνοδο της Κρήτης και έπειτα έστελνε ένα ωραίο δώρο και αντιπροσωπεία στην Κων/πολη.

"Μια ακόμα (στρωτή) μετάνοια στον Διάβολο". Ο Πειραιώς Σεραφείμ εμβολιάζεται.

Φώναζε για το Ουκρανικό και έπειτα συλλειτουργούσε με τον Αρχιεπίσκοπο (στον Πειραιά παρακαλώ) όπου μνημονεύτηκε το όνομα του ψευδεπισκόπου Επιφανίου…

 

δείτε το βίντεο και εδώ 

Φώναζε για Νέα Τάξη Πραγμάτων, Σιωνιστές και Αντιχρίστους, αλλά στο τέλος τους έβαλε μια “ωραία” στρωτή μετάνοια.

Αν, λέμε αν, είναι (και) χάραγμα αυτό το εμβόλιο, τότε θα υπάρχει γυρισμός;

 

Χρήστος Βλαμάκης για το orthopraxia.gr

 


 

<<Μὴ ποιεῖτε τὸν οἶκον τοῦ πατρός μου οἶκον ἐμπορίου>>

.

 Πηγή

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 


 

   

 

ΗΠΑ: 55 άνθρωποι πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων mRNA των Pfizer & Moderna - 24 έμειναν ανάπηροι!

ΗΠΑ: 55 άνθρωποι πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων mRNA των Pfizer & Moderna - 24 έμειναν ανάπηροι!

Στις ΗΠΑ, 55 Αμερικανοί πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων mRNA της Moderna ή της Pfizer σύμφωνα με τα στοιχεία από το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών εμβολίων (VAERS) που αποδέσμευσαν οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες. Στο VAERS οι πολίτες αναφέρουν αν θεωρούν πως είχαν κάποια παρενέργεια από το εμβόλιο.

Εκτός από τους θανάτους, οι άνθρωποι έχουν αναφέρει 96 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα μετά από εμβολιασμούς COVID-19, καθώς και 24 μόνιμες αναπηρίες, 225 νοσηλείες και 1.388 επισκέψεις στα επείγοντα των νοσοκομείων. Συνολικά περίπου 15 εκατομμύρια άνθρωποι στις ΗΠΑ έχουν κάνει εμβόλια mRNA.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ασθενείς πέθαναν εντός ημερών από τη λήψη εμβολίου COVID-19.

Ένας άντρας, ηλικίας 66 ετών στο Κολοράντο, είχε υπνηλία και έμεινε στο κρεβάτι μια μέρα μετά τη λήψη του εμβολίου της Moderna.
Νωρίς το επόμενο πρωί, την ημέρα των Χριστουγέννων, «ήταν ακόμη στο κρεβάτι ξαπλωμένος, χλωμός, μάτια μισοάνοικτα και αφροί έβγαιναν από το στόμα», αναφέρει η έκθεση VAERS. «Δεν ανέπνεε και δεν είχε σφυγμό».

 

Νέα ΔΩΡΕΑΝ συλλεκτικά τεύχη ΜΠΛΕΚ με την κυκλοφορία της νέας ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ! from PRONEWS TV on Vimeo.

 

Σε μια άλλη περίπτωση, ένας 93χρονος άνδρας στη Νότια Ντακότα έλαβε το εμβόλιο Pfizer-BioNTech στις 4 Ιανουαρίου περίπου στις 11 π.μ.
Περίπου δύο ώρες αργότερα, είπε ότι ήταν κουρασμένος και δεν μπορούσε να συνεχίσει τη φυσιοθεραπεία που έκανε.

Μεταφέρθηκε πίσω στο δωμάτιό του, όπου είπε ότι τα πόδια του τα ένιωθε βαριά. Λίγο αργότερα, σταμάτησε να αναπνέει.

Ένας θάνατος μετά τον εμβολιασμό προσέλκυσε την προσοχή νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Ο Γκρέγκορι Μάικλ, ένας 56χρονος ιατρός από το Μαϊάμι της Φλόριντα, έλαβε ένεση στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Δεκαέξι ημέρες αργότερα, πέθανε.

Η σύζυγος του Michael Heidi Neckelmann είπε στο Facebook ότι ο σύζυγός της ήταν «πολύ υγιής» πριν εμβολιαστεί. Είπε ότι έγινε δεκτός σε μονάδα εντατικής θεραπείας με διάγνωση οξείας ιδιοπαθούς θρομβοκυτταροπενικής πορφύρας, μιας διαταραχής του αίματος, που προκλήθηκε από αντίδραση στο εμβόλιο. Πέθανε τελικά.

«Ήταν υπέρμαχος του εμβολίου, γι 'αυτό το πήρε ο ίδιος», έγραψε ο Neckelmann. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι μπορεί να συμβούν παρενέργειες, ότι δεν είναι καλό για όλους και σε αυτήν την περίπτωση κατέστρεψε μια όμορφη ζωή, μια τέλεια οικογένεια και έχει επηρεάσει τόσους πολλούς ανθρώπους στην κοινότητα».

Pronews

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 


 

   

Και 102 χρονες θα θυμηθούν τώρα σεξουαλικές παρενοχλήσεις σαν της Σ.Μπεκατώρου Προστασία από τα ΜΜΕ ζητά ο Α.Αδαμόπουλος

Οι αποκαλύψεις της Σ.Μπεκατώρου έφεραν σωρεία νέων καταγγελιών από αθλήτριες - Προστασία από τα ΜΜΕ ζητά ο Α.Αδαμόπουλος

Σε εξέλιξη εισαγγελική παρέμβαση...(;; !!!!)


Σωρεία αποκαλύψεων και από άλλες αθλήτριες, έφερε η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε πριν από δυο δεκαετίες, από μεγαλοστέλεχος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Μάλιστα, ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Κοσματόπουλος, μιλώντας σήμερα σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ξέσπασε καθώς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί στην Σοφία.

​Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, με αρκετές άλλες αθλήτριες να παίρνουν θάρρος από την Ολυμπιονίκη (η περίπτωση της Μάνιας Μπίκοφ είναι χαρακτηριστική) και να προχωρούν σε ανάλογες καταγγελίες.

Μετά την αποκάλυψη της πρώην αθλήτριας αρχικά στο Marie Claire και στη συνέχεια διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα «Start to Talk/Σπάσε τη Σιωπή - Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», που διοργάνωσε το υφυπουργείο Αθλητισμού, η Μπεκατώρου «έδωσε» και το όνομα του στελέχους που την εκμεταλλεύτηκε.

​Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοΐκής Ομοσπονδίας Αριστείδη Αδαμόπουλο, που βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας κι από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου.

Ο ίδιος ο Αδαμόπουλος αρνήθηκε το Σάββατο κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, ωστόσο η Νέα Δημοκρατία, της οποίας ήταν μέλος, προχώρησε σε αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, ενώ και η Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας ζήτησε και έλαβε την παραίτησή του.

«Καλώ την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς, και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν πρώτα την οικογένειά μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου, να αναμείνουν όσα υποχρεούμαι πλέον να εισφέρω σε κάθε αρμόδια αρχή και να αποστούν από κάθε ενέργεια που θα θυματοποιήσει περαιτέρω μέλη της οικογενείας μου και εμένα προσωπικά», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο κ. Αδαμόπουλος.

Εισαγγελική παρέμβαση

Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μπαίνουν οι δημόσιες καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική παρενόχληση.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου αναμένεται να διατάξει αυτεπάγγελτα προκαταρκτική έρευνα για το τι συνέβη.

Στο πλαίσιο αυτής, θα κληθεί στις αρχές της εβδομάδας η ολυμπιονίκης να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές.

«Να σπάσει η ανοχή και η σιωπή»

Επίσης, στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου τάχθηκε η αθλητική ηγεσία αλλά και ο σύλλογος Ολυμπιονικών. Με δηλώσεις αλλά και με σχετικό tweet ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε θέση για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου και υποστήριξε πως τα όσα είπε η χρυσή Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας θα πρέπει να ενεργοποιήσουν άμεσα όλα τα αθλητικά και πειθαρχικά όργανα. Τόνισε επίσης πως από εδώ και στο εξής πρέπει να σπάσει η ανοχή και η σιωπή σε τέτοια φαινόμενα και στον αθλητισμό.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Η συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου επιβάλλεται να ενεργοποιήσει άμεσα όλα τα αθλητικά πειθαρχικά όργανα. Και η εξέλιξή της να συμβαδίσει με τα ποινικά, που ήδη επιλαμβάνονται. Ώρα να σπάσει η ανοχή & η σιωπή τέτοιων ζοφερών συμπεριφορών και στους αθλητικούς χώρους».

Καταγγελία και από άλλη αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας

Μετά την Μπεκατώρου, άλλη μια αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, η Μαρίνα Ψυχογιού, μέλος επί μία δεκαετία της Εθνικής ομάδας και στέλεχος πλέον της World Sailing αποκάλυψε οτι και η ίδια είχε πέσει θέμα σεξουαλικής παρενόχλησης από παράγοντα της Ομοσπονδίας.

Νίκη Μπακογιάννη: «Δέχθηκα και εγώ ανήθικη πρόταση»​

​Τη σκυτάλη των αποκαλύψεων, πήρε η Νίκη Μπακογιάννη, η ασημένια ολυμπιονίκης του άλματος εις ύψος, που θέλησε να μιλήσει για τη δική της τραυματική εμπειρία.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, η Νίκη Μπακογιάννη ανέφερε πως όταν ήταν 29 ετών και ενώ ήδη το ολυμπιακό μετάλλιο βρισκόταν στην πλούσια προθήκη της, εμπιστεύτηκε έναν παράγοντα της ομοσπονδίας της, παράγοντα του ΣΕΓΑΣ και βγήκε μαζί του για ένα αθώο καφέ.
 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ορκίστηκε ο Π.Κουρουμπλής - Μαζί με την έδρα θα πάρει και 18 μισθούς βουλευτή


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 


 

   

Έκαναν το εμβόλιο της Moderna και πρήστηκαν όπου είχαν κάνει υαλουρονικό-fillers - Οδηγία του FDA

 

17/1/2021 10:15μ.μ
Έκαναν το εμβόλιο της Moderna και πρήστηκαν όπου είχαν κάνει υαλουρονικό-fillers - Οδηγία του FDA

Σύμφωνα με δερματολόγους, το οίδημα μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί από το ιατρικό προσωπικό με τη χρήση στεροειδών και αντιισταμινικών

Οίδημα στο πρόσωπο παρουσίασαν μετά το εμβόλιο της Moderna για τον κορονοϊό άτομα που είχαν πραγματοποιήσει ενέσιμη κοσμητική θεραπεία με fillers.

Γράφει η Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή,
μοριακή βιολόγος, medlabnews.gr, iatrikanea

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου, η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του FDA προειδοποίησε ότι τα άτομα που έχουν πραγματοποιήσει ενέσιμες θεραπείες κοσμητικής φύσης (fillers), π.χ. για ενίσχυση των ζυγωματικών ή του όγκου των χειλιών, ίσως εμφανίσουν φλεγμονή και οίδημα στο πρόσωπο μετά τη λήψη του εμβολίου της Moderna για τον κοροναϊό. Η επιτροπή ανέφερε ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην κλινική μελέτη εμφάνισαν τέτοιου είδους παρενέργειες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση του FDA, ένα άτομο που εμφάνισε οίδημα στο πρόσωπο, μία γυναίκα 46 ετών, είχε κάνει ενέσιμη κοσμητική θεραπεία 6 μήνες πριν τη λήψη του εμβολίου, ενώ το δεύτερο άτομο, μία γυναίκα 51 ετών, είχε πραγματοποιήσει αντίστοιχη θεραπεία δύο εβδομάδες πριν τον εμβολιασμό.

Ένα τρίτο άτομο το οποίο είχε πραγματοποιήσει ενέσιμη θεραπεία για την ενίσχυση του όγκου των χειλιών, εμφάνισε αγγειοοίδημα (πρήξιμο) δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό. Το άτομο αυτό είχε παρουσιάσει παρόμοια αντίδραση και κατόπιν εμβολιασμού για τη γρίπη στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το FDA, η αντίδραση αυτή φαίνεται να είναι ανοσολογική αντίδραση ανάμεσα στην ανοσοποιητική απόκριση μετά τον εμβολιασμό και το υλικό του filler, και το φαινόμενο αυτό έχει αναφερθεί και μετά από φυσική λοίμωξη από κάποιους ιούς (π.χ. ιοί γρίπης).

Σύμφωνα με δερματολόγους, το οίδημα μπορεί εύκολα να αντιμετωπιστεί από το ιατρικό προσωπικό με τη χρήση στεροειδών και αντιισταμινικών.

 
 
Πηγές: pharmacist.comhealth.comstatnews.comdailymail.co.uk, 

fda.gov



Πηγή: medlabgr.blogspot.com Προηγούμενο Άρθρο

Ορκίστηκε ο Π.Κουρουμπλής - Μαζί με την έδρα θα πάρει και 18 μισθούς βουλευτή


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 


 

   

ΧΑΜΟΣ στη Νορβηγία! Νέοι δεκάδες θάνατοι ηλικιωμένων που είχαν εμβολιαστεί! Τί αναγκάστηκαν να παραδεχθούν οι ειδικοί;

Δεν έχει τέλος το θρίλερ στη σκανδιναβική χώρα!

Στους 23 θανάτους ηλικιωμένων στη Νορβηγία που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού (Δείτε , προστέθηκαν άλλοι 6, προκαλώντας συναγερμό στις υγειονομικές αρχές της χώρας!

Δημοσίευμα του Bloomberg αποκαλύπτει πως ο μέσος όρος ηλικίας όσων δυνητικά κινδυνεύουν σοβαρά από τις παρενέργειες του εμβολίου έχει κατέβει ανησυχητικά.

Πιο συγκεκριμένα, μετά και τα νέα περιστατικά θανάτων μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, διαπιστώθηκε ότι άτομα άνω των 75 ετών έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να επηρεάζονται από την χορήγηση του συγκεκριμένου εμβολίου.

Μέχρι πριν μερικές μέρες ο μέσος όρος ηλικίας ήταν ανεβασμένος κατά 5 τουλάχιστον έτη.

Η Νορβηγική Υπηρεσία Φαρμάκων, απέναντι στην κατακραυγή που ετοιμάζεται να ξεσπάσει, απάντησε τα εξής:

«Έως την Παρασκευή, το εμβόλιο των εταιρειών Pfizer/BioNTech ήταν το μόνο που ήταν διαθέσιμο στη Νορβηγία και όλοι οι θάνατοι συνδέονται με αυτό το εμβόλιο. Τα αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι οι συνήθεις παρενέργειες μπορεί να έχουν συμβάλει σε σοβαρές αντιδράσεις σε αδύναμους ηλικιωμένους.

Γνωρίζουμε ότι έχουν επίσης αναφερθεί θάνατοι σε άλλες χώρες, αλλά δεν έχουμε ακόμη πλήρη στοιχεία σχετικά με αυτό. Υπάρχουν επίσης διαφορές μεταξύ των χωρών όσον αφορά την προτεραιότητα στους εμβολιασμούς και αυτό θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει την αναφορά ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου».

Σοκαριστική αλλά πέρα για πέρα ειλικρινής είναι η απάντηση του Νορβηγικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας:

«Για όσους έχουν πολύ σύντομη διάρκεια ζωής ούτως ή άλλως, το όφελος του εμβολίου μπορεί να είναι οριακό ή άσχετο».

Θυμίζουμε πως ο εμβολιασμός με το εμβόλιο της Pfizer και της BioNTech, ξεκίνησε στην Νορβηγία στις 27 Δεκεμβρίου του 2020.

Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στη Νορβηγία, οι πρώτοι από τον γενικό πληθυσμό που εμβολιάσθηκαν ήταν οι ηλικιωμένοι που διέμεναν σε οίκους ευγηρίας!

Στη Νορβηγία έχει ήδη ανοίξει συζήτηση σχετικά με το ποιες ομάδες του πληθυσμού μπορούν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Δεν είναι τελικά τόσο…ασφαλές όσο μας το παρουσιάζουν;

el.gr


Προηγούμενο Άρθρο

Ορκίστηκε ο Π.Κουρουμπλής - Μαζί με την έδρα θα πάρει και 18 μισθούς βουλευτή


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 


 

   

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ : "'ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ...''


 

Οι επαγγελματίες πολιτικοί ως γελωτοποιοί | Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή  Συσπείρωση
 
17/1/2021 2:55μ.μ
 
Δημοσιογραφική επιμέλεια : Μανώλης Μάνου
 
Το fyllokaiftero1.blogspot.com παρουσιάζει τον  εξαιρετικό επιστήμονα Κλεάνθη Γρίβα, με έναν μεστό και εκλαϊκευμένο επιστημονικό λόγο.

Aποκαλυπτικός ο νευρολόγος ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας μιλώντας στην Έυα Μαυρογένη στο ertopen 106,7 (ertopen.com) , σχολιάζοντας την... υγειονομική επικαιρότητα .
 
Ο κ. Γρίβας έκανε λόγο , μεταξύ άλλων, για ιατρικές συντεχνίες, διεφθαρμένους οργανισμούς, για εμβόλια που μπορεί να παρεμβαίνουν στο γενετικό υλικό, για τις βλαπτικές συνέπειες πολύωρης χρήσης μάσκας, για την επιλογή διασωλήνωσης του ασθενούς η οποία σε κάποιες περιπτώσεις αποτελεί διαβατήριο για το θάνατο ...

.

 Προηγούμενο Άρθρο

Ορκίστηκε ο Π.Κουρουμπλής - Μαζί με την έδρα θα πάρει και 18 μισθούς βουλευτή


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.