02 Ιουλίου 2022

ΠΕΘΑΝΕ ο Dr. Ζελένκο! Μιλούσε κατά των εμβολίων COVID και του Χαράρι – ΒΙΝΤΕΟ


Ο dr. Zelenko
 
 
 
 
Είχε προειδοποιήσει σε βίντεό του...

Πέθανε, ο Dr Vladimir Zev Zelenko, Ορθόδοξος Εβραίος και μέλος του κινήματος Lubavitch, σε ηλικία 49 ετών, όπως λένε, από καρκίνο. (;;;;)

Ο Zelenko έγινε γνωστός αφού εισήγαγε έναν συνδυασμό τριών φαρμάκων υδροξυχλωροκίνης, θειικού ψευδαργύρου και αζιθρομυκίνης ως μέρος μιας πειραματικής θεραπείας εξωτερικών ασθενών για τον COVID-19 που προώθησε ως Πρωτόκολλο Zelenko.

Το ΕΛ δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, στα οποία ο Zelenko έψεγε τα εμβόλια COVID ως επικίνδυνα, ενώ μιλούσε κατά του διεθνιστή Νόα Χαράρι.

Ο Βλαντιμίρ Ζελένκο γεννήθηκε στο Κίεβο (τότε, μέρος της Σοβιετικής Ουκρανίας), το 1973. Η οικογένειά του μετακόμισε στις ΗΠΑ όταν ήταν τριών ετών και εγκαταστάθηκε στην γειτονιά Sheepshead Bay του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Κέρδισε το πτυχίο Διδάκτωρ της Ιατρικής το 2000 από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Μπάφαλο και στην συνέχεια ειδικεύτηκε στην οικογενειακή ιατρική.

Ακόμα μία φωνή κατά των πειραματικών (;) εμβολίων COVID σιωπά μετά τον κορυφαίο Μοντανιέ!

Σε βίντεο είχε προειδοποιήσει πως μπορεί να τον βρουν νεκρό:

Θυμηθείτε βίντεο με ομιλίες του:

scr - el.gr

Προηγούμενα Άρθρα:

Συνεχίζονται οι ενοχλήσεις πολίτων, και η αδράνεια των υπηρεσιών του κράτους με αυτήν την κυβέρνηση.

Αποκαλυπτικός ο Κ.Φαρσαλινός: «Ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών, αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας»

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται: Λένε στους πολίτες να εμβολιαστούν με την 4η δόση για τον Covid αγνοώντας τους κινδύνους

 

Στη γραμμή Σημίτη ο Μητσοτάκης αποκάλεσε Τρομοκράτες τους υπόδουλους Κούρδους- Πανελλήνια οργή για την αναφορά Μητσοτάκη σε κουρδικές τρομοκρατικές οργανώσεις

 

Στη γραμμή Σημίτη ο Μητσοτάκης αποκάλεσε Τρομοκράτες τους υπόδουλους Κούρδους

“Θέλω να πω ανοικτά, ότι η Τουρκία έχει κάποια εύλογα δίκαια, όταν την απασχολεί το ζήτημα της τρομοκρατίας, η οποία εκπορεύεται από κουρδικές οργανώσεις, έχει πληρώσει βαρύ τίμημα η Τουρκία από τέτοιες τρομοκρατικές δράσεις”.

Πρόκειται για παράδοση άνευ όρων στον τουρκικό μιλιταρισμό που έχει σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες Κούρδους και αριστερούς αγωνιστές για τη δημοκρατία και τώρα συνεργάζεται με τους ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές.
ΝΤΡΟΠΗ!

Ο Ερντογάν ζητάει τώρα την έκδοση μιας Σουηδής βουλευτίνας
Η Αμινέ Κακαμπάβεχ είναι ανεξάρτητη βουλευτίνα στη Σουηδία Είναι Ιρανο-κουρδικής καταγωγής & είναι μεταξύ των 33 πολιτικών αντιπάλων του Ερντογάν, τους οποίους η Αγκυρα αξιώνει να απελαθούν ως» τρομοκράτες» στην Τουρκία.

039E3934 18EB 4BD7 8E55 B063DAB8C200


Ο Έλληνας Πρωθυπουργός χαρακτήρισε ακόμα ως «εύλογα δίκαια» τις ανησυχίες που εξέφραζε η Άγκυρα ως υποστήριξη της αρνητικής στάσης της για Σουηδία και Φινλανδία: «Η Τουρκία έχει κάποια εύλογα δίκαια όταν την απασχολεί το ζήτημα της τρομοκρατίας η οποία εκπορεύεται από κουρδικές οργανώσεις. Έχει πληρώσει βαρύ τίμημα από τέτοιες τρομοκρατικές δράσεις».