02 Ιανουαρίου 2021

Οταν ο Πρωθυπουργός είχε υψηλή συνάντηση στην Καστορια με τον Δημήτρη Τόσκο τον υποψ. βουλευτή (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός)


 Φωτοδημοσιογραφία

 2/1/2021

Βεβαίως βεβαίως ! Κατά την τελευταία επίσκεψη του στην Καστοριά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση και συνομιλίες με τον Δημήτρη Τόσκο,  για την πολιτική οικονομική κατάσταση της χώρας και μετά ξέσπασε η επιδημία.. Ο  υποψήφιος βουλευτής του Καρατζαφέρη Δημήτρης Τόσκος αποκάλυψε στον πρωθυπουργό παρουσία της  Μαρίας Αντωνίου όλα τα κόλπα να ανοίξει κανείς  έναν ραδιοφωνικό σταθμό... ναι βέβαια !!! 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com



 

   

 

ΑΘΗΝΑ: Δεν άντεξαν τη φυλακή του διαμερίσματος ..και έγραψαν δεόντως Χαρδαλιά και Χρυσοχοϊδη

 

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021, 18:28
Δεν άντεξαν τη φυλακή του διαμερίσματος

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας 

Ήταν αργά το μεσημέρι του Σαββάτου όταν οι Αθηναίοι, οικογένειες ολόκληρες και παρέες κατέβηκαν στις κεντρικές λεωφόρους της πόλης, στους εμπορικούς δρόμους και στις πλατείες για να κάνουν μια βόλτα. Οι αντοχές πια είχαν ξεπεραστεί. Το διαμέρισμα- φυλακή δεν μπορούσε να κρατήσει τον κόσμο που έβαλε την μάσκα, πήρε από το χέρι τα παιδιά και βγήκε έξω για να ξαναβρεί μια επαφή με την καθημερινότητά του.

Κάποιοι θα πουν πως είναι επικίνδυνα παιχνίδια με τη συλλογική υγεία. Άλλοι θα υποστηρίξουν πως είναι αναπόφευκτο. Λίγο πριν το αυστηρότερο lockdown το οποίο αναμένεται να διαρκέσει μια εβδομάδα...σαν να έσκασε ο ήλιος μέσα από τα σύννεφα... δίνοντας μια ευκαιρία στους πολίτες της πρωτεύουσας να βγούνε έξω και να απολαύσουν για λίγο αυτή την ελευθερία που τους έχει απομείνει. Με μάσκες… πάντα με μάσκες βέβαια και κρατώντας τις αποστάσεις όσο αυτό γίνεται. Αλλά όλα δείχνουν πως η κοινωνία φτάνει στα όρια της.

Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του Zougla.gr:

Πλατεία Συντάγματος:

 

 

Οδός Ερμού:

Διονυσίου Αεροπαγίτου:

Γλυφάδα, Νότια Προάστια:

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2021, 21:50

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com



 

   

 

Τώρα... εξαλλοι οι κληρικοί Ελλάδος με το λουκέτο στις εκκλησίες τα Θεοφάνεια΄΄΄και μετά η σιωπή των αμνών!!

Και πάλι οι "βοσκοί" θα γίνουν "πρόβατα"
Τι μισθούς παίρνουν οι παπάδες

Ανεβάζει τους τόνους προς την ΔΙΣ – Ηχηρή επιστολή αποστέλλει ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος στην Διαρκή Ιερά Σύνοδο, εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης για κλείσιμο των ναών και τα Θεοφάνεια στο πλαίσιο της επαναφοράς των αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων. Ζητάει δε ρητά από την ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει και να τιμήσει την πρότερη απόφασή της για παρουσία πιστών κατά τη μεγάλη δεσποτική εορτή των Θεοφανείων.

Ολόκληρη η επιστολή -φωτιά


Προς την
Διαρκήν Ιεράν Σύνοδον
της Εκκλησίας της Ελλάδος

Μακαριώτατε, Άγιοι Συνοδικοί,
Η σημερινή ανακοίνωση του εκπροσώπου της Κυβερνήσεως περί απουσίας των πιστών από τη Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων Θεοφανείων μας δημιουργεί αισθήματα πικρίας καθόσον ο ιερός Κλήρος συντασσόμενος με τα μέτρα προστασίας της υγείας μερίμνησε για την πιστή εφαρμογή τους με τη συνεργασία των λαϊκών μελών των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και του προσωπικού των Ιερών Ναών.

Ο Ιερός Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος έχοντας τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του, ζητά μέσω της Σεπτής Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος από την Ελληνική Κυβέρνηση να τηρήσει και να τιμήσει τις αποφάσεις της και να μην εμποδιστεί η παρουσία πιστών κατά την μεγάλη δεσποτική εορτή των Θεοφανείων.
Ευχόμεθα εκ βάθους καρδίας,
Το 2021 να είναι ειρηνικό και σωτήριο

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Πρωτοπρεσβύτερος Πρωτοπρεσβύτερος
Γεώργιος Σελλής Βασίλειος Χρηστίδης

 

 

από Newsroom

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com



 

   

 



Μεξικό: 32χρονη γιατρός μετά τον εμβολιασμό στην εντατική με εγκεφαλομυελίτιδα






2/1/2021 19:37 μ.μ

Οι μεξικανικές Αρχές γνωστοποίησαν πως μελετούν την περίπτωση μιας 32χρονης γιατρού, που νοσηλεύεται, αφότου έλαβε το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech κατά της COVID-19.

Η γιατρός, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός δημόσιου νοσοκομείου, στην πολιτεία Νουέβο Λεόν, στο βόρειο τμήμα του Μεξικού, αφότου εμφάνισε δυσκολία στην αναπνοή, σπασμούς και δερματικό εξάνθημα.

«Η αρχική διάγνωση είναι εγκεφαλομυελίτιδα», ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ.

Το υπουργείο πρόσθεσε πως η γιατρός έχει ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία από τις κλινικές δοκιμές πως οποιοσδήποτε ανέπτυξε φλεγμονή στον εγκέφαλο, μετά τη χορήγηση του εμβολίου.

Οι Pfizer και BioNTech δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει το περιστατικό.

Περισσότεροι από 126.500 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τη νόσο Covid-19 στο Μεξικό. Η χώρα άρχισε τη διανομή της πρώτης δόσης των εμβολίων κατά του νέου κορωνοϊού σε υγειονομικούς, στις 24 Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com



 

   

 



Λινού (Παγώνη Νο 2) : Κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση στην Αθήνα –Εξαρτάται από τη συμπεριφορά μας "το άνοιγμα", και απο τα εμβόλια (ΒΙΝΤΕΟ)



ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην χώρα μας, το άνοιγμα των σχολείων αλλά και τον προγραμματισμό των εμβολιασμών μίλησε στο Open, η Αθηνά Λινού εκτιμώντας το πότε θα τελειώσει οριστικά η πανδημία.

Πιο αναλυτικά, η καθηγήτρια επιδημιολογίας του πανεπιστημίου Αθηνών εξέφρασε τη σιγουριά ότι «ότι η πανδημία θα τελειώσει μέσα στο 2021. Το πόσο γρήγορα, εξαρτάται από τη συμπεριφορά μας και από την ευχέρεια με την οποία θα αποκτήσουμε τα εμβόλια. Θα πρέπει να παραχθούν σε μεγάλες ποσότητες και να εγκριθούν γρήγορα ορισμένα ακόμα έτσι ώστε να μην υπάρξει έλλειψη. Και σαν χώρα ταυτόχρονα, να είμαστε έτοιμοι διοικητικά για να εμβολιάσουμε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού».


Υπάρχει παγκόσμιος κίνδυνος, καθώς υπάρχουν μόλις δύο εμβόλια που έχουν εγκριθεί στον δυτικό κόσμο, αλλά υπάρχει ελπίδα, καθώς υπάρχουν άλλα δυο τρία εμβόλια που θα χρησιμοποιηθούν, άρα θα υπάρξει παγκόσμια επάρκεια.

Για το εμβόλιο της AstraZeneca παρουσιάστηκε επιφυλακτική καθώς «έχει 60-70% αποτελεσματικότητα. Είναι σαν να εμβολιάζουμε μόνο τα 3/4 του πληθυσμού».

Άνοιγμα σχολείων τμηματικά

Για τα σχολεία η κ. Λινού είπε ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση στην Αττική και όρισε προεξάρχουσας σημασίας τον αερισμό των κλειστών χώρων. Και τα σχολεία αν ανοίξουν. Είναι γερασμένο το εκπαιδευτικό σύστημα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πρέπει να ανοίξουν με ασφάλεια τα σχολεία κι όχι με ενιαία τακτική. Θα πρέπει να ανοίξουν όσα έχουν λίγα παιδιά, όσα βρίσκονται σε περιοχές με χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο. Να μεγαλώσουν τα διαλείμματα και να αερίζονται για περισσότερη ώρα οι αίθουσες».

Κλείνοντας η καθηγήτρια είπε ότι «δεν ξέρουμε πόσα ακριβώς είναι τα κρούσματα και μπορεί να βρεθούμε προ μεγάλων εκπλήξεων. Πρέπει να γίνουν πολλά τεστ και να αποφασίσουμε τμηματικά».

.


Οι πολίτες γράφουν για το Κατερινιώ, που αρνήθηκε τον σταυρό...η επιλόγή Μητσοτάκη για Πρόεδρο τ Δημοκρατίας !!!!

 


 

 
▶️Έβγαλε την εικόνα της Παναγίας από το γραφείο της.
 
▶️Έβγαλε την σημαία με το εθνόσημο από το Προεδρικό Μέγαρο
.
▶️Έβγαλε τα καρυοφύλια των Αγωνιστών του 1821 από το γραφείο της
.
▶️Αφαίρεσε τις Ελληνικές σημαίες στην γιορτή της Δημοκρατίας.
 
▶️Δεν κάνει ποτέ τον σταυρό της σε χριστιανικές τελετές που ως «αγγαρεία» παραβρίσκεται.
 
▶️Απαγόρευσε για πρώτη φορά στην επίσημη Δοξολογία για το νέο έτος στην Μητρόπολη Αθηνών να ακουστεί ο Εθνικός Ύμνος.
 
▶️Δεν προσκύνησε το Ευαγγέλιο και τον Σταυρό όταν ο Αρχιεπίσκοπος την υποδέχτηκε στην Μητρόπολη.
Και εμείς την έχουμε πρώτη πολίτη της πατρίδας μας, Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ορθόδοξης Ελλάδας...
 
Κάτι δεν πάει καλά ή ιδέα μου είναι;
 
 
Apostolos Kritikopoulos..



Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com