22 Οκτωβρίου 2021

Εικονίζονται τρία ενήλικα έκπτωτα ανθρωποειδή, ο ένας ρασοφόρος, να κακοποιούν δημόσια, ανήλικα παιδιά

 


Μητρόπολη Φθιώτιδας, εκδήλωση.
 
Εικονίζονται τρία ενήλικα έκπτωτα ανθρωποειδή, ο ένας ρασοφόρος, να κακοποιούν δημόσια, ανήλικα παιδιά , εν γνώση τους, με το βασανιστήριο της μασκοφορίας, το οποίο είναι επιβλαβές για την Δημόσια Υγεία, και δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, ενώ οι ενήλικες, δεν μετέχουν οι ίδιοι στον βασανισμό, μη τηρώντας ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα.
 
Κανένα έλεος, κανένα ελαφρυντικό.
 
 
 
 
 

Ο Ιάκωβος Τίγκας είναι επιστήμονας Επιθεωρητής Υγείας

 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 

 

  

 

 

Φλώρινα: "Καλόγρια" κοσμικού μοναστηρίου της Φλώρινας προτίμησε να φύγει παρά να εμβολιαστεί,.. έξαλλος ο μητροπολίτης Θεόκλητος !!

 


 

Μία "Καλόγρια" κοσμικού μοναστηρίου της Φλώρινας προτίμησε να φύγει παρά να εμβολιαστεί έξαλλος  είναι ο μητροπολίτης Φλώρινας Θεόκλητος.

Στο μοναστήρι ζουν 8 ημιμοναχές οι οποίες εργαζόντουσαν, σε διάφορα επαγγέλματα της πόλεως της Φλώρινας.

Η "μοναχή " πράττοντας ορθά,, παράτησε το θηλυκό κοινόβιο και έφυγε στο χωριό της, προτίμησε να μη υποκύψει σε εκβιασμούς και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της χωρίς τις εμβολιαστικές παρενέργειες τώρα η στο μέλλον.


Ελπίζουμε να μην τον καλέσει σε απολογία Ευαγγελάτος τον 90χρονο  Θεόκλητο σε τηλεοπτική απολογία, όπως έκανε με τον άξιο παπά Αναστάσιο πρώην εφημέριο του Αγίου Γεωργίου Φλώρινας.


Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 



Καστοριά - Απελευθέρωσαν το πεζοδρόμιο το οποίο είχε καταληφθεί "ΠΑΡΑΝΟΜΑ"με ευθύνη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



  Απελευθέρωσαν το πεζοδρόμιο το οποίο είχε καταληφθεί  "ΠΑΡΆΝΟΜΑ"με ευθύνη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΌΤΗΤΑΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε βάρος των πολιτών επισκεπτών της πόλεως της Καστοριάς.στα σπιτάκια αυτά της ντροπής ο ιδιωτικός Ε.Ο.Δ.Υ ο οποίος εμφανίζεται ως κρατικός φορέας (ποινικό αδίκημα) πραγματοποιούσε κωρονοτέστ τα οποία επιστημονικά έχουν χαρακτηριστεί ως αναξιόπιστα, πλην εκ των "ειδικών" της κυβέρνησης.




Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 



Έδιωξαν 12χρονο από σχολείο επειδή δεν είχε self test! Ξεσπά η μάνα του: «Δεν τους ενδιέφερε που ήταν» – ΒΙΝΤΕΟ

Κράτος-τιμωρός!

Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει πως με τα κορωνομέτρα έχει χαθεί κάθε ψήγμα ανθρωπιάς έλαβε χώρα στο Παλαιό Φάληρο.

Όλα άρχισαν όταν διαπιστώθηκε από τη διέθυνση Γυμνασίου της περιοχής ότι ο μόλις 12 ετών μαθητής δεν είχε στην κατοχή του την βεβαίωση για το αρνητικό self test.

Τότε καθηγητές και διευθυντής του έδειξαν…την πόρτα της εξόδου, αφήνοντας το παιδί να περιπλανιέται στους δρόμους!

Σαν να μην έφτανε αυτό η διεύθυνση του σχολείου δεν ενημέρωσε την μητέρα του αγοριού για την εξέλιξη.

Εκείνη έμαθε τυχαία για την περιπέτεια του γιου της από μία γειτόνισσα που τον είδε να περιφέρεται στους γύρω δρόμους.

«Μπαίνω μέσα στο γραφείο του διευθυντή και του λέω “που είναι το παιδί μου”; Και μου λέει “Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει γιατί δεν προσκόμισε το self test της Τρίτης”», καταγγέλλει με τρεμάμενη φωνή η μητέρα η οποία φυσικά προσέφυγε στη δικαιοσύνη για το περιστατικό.

«Έκλαιγα και χτυπιόμουνα έξω από το σχολείο. Το διώξατε δύο φορές και δεν με ενημερώσατε».

(φωτο: intime)

PrevΠροηγούμενο Άρθρο

 


Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 



Καστοριά ΤΕΒΑ - Αυτή όλη και όλη ήταν η "μεγάλη" επισιτιστική βοήθεια που δώσανε προς τους απόρους πολίτες του νομού Καστοριάς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 22-10-2021 2:23 μμ

 Αυτή όλη και όλη η "μεγάλη" επισιτιστική βοήθεια που δώσανε προς τους άπορους πολίτες του νομού Καστοριάς. Το συνολικό κόστος δεν ξεπερνάει τα 17 ευρώ.

Από την ΤΕΒΑ \ FEAD ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΒΟΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

Από που να το πιάσεις δημοσιογραφικά το θέμα ? Ντροπή !




Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




Νεαρός μετά το εμβόλιο: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ και αυτός και η κοπέλα του – ΒΙΝΤΕΟ «ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ»

 

«Είμαστε και οι δύο  σε φόρμα και προπονούμαστε πολύ, οπότε το όλον θέμα είναι πολύ σοκαριστικό», δήλωσε.

Νεαρός τικ-τόκερ, ο οποίος δεν τάσσεται κατά των εμβολίων αλλά ζητά εξηγήσεις και πληροφορίες, έκανε το εμβόλιο της Pfizer και σοκάρει με όσα διηγήθηκε:

«Πριν από δύο ημέρες έκανα προπόνηση, κάνοντας μόνο προπόνηση ώμων, όπως έκανα κανονικά, και νόμιζα ότι τραβήχτηκε ένας μυς

Πήγα για ύπνο εκείνο το βράδυ. Ξύπνησα με πολύ πόνο. Καθώς ξυπνούσα, η σύντροφος μου μού είπε ότι και αυτή πονούσε πολύ στο στήθος της. Έτσι, σκέφτηκα εντάξει, “αυτό δεν ακούγεται καλό τώρα”, γνωρίζοντας ότι στην πραγματικότητα μόλις έκανε την 2η δόση εμβολίου της pfizer πριν τρεις ημέρες.

Έκανα λίγη έρευνα, νομίζοντας ότι αυτό μάλλον δεν είναι φυσιολογικό. Οπότε, την πήρα και πήγαμε στο νοσοκομείο.

Καθίσαμε εκεί και σκέφτηκα -“με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια”. Θα κοιτάξω εγώ τον ώμο μου, αυτή θα κάνει έλεγχο και όλα μια χαρά.

Περάσαμε μέσα, αυτή πήγε στο ένα δωμάτιο εγώ πήγα στο άλλο.

Οι γιατροί με πλησίασαν! Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που μου έκαναν ήταν, αν έχω εμβολιαστεί και είπα ναι, είχα κάνει μόνο την μία δόση της Pfizer, πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Με ρώτησαν αν παρατήρησα παρενέργειες, κάποιο πόνο στο στήθος. Είπα ναι λίγο πόνο

Μου κόπηκε ελαφρά η αναπνοή.

Ο καρδιολόγος είπε πως είχα ακανόνιστο καρδιακό παλμό και ρυθμό.

Με πήγαν σε ένα άλλο δωμάτιο και με έβαλαν σε ένα μηχάνημα και έλεγξαν τα πάντα.

Τελικά με ενημέρωσαν ότι ανέπτυξα περικαρδίτιδα και επίσης ότι έχω μερικές ουλές στην καρδιά και το έχουν συνδέσει απευθείας με το εμβόλιο.

Επίσης η σύντροφός μου έχει αναπτύξει μυοκαρδίτιδα. Είμαστε και οι δύο  σε φόρμα και προπονούμαστε πολύ, οπότε το όλον θέμα είναι πολύ σοκαριστικό».