08 Δεκεμβρίου 2021

Φλώρινα: Ματαιώνεται και φέτος το έθιμο του ανάμματος της Φωτιάς στην Πλατεία Ηρώων


Ματαιώνεται και φέτος το έθιμο του ανάμματος της Φωτιάς στην Πλατεία Ηρώων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Φωτιάς Πλατείας Ηρώων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην δημόσια υγεία, με γνώμονα την προστασία κυρίως των παιδιών, αλλά και όλων των συμπολιτών μας και επισκεπτών της περιοχής μας, σεβόμενοι τις οδηγίες των ειδικών για αποφυγή συνωστισμού, ανακοινώνει την ματαίωση και φέτος του πατροπαράδοτου εθίμου του ανάματος της φωτιάς τα μεσάνυχτα τις 23-12-2021 στην Πλατεία Ηρώων.

Ελπίζουμε πως αυτή η κίνηση μας θα βρει ανταπόκριση και από τις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης μας που συμμετέχουν κάθε χρόνο σε αυτό το έθιμο, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος του προβλήματος και την επιβάρυνση που έχει η περιοχή μας, ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, μη συμβάλλοντας άθελα μας στην περαιτέρω αύξηση της διασποράς του ιού.

Ευελπιστώντας πως του χρόνου οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και ότι θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το πανάρχαιο έθιμο των προγόνων μας όπως του αξίζει και όπως μόνο εμείς οι Φλωρινιώτες γνωρίζουμε, δίνουμε ραντεβού στο γνωστό σημείο εδώ και χρόνια, για τις 23-12-2022, όλοι μαζί γεροί, δυνατοί και πάνω από όλα Υγιείς.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά & Ευτυχισμένα.

Καλές Γιορτές σε όλους.

ΤΟ Δ.Σ. ΦΙΛΩΝ ΦΩΤΙΑΣ ΠΛ. ΗΡΩΩΝ


 Προηγούμενο Άρθρο

Η απάντηση του προέδρου του Σωματείου λαϊκής Αγοράς για το τι ακριβώς κάνει στην λαϊκή Καστοριάς ο σεκιουριτάς ; ..που έβαλαν


Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 

ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για θανάτους εμβολιασμένων! Δείτε τα πριν τα κατεβάσουν – Απόλυτο ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ


 
Απλά δείτε! Τίποτα άλλο!

Είναι επίσημα στοιχεία (ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΛΙΝΚ)!

Προέρχονται από τον ΕΠΙΣΗΜΟ Ιστοχώρο της Διοίκησης της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η Υ.ΠΕ.)

Από τις 3. Δεκεμβρίου 2021 ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στην εν λόγω ιστοσελίδα δείχνουν πως ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ!

Έχουμε τελικά πανδημία των ανεμβολίαστων;;; Τι δεν πάει καλά και τον τελευταίο καιρό οι θάνατοι εμβολιασμένων είναι περισσότεροι;;;

Παρατίθενται τα στοιχεία, τίποτα άλλο!

08/12/2021 ΣΤΟΙΧΕΙΑ COVID-19 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 2 ΥΠΕ

08/12/2021 ΣΤΟΙΧΕΙΑ COVID-19 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 2 ΥΠΕ

07/12/2021

07.12.21_ΣΤΟΙΧΕΙΑ_COVID_19.jpg

06/12/2021

06.12.21_ΣΤΟΙΧΕΙΑ_COVID_19.jpg

03/12/2021

03.12.21_ΣΤΟΙΧΕΙΑ_COVID_19.jpg

Η απάντηση του προέδρου του Σωματείου λαϊκής Αγοράς για το τι ακριβώς κάνει στην λαϊκή Καστοριάς ο σεκιουριτάς ; που έβαλαν

Προηγούμενο Άρθρο

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί






   

 


 

«Λίστα Πέτσα»:ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ -Υπήρξε πολιτική παρέμβαση παραδέχθηκε βασικός μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή


«Λίστα Πέτσα»: Υπήρξε πολιτική παρέμβαση παραδέχθηκε βασικός μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή


Εξελίξεις «βόμβα» στην υπόθεση της εξεταστικής επιτροπής που ζήτησε σύσσωμη η αντιπολίτευση για την αμαρτωλή «Λίστα Πέτσα» είχαμε σήμερα καθώς η κατάθεση του βασικού μάρτυρα  Μιχάλη Γκάλγκου εξέθεσε τους χειρισμούς της κυβέρνησης και απέδειξε πως όντως υπήρξε πολιτική παρέμβαση. 

Ο προέδρος της Initiative, Μιχάλης Γκάλγκος κατά την διάρκεια της κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή παραδέχτηκε ότι στον κατάλογο της διανομής των χρημάτων, συμπεριλήφθηκαν μέσα τα οποία πρότεινε η ίδια η κυβέρνηση!

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος αρχικά επιχείρησε να πείσει ότι δεν υπήρξε πολιτική παρέμβαση στις  επιλογές των μέσων, τελικά παραδέχτηκε ότι υπήρξαν παρεμβάσεις προκειμένου κάποια ΜΜΕ να πάρουν χορήγηση, και κάποια άλλα να αποκλειστούν. Ο ίδιος παραδέχτηκε μάλιστα ότι ήταν εντολή Μαξίμου να μην πάρει ούτε ευρώ η εφημερίδα Documento, πρόταση με την οποία συμφώνησε και η εταιρία.

Αναφορικά με το έγγραφο Πέτσα, το οποίο καταδεικνύει ότι τα λεφτά διοχετεύτηκαν στα ΜΜΕ που είναι φιλικά προς την κυβέρνηση, ο κ. Γκάλγκος δήλωσε ότι πρόκειται για «παρερμηνεία» και ότι έναν μήνα η Initiative Media με επιστολή της προς την προεδρία της κυβέρνησης ζήτησε να διορθωθεί η διατύπωση.

Στους ισχυρισμούς  του προέδρου της  Initiative, αντέδρασε ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος υποστήριξε ότι το «διορθωτικό» έγγραφο δεν είχε αριθμό πρωτοκόλλου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να έγινε πλαστογραφία.

«Ο επικεφαλής της εταιρίας  Initiative Μιχ. Γκάλγκος η οποία  μοίρασε τα χρήματα της λίστας Πέτσα στα ΜΜΕ, παραδέχθηκε το μεγάλο σκάνδαλο! Το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύβει άλλο τον Στέλιο Πέτσα» σχολίασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μέλη στην Εξεταστική Επιτροπή:

Η δήλωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

«Καταπέλτης για την κυβέρνηση η ομολογία του βασικού μάρτυρα της Ν.Δ. στην Εξεταστική Επιτροπή. Ο επικεφαλής της εταιρίας Initiative Μιχ. Γκάλγκος η οποία μοίρασε τα χρήματα της λίστας Πέτσα στα ΜΜΕ, παραδέχθηκε το μεγάλο σκάνδαλο! Ότι χωρίς δημόσια πρόσκληση, ο κατάλογος των ΜΜΕ επελέγη αποκλειστικά από την Προεδρία της Κυβέρνησης, δηλ. από τον κ. Πέτσα!

«Εμείς προτείναμε τεχνοκρατικά και η Αναθέτουσα Αρχή (δηλ. η Προεδρία της Κυβέρνησης) ενέκρινε και αποφάσιζε», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε ακόμη ότι υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ της εταιρίας Iniative και της Κυβέρνησης, υλικό το οποίο ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. από την αρχή και ακόμη δεν έχει προσκομισθεί.

Ο μάρτυρας αποκάλυψε επίσης όλες τις διαδικασίες λογοκρισίας και αποκλεισμού, των ΜΜΕ που δεν ήταν αρεστά στην κυβέρνηση. Η σημερινή δυσάρεστη για την Ν.Δ. συνεδρίαση , επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που οδήγησαν στην σύσταση της Εξεταστικής.


Ως εκ τούτου το Μαξίμου δεν μπορεί να κρύβει άλλο τον Στ.Πέτσα» καταλήγουν.

.

 pronews.gr

Για καταγγελίες email : fyllokaiftero@gmail.com      

Τηλέφωνο: 6978276141

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί


 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί