13 Οκτωβρίου 2022

19χρονος εμβολιασμένος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς – Θύμα της επιδημίας «ξαφνικών» θανάτων εμβολιασμένων

 


Οι εκβιαστικοί και αναγκαστικοί μαζικοί εμβολιασμοί είναι ο βασικός ύποπτος

19χρονος εμβολιασμένος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς – Θύμα της επιδημίας «ξαφνικών» θανάτων εμβολιασμένων

Ο αιφνίδιος θάνατος του 19χρονου ποδοσφαιριστή που σημειώθηκε χθες το πρωί οφείλεται τελικά σε ανακοπή καρδιάς.

Πρόκειται για τον Αντώνη Μπορδόκα και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινότητα του Αμπελοκάμπου στην Ηλεία.

Ο αιφνίδιος αυτός θάνατος έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα αιφνίδιων θανάτων νέων ανθρώπων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν όχι μόνο εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας τους αλλά και επειδή δεν είχαν κανένα παθολογικό πρόβλημα.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία εποχή αναγκαστικών και εκβιαστικών, μαζικών εμβολιασμών κατά τις Covid-19 με πειραματικά σκευάσματα και μετά από μία υποχρεωτική διετή καραντίνα που προξένησε σοβαρά προβλήματα στην ψυχική και σωματική υγεία όλων ανεξαιρέτως.

Ειδικά σε ότι αφορά τους αθλητές σύμφωνα με τα ιατρικά δεδομένα, 1.323 αθλητές υπέστησαν καρδιακές προσβολές και οι 900 εξ αυτών κατέληξαν σε όλο τον κόσμο μέσα σε ενάμιση χρόνο!

Η λίστα των αθλητών που πέθαναν από το 2021 και μετά μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2022 προκαλεί πραγματικά σοκ, δεδομένου ότι η πλειοψηφία τους ήταν εμβολιασμένοι για τον COVID-19.

Όπως αναφέρει το goodsciencing.com δεν είναι φυσιολογικό τόσοι πολλοί, κυρίως νέοι αθλητές, να πεθαίνουν από ανακοπή καρδιάς ή να πεθαίνουν ενώ κάνουν το άθλημά τους, αλλά φέτος συμβαίνει.

Πολλά από αυτά τα καρδιακά προβλήματα και οι θάνατοι έρχονται λίγο αφότου έκαναν τα περίφημα «σωτήρια» εμβόλιο για τον COVID-19. Αν και είναι πιθανό αυτό να συμβεί σε άτομα που δεν έκαναν εμβόλιο για τον  COVID-19, οι τεράστιοι αριθμοί δείχνουν ξεκάθαρα τη μόνη προφανή αιτία.

Ο Αντώνης Μπορδόκας βρέθηκε από τη μητέρα του, που πήγε να τον ξυπνήσει, επειδή διαπίστωσε ότι είχε αργήσει να σηκωθεί. Εκεί, τον είδε χωρίς τις αισθήσεις του και «παγωμένο».

Άμεσα ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σπίτι του άτυχου αγοριού με τη συνοδεία αστυνομικού οχήματος, το παρέλαβε και το μετέφερε στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας όπου παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Είχε πάει για ποδόσφαιρο το απόγευμα της Τρίτης

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 19χρονος τις τελευταίες ημέρες διέμενε στο πατρικό του σπίτι, καθώς είχε κενό από τη σχολή του -ήταν φοιτητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα την Καλαμάτα – και ήθελε να βοηθήσει τους γονείς του. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και τίποτε δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε.

Λίγες ώρες πριν τον θάνατό του είχε πάει με φίλους του να παίξει ποδόσφαιρο σε καλτσέτο και επιστρέφοντας στο σπίτι του έφαγε και έπεσε να ξεκουραστεί, δίχως ωστόσο να ξυπνήσει ποτέ.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς, φίλοι και γνωστοί. Όλοι τους μιλούν για έναν εργατικό νεαρό, ιδιαίτερα αγαπητό, που πάντα βοηθούσε όταν τον χρειάζονταν.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 16:30 στην Αγία Παρασκευή Αμπελοκάμπου.

Θεανώ Αντουανέτα Φωτίου του Τσίπρα : οταν μας έλεγε Φάτε γεμιστά! ΒΙΝΤΕΟ

Θεανώ Φωτίου, Αλέξης Τσίπρας
© EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Όταν η Θεανώ  Φωτίου  υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε στον Ελληνικό λαό αν πεινάτε φάτε γεμιστά όλη η οικογένεια,... είναι φθηνά.

Αυτά είχε πει τότε, με πολύ δόση ειρωνείας σε βάρος των φτωχών και  των μη προνομιούχους, η αριστερή κατά τα άλλα Φωτίου, και σήμερα είναι σκιερή υπουργός Εργασίας στην Πρόνοια ...το αντίπαλο δέος της  υπουργού της κυβέρνησης ΝΔ της Δόμνας Μηχαϊλίδου... της γνωστής κόφτριας των επιδομάτων με διάφορα τερτίπια των υπουργικών της αποφάσεων της  στο Υπουργείο Εργασίας και Πρόνοιας με Υπουργό τον Κ.Χατζηδάκη. 

Μας κοροϊδεύουν αμφότεροι !!

«Το καλάθι του φτωχού»: Αυτή είναι η λίστα ντροπής με τα προϊόντα διατίμησης«Το καλάθι του φτωχού»: Έμειναν «έξω» όσπρια και δημητριακά! – «Δούλεμα» και με την «συγκράτηση των τιμών»...

Η κατάρτιση της λίστας θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του μήνα

«Το καλάθι του φτωχού»: Έμειναν «έξω» όσπρια και δημητριακά! – «Δούλεμα» και με την «συγκράτηση των τιμών»

Η λίστα της «ντροπής» με τα προϊόντα που θα έχει το «καλάθι του φτωχού» έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και δεν θα περιέχονται σε αυτήν ούτε τα όσπρια και τα δημητριακά που αποτελούν σχεδόν την μισή διατροφή του ανθρώπου.

Στην πλατφόρμα e-katanalotis θα αναρτηθούν τα προϊόντα που κάθε σουπερμάρκετ θα επιλέξει για να γεμίσει το «καλάθι του φτωχού» με τις «συγκρατημένες ανατιμήσεις».

Η κατάρτιση της λίστας θα πρέπει να έχει οριστικοποιηθεί μέχρι τέλος του μήνα.

Το πόσο «συγκρατημένες» θα είναι οι ανατιμήσεις αυτές ή πρόκειται για επικοινωνιακό τέχνασμα είναι θέμα προς συζήτηση.

Γιατί αν φερειπείν η ζάχαρη είχε χθες 0,89 ευρώ το κιλό και σήμερα είναι στο 1,10 ευρώ το κιλό και εισέλθει στην λίστα με τα 51 αγαθά για το «καλάθι του φτωχού» με την ίδια «συγκρατημένη τιμή» τότε κάποιος δουλεύει κάποιον!

Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει πως τα όσπρια και τα δημητριακά δεν περιλαμβάνονται στα είδη πρώτης ανάγκης όπως και το μοσχάρι δηλαδή.

Υπενθυμίζουμε πως στη λίστα ανατίμησης περιλαμβάνονται βασικά προϊόντα όπως ειδικές κατηγορίες ρύζι, μακαρόνια, κρέας και γάλα. Κρέας, μόνο συσκευασμένο χοιρινό και συσκευασμένα κοτόπουλα!

Ακολουθεί η λίστα με τα προϊόντα που έχουν ενταχθεί στο «καλάθι του φτωχού».

Σε αυτήν περιλαμβάνονται:

– Ρύζι, ψωμί, ζυμαρικά

– Χοιρινό κρέας, πουλερικά

– Αλλαντικά

– Κατεψυγμένα ψάρια

– Γάλα, γιαούρτι, τυρί

– Αυγά

– Βρόσιμα έλαια

– Κατεψυγμένα λαχανικά

– Ζάχαρη

– Παιδικές τροφές

– Καφές, ροφήματα, χυμοί φρούτων

– Απορρυπαντικά, χαρτικά

– Είδη ατομικής υγιεινής

– Βρεφικά είδη

– Τροφές για κατοικίδια

– Αναψυκτικά

Ποια βασικά είδη δεν υπάρχουν

Τη δυσαρέσκεια των καταναλωτών ωστόσο έχει προκαλέσει η απουσία βασικών προϊόντων διατροφής:

– Όσπρια

– Αλεύρι

– Δημητριακά

– Μοσχάρι


.

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        




 

Δεν γλύτωσε το “ξήλωμα” ιερέας στην Καστοριά

 


Δεν γλύτωσε το πρόστιμο και την αφαίρεση των πινακίδων του ΙΧ του, ένας ιερέας στην Καστοριά

Σήμερα το πρωί γύρω στις 11:00, ένα λευκό ΙΧ πάρκαρε προκλητικά παράνομα, σχεδόν στη μέση του δρόμου, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης, έξω από το βιβλιοπωλείο “Πάπυρος”. Διερχόμενο περιπολικό της Τροχαίας εντόπισε το ΙΧ και οι αστυνομικοί, που αποτελούσαν το πλήρωμα βεβαίωσαν την παράβαση και αφαίρεσαν τις πινακίδες του οχήματος.

Μόλις είχαν βγάλει τις πινακίδες, εμφανίστηκε ο ιερέας οδηγός του οχήματος, ο οποίος προφανώς ενοχλημένος άρχισε να δικαιολογείται στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι πάρκαρε το αυτοκίνητο του για πολύ λίγο. Οι αστυνομικοί του εξήγησαν ότι έκαναν απλώς την δουλειά τους και σωστά πράττοντας, αφαίρεσαν τις πινακίδες, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, κόβοντας του και πρόστιμο.

Σε μία μικρή πόλη όπως η Καστοριά, τα προβλήματα στην κυκλοφορία δεν έχουν την ίδια διάσταση με αυτά μιας μεγαλύτερης πόλης, δεν παύουν όμως να υπάρχουν και να είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτα εδώ και πολλά χρόνια.

Τα προβλήματα αυτά επιδεινώνονται με την οδηγική συμπεριφορά μίας μεγάλης μερίδας πολιτών, οι οποίοι προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους, αδιαφορούν επιδεικτικά όχι μόνο για τους συνδημότες τους αλλά και για τους νόμους γενικότερα. Έτσι με μία απλή καθημερινή βόλτα στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, μπορεί κανείς να παρατηρήσει παράνομες στάσεις και σταθμεύσεις σε ράμπες, πεζοδρόμια, πεζόδρομους ακόμα και στη μέση κεντρικών οδικών αρτηριών της πόλης.

Η 12χρονη κατέθεσε ότι η μητέρα της είχε γνώση & έπαιρνε χρήματα από την εγκληματική οργάνωση των νεοδημοκρατών βιαστών


Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Η 12χρονη κατέθεσε ότι η μητέρα της είχε γνώση & έπαιρνε χρήματα από την εγκληματική οργάνωση των νεοδημοκρατών βιαστών

.

Με πληροφορία από  το pronews.gr

Αυτός είναι ο παιδεραστής και προαγωγός της 12χρονης το στέλεχος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141