07 Μαρτίου 2024

Πτολεμαϊδα :Εξιχνιάσθηκαν 2 περιπτώσεις κλοπής για τις οποίες συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός

 


Ο ανωτέρω εισήλθε δύο φορές στην ίδια οικία και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των -1.100- ευρώ

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας -2- περιπτώσεις κλοπής, από την ίδια οικία στην πόλη της Πτολεμαΐδας, που διαπράχθηκαν την 27-02-2024 και την 04-03-2024, για τις οποίες συνελήφθη χθες (05-03-2024) το απόγευμα στην πόλη της Πτολεμαΐδας, 44χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, ο 44χρονος την 27-02-2024, εισήλθε σε οικία, ιδιοκτησίας 30χρονης ημεδαπής στην πόλη της Πτολεμαΐδας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο ανωτέρω με τον ίδιο τρόπο, την 04-03-2024, εισήλθε στην ίδια οικία της 30χρονης και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 


 

Αύριο Παρασκευή 8-3 «θα βουλιάξει η Αθήνα» κόντρα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

 

foithtes
Eurokinissi

Μαζικό ραντεβού την Παρασκευή 8 Μαρτίου ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας ενόψει την ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια την Παρασκευή. 

Σε κατάληψη στην Πρυτανεία του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια προχώρησαν σήμερα το πρωί οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που καταπατά το άρθρο 16 του Συντάγματος.

Eurokinissi

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Πέμπτης, φοιτητές προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου προς την Πρυτανεία του ΑΠΘ, καθώς και της εισόδου στην οδό Εθνικής Αμύνης, στην παλιά Φιλοσοφική Σχολή και την Πολυτεχνική. Οι φοιτητές θα σταματήσουν τον αποκλεισμό στις 12 το μεσημέρι και θα κατευθυνθούν στην Καμάρα, για να πραγματοποιήσουν πορεία κατά του νομοσχεδίου. Αύριο φοιτητές από τη βόρεια Ελλάδα να κατέβουν στην Αθήνα για το μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο. 

«Όλοι στο πανελλαδικό φοιτητικό συλλαλητήριο την Παρασκευή 8 Μαρτίου, μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, στις 12.00 στα Προπύλαια! Να βουλιάξει η Αθήνα», αναφέρει το κεντρικό κάλεσμα που απευθύνουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι. 

Στις 8 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί διπλή κινητοποίηση για την ΟΛΜΕ καθώς η προγραμματισμένη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και η συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, συμπίπτει με την ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια και νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ., έως τις 15:00 την Παρασκευή 8 Μάρτη, προκηρύσσουν το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και η ΑΔΕΔΥ. Τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα αξιοποιούν την τετράωρη στάση εργασίας και καλούν στις 12 στα Προπύλαια, στηρίζοντας το πανελλαδικό φοιτητικό συλλαλητήριο.

Η Ομοσπονδία των Πανεπιστημιακών, η ΠΟΣΔΕΠ, με ομόφωνη απόφασή της καλεί σε κινητοποίηση τον κλάδο τις μέρες συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής με προκήρυξη απεργίας για τις 7 και 8 Μάρτη και ήδη μια σειρά Σύλλογοι παίρνουν σχετικές αποφάσεις. Στην κινητοποίηση καλεί και η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ), η οποία προκήρυξε στάση εργασίας την Πέμπτη 7 Μάρτη από τις 11 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου και απεργία στις 8 Μάρτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. 

Παρά την κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος– η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Ν.Δ. απέρριψε τα αιτήματα αντισυνταγματικότητας που κατέθεσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση, η Νέα Αριστερά και η Νίκη στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας για την «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων», που συζητείται στην Ολομέλεια και αναμένεται να ψηφιστεί την Παρασκευή. Σημειώνεται ότι υπέρ της αντισυνταγματικός τάχθηκαν το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛΛ. και η Πλεύση Ελευθερίας.

Ωστόσο δεν υπήρξε ανταπόκριση στο κάλεσμα του επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας να καταθέσουν πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση σχετικά με το εκτρωματικό νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής και αναμένεται να ψηφιστεί την Παρασκευή.

 ΠΗΓΗ

 



Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟI


ΧΟΡΗΓΟΙ


                    Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ

Ο Χ.Δούκας διόρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο –Λες και δεν υπήρχε άλλος απλός πολίτης να αναλάβει την θέση

 

 
Ο Δούκας διόρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου junior CEO στον Εθνικό Κήπο – Ποιος είναι ο γιος του Γιώργου

Τον γιο του Γιώργου Παπανδρέου που μας οδήγησε στα μνημόνια , Ανδρέα, διόρισε διευθύνοντα σύμβουλο στην Ανώνυμη Εταιρεία που διαχειρίζεται τον Εθνικό Κήπο του Δήμου Αθηναίων,  ο Χάρης Δούκας.

Ο διορισμός συζητούνταν εδώ και δύο μήνες και ο Ανδρέας Παπανδρέου junior, ανέλαβε καθήκοντα πριν από 15 ημέρες.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία του δήμου Αθηναίων έχει την επωνυμία «Εθνικός Κήπος – Μητροπολιτικό Πράσινο Α.Ε.» και σκοπός της «είναι η διαχείριση του Εθνικού Κήπου και του Λόφου Φιλοπάππου.

To who is who του Ανδρέα Παπανδρέου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι 42 ετών, εγγονός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ,  είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την Κύπρια Εύα Ζησιμίδου και μέχρι τον διορισμό του στη διοίκηση του Εθνικού Κήπου, ζούσε και δούλευε στην Κρήτη

 Και ο δήμαρχος Αθηνών  Χάρης Δούκας στο σύστημα.

Δεν υπήρχε άλλος απλός πολίτης - ένας νέος να αναλάβει την θέση αυτή, ο Χάρης Δούκας έχει προσωπικές πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του Γιώργου Παπανδρέου, και ανεξάρτητα από το αν είναι αμειβόμενος είναι ένας προθάλαμος για να μπει στην πολιτική

Και ο δήμαρχος Αθηνών  Χάρης Δούκας στο σύστημα.;;

Ηδη σαϊτ προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ έγραψαν : Ο εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και γιός του του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου, κάνει το πρώτο του βήμα στην πολιτική ως πρόεδρος του Εθνικού Κήπου με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα- Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα ζούσε και εργαζόταν στην Κρήτη χωρίς εμπλοκή στην πολιτική.


Ο Γιώργος Παπανδρέου με τον γιο του, Ανδρέα.




Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟI


ΧΟΡΗΓΟΙ


                    Επιγραφές ΡΕΚλΑΜΑ

Ιατρικό λάθος: Ξέχασαν γάζες στο σώμα 28χρονης μετά από επέμβαση στο νοσοκομείο της Κω

 

 

Ξέχασαν γάζες στο σώμα 28χρονης μετά από επέμβαση στο νοσοκομείο της Κω

Η νεαρή γυναίκα ένιωθε για μέρες δυνατούς πόνους μέχρι να διαπιστωθεί το ιατρικό λάθος από ιδιώτη γιατρό στον οποίο κατέφυγε

Μια απίστευτη περιπέτεια βίωσε μια 28χρονη στην Κω, καθώς ξέχασαν γάζες στο σώμα της μετά από μια γυναικολογική επέμβαση.

Η γυναίκα έκανε μήνυση χθες Δευτέρα κατά ενός γιατρού και μιας μαίας του νοσοκομείου της Κω, για το γεγονός ότι ξέχασαν τις γάζες. Πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο της Κω, όταν και η 28χρονη πραγματοποίησε χειρουργείο γυναικολογικής φύσεως. Συγκεκριμένα, για ημέρες μετά το χειρουργείο η νεαρή γυναίκα ένιωθε δυνατούς πόνους, με αποτέλεσμα την προηγούμενη Τρίτη 27 Φεβρουαρίου να μεταβεί σε ιδιώτη γυναικολόγο, για να εξεταστεί.

Στην εξέταση που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στο σώμα της κοπέλας είχαν ξεχαστεί γάζες. Η κοπέλα στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο της Κω, όπου μετά από νέα επέμβαση της αφαιρέθηκαν οι γάζες, σύμφωνα με το kosnews24.gr. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα η διοίκηση του Νοσοκομείου Κω δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το περιστατικό.