09 Ιανουαρίου 2021

ΒΙΝΤΕΟ : Ο θλιβερός συστημικός δημοσιογράφος Καμπουράκης συνέκρινε τον Χίτλερ με τον Τραμπ!


 
Ο παρουσιαστής μάλιστα, o θλιβερός συστημικός δημοσιογράφος Καμπουράκης συνέκρινε τον Χίτλερ με τον Τραμπ!

Μία διαφορετική οπτική για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ πρόβαλε ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, Στάθης Καλυβάς, εκτιμώντας πως ήταν μεγάλο σφάλμα η φίμωση του Ντόναλντ Τραμπ.

Παράλληλα, αν και ο ίδιος άφησε να εννοηθεί πως δεν συμφωνεί με τα όσα πρεσβεύει ο Αμερικανός πρόεδρος, εντούτοις αρνήθηκε να χαρακτηρίσει «πραξικόπημα» την εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο:

,

 

Με πληροφορία από το el.gr 

Διαβάστε επίσης:

Καθηγητής Χειρουργικής Δ. Λινός σε ραδιόφωνο ΕΡΤ (Πρώτο Πρόγραμμα) : Η μάστιγα της ενημέρωσης του διαδικτύου

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

Αντί για κορωνοϊό… πνευμονία! Με σκούφους τα παιδιά στις τάξεις

Αδιανόητες αποφάσεις

Πέραν της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας μέσα-έξω, τον χωρισμό των μικρών μαθητών σε ομάδες, οι οποίες δεν θα έχουν επαφή η μία με την άλλη, προβλέπεται ο σχολαστικός καθαρισμός και αερισμός των σχολικών αιθουσών.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!

Η σύσταση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον αερισμό των σχολικών τάξεων, αναγκάζει ουσιαστικά τους μαθητές να είναι με μπουφάν, γάντια και σκούφους στο μάθημα.

Σύμφωνα λοιπόν με την εγκύκλιο, την οποία θα παραθέσουμε στο τέλος, που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτης Πρεζεράκος, οι αίθουσες θα πρέπει να αερίζονται για τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Επιπλέον, τα παράθυρα θα πρέπει να μένουν ανοιχτά κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων και του φαγητού, αλλά και μετά την αποχώρηση των μαθητών, ενώ αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι πως κατά την διάρκεια της διδασκαλίας θα πρέπει να ανοίγουν πλήρως για 5 λεπτά στο 20λεπτο ή μία φορά στην διδακτική ώρα που είναι 45 λεπτά. Δηλαδή για 10 λεπτά.

Ειδικά σε πόλεις και χωριά της περιφέρειας όπου υπάρχει παγωνιά για πολλές μέρες το χειμώνα, με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια, τα παιδιά κινδυνεύουν αντί για κορωνοϊό να ασθενήσουν με πνευμονία.

Παραθέτουμε τι προβλέπει η εγκύκλιος:

 

el.gr 

Διαβάστε επίσης:

Καθηγητής Χειρουργικής Δ. Λινός σε ραδιόφωνο ΕΡΤ (Πρώτο Πρόγραμμα) : Η μάστιγα της ενημέρωσης του διαδικτύου

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

Γαλλία:Έβαλαν σε ψυχιατρικη κλινική Κορυφαίο Καθηγητή που Δημοσιοποίησε Αποδείξεις για το Ότι ο Covid-19 Είναι Προσχεδιασμένος (Βίντεο)


 Τελευταία ενημέρωση 09/1/2021 08:23 π.μ


Στις 10 Δεκεμβρίου, ο Jean-Bernard Fourtillan, ένας Γάλλος συνταξιούχος καθηγητής πανεπιστημίου, γνωστός για την έντονη αντίθεσή του στα εμβόλια COVID-19, συνελήφθη από την προσωρινή κατοικία του στη νότια Γαλλία από αξιωματικούς επιβολής του νόμου υπό στρατιωτική διοίκηση – και τοποθετήθηκε υποχρεωτικά σε απομόνωση στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Uzès.

Τα κινητά του τηλέφωνα του είχαν ληφθεί, και κατά τη στιγμή της γραφής, δεν του επιτρέπεται να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Η εντολή για την απόσπασή του φαίνεται να έχει εκδοθεί από τον τοπικό «préfet», τον επίσημο εκπρόσωπο της γαλλικής εκτελεστικής εξουσίας.

Η συστηματική χρήση ψυχιατρικών νοσοκομείων για τη σιωπή ή την τιμωρία των πολιτικών αντιπάλων έγινε ευρέως διαδεδομένη από τον κομμουνισμό, ξεκινώντας λίγο μετά την μπολσεβίκικη επανάσταση στη Ρωσία το 1917. Η μέθοδος αναπτύχθηκε υπό τον Στάλιν και στη συνέχεια επεκτάθηκε ως αντίθεση στον «σοσιαλιστικό παράδεισο» που θεωρήθηκε σημάδι ψυχικής ασθένειας. Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της ΕΣΣΔ του 1966, η καταστολή των αντιφρονούντων στόχευσε ανοιχτά σε αυτούς που «διέδωσαν ψεύτικες προπαγάνδες που δυσφημίζουν το Σοβιετικό Κράτος και το κοινωνικό του σύστημα».

Ο Fourtillan, μακροχρόνιος κατακριτής των εμβολίων που χρησιμοποιούν επικίνδυνες ουσίες όπως το αλουμίνιο (τα 11 υποχρεωτικά εμβόλια για νεογέννητα στη Γαλλία περιέχουν 17 φορές τη μέγιστη δόση αλουμινίου που ορίζεται ως τοξικό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας), ακούστηκε πολύ κατά τη διάρκεια της κρίσης της πανδημίας. Προσφέρει «εναλλακτικές» εξηγήσεις και προειδοποιήσεις σχετικά με την εμφάνιση του ιού SARS-COV-2 και τα εμβόλια ARN που λειτουργούν με την έγχυση τεμαχίων ιού μηνύματος ARN με νανολιπίδια με σκοπό να προκαλέσουν στα ανθρώπινα κύτταρα να αρχίσουν να κατασκευάζουν ιικά σωματίδια και έτσι να προκαλέσουν μια ανοσολογική αντίδραση.

Συγκεκριμένα, ο Fourtillan κατηγόρησε το Γαλλικό Ινστιτούτο Παστέρ, ένα ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ειδικεύεται στη βιολογία, τους μικροοργανισμούς, τις μεταδοτικές ασθένειες και τον εμβολιασμό, ότι «κατασκεύασε» τον ιό SARS-COV-2 για αρκετές δεκαετίες και συνέβαλλε και στην «διαφυγή» του ιού από το εργαστήριο Wuhan P4 – χωρίς να το γνωρίζουν οι κινεζικές αρχές που εποπτεύουν τα εργαστήρια – το οποίο χτίστηκε μετά από συμφωνία μεταξύ Γαλλίας και Κίνας που υπογράφηκε το 2004.

Οι σχέσεις μεταξύ Γαλλίας και Κίνας σχετικά με το έργο ψυχράθηκαν με την πάροδο των ετών, καθώς η Κίνα έθεσε πρώτα τα δικά της συμφέροντα, αλλά το 2017, ο τότε υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Bernard Cazeneuve, συμμετείχε στην επίσημη τελετή έναρξης του εργαστηρίου P4 του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, μαζί με τον Yves Lévy, συμπρόεδρος της διευθύνουσας επιτροπής. Ο Lévy είναι σύζυγος της Agnès Buzyn, η οποία ήταν υπουργός υγείας της Γαλλίας όταν ξέσπασε η κρίση του COVID-19. Ήταν επίσης υπεύθυνη για την υπογραφή του διατάγματος που απαγόρευσε τις εξωχρηματιστηριακές πωλήσεις υδροξυχλωροκίνης στη Γαλλία τον Ιανουάριο του 2020.

Είναι αληθινή η κατηγορία του Jean-Bernard Fourtillan; Ενώ το Ινστιτούτο Παστέρ ανακοίνωσε προφορικά ότι θα μηνούσε τον Fourtillan για την κατηγορία, δεν υπήρξε καμία δικαστική δράση εναντίον του. Σε αντίθεση, ο Fourtillan υπέβαλε καταγγελία εναντίον εκπροσώπου του Ινστιτούτου Παστέρ για «δυσφήμιση και ψεύδη που είναι επιζήμια στους λαούς του κόσμου.»

Ο Fourtillan είπε ότι ελπίζει ότι οι νομικές διαδικασίες θα του επιτρέψουν να προσκομίσει τα αποδεικτικά στοιχεία που διαθέτει: συγκεκριμένα, τις απαντήσεις στα ζητήματα που διακυβεύονται. Όμως, τώρα που τον εξανάγκασαν σε νοσηλεία ψυχιατρικού νοσοκομείου, οι πιθανότητες να συμβεί αυτό – προς το συμφέρον της ανακάλυψης της αλήθειας – μειώνονται δραματικά.

Μεταξύ των δημόσιων εγγράφων που έχει αναλύσει και δημοσιοποιήσει η Fourtillan είναι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες) για το SARS-COV-1, το οποίο περιέχει τμήματα του ιού της ελονοσίας, που χρονολογούνται από το 2003. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρησιμοποιήθηκαν από διάφορα εργαστήρια για την ανάπτυξη εμβολίων. Το 2011 το Ινστιτούτο Παστέρ υπέβαλε μια περαιτέρω αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για το «SARS-COV-2», το οποίο ήταν πανομοιότυπο με το προηγούμενο, σύμφωνα με τον Fourtillan, ο οποίος λέει ότι αυτό έγινε επειδή η εμπορική εκμετάλλευση του πρώτου διπλώματος ευρεσιτεχνίας διαρκούσε 20 χρόνια, ξεκίνησε το 2003 και θα έληγε σύντομα, το 2023. Σύμφωνα με τον Fourtillan, τέσσερις αλληλουχίες του ιού HIV – ιού υπεύθυνου για το AIDS – προστέθηκαν στον ιό, ενόψει της δημιουργίας περαιτέρω εμβολίων.

Αυτό το ζήτημα τέθηκε επίσης στη Γαλλία τον περασμένο Απρίλιο από τον καθηγητή Luc Montagnier, ο οποίος έχει κερδίσει το βραβείο Νόμπελ το 2008 για την ανακάλυψη του ιού HIV το 1983 μαζί με έναν άλλο Γάλλο επιστήμονα, τον Françoise Barré-Sinoussi. Τον περασμένο Απρίλιο, ο Montagnier δήλωσε ότι ο ιός SARS-COV-2 ήταν το αποτέλεσμα μιας ανθρώπινης διεργασίας. Οι μεγάλοι τηλεοπτική σταθμοί προσπάθησαν να τον γελοιοποιήσουν, αλλά τον Αύγουστο, ένας Ιταλός μικροβιολόγος κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα: Ο καθηγητής Joseph Tritto δημοσίευσε ένα βιβλίο που αποκαλούσε τον ιό Wuhan ως «χίμαιρα».

Ο Montagnier, συνεργάστηκε με έναν μαθηματικό και περιέγραψε τα ευρήματά του μέσω μιας αναλογίας.

Φανταστείτε τον κορονοϊό ως ένα «παζλ» με 30.000 κομμάτια και, στη συνέχεια, σκεφτείτε διάφορα άλλα παζλ των 9.000 κομματιών που αντιπροσωπεύουν τους ιούς HIV-1, HIV-2 και SIV (ένας άλλος ρετροϊός κοντά στον ιό του AIDS, αλλά στοχεύει πιθήκους). Αν υποθέσουμε ότι τρία κομμάτια που προέρχονταν από κάποια από τα μικρότερα παζλ (των 9.000) βρέθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο και μέσα στο μεγάλο παζλ (δλδ. το κορονοϊό) των 30.000 κομματιών, η πιθανότητα να συμβεί αυτό θα ήταν μηδενική. Αυτό είναι ανάλογο με την παρουσία τμημάτων της ακολουθίας του HIV στο SARS-COV-2 το οποίο δεν υφίσταται χωρίς την εκλεπτυσμένη διεργασία από επιστήμονα“, εξήγησε ο Montagnier.

Δείτε την τελευταία συνέντευξη του Νομπελίστα, για την ανακάλυψη του ιού του AIDS, Δρ. Luc Montagnier στο FranceSoir, με ελληνικούς υπότιτλους, όπου ο δημοσιογράφος, προς το τέλος της συνέντευξης, τoν ρωτάει αν φοβάται μήπως θα έχει την ίδια τύχη με τον Δρ. Fourtillan ως συνέπεια των όσων λέει για τον Covid-19.

Σύμφωνα με τον Fourtillan ο παρών ιός που προκαλεί τον COVID-19, είναι ο τεχνητός ιός που εξηγεί ο Montangier παραπάνω. Ο Fourtillan, όπως και άλλοι ερευνητές της παρούσας κρίσης του COVID-19, θεωρούν αυτή την αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η πανδημία COVID-19 είναι προσχεδιασμένη. Διαθέτει και έχει δείξει τις αποδείξεις (μπορείτε να τις δείτε και στο βίντεο) ότι στις 13 Οκτωβρίου 2015, κατατέθηκε αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για τα τεστ για τον COVID-19, το οποίο εμπορευματοποιήθηκε σε όλο τον κόσμο το 2017 φτάνοντας τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι ισχυρισμοί αυτοί αμφισβητούνται με την αιτιολογία ότι η αναφορά στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του 2015 είναι μόνο μέρος του διπλώματος ευρεσιτεχνίας του Μαΐου 2020, το οποίο επίσης κατατέθηκε από τον Richard A. Rothschild, αλλά αναφέρθηκε ότι σχετίζεται με την απομακρυσμένη διάγνωση του COVID-19, ενισχύοντας το πρωτότυπο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας όπως ήταν για τη συγκεκριμένη περίπτωση του COVID-19. Βεβαίως ο Fourtillan έχει δείξει τις παγκόσμιες προμήθειες που είναι αναρτημένες στον ιστότοπο της Παγκόσμιας Τράπεζας (WITS).

Εδώ μπορείτε να δείτε και τις προμήθειες της Ελλάδας για Covid-19 τεστ από το 2017.

Μια ειλικρινή, δημόσια εκτίμηση και συζήτηση θα απομάκρυνε οποιαδήποτε σύγχυση ή λανθασμένη αντίληψη, αλλά ο Fourtillan τώρα αντιμετωπίζεται σαν να είναι τρελός και επικίνδυνος, και κάπου εδώ καταλαβαίνουμε και τον λόγο που το Ινστιτούτο Παστέρ δεν προχώρησε νομικά στις κατηγορίες του Fourtillan, πολύ απλά επειδή αν πηγαίνανε στο δικαστήριο, ο Fourtillan θα είχε το δικαίωμα να καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα λέει, οπότε.. το ψυχιατρείο βόλεψε την αδιαφάνεια καλύτερα..

Ο Fourtillan κέρδισε ευρεία δημοσιότητα όταν μια πρόσφατη ταινία του Pierre Barnérias, που δίνει φωνή σε επιστήμονες που κατακρίνουν το επίσημο αφήγημα για τον κορονοϊό, έγινε viral στη Γαλλία. Στο Hold-Up, ο Fourtillan μίλησε για την ανησυχία του ότι η κρίση COVID-19 δημιουργήθηκε και χρησιμοποιείται για την επιβολή επικίνδυνου εμβολίου στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Ο Fourtillan είναι εξοικειωμένος με τις διαδικασίες κατοχύρωσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, όπως φαίνεται και στο βιογραφικό του, έχοντας καταθέσει προσωπικά περίπου 400 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στον ιατρικό τομέα. Το γαλλικό διαδικτυακό μέσο France Soir τον περιέγραψε ως εξής:

«Ο Jean-Bernard FOURTILLAN, Ph.D., Χημικός Μηχανικός, Φαρμακοποιός, Νοσοκομειακός Φαρμακοποιός, Καθηγητής Θεραπευτικής Χημείας και Φαρμακοκινητικής στη Σχολή Ιατρικής και Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Poitiers, Ειδικός Φαρμακολόγος Τοξολόγος, ειδικευμένος στη Φαρμακοκινητική.»

Ο αναγκαστικός εγκλεισμός του Fourtillan στο ψυχιατρείο απέτρεψε την εξέλιξη της διαμάχης για τον COVID-19, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει οδηγηθεί σε δικαστικές διαδικασίες. Σε αντίθεση έχει γίνει μια αγωγή εναντίον του Fourtillan που τον διασυνδέει με παράνομη πρακτική ιατρικής λόγω της εργασίας του σε ένα ορμονικό έμπλαστρο κατά των νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως η νόσος του Πάρκινσον, το Αλτσχάιμερ και άλλες που επηρεάζουν την κινητικότητα, την ισορροπία και τη μνήμη, καθώς και διαταραχές του ύπνου.

Η θεωρία του είναι ότι η ρύπανση, οι ουσίες όπως το αλουμίνιο στα εμβόλια και οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές καταστρέφουν τη σκοτεινή ύλη στον εγκέφαλο λόγω της έλλειψης ορμονών και, με επιτυχία, ισχυρίζεται – δοκίμασε τη χορήγηση ενός ορμονικού επιθέματος βαλεντονίνης και 6- Méthoxy-Harmalan (ορμόνες ύπνου και αφύπνισης), για την αντιστάθμιση της βλάβης, σε 402 ενήλικες, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, οι οποίοι αποδέχθηκαν τη διαδικασία υπό την αποκλειστική ευθύνη τους και οι οποίοι προειδοποιήθηκαν ότι το έμπλαστρο δεν ήταν φάρμακο, αλλά τεχνικό δείγμα, όχι για ανθρώπινη χρήση. Η διαδικασία κοστίζει μόνο ένα κλάσμα της τιμής των πρόσφατα αναπτυγμένων φαρμάκων για αυτές τις καταστάσεις.

Κατά τις πρώτες ανακρίσεις του στα τέλη του 2019, η δικαστής στην προκαταρκτική έρευνα της υπόθεσης Brigitte Jolivet of Poitiers, πείστηκε από τα επιχειρήματά του Fourtillan και η υπόθεση προχωρούσε κανονικά.

Τον περασμένο μήνα τέσσερις χωροφύλακες που προέρχονταν από τη Μασσαλία, επισκέφθηκαν, τον Fourtillan, ο οποίος έμενε στα νότια της Γαλλίας με τη σύζυγό του, μπήκαν στο ενοικιαζόμενο εξοχικό του Fourtillan και ζήτησαν τους υπολογιστές του. Αν και δεν είχαν ένταλμα αναζήτησης, ο Fourtillan τους παρέδωσε, λέγοντας ότι δεν είχε τίποτα να κρύψει και ότι, αντίθετα, ήταν αγχωμένος να τελειώσει κάποιες εργασίες του αλλά τους παρέδωσε στους αστυνομικούς.

Είδε τους χωροφύλακες να φεύγουν και να παραδίδουν τους υπολογιστές του σε έναν άνδρα με απλά ρούχα σε ένα κοντινό αυτοκίνητο.

Μέρες αργότερα, οι τραπεζικοί λογαριασμοί και οι πιστωτικές του κάρτες μπλοκαρίστηκαν ξαφνικά από κάποια αρχή/εξουσία της οποίας η ταυτότητα δεν του αποκαλύφθηκε. Οι συντάξεις του μπλοκαρίστηκαν επίσης.

Ο Fourtillan είχε κληθεί σε ακρόαση σχετικά με την αγωγή σχετικά με τη «θεραπεία» του valentonin στις 4 Δεκεμβρίου στο Παρίσι. Δεν πήγε, επικαλούμενος το γεγονός ότι δεν είχε πλέον τρόπο να πληρώσει εισιτήριο για το τρένο προς τη γαλλική πρωτεύουσα.

Αυτές οι πληροφορίες δόθηκαν στο LifeSite από συνεργάτη του Fourtillan στον ιστότοπο http://verite-covid19.com [Σημείωση: καταργήθηκε] και που τον γνωρίζει καλά – αρκετά καλά για να δηλώσει ότι «σίγουρα δεν είναι τρελός». έχοντας περάσει χρόνο μαζί του πρόσφατα.

Έξι ημέρες αργότερα, την Πέμπτη το πρωί, οι χωροφύλακες πήγαν και πάλι στο σπίτι του Fourtillan και του ζήτησαν να τους συνοδεύσει για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την άρνησή του να συμμετάσχει στην ακρόαση της 4ης Δεκεμβρίου στο Παρίσι. Ο Fourtillan συμφώνησε εύκολα.

Ωστόσο, από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του με τους αστυνομικούς, δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με την οικογένειά του. Ένας από τους δικηγόρους του, ο Marc Fribourg – ο οποίος είχε πει ότι ο Fourtillan είναι “συνομωσιολόγος” – αποκάλυψε ότι μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Uzès του Le Mas Careiron, όπου έκτοτε κρατείται. Ο άλλος δικηγόρος του, ο οποίος προηγουμένως επαίνεσε τον Fourtillan για την αποτελεσματικότητα των ορμονικών εμπλάστρων του, δεν ήταν προσβάσιμος.

Δημοσιογραφική  έρευνα -επιμέλεια:  Βάγια Πάλη Ε.Δ.Ο  fyllokaiftero

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

Χρηματιζόμενοι «ρουφιάνοι»! Έμειναν όλοι άφωνοι με αυτό που ειπώθηκε – ΒΙΝΤΕΟ


Από την Βρετανία για την... Ελλάδα!

Η κορυφαία πρωινή εκπομπή της Βρετανίας ρώτησε τους θεατές της εάν οι άνθρωποι θα πρέπει να χρηματίζονται για να «καρφώνουν» τους γείτονες  που παραβιάζουν τους κανόνες Lockdown με αφορμή τον κορωνοϊό.

«Πρέπει να ανταμείβονται οι άνθρωποι για να «καρφώνουν» τους γείτονές τους που παραβιάζουν τους κανόνες Lockdown; επειδή βρισκόμαστε σε σοβαρή κατάσταση! Aλλά πρέπει να δώσουμε κίνητρα στους ανθρώπους δίνοντάς τους χρήματα;», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από την οικοδεσπότρια του «Good Morning Britain», Kate Garraway.

Βέβαια, ο συν-οικοδεσπότης της Garraway, Ben Shephard, υπαινίχθηκε πως το κίνητρο του «ρουφιάνου» θα μπορούσε να οδηγήσει άτομα που κάνουν «εσφαλμένους ισχυρισμούς» να βάλουν τους γείτονές τους σε μπελάδες.

Μάλιστα έγινε και δημοσκόπηση για το θέμα, όπου ευτυχώς το 80% απάντησε όχι! Υπήρχε όμως και ένα 20%, το οποίο ψήφισε υπέρ.

«Πρέπει να πληρώνεσαι για να «καρφώνεις» έναν παραβάτη των κανόνων κορωνοϊού;»

Οι ρουφιάνοι της διπλανής πόρτας υπάρχουν παντού. Βρίσκονται φυσικά και στην Ελλάδα, έτοιμοι να καταδώσουν τον γείτονά τους! Αν τους δώσει κάποιος και χρήματα ή αργότερα ένα κομμάτι ψωμί;;;

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

.

el.gr 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

Έξαλλος με την κυβέρνηση ο Γκαγκαλούδης: «Θέλουμε να ζήσουμε τα παιδιά μας – Σας σιχάθηκα, εγκληματίες»


09/1/2021 07:01 π.μ

 Έξαλλος με την απόφαση της κυβέρνησης να μην επιτρέψει στους αθλητές της Α2 κατηγορίας μπάσκετ να προπονηθούν εμφανίστηκε ο αθλητής του Αμαρουσίου, Γιάννης Γκαγκαλούδης, μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

Μόλις βγήκε ανακοίνωση ότι πάλι δεν μας ανοίγετε ούτε να προπονηθούμε.

Ειλικρινά πλέον δεν έχω άλλα λόγια – μπινελίκια, δε ξέρω τι άλλο πια να γράψω. Το να σας βρίσω πια δε θα κερδίσω τίποτα. Πλέον σας έχει σιχαθεί η ψυχή μου. Σας παρακαλάμε 3000 αθλητές του μπάσκετ να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Ο ΠΣΑΚ αναλαμβάνει να κάνουμε τα τεστ για 2 μήνες αλλά πάλι τίποτα. Γ@μώ τον μπελά μου παίζετε με τις ζωές μας ρε; Με τις οικογένειες μας; Τι θέλετε να κάνετε δηλαδή;

Πραγματικά δεν υπάρχει πλέον λογική, ανοίξατε όλο τον αθλητισμό εκτός από εμάς. Α2, Β’, Γ’, ακαδημίες, εδώ μιλάμε για χιλιάδες άνθρωπος ανέργους – άεργους.

Ντροπή σας, γιατί όλο αυτό είναι έγκλημα δικό σας. Δεν έχω άλλα λόγια, συγγνώμη. Λυπάμαι για όλους μας. Τελειώσαμε»…

galanoleyko.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Καθηγητής Χειρουργικής Δ. Λινός σε ραδιόφωνο ΕΡΤ (Πρώτο Πρόγραμμα) : Η μάστιγα της ενημέρωσης του διαδικτύου

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

 

Τηλεδίκες και ηλεκτρονικά πινάκια!!! Έτσι σχεδιάζουν να μας δικάζουν στην Ελλάδα


Θα διενεργηθεί ΣΧΕΤΙΚΉ δημόσια διαβούλευση

Με αιτιολόγηση ότι οι μετακινήσεις μαρτύρων και κατηγορουμένων δημιουργούν πρόσθετα οικονομικά βάρη που επωμίζονται είτε οι πολίτες (πολιτικές δίκες) είτε το κράτος (ποινικές δίκες) αλλά προφανώς και με αφορμή τον κορωνοϊό, θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο εκδίκασης και να βάλουν στις ζωές μας τις τηλεδίκες και τα ηλεκτρονικά πινάκια.

Σκοπός τους διατείνονται πως είναι «η ποιοτική αναβάθμιση του έργου της Δικαιοσύνης, ειδικά στις περιπτώσεις που απαιτείται κατάθεση ευάλωτων μαρτύρων (ανήλικοι) ή μαρτύρων που έχουν υποστεί́ εκφοβισμό (κακοποιημένες γυναίκες) και η δια ζώσης παρουσίας τους στο δικαστήριο ενδέχεται να διαταράξει την ψυχική́ τους υγεία και να επηρεάσει την διαδικασία διεξαγωγής της δίκης».

Οι ανακρίσεις θα γίνονται μέσω τηλεδιάσκεψης! Άρα και οι ένοχοι θα καταδικάζονται πιο… γρήγορα και πιο ψυχρά. Ένοχος θα μπορούσε να είναι και ένας που αρνείται τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Παραθέτουμε την είδηση από το lawspot.gr:

Η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε ανακοίνωσε τη διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης επί του Τεύχους Διακήρυξης που αφορά σε Ηλεκτρονικό Ανοικτό Άνω των Ορίων Διαγωνισμό για το Υποέργο 1 «Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά καταστήματα και παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης της πορείας των πινακίων και των εκθεμάτων των δικαστηρίων (Ηλεκτρονικό Πινάκιο)» της Πράξης «Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά καταστήματα και παροχή υπηρεσιών ενημέρωσης της πορείας των πινακίων και των εκθεμάτων των δικαστηρίων (Ηλεκτρονικό Πινάκιο)».

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση παρατηρήσεων / προτάσεων επί του Τεύχους Διακήρυξης, έως και τις 20-01-2021.

Σύμφωνα με το υπό διαβούλευση τεύχος διακήρυξης, το αντικείμενο του έργου αποτελείται από δύο κύριες Δράσεις:

1η Δράση: «Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά καταστήματα»,

2η Δράση: «Υπηρεσίες ενημέρωσης της πορείας των πινακίων και των εκθεμάτων των Δικαστηρίων».

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 19.228.928,37€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 15.507.200,30 ΦΠΑ : 3.721.728,07 €).

Σκοπός της 1ης Δράσης «Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά καταστήματα», είναι η εισαγωγή́ και αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων στην διαδικασία απονομής της Δικαιοσύνης.

Οι μετακινήσεις μαρτύρων και κατηγορουμένων δημιουργούν πρόσθετα οικονομικά́ βάρη που επωμίζονται είτε οι πολίτες (πολιτικές δίκες) είτε το κράτος (ποινικές δίκες).

Ταυτόχρονα σκοπός είναι η ποιοτική́ αναβάθμιση του έργου της Δικαιοσύνης, ειδικά́ στις περιπτώσεις που απαιτείται κατάθεση ευάλωτων μαρτύρων (ανήλικοι) ή μαρτύρων που έχουν υποστεί́ εκφοβισμό́ (κακοποιημένες γυναίκες) και η δια ζώσης παρουσίας τους στο δικαστήριο ενδέχεται να διαταράξει την ψυχική́ τους υγεία και να επηρεάσει την διαδικασία διεξαγωγής της δίκης.

Επιπρόσθετα η χρήση της τηλεδιάσκεψης θα επιταχύνει το ανακριτικό́ έργο καθώς και την εξυπηρέτηση των αιτήσεων δικαστικής συνδρομής.

Σκοπός της 2ης Δράσης «Υπηρεσίες ενημέρωσης της πορείας των πινακίων και των εκθεμάτων των Δικαστηρίων» είναι:

  • Η καλύτερη εξυπηρέτηση των δικηγόρων, των διαδίκων και των εμπλεκομένων στις δικαστικές διαδικασίες στις αίθουσες των Δικαστηρίων της χώρας.
  • Ο εκσυγχρονισμός και βελτίωση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της Δικαιοσύνης και αναβάθμισης της διοικητικής ικανότητας των Δικαστηρίων.

1η Δράση: «Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά καταστήματα»

Η δράση αφορά́ στην υλοποίηση ενός δικτύου παροχής υπηρεσιών τηλεδιάσκεψης σε δικαστήρια και σωφρονιστικά́ καταστήματα της χώρας, καλύπτοντας τις ανάγκες των Πολιτικών, Ποινικών και Διοικητικών Δικαστηρίων (Πρωτοδικεία και Εφετεία), του ανακριτικού́ έργου (Πρωτοδικεία) και των αιτημάτων δικαστικής συνδρομής.

Το εύρος της δράσης αφορά́ σε Δικαστικούς Φορείς (Άρειο Πάγο, Συμβούλιο της Επικρατείας, Πολιτικά – Ποινικά και Διοικητικά Εφετεία και Πρωτοδικεία και Πταισματοδικεία) και Σωφρονιστικά Καταστήματα. Πιο συγκεκριμένα, τα συστήματα τηλεδιάσκεψης αναμένεται να εγκατασταθούν :

  • σε ένα μέρος των δικαστικών εδρών των Πρωτοδικείων και Εφετείων,
  • σε πιστοποιημένους χώρους εντός των δικαστηρίων αλλά́ και εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων (αίθουσες κατάθεσης μάρτυρα)
  • σε ανακριτικά́ γραφεία και γραφεία που εξυπηρετούν αιτήματα δικαστικών συνδρομών.

Μέσω των συστημάτων τηλεδιάσκεψης θα είναι εφικτή́:

  • Η απομακρυσμένη κατάθεση / εξέταση μάρτυρα υπόθεσης που εκδικάζεται, ο οποίος κατά τη διεξαγωγή́ της δίκης βρίσκεται μακριά́ από́ τον τόπο διεξαγωγής της. Στην περίπτωση αυτή́ ο μάρτυρας θα προσέρχεται σε κάποιον από́ τους πιστοποιημένους χώρους που θα διαμορφωθούν κατά́ την υλοποίηση του παρόντος Έργου και θα καταθέτει απομακρυσμένα ζωντανά́ (εικόνα και ήχος).
  • Η απομακρυσμένη κατάθεση / εξέταση μάρτυρα υπόθεσης (ως ανωτέρω) ο οποίος όμως βρίσκεται στο εξωτερικό́ – Διασυνοριακή́.
  • Η απομακρυσμένη κατάθεση / εξέταση μάρτυρα ή κατηγορουμένου ο οποίος είναι κρατούμενος σε κάποιο σωφρονιστικό κατάστημα.
  • Η διεξαγωγή́ της προκαταρκτικής εξέτασης, προανάκρισης και ανάκρισης.
  • Η ικανοποίηση με απομακρυσμένη σύνδεση αιτημάτων Δικαστικής Συνδρομής.
  • Συνδυασμός των ανωτέρων περιπτώσεων αφού θα δίνεται η δυνατότητα για πραγματοποίηση πολυδιασκέψεων.

Για την υποστήριξη των αιτημάτων τηλεδιάσκεψης και της διαχείρισης/προγραμματισμού των διαθέσιμων πόρων του συστήματος (αίθουσες και γραφεία με εγκατεστημένο σύστημα τηλεδιάσκεψης), θα υλοποιηθεί σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων και Ροών Εργασίας, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε πιστοποιημένους χρήστες (δικαστές και δικηγόρους) να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση για απομακρυσμένη εξέταση μαρτύρων / κατηγορούμενων, και να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τη σχετική έγκριση.

Ταυτόχρονα το σύστημα Διαχείρισης Κρατήσεων, θα διαλειτουργεί με τα Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων (ΟΣΔΔΥ-ΠΠ, ΟΣΔΔΥ-ΔΔ), με το ΟΠΣ Καταστημάτων Κράτησης και με το Ολοκληρωμένο Σύστημα Απομαγνητοφώνησης Πρακτικών Δικαστηρίων (ΟΣΠΔ), για τα στοιχεία των δικαστικών υποθέσεων, μέσω του ηλεκτρονικού πινακίου.

Στο πλαίσιο του έργου θα γίνει η προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού και λογισμικού τηλεδιάσκεψης, των υλικών που θα χρειαστεί για την διαμόρφωση των αιθουσών (οθόνες, κάμερες, μικρόφωνα κτλ), του κεντρικού εξοπλισμού για την υποστήριξη των τηλεδιασκέψεων και πολυδιασκέψεων, καθώς και του εξοπλισμού και λογισμικού για την υλοποίηση του συστήματος Διαχείρισης Κρατήσεων και Ροών Εργασίας. Ο κεντρικός εξοπλισμός θα φιλοξενηθεί στο κέντρο δεδομένων του Υπ. Δικαιοσύνης ή σε κάποιο άλλο κέντρο δεδομένων Δικαστικού Φορέα.

Το φυσικό αντικείμενο της Δράσης περιλαμβάνει:

  • Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία του κεντρικού εξοπλισμού και λογισμικού συστήματος.
  • Προμήθεια και εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία των συστημάτων τηλεδιάσκεψης και του λοιπού απαιτούμενου περιφερειακού εξοπλισμού και λογισμικού συστήματος.
  • Ανάπτυξη, εγκατάσταση και παραμετροποίηση των υποσυστημάτων του έργου.
  • Εκπαίδευση του προσωπικού των Δικαστικών Φορέων (Δικαστικών Λειτουργών και Δικαστικού Προσωπικού) στην χρήση του συστήματος, με βάση το πλάνο εκπαίδευσης και ανάλογα με την κατηγορία των εκπαιδευομένων (Διαχειριστές, Ανώτεροι Χρήστες, Απλοί Χρήστες).

2η Δράση: «Υπηρεσίες ενημέρωσης της πορείας των πινακίων και των εκθεμάτων των Δικαστηρίων»

Σκοπός της δράσης είναι η ανάπτυξη και θέση σε λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος, μέσω του οποίου θα γίνεται η δημοσίευση σε πραγματικό χρόνο της πορείας των πινακίων και των εκθεμάτων των Δικαστηρίων της χώρας στο διαδίκτυο, στους ενδιαφερόμενους (δικηγόροι, πολίτες κλπ.).

Θα δοθεί επιπλέον η δυνατότητα άμεσης και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωσης της πορείας των πινακίων μέσω ειδικών εφαρμογών που θα λειτουργούν σε ηλεκτρονικές συσκευές (smart phones, tablets κλπ), για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικηγόρων, των διαδίκων και των εμπλεκομένων στις δικαστικές διαδικασίες στις αίθουσες των Δικαστηρίων.

Αυτές οι εφαρμογές θα υποστηρίζουν πολυκαναλική πρόσβαση στις προσωπικές συσκευές των ενδιαφερομένων, είτε μέσω κινητής τηλεφωνίας, είτε μέσω ασυρμάτου δικτύου σε συγκεκριμένους χώρους (εσωτερικούς και υπαίθριους) των δικαστηριακών συγκροτημάτων της χώρας. Γι’ αυτό το λόγο θα υλοποιηθεί η ανάπτυξη ασυρμάτου δικτύου πρόσβασης για το κοινό και τους δικηγόρους. Πιο αναλυτικά, η Δράση περιλαμβάνει:

  • Την προμήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού (όπως σταθμούς εργασίας, δικτυακός εξοπλισμός, εξυπηρετητές και λοιπές υποστηρικτικές υποδομές) και την ανάπτυξη και θέση σε λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος, μέσω του οποίου θα γίνεται η δημοσίευση του πινακίων και των εκθεμάτων των Δικαστηρίων στο διαδίκτυο.
  • Την διασύνδεση του πληροφοριακού συστήματος με το λογισμικό Διαχείρισης Υποθέσεων των Δικαστηρίων (ΟΣΔΔΥ-ΠΠ, ΟΣΔΔΥ-ΔΔ) και με το Ολοκληρωμένο Σύστημα Πρακτικών Δικαστηρίων (ΟΣΠΔ).
  • Την ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών που θα λειτουργούν σε ηλεκτρονικές συσκευές (smart phones, laptops κλπ), για την άμεση και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωσης της πορείας των πινακίων και των εκθεμάτων.
  • Την προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση του απαιτούμενου εξοπλισμού, για την υλοποίηση των δικτύων ασύρματης πρόσβασης στο Διαδίκτυο.
  • Την υλοποίηση Κεντρικοποιημένου Σύστηματος πιστοποίησης και διαχείρισης χρηστών (authentication, authorization, accounting – ΑΑΑ) και διασυνδεδεμένων συσκευών στο δίκτυο. Το σύστημα θα προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια, καθώς και web-authentication (captive portal) και θα δύναται να ορίσει τις πολιτικές πρόσβασης των χρηστών, όπως ημερήσια χρήση, ταχύτητα, περιεχόμενο).
  • Την εκπαίδευση (συμβατική και επιτόπια υποστήριξη – on the job training) των χρηστών και διαχειριστών του συστήματος του παρόντος έργου.

Πηγή πληροφοριών: lawspot.gr, ΦΩΤΟ UNSPLASH

 Από το el.gr

 Επιμέλεια:Βάγια Πάλη Ε.Δ.Ο  fyllokaiftero

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com





 

   

«Όλοι μαζί» στα εμβόλια! Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία σε πιστούς: «Κάντε όσοι περισσότεροι γίνεται το εμβόλιο»


Σε πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο η Ρωσία δίνει το «παρον» στον διεθνή παροξυσμό για τα εμβόλια.

Έτσι λοιπόν λίγο καιρό μετά τη διαρροή μίας πιθανής συνεργασίας Ρωσίας – Δύσης για την «συνανάμειξη» εμβολίων με τις ευλογίες του Κρεμλίνου, έρχεται τώρα η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία προκειμένου να βάλει το δικό της λιθαράκι.

Ο λόγος για τον Μητροπολίτη του Βολοκολάμσκ, Ιλαρίων, επικεφαλής του τμήματος του Πατριαρχείου Μόσχας για τις διεθνείς σχέσεις, ο οποίος απηύθυνε έκκληση προς τους απανταχού πιστούς να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Αντίστοιχες προτροπές έχουμε ακούσει και από άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες (όπως και την Ελλαδική), ωστόσο όταν τέτοια καλέσματα γίνονται από τη άτομα με εξουσία στη Ρωσία τότε ο συμβολισμός είναι ακόμη μεγαλύτερος.

Ο Ρώσος Μητροπολίτης, εκπροσοπώντας το Πατριαρχείο Μόσχας είπε επί του θέματος:

«Πιστεύω ότι ότι το εμβόλιο του κορονοϊού είναι μέχρι στιγμής το πιο αποτελεσματικό εργαλείο ενάντια στην τρομερή πανδημία που έχει πέσει πάνω μας. Και νομίζω ότι όσο πιο γρήγορα και πιο πολλοί άνθρωποι εμβολιαστούν, το γρηγορότερο θα νικήσουμε αυτή την τρομερή μάστιγμα. Πιστεύει ότι δεν έχουμε άλλη εναλλακτική εκτός από τα εμβόλια αυτή τη στιγμή. Επομένως, προτείνω ότι ο καθένας που μπορεί και δεν έχει αντιφάσεις, θα πρέπει να εμβολιαστεί».

Συνεχίζοντας δε πέταξε το “καρφί” του για τις χώρες της Δύσης, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η Ελλάδα, που απέρριψαν το ρωσικό εμβόλιο SputnikV για «πολιτικούς», όπως είπε, λόγους.

Στο ίδιο σημείο όμως ζήτησε ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, προκειμένου να…ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω!

 

 el.gr

 

 

PrevΠροηγούμενο Άρθρο

 

Νέο σκάνδαλο με το εμβόλιο της Pfizer: Μειώνουν τη δοσολογία 20% - Πόσες και ποιες παρενέργειες προκάλεσε η υπερδόση;- Εμβόλιο mRNA των PfizerBioNTech: Πάνω-κάτω 20% η δόση! - Πειράματα;


Νέο σκάνδαλο με το εμβόλιο της Pfizer: Μειώνουν τη δοσολογία 20% - Πόσες και ποιες παρενέργειες προκάλεσε η υπερδόση;

(Ανανέωση - Αρχικό κείμενο 14:01): Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ότι η δόση ανά φιαλίδιο εμβολίου της Pfizer/BioNTech μπορεί να μειωθεί κατά 20% και να έχει «το ίδιο αποτέλεσμα».

Φαινομενικά αυτό το έκανε για να αυξήσει κατά 20% τον αριθμό των δυνητικά εμβολιασμένων πολιτών. Αλλά από εδώ και πέρα προκύπτουν κρίσιμα ερωτήματα τα οποία είναι:

- Τι είναι η δόση εμβολίου, λάστιχο; Πως μπορεί κάποιος να αυξομειώνει κατά 20% τη δοσολογία χωρίς παρενέργειες ή μειώνοντας το επίπεδο ανοσίας; 

- Η ανακοίνωση αυτή σημαίνει ότι όσοι έλαβαν τη δόση του εμβολίου της Pfizer/BioNTech κατά 20% υπερέβαιναν το ελάχιστο αποτελεσματικό όριο. Μήπως αυτή ήταν η αιτία που προκλήθηκαν τόσες παρενέργειες;

- Τι είναι το εμβόλιο; Κιμάς στον χασάπη που ζητάς να σου κόψει ένα κιλό, βγαίνει 1.200 και του λες άστο;

Τα ερωτήματα είναι κρίσιμα και δεν απαντάει κανείς σε αυτά, απλά εκδίδουν ανακοινώσει και καλούν τον κόσμο να εμβολιαστεί.

Και δεν αναγνωρίζουν τις παρενέργειες ούτε απαντούν στο ερώτημα της ανοσίας που παρέχει το εμβόλιο, αν είναι λιγότερο κατά 20% από τη δόση που έκανα όλοι τώρα.

Ακόμα κι ένας πρωτοετής φοιτητής της Ιατρικής γνωρίζει ότι κατά 20% υπερδόση ενός φαρμάκου μπορεί να σκοτώσει έκανα ασθενή ή να του προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες.

Αλλά προφανώς όλα αυτά  είναι λεπτομέρειες για όποιους αποφασίζουν για την τύχη των ανθρώπων.

Η ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων:


«Η Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση (CHMP) του EMA συνιστά την επικαιροποίηση των πληροφοριών για το προϊόν Comirnaty για να διευκρινίσει ότι κάθε φιαλίδιο περιέχει 6 δόσεις του εμβολίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή.


.

 

 Pronews

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com