26 Ιουλίου 2022

¨Ολοι φορούσαν μάσκα ο σκοπιανόφιλος 82αρης Γιώργος Λίανης πρώην βουλευτής Φλώρινας όχι

 

 26.7. 2022 19:12μμ

¨Ολοι φορούσαν μάσκα σε εσωτερικό χώρο το προηγούμενο διάστημα 82αρης Γιώργος Λίανης  πρώην βουλευτής Φλώρινας με το ΠΑΣΟΚ,  δεν φοράει "προκλητικά", αν ήταν "ψεκασμένος"  κατά τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη,  αν ήταν κατά του εμβολίου "πείραμα"  κανείς δεν θα τον παρεξηγούσε, όμως  είναι υπέρ της μάσκας παντού ...αλλά για τους άλλους, και υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Λίγο καιρό μετά την προδοσία της Μακεδονίας είναι ο μοναδικός ο οποίος επισκέφτηκε τα Σκόπια και συναντήθηκε με τον Ζάεφ τότε.

Είναι το πρώτο πρόσωπο (σε εποχή άγριων  μνημονίων, με 13.000 "δολοφονημένους" αυτόχειρες)  ο οποίος είπε στα ΜΜΕ ο,τι δεν τα βγάζει πέρα με σύνταξη 2500 ευρώ, μετά  πρόσφατα τον  ακολούθησε με το ίδιο "τροπάριο" αυτό της ντροπής,  και  ο Ιερώνυμος, κατά κόσμον  Γιάννης Λιάπης.

Μετά παραδόξως  έπιασε δουλειά μέχρι σήμερα εργάζεται ως "άκουσον άκουσον" Καλλιτεχνικός Σύμβουλος ετών 82 και συνταξιούχος στην εκδήλωση στις Πρέσπες που γίνεται κάθε χρόνο.

Από δημοσιογράφος, πρωτο-ξάδελφος κουνιάδος πρωθυπουργικής συζύγου, μετά βουλευτής ΠΑΣΟΚ, και τώρα καλλιτεχνικός σύμβουλος.... και συγγραφέας  βιβλίων ενιότε, "άμα λάχει"  όταν έχεις προωθητές της ΝΔ και μάλιστα  τον πρώην ΠτΔ.

Προοδευτικές δυνάμεις γαρ !!!

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com   

Μια από τις καλεσμένες στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο προκάλεσε αίσθηση με το καυτό μίνι και πολλές αντιδράσεις -Ενώ καταστρεφόταν τα δάση

 Ποιά ήταν η καλεσμένη στο Προεδρικό με το "καυτό μίνι"- Η αποκάλυψη του Ορέστη Ανδρεαδάκη

Στο Προεδρικό με μίνι

 Μια από τις καλεσμένες στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο προκάλεσε αίσθηση με το καυτό μίνι και πολλές αντιδράσεις

Ηταν μια από τις καλεσμένες στο Προεδρικό Μέγαρο στη γιορτή της Προέδρου της Δημοκρατίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και η φωτογραφία της προκάλεσε πολλά (και πολλές φορές σεξιστικά) σχόλια, αφού για την περίσταση διάλεξε ένα "καυτό μίνι". Η τέλος πάντων ένα σορτς που έμοιαζε με καυτό μίνι. Ελάχιστοι γνώριζαν την ταυτότητά της η τα στοιχεία της, εκτός από το γεγονός ότι εμφανίστηκε στη δεξίωση μαζί με τον διευθυντή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Ορέστη Ανδρεαδάκη.

Υστερα από τα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας, για τις ενδυματολογικές της επιλογές, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά της και να εκφράσει τη θλίψη του για τα σεξιστικά σχόλια.

Ποια ήταν η καλεσμένη στο Προεδρικό με το "καυτό μίνι"- Η αποκάλυψη του Ορέστη Ανδρεαδάκη

Η ανάρτηση του Ορέστη Ανδρεαδάκη:

Η Eύη Καλογηροπούλου είναι μια εξαιρετική σκηνοθέτις, η οποία συμμετείχε τρεις φορές στο Φεστιβάλ των Καννών: με τις μικρού μήκους ταινίες "Μotorway 65" (2020), και "Στον θρόνο του Ξέρξη" (2022, φωτό 2) και το σενάριο της μεγάλου μήκους ταινίας "Cora" (2021). Οι δύο τελευταίες δουλειές της βραβεύτηκαν στις Κάννες με τα βραβεία του Canal+ και του L’Atelier της Cinefondation.

Eίναι ωστόσο και ταλαντούχα εικαστικός, απόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και με αρκετές εκθέσεις στο ενεργητικό της (φωτό 3)

Είναι επίσης πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και του Royal college of Art του Λονδίνου.

Για τους λόγους αυτούς εξάλλου, ήταν καλεσμένη στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας μαζί με άλλους καλλιτέχνες που τιμούν την Ελλάδα με το έργο τους.

Καλεσμένος κι εγώ στη δεξίωση κατέβηκα με την Εύη Καλογηροπούλου τα σκαλιά του Προεδρικού Μεγάρου ως καλός φίλος και συνεργάτης της.

Εκτιμώ το ταλέντο και την προσωπικότητά της, τιμώ τη φιλία μας και θλίβομαι με τις σεξιστικές νύξεις που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο.

Πολλά ήταν τα σχόλια για την εμφάνιση της Ευης Καλογηροπούλου στη δεξίωση:

Ισως πήγε να κοντράρει το Κατερινιώ...  την ΠτΔ !!

 

ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Πώς με την υπερφορολόγηση πληρώνει η κυβέρνηση τις «επιδοτήσεις» εντελώς… «αναίμακτα»


Πώς με την υπερφορολόγηση πληρώνει η κυβέρνηση τις «επιδοτήσεις» εντελώς… «αναίμακτα»

Είναι σα να ληστεύουν κάποιον και να του αφήνουν 5 ευρώ για το ταξί!



Τα φορολογικά έσοδα είναι αυξημένα κατά 3,5 δισ. σε επίπεδο εξαμήνου και πάνω από 700.000.000 ευρώ από τον στόχο μόνο τον Ιούνιο.

Έτσι λοιπόν η κυβέρνηση μέσω της υπερφορολόγησης χρηματοδοτεί μία σειρά επιδομάτων.

Η κυβέρνηση επιχειρεί να παρουσιάσει στους πολίτες μία εικόνα ότι «κατανοεί» τον πόνο τους και σπεύδει να τους τον «απαλύνει» μέσω επιδομάτων.

Όμως η αλήθεια είναι ότι περισσότερο μοιάζει με την ιστορία του ανθρώπου που τον ληστεύουν στην μέση του δρόμου, του παίρνουν τα εκατό ευρώ που έχει στο πορτοφόλι του και του αφήνουν πέντε ευρώ για να πάρει ταξί!

Γιατί περι αυτού πρόκειται.

Αρκεί μόνο κάποιος να σκεφτεί ότι κατά 2 δισ. αυξήθηκαν το πρώτο εξάμηνο τα έσοδα μόνο από τον ΦΠΑ και ήταν σχεδόν 1 δισ. υψηλότερα από τον στόχο του προϋπολογισμού, καθώς οι αυξήσεις των τιμών ενίσχυσαν τις εισπράξεις. Δηλαδή ο πληθωρισμός ευνόησε την κυβέρηνση για να εισπράξει περισσότερα λεφτά από τους Έλληνες… αναίμακτα.

Γιατί τον ΦΠΑ τον πληρώνουν όλοι. Από τους πλούσιους μέχρι και τους άστεγους που μαζεύουν ψιλά για να πάρουν μία τυρόπιτα.

Με την συνολική αύξηση κατά 3,58 δισ. ευρώ στα φορολογικά έσοδα πληρώνονται άνετα οι επιδοτήσεις στο ρεύμα, τα power pass, τα fuel pass και γενικώς όλα τα… pass (τα αγγλικά μας μάραναν, άλλο ένα δείγμα ότι ούτε η ελληνική κυβέρνηση δεν κατανοεί πως η Ελλάδα δεν ανήκει σε αγγλοσαξονική κοινοπολιτεία).

Συγκεκριμένα, το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου τα έσοδα της κατηγορίας «Φόροι» ανήλθαν σε 24,67 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 3,58 δισ. ευρώ ή 17% έναντι του στόχου που έχει περιληφθεί στην εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού 2022.

Τα έσοδα αυτά οφείλονται στην παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2022, στην καλύτερη απόδοση των φόρων του προηγούμενου έτους που εισπράχθηκαν σε δόσεις μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου 2022, στην καλύτερη απόδοση στην είσπραξη των φόρων του τρέχοντος έτους, καθώς και στην είσπραξη της πρώτης και της δεύτερης δόσης του ΕΝΦΙΑ κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, ενώ είχε προβλεφθεί ότι θα εισπραχθούν τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, αντίστοιχα.

Πάντως εδώ πρέπει να πούμε ότι λόγω της πτώσης της κατανάλωσης και λόγω της ακρίβειας στους σταθερούς φόρους, όπως οι Ειδικοί Φόροι Κατανάλωσης, τα έσοδα είναι μειωμένα κατά 121 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο και κατά 11 εκ. ευρώ τον Ιούνιο, πράγμα όμως που δεν επηρεάζει σημαντικά το πλεόνασμα των φόρων.

Δείχνει όμως ότι η στάση της κυβέρνησης να μην μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα εν τέλει είναι ζημιογόνα καθώς αν το έπραττε θα αυξάνονταν η κατανάλωση των καυσίμων και οι διαδρομές των πολιτών (και όποιος γυρίζει ξοδεύει) γιατί εν τέλει είναι όπως το λέει το ρητό: Εν τη καταναλώσει το κέρδος.

Για τους κυριότερους φόρους της κατηγορίας αυτής παρατηρούνται τα εξής :
· Τα έσοδα από ΦΠΑ ανήλθαν σε 9.853.000 ευρώ και είναι αυξημένα έναντι του στόχου κατά 985.000.000 ευρώ

· Τα έσοδα των ΕΦΚ ανήλθαν σε 3.198.000 ευρώ και είναι μειωμένα έναντι του στόχου κατά 121.000.000 ευρώ

· Τα έσοδα των φόρων ακίνητης περιουσίας ανήλθαν σε 1,66 δισ. ευρώ και είναι αυξημένα έναντι του στόχου κατά 1,05 δισ. ευρώ, εξαιτίας της είσπραξης της πρώτης και της δεύτερης δόσης του ΕΝΦΙΑ, όπως προαναφέρθηκε

· Τα έσοδα των φόρων εισοδήματος ανήλθαν σε 6,48 δισ. ευρώ και είναι αυξημένα έναντι του στόχου κατά 745.000.000 ευρώ.

Για τον Ιούνιο 2022 τα φορολογικά έσοδα ανήλθαν σε 4,06 δις ευρώ, αυξημένα κατά 741.000.000 ευρώ ή 22,3% έναντι του στόχου, λόγω της καλύτερης απόδοσης στην είσπραξη των φόρων του τρέχοντος έτους, καθώς και της είσπραξης της δεύτερης δόσης του ΕΝΦΙΑ που είχε προβλεφθεί ότι θα εισπραχθεί τον μήνα Οκτώβριο.

Για τους κυριότερους φόρους της κατηγορίας αυτής παρατηρούνται τα εξής :
· Τα έσοδα από ΦΠΑ ανήλθαν σε 1,53 δισ. ευρώ και είναι αυξημένα έναντι του στόχου κατά 231.000.000 ευρώ

· Τα έσοδα των ΕΦΚ ανήλθαν σε 591.000.000 ευρώ και είναι αυξημένα έναντι του στόχου κατά 11.000.000 ευρώ

· Τα έσοδα των φόρων ακίνητης περιουσίας ανήλθαν σε 269.000.000 ευρώ και είναι αυξημένα έναντι του στόχου κατά 223.000.000 ευρώ, εξαιτίας της καταβολής της δεύτερης δόσης του ΕΝΦΙΑ

· Τα έσοδα των φόρων εισοδήματος ανήλθαν σε 1,138 δισ. ευρώ και είναι αυξημένα έναντι του στόχου κατά 194.000.000 ευρώ

Με πληροφορίες από το pronews.gr

Προηγούμενα  άρθρα :

Κοροϊδία Κ. Μητσοτάκη : Οι συμπολίτες μας που έχουν δυσκολία να μπορέσουν να περάσουν και λίγες μέρες διακοπές >> Με 150 ευρώ ;... ούτε μία μέρα δεν μπορούν

Λαϊκή Καστοριάς: Κράτος νομιμότητας και ελεγχου μόνο για αυτούς που δεν έχουν "μπάρμπα στην κορώνη" , και πρώην δήμαρχο γιό !!

Καταστρέφουν τα Άγραφα: Ενώ καίγεται η χώρα η κυβέρνηση στέλνει ΜΑΤ για να στήσει ανεμογεννήτριες


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 




Εμβολιασμένος πλήρως και με κορωνοϊό (;;;;) !!! ο μητροπολίτης Καστορίας Καλλίνικος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Καστορίας Καλλίνικος
26.7.2022 08Α12 πμ

Aνακοινώνεται ότι σήμερα, 26 Ιουλίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, στα πλαίσια του καθημερινού αυτοελέγχου (self test) βρέθηκε θετικός στην νόσο Covid-19. Ο Ποιμενάρχης μας, που είναι εμβολιασμένος και προς το παρόν ασυπτωματικός, θα πραγματοποιήσει και το μοριακό τεστ και θα μείνει τις επόμενες ημέρες σε κατ’ οίκον περιορισμό.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιογραφικό σχόλιο : Το επόμενο εμβόλιο ίσως να μην το κάνει, όλοι οι "επώνυμοι" παίρνουν πιστοποιητικό νόσησης, οι μη "επώνυμοι" δεν έχουν τις "άκρες"