15 Σεπτεμβρίου 2021

Ξαδέλφη 15χρονου: «Έφυγε από το εμβόλιο, ήτανε υγιέστατος!»



Το απόλυτο δράμα ζει η οικογένεια του 15χρονου αγοριού που «έσβησε» στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση όχι μόνο στους συγγενείς του αδικοχαμένου παιδιού, αλλά και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία που περιμένει απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του νεαρού παιδιού.

Η οικογένεια αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας- νεκροτομής που θα δώσουν φως στα αίτια του ξαφνικού θανάτου του 15χρονου, όμως την ίδια στιγμή, το γεγονός ότι ο νεαρός μαθητής είχε εμβολιαστεί με την πρώτη δόση την περασμένη Παρασκευή, προκαλεί σύγχυση και ερωτηματικά.

Η ξαδέρφη του 15χρονου, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά με σπαρακτικό τρόπο το νεαρό παιδί και κατηγορεί το σκεύασμα του εμβολίου για τον θάνατο του. Μάλιστα, όπως γράφει, ελπίζει η οικογένεια να λάβει απαντήσεις για τις αίτια θανάτου:

«Εχτές τα ξημερώματα. Έφυγε ο ξάδερφος μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας ότι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν τον έζησα πολύ καιρό, πάρα μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε. Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο. Και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον κορωνοϊό. Και ο ξαδερφούλης μου. Έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος δεν είχε κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια, να μας πουν από τι έφυγε. Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στης καρδίες μας» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Ευγενια Γεωργακοπουλου
 πηγή

Εχτες τα ξημερωματα.Εφυγε ο ξαδερφος μου,ενα υπεροχο παιδι,γλυκιτατο,καλοσυνατο.Παντα ολοι μας οτι και να του λεγαμε δεν μας χαλαγε χατιρι.Δεν τον εζησα πολυ καιρο,παρα μονο 2 χρονια.Δεν ξερουμε απο τι εφυγε.Αλλα εκανε την Παρασκευη την πρωτη δοση του εμβολιου.Για να παει σχολειο.Και να ειναι καλυμμενος εστω και λιγο απο τον Κωρονοιο.Και ο ξαδερφουλης μου.Εφυγε απο το εμβολιο.Γιατι ητανε υγιεστατος δεν ειχε κατι.Ας ελπισουμε οτι θα εχουν τα κοτσια,να μας πουν απο τι εφυγε.Καλο παραδεισο ξαδερφουλη μου και το χωμα που θα σε σκεπασει να ειναι ελαφρυ.Παντα θα βρισκεσαι στης καρδιες μας


 

 


 

   

Ακούς Έλληνα;; «Κλαίνε» “ειδικοί” και ΜΜΕ: «Δεν πέτυχε το ΠΕΙΡΑΜΑ των εμβολιασμών» – «Αποτύχαμε, είμαστε κοντά στο τέλος»! – ΒΙΝΤΕΟ

.


«Οδυρμός» δημοσιογράφων και «ειδικών» για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που δεν εμβολιάστηκαν.

Τι κι αν το καλοκαίρι πέρασε και όλοι γύρισαν από τις διακοπές τους; Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται να βρίσκονται «στον πάτο του βαρελιού», πλέον και με κυβερνητική παραδοχή.

Τα άδεια εμβολιαστικά κέντρα πανελλαδικά, παρά τους κυβερνητικούς εκβιασμούς στους ανεμβολίαστους, είναι η καλύτερη απόδειξη.

Εξάλλου «το πείραμα με τους εμβολιασμούς δεν πέτυχε», όπως ομολόγησε (άθελά της;) η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του OPEN, ρωτώντας την Ματίνα Παγώνη.

«Από εδώ και πέρα επειδή ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ στον στόχο μας πρέπει να βγούμε τώρα και προχωρούμε. Να έχουμε συνεργεία εμβολιασμού στα σχολεία. Το εμβόλιο να πάει στα παιδιά και όχι τα παιδιά στο εμβόλιο», σημείωσε η πρόεδρος EINAΠ.

«Φτάσαμε σε σημείο παραλογισμού. Εδώ η κατάσταση φαίνεται ότι έληξε. Είμαστε κοντά στο τέλος. Στοιχηματίζω μαζί σας ότι θέλετε. Δηλαδή 2 χρόνια μετά δεν μάθαμε να μην προκαλούμε αντιδράσεις;», ανέφερε ένας εκ των παρουσιαστών μιλώντας σε έντονο ύφος για την «κατάρρευση» των αριθμών των εμβολιασμών.

Δείτε μετά το 2ο λεπτό:


el.gr

Τραγωδία στη Φλώρινα: Ηλικιωμένη κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της


Η ηλικιωμένη δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί έγκαιρα, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 81χρονη γυναίκα στο Ξινό Νερό του Αμυνταίου Φλώρινας, εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε μέσα στο σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως μεταδίδει το amyntaionews.gr, για την κατάσβεση της φωτιάς έφτασαν στο σημείο πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να βρίσκουν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας.

 amyntaionews.gr

«Ειδικός» Ν.Τζανάκης: «Θάνατος 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό δεν σχετίζεται με το εμβόλιο -Δεν έχουν παρενέργειες τα mRNA

«Ειδικός» Ν.Τζανάκης: «Θάνατος 2 μέρες μετά τον εμβολιασμό δεν σχετίζεται με το εμβόλιο -Δεν έχουν παρενέργειες τα mRNA»


«Τρομοκρατεί» γονείς: Αν δεν εμβολιάσετε τα παιδιά σας μπορεί να καταλήξουν στο νοσοκομείο


Δεν σταματούν πουθενά οι «ειδικοί» της κυβέρνησης, καθώς λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο του 16χρονου παιδιού επιμένουν στην ανάγκη του μαζικού εμβολιασμού στα παιδιά και τρομοκρατούν τους γονείς πως εάν δεν εμβολιάσουν τα παιδιά τους μπορεί να καταλήξουν στο νοσοκομείο. 

Μάλιστα ο Καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, αναφέρθηκε και στον θάνατο του 16χρονου παιδιού, υποστηρίζοντας πως δεν οφείλεται στο εμβόλιο γιατί τα mRNA εμβόλια έχουν «μηδενικές» παρενέργειες και γιατί... το παιδί πέθανε δύο μέρες μετά τον εμβολιασμό του. 

«Έχουμε τρεις θανάτους σε πολύ μικρά παιδιά, 30 θανάτους για άτομα κάτω των 39 ετών. Σε παιδί 15 χρονών βάλαμε απινιδωτή μετά από κορωνοϊό. Συμπονούμε και συμπάσχουμε με τους γονείς. Θα πρέπει να πούμε όμως ότι σε δύο μέρες δεν μπορώ να φανταστώ μία αντίδραση στον οργανισμό που να σχετίζεται με το εμβόλιο. Η μυοκαρδίτιδα μπορεί άνετα να τεκμηριωθεί από την ιατροδικαστική εξέταση. Η θρόμβωση επίσης δεν μπορεί αν σηματοδοτηθεί μέσα σε δύο ημέρες. Σε αυτό το θάνατο δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο μηχανισμό που να σχετίζεται με το εμβόλιο», είπε ο κ. Τζανάκης.

Ενώ είπε ότι τα εμβόλια mRNA «έχουν λιγότερες παρενέργειες, σχεδόν μηδενικές». Σε περίπτωση αλλεργίας, υπάρχουν οδηγίες ώστε να αντιμετωπιστεί.

Παράλληλα συνέχισε να «τρομοκρατεί» γονείς με δυσοίωνες προβλέψεις για τον κορωνοϊό: «Έχουμε 730.000 με 750.000 παιδιά από 12 έως 18 ετών. Υποθέτουμε ότι το 25% θα έρθει σε επαφή με τον ιό. Εάν το 1/4 μολυνθεί, καταλαβαίνετε ότι θα έχουμε 30.000 με 50.000 παιδιά με νόσο. Επομένως, θα έχουμε 300 με 500 παιδιά στα νοσοκομεία. Δεν θέλω να τρομάξω κανένα, αλλά οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν αυτούς τους αριθμούς», είπε ο κ. Τζανάκης.

Ο κ. Τζανάκης τόνισε πως δεν θα νοσήσουν σοβαρά και πιθανότατα δεν θα μολυνθούν καν όσα παιδιά έχουν εμβολιαστεί. Τα παιδιά λειτουργούν καλύτερα ανοσοποιητικά εάν είναι εμβολιασμένα.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΑΠΌ ΤΟ pronews.gr