12 Ιανουαρίου 2019

Δέκα ημέρες σε ολικό παγετό βρίσκεται η πόλη και ο όλος νομός Φλώρινας




Δέκα ημέρες σε ολικό παγετό βρίσκεται η πόλη και ο όλος  νομός Φλώρινας.Ιδιαίτερα η περιοχη Πρεσπών αντιμετωπιζει μεγάλο με  πρόβλημμα θερμκρασίες που έφθασαν την νύχτα στούς -25c

Ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας από τον Γερμανό ΥΠΕΞ: «Η ελληνική Βουλή θα κυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών»!


Προκλητικός και παρεμβαίνοντας ευθέως στα εσωτερικά της Ελλάδας ο Γερμανός ΥΠΕΞ ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προεξοφλεί  την ψηφοφορία για την συμφωνία με τα Σκόπια, επιχειρώντας να
επηρεάσει την απόφαση της ελληνικής Βουλής.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας σε δήλωσή του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος της πΓΔΜ στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών, δήλωσε ότι περίπου σίγουρος ότι η Βουλή στην Ελλάδα θα υπερψηφίσει την συμφωνία.

Κατά τα άλλα ο  Μάας ανέφερε τα γνωστά περί   "πολιτικού θάρρους που επέδειξαν οι πρωθυπουργοί Τσίπρας και Ζάεφ"  λέγοντας ότι η στάση τους θα στείλει ενθαρρυντικό μήνυμα σε όλη την περιοχή...

«Η λύση της διαφωνίας για το ονοματολογικό μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων βρίσκεται στην τελική ευθεία. Εκτιμώ ότι και το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα κυρώσει τη συμφωνία και ότι σύντομα το κράτος Βόρεια Μακεδονία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και θα ξεκινήσει με την Ευρωπαϊκή Ένωση τις συνομιλίες ένταξης»

τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μάας προσθέτοντας ότι "οι εμπλεκόμενοι με κυρίαρχους τους πρωθυπουργούς Τσίπρα και Ζάεφ κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να επιλύσουν την 27ετή και πλέον διένεξη για το όνομα."

Σύμφωνα με τον κ. Μάας οι δύο άνδρες αποτελούν ενθαρρυντικό παράδειγμα ότι επίμονη δουλειά, αντοχή και πολιτικό θάρρος στη διπλωματία οδηγούν σε επιτυχία και στέλνουν ενθαρρυντικό μήνυμα για όλη την περιοχή.

Πηγή

Παρέμβαση της εισαγγελέως για απειλητικά μηνύματα που λένε πώς δέχονται βουλευτές για την συμφωνία των Πρεσπών

Παρέμβαση της εισαγγελέως για απειλητικά μηνύματα που λένε πώς δέχονται βουλευτές για την συμφωνία των Πρεσπών


 Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζητεί στο πλαίσιο της έρευνας, που θα διενεργήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών, να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων.




Για την είδηση που κυκλοφορεί ότι θα τα πάρουν βολευτές για να ψηφίσουν την ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, η κυρία εισαγγελέας, θα κάνει παρέμβαση;;;

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ;;;

ΤΟΤΕ, ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑΣ.

Τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, δημοσίευσαν το επίμαχο δημοσίευμα εδώ και περιμένουν την ... κλήση σε απολογία... 



Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ποιά είναι τα... "προσωπικά δεδομένα", κυρία εισαγγελεύ;;;
Τα τηλέφωνα των βολευτών;;;
Μήπως αστειεύεστε;;;
Εδώ τα δικά μου τηλέφωνα που είναι απόρρητα και τα γνωρίζουν πολλοί... των βολευτών, είναι "προσωπικά δεδομένα";;;

Όσο για τις απειλές... εσύ, πού το ξέρ'ς;;;

Κυρία εισαγγελεύ, επιστρέψτε μου, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας (μιλάμε και για γκαμώ τους σεβασμούς... νταξ;;;), να σας αφιερώσω ένα... "δημώδες" άσμα... (εδώ) 

Μόνον τον τίτλο και την δεύτερη στροφή στο δεύτερο στιχάκι... μην παρεξηγηθούμε κι όλας, να 'ούμε... ντάξ;;; 

Και κάντε κι ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο, που έχει αναρτηθεί η συγκεκριμένη ανάρτηση για την έρευνά σας, να δείτε τι σας σούρνει ο λαός...

Και φιλική παραίνεση, γιατί μου είστε πολύ... μα πάρα πολύ... μα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ συμπαθής... 

Στεναχωριέμαι... πρήζεται το συκώτι μου, βάζω τα κλάματα... τους λυγμούς... τους οδυρμούς...  όταν διαβάζω πως Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ... 

ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΩ;;; 
Το άσμα, αφιερωμένο (εδώ) ... και γκαμώ το τσιφτετέλι... έλα πάμε...






Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου με αφορμή αναρτήσεις ιστοσελίδων, σύμφωνα με τις οποίες,
βουλευτές των ΑΝΕΛ αλλά και ανεξάρτητοι δέχονται απειλητικά μηνύματα για να μην δώσουν την ψήφο τους στην συμφωνία των Πρεσπών.


Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζητεί στο πλαίσιο της έρευνας, που θα διενεργήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών, να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων.


Στέλεχος της μεγαλύτερης νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ φέρεται να ζητεί από τους παραλήπτες  μηνύματος που αποστέλλεται να απειλούν τους βουλευτές ώστε να μην στηρίξουν την συμφωνία, ενώ παραθέτει τα ονόματα και τα τηλέφωνα των βουλευτών που φέρονται ότι θα  ψηφίσουν θετικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το επίμαχο μήνυμα αναφέρει: «Στέλνουμε μήνυμα ή παίρνουμε τηλέφωνο σε αυτούς που φαίνονται πρόθυμοι να στηρίξουν την κυβέρνηση που θα προδώσει την Μακεδονία μας. Τους λέμε ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί. Να μην τολμήσουν να προδώσουν την Μακεδονία»

Άλλη ιστοσελίδα υποστηρίζει πως βουλευτές έχουν δεχτεί μηνύματα μερικά  από τα οποία αναφέρουν: «Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι», «Θα σε σκοτώσουμε», «Μην το τολμήσεις θα μαρτυρήσεις».


 ΣΧΟΛΙΑ







Βρε βρε , για κοιτάξτε πως τρέχουν οι εισαγγελείς σε τέτοιες περιπτώσεις για να προστατεύσουν τους προδότες !







 

για τους αντισυνταγματικούς νόμους των μνημονίων , για την έλλειψη δημοκρατίας και για άλλα πολλά .
Μόνο για τους προδότες νιάζονται οι εισαγγελείς









Μηπως θα επρεπε η "εισαγγελεας" να κανει μια ερευνα ΑΝ και ΠΟΙΟΙ τα εχουν αρπαξει να ψηφισουν το εκτρωμα ?
Αλλα θα μου πει κανεις, αυτην θα την ελεγξει κανεις αν ΚΑΙ αυτη εχει "συνεσφερει" να ψηφιστει το ΕΓΚΛΗΜΑ ???










ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ, ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΠΑΛΗΑ, ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ. 

Ο ΣΑΝΟΣ...ΣΤΑ ΖΩΑ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ:
τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα αποτι μας τα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. 

O Ιβάνωφ,το νεοκομιτατζιδικο αυτο μπουμπούκι γνωρίζει ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ! ΟΤΙ Ο ΚΡΑΤΟΣ-ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ .........ΑΥΤΟΕΧΡΙΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1993 ΩΣ FYROM, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ......... ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ!!!!!!! ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ, ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!!! 

ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΥΠ ΑΡΙΘΜ 817 ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1993 ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ.......ΤΗΝ ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΪΤ!!!!!!!!!..... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ.....ΚΛΙΝΤΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ (ΚΡΑΤΗΣΕ!!!! ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΕ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ!!!!!!!(ΑΠΟΦ 47/225) ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 6, ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΙΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ...ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..... ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ. 

ΒΛΑΚΩΔΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!! ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΜΥΡΗΚΑΣΕ ΤΟ FYROM TOY ΓΚΛΙΚΟΡΟΦ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. 

Η ΡΩΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ, ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ, ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ-ΚΟΤΖΙΑ, ΝΕΚΡΗ, ΤΟ ΠΡΟ-ΣΥΜΦΩΝΟ...ΑΧΡΗΣΤΟ!... 

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΗΕ ΝΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΒΕΤΟ. 

Ο ΩΣ ΑΝΩ ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΣ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΜΑΪΜΟΥ .......ΟΛΩΝ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΟΤΖΙΑ-ΤΣΙΠΡΑ, ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ-ΖΑΕΦ, ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΧΑΝ-ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ-ΒΕΜΠΕΡ-ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΣΛΑΒΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ.........

ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΚΛ@ΝΙΑ ΑΥΤΗ-ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ. 

ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΙΛΕΣ....ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ. 

Η ΕΠΟΧΗ ΣΤΑΛΙΝ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ...ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!

Πηγή

Β.Λεβέντης: «Με απείλησαν ο Γερμανός και ο Αμερικανός πρέσβης για να ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών»





«Η συμφωνία αυτή είναι όλη υπέρ των Σκοπίων, είναι εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα».

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών»

 «Ο Τσίπρας είναι τόσο διεφθαρμένος που μπορεί να βρει και 300»

 «Ο Πάνος Καμμένος γίνεται ξεφτίλα».

 «Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για εμένα είναι σαπίλα. 
Είναι πρόστυχοι που παίρνουν βουλευτές με λίστα και λένε ότι έχουν 151. 
Θα το πληρώσουν όλοι αυτοι, μην νομίζετε ότι ο λαός είναι ηλίθιος»




Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ξένη Δημητρίου, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΕΣΒΕΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ;;;

Νομίζω πως η τελευταία φωτό, είναι η απάντηση σε όλα... για όλους...



Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Οι φωτό, είναι από το διαδίκτυο.






Στην καταγγελία ότι ο Γερμανός πρέσβης τον απείλησε προκειμένου να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών, προχώρησε, μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Ήρθε ο Γερμανός πρέσβης και με απείλησε, μου είπε αν δεν ψηφίσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δεν θα μπείτε στην Βουλή. Και ο Αμερικανός πρέσβης, τα ίδια», ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Η ελληνική κυβέρνηση είναι ορντινάτσα των Αμερικανών», τόνισε.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «η συμφωνία αυτή είναι όλη υπέρ των Σκοπίων, είναι εξαρχής προδοσία για την Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί τα κερδίζουν όλα».


Αναφερόμενος στην συνάντηση που θα έχουν το απόγευμα, Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, ο Βασίλης Λεβέντης, σχολίασε ότι όπως εξελίσσεται το θέμα «ο Πάνος Καμμένος γίνεται ξεφτίλα. Αν δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη, πιστεύω ότι θα την αποσύρει, αλλά θα αφήσει κατά συνείδηση τους βουλευτές του. 
Άνθρωποι σαν την Κουντουρά πότε θα ξαναδούν υπουργεία; Και δέκα ημέρες στην καρέκλα είναι σημαντικό για αυτούς».


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, κάνοντας λόγο για διεφθαρμένους βουλευτές.

«Ο Τσίπρας είναι τόσο διεφθαρμένος που μπορεί να βρει και 300», ανέφερε.

Όπως είπε ο Βασίλης Λεβέντης, «η μία αμοιβή είναι πάρε λεφτά, η άλλη πάρε υπουργείο, η άλλη θα σε κάνουμε πρόεδρο των ΕΛΤΑ. 
Πουλημένα κρέατα όλοι. Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη. Έγιναν το 2015 εκλογές με λίστα. Στο 151 ο Τσίπρας θα υπολογίζει και την Μεγαλοοικονόμου που είναι βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων. Δεν τα συγχωρεί αυτά ο κόσμος».

«Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για εμένα είναι σαπίλα. Είναι πρόστυχοι που παίρνουν βουλευτές με λίστα και λένε ότι έχουν 151. Θα το πληρώσουν όλοι αυτοι, μην νομίζετε ότι ο λαός είναι ηλίθιος», ανέφερε.


Ο Βασίλης Λεβέντης δεν θέλησε να μιλήσει για τον βουλευτή Γιάννη Σαρίδη. 
«Δεν θέλω να συζητήσουμε για τον Σαρίδη. Εγώ δεν έχω διαγράψει κανέναν», ανέφερε.


Για το χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε ότι αυτές θα γίνουν τον Μάρτιο.

«Δεν μπορεί να κάτσει πάνω από τρεις εβδομάδες (σσ. αφού φύγει ο Καμμένος), έτσι η κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση κουρελού που θα γελάνε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μίλησε για παρέμβαση Παυλόπουλου στο θέμα της κυβέρνησης ανοχής, που όπως είπε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στην κυβέρνηση «αυτό που λέτε για κυβέρνηση ανοχής, δεν γίνεται».

Τέλος αναφερόμενος στην επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου είπε «η Μέρκελ κάνει την δουλειά της, είναι Γερμανίδα δεξιά και ψάχνει για κλητήρες».

Με την πρέσβειρα του γισραέλι....


Πηγή

Το πιο ταιριαστό αποτύπωμα του πολιτικού υπόκοσμου



 Σηματοδοτεί την κακοήθεια, την ελεεινότητα και την αλητεία του κατοχικού κοινοβουλίου: Του κοινοβουλίου των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ.




Θα συμφωνήσω, διαφωνώντας... 
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΟΤΗΤΑ... ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ... 
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!

ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ... ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Σ' ΑΥΤΟΝ.

Καλλιόπη Σουφλή




 

Το πιο ταιριαστό αποτύπωμα του πολιτικού υπόκοσμου



Σηματοδοτεί την κακοήθεια, την ελεεινότητα και την αλητεία του κατοχικού κοινοβουλίου: Του κοινοβουλίου των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ.

Τη φωτογραφία την είδαμε ΕΔΩ




Πηγή

Μαζικές κινητοποιήσεις έξω από τη Βουλή: «Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε το ιερό όνομα της Μακεδονίας» – Συλλαλητήριο στις 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα

4:37 μμ
Κάλεσμα στον ελληνικό λαό και σε κάθε πατριώτη για αντίσταση ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πλήθος φορέων καλούν τους Έλληνες να διαδηλώσουν και να παρευρεθούν στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, στις 20 Ιανουάριου.


Με το μήνυμα «Είμαστε μυριάδες, είμαστε Έλληνες, κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία», οι φορείς που διοργανώνουν το συλλαλητήριο καλούν σε ένα ηχηρό Όχι προς την ελληνική βουλή, ξεκαθαρίζοντας πως ο ελληνικός λαός έχει τον τελευταίο λόγο.
Με τη Συμφωνία των Πρεσπών να έχει περάσει στα Σκόπια, τα τελικά βήματα αναμένονται από την πρόθυμη ελληνική πλευρά. Η κυβέρνηση των Αριστερών και ανιστόρητων κομμουνιστών είναι διατεθειμένη να αγνοήσει τη θέληση του ελληνικού λαού και να προχωρήσει σε μια πρωτοφανή εθνική προδοσία.
Καλούνται όλοι οι Έλληνες, λοιπόν, να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο, και να στείλουν στην ελληνική κυβέρνηση το μήνυμα που της αξίζει.
Μετά από πολύωρη σύσκεψη οι επίσημοι φορείς που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας αργά το βράδυ της Παρασκευής κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, εν όψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Bουλή.

Στη σύσκεψη που συμμετείχαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και η Παμμακεδονική ΗΠΑ.
Οι παραπάνω φορείς ενεργοποίησαν και πάλι την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Αυτό ήταν το όργανο που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή δύο εκατομμυρίων Ελλήνων.

Συλλαλητήριο στις 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα

Μιας και δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ημερομηνία ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική βουλή, η επιτροπή όρισε τη διεξαγωγή του Συλλαλητηρίου στις 20 Ιανουαρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, στην πλατεία Συντάγματος.

Το ερώτημα είναι αν η επιτροπή θα καταφέρει να προλάβει να διοργανώσει ένα συλλαλητήριο αντίστοιχο με εκείνο του περασμένου Φεβρουαρίου που έγραψε ιστορία.
«Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε το ιερό όνομα της Μακεδονίας». Οι συνδιοργανωτές του Συλλαλητηρίου εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία τονίζουν τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης.
«Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα. Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις» τονίζεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα.

Προσοχή στους απατεώνες «μακεδονομάχους»

Τα μέλη της Επιτροπής εφιστούν την προσοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
«Οποιοσδήποτε νοιάζεται για τη νικηφόρα έκβαση του αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας θα πρέπει να προσέχει. Δεν κάνουμε like σε όποια σελίδα βρούμε. Τα σκυλιά του συστήματος θα προσπαθήσουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο. Θα δημιουργηθούν ψεύτικες μαζώξεις για παραπλάνηση.
Το ζήσαμε καλά και θα το ξανασήζουμε αλλά δεν πρέπει να την πατήσουμε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα πλάνης είναι η περίπτωση ενός αυτόκλητου σωτήρα της Μακεδονίας από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έστησε δικές τους επιτροπές αγώνα και έκανε δικά του καλέσματα μέσω του διαδικτύου.
Έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άνθρωπος αυτός είχε χάσει την περιουσία του στα καζίνο των Σκοπίων και διέλυσε το σπίτι του αφού αποδείχτηκε άπιστος σύζυγος. Το ίδιο πρόσωπο εθεάθη σε μαθητικές κινητοποιήσεις να προσπαθεί να καπελώσει τους μαθητές και να απευθύνει ψέματα πίσω από την κάμερα σπιλώνοντας τον αγώνα των παιδιών για τη Μακεδονία» δήλωσε στο thestival.gr μέλος της Επιτροπής.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:
Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν. Τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους.
Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».
Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.
Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις.
Δηλώνουμε στους «πρόθυμους»: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες.
Ανασυστήνεται η «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία».
Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθυστέρησαν την παράδοση του ονόματος.
Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της «συμφωνίας». Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν ΛΑΘΟΣ.
Απευθύνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς ΟΛΟΥΣ του Έλληνες να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την
Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα.
Είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να μη φέρουν το θέμα για ψήφιση στη Βουλή. Αν το τολμήσουν όμως θα είμαστε και πάλι εκεί.
Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε την τελική λύση.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ
ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

Με πληροφορία και foto:pentapostagma.gr 


Αυτοί είναι οι βουλευτές που προειδοποιήθηκαν ότι «Θα βρεθεί το κεφάλι τους σε χαντάκι αν προδώσουν την Μακεδονία»



Αυτοί είναι οι βουλευτές που προειδοποιήθηκαν ότι «Θα βρεθεί το κεφάλι τους σε χαντάκι αν προδώσουν την Μακεδονία» (upd)
Οι Anonymous Greece υπέκλεψαν έδωσαν στη δημοσιότητα λίστα με τα στοιχεία επικοινωνίας και τα κινητά τηλέφωνα των 300 της Βουλής, καλώντας τους πολίτες να εκφράσουν την αντίδρασή τους προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τους αποστάτες των ΑΝΕΛ, όπως ο περίφημος Σαράντης Παπαχριστόπουλος που προτίθενται να υπερψηφίσουν την εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια!

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που έχει διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή και ετοιμάζεται να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηριστικά τόνισε ότι "κάθε δέκα λεπτά χτυπάει τηλέφωνο. Μου λένε"είσαι προδότης, θα δικαστείς για εσχάτη προδοσία, το κεφάλι σου σε χαντάκι θα βρεθεί" και διάφορα άλλα. Δεν μπορώ να δουλέψω (σ.σ.: δηλαδή τι ακριβώς δουλειά κάνει αφού όλη την ώρα είναι στα κανάλια και τα ραδιόφωνα και λέει ότι θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών), έχω διαγράψει 200 μηνύματα.

Εγώ δεν φοβάμαι, δεν πήρα ποτέ αστυνομικούς και δεν θα πάρω. Κάποιοι άλλοι όμως έχουν οικογένειες και παιδιά. Ο κ. Κυρανάκης έλεγε με τόση άνεση για λογοδοσία. 
Μα δεν μιλάμε γι' αυτό. Κάποιος το έχει δουλέψει όλο αυτό. Ακόμα και από το εξωτερικό με παίρνουν".

Λογικό, αφού υπάρχουν Ελληνες και στο εξωτερικό και η συντριπτική πλειοψηφία τους τάσσεται κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας που αυτός υπερψηφίζει.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος επιβεβαίωσε πάντως ότι θα δώσει και ψήφο εμπιστοσύνης, εφόσον χρειαστεί, και εν συνεχεία θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα:
"Εδώ και καιρό έχω πει. Το είπε και χθες. Μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών θα παραδώσω την έδρα. Αλλά δεν θέλω να πέσει η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι θέλουν να γίνουν εκλογές γρήγορα. Κάτι θέλουν να αποφύγουν.
Δεν θέλω να μιλήσω για ότι έγινε χθες. Εχω την αίσθηση πάντως ότι και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης". 
Αργά το βράδυ της Παρασκευής μέλη των Anonymous Greece υπέκλεψαν στοιχεία και τα κινητά τηλέφωνα των 300 της Βουλής και αμέσως μετά, αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βασικά της Μακεδονίας) των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού έγιναν αποδέκτες μηνυμάτων ακόμη και τηλεφωνικών κλήσεων, μέσω των οποίων προειδοποιούνται από τους πολίτες ότι θα υποστούν τις συνέπειες της πράξης τους.
 «Προδότη», «εθνομηδενιστή», «Θα βρεις το κεφάλι σου σε χαντάκι» είναι μερικές χαρακτηριστικές φράσεις που δέχονται.
Ένας από τους βουλευτές που δέχονται την συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης, ήταν και αυτός αποδέκτης της οργής των Ελλήνων.
«Ανθέλληνα, γιουσουφάκι, αν έχεις αρχ@@@@ ψήφισε τις Πρέσπες. Νομίζεις ότι εμείς οι νησιώτες δεν ξέρουμε να περπατάμε στην Αθήνα;» είναι ένα από τα μηνύματα που έχει δεχθεί, ενώ κάποιες άλλες φορές οι απειλές είναι ευθείες: «Νομίζεις ότι θα έχεις συνέχεια αστυνομικούς; Θα σε βρούμε όπου κι αν πας και θα φας κλωτσομπουνίδι».

Όπως και ο Παπαχριστόπουλος, υπογραμμίζει ότι δεν φοβάται. «Αν δεν πατούσα γερά στα πόδια μου, ως προς τις ιδέες και τις θέσεις μου, μπορεί και να ανησυχούσα. Δεν πτοούμαι από τις απειλές».
Εν πάση περιπτώσει «Κυριακή κοντογιορτή», όπως λέει ο λαός...





Pronews