09 Νοεμβρίου 2021

Απλώνεται παγκοσμίως το θανατικό «χωρίς αιτία»: Από τον Μάρτιο εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν ανεξήγητα - Βρετανία: Χιλιάδες θάνατοι παραπάνω από το φυσιολογικό - Δεν οφείλονται ...

.


Απλώνεται παγκοσμίως το θανατικό «χωρίς αιτία»: Από τον Μάρτιο εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν ανεξήγητα

Και στην Αυστραλία μιλούν για τους μη Covid-19 θανάτους - Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την Ελλάδα

 

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την Ελλάδα 

Το πρόβλημα όμως δεν είναι ξένο και σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ καταγράφεται ένα πρωτοφανές θανατικό και στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. 

Η ΕΛΣΤΑΤ έδωσε στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν τη­ν εβδομαδιαία εξέλιξη των θανάτων από την πρώτη (1η) έως την τριακοστή ένατη (39η) εβδομάδα του έτους 2021.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις 39 πρώτες εβδομάδες του 2021 (4/1/2021 – 3/10/2021) ανήλθαν σε 104.939 (53.333 άνδρες και 51.606 γυναίκες) ενώ κατά τις αντίστοιχες 39 εβδομάδες του 2020 (30/12/2019 – 27/9/2020) είχαν ανέλθει σε 95.142 (47.563 άνδρες και 47.579 γυναίκες), σημειώνοντας αύξηση 10,30%.

Αύξηση κατά 12.746 θανάτους (13,83%) σημειώθηκε σε σχέση με το μέσο όρο των πρώτων 39 εβδομάδων της εξαετίας 2015 – 2020 (92.193 θάνατοι).

Τα αντίστοιχα ποσοστά, ανά έτος, για την περίοδο 2015 – 2020 ανέρχονται σε -0,44% το 2020 σε σχέση με το 2019 (94.725), 6,06% το 2019 σε σχέση με το 2018 (89.311), -5,37% το 2018 σε σχέση με το 2017 (94.380), 7,73% το 2017 σε σχέση με το 2016 (87.604) και -4,77% το 2016 σε σχέση με το 2015 (91.996). 

Πότε καταγράφηκαν περισσότεροι θάνατοι

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, κατά την περίοδο των πρώτων 39 εβδομάδων του έτους 2021 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2020, περισσότεροι θάνατοι καταγράφηκαν την 26η (28/6 – 4/7/2021), την 31η (2/8 – 8/8/2021), την 18η (3/5 – 9/5/2021) και την 17 η εβδομάδα (26/4 – 2/5/2021) με ποσοστά αύξησης 44,6%, 43,1%, 27,3% και 27,2% αντίστοιχα.

Πότε καταγράφηκαν λιγότεροι θάνατοι σε σχέση με το 2020

Οι λιγότεροι θάνατοι σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020 καταγράφηκαν την 5η (1/2 – 7/2/2021), την 2η (11/1 – 17/1/2021) και την 6η εβδομάδα (8/2 – 14/2/2021) με ποσοστά μείωσης 16,6%, 14,9% και 13,6% αντίστοιχα.

Διευκρινίζεται ότι τα στοιχεία αναθεωρούνται μετά την ενσωμάτωση νεότερων στοιχείων ή την επικαιροποίηση προηγούμενων στοιχείων που διαβιβάζονται, κάθε φορά, από τα Ληξιαρχεία.

Ως εκ τούτου, τα στοιχεία μπορεί να διαφέρουν από τα αντίστοιχα που δημοσιεύτηκαν σε προηγούμενα Δελτία Τύπου.

Παρατηρούμε δηλαδή ότι οι λιγότεροι θάνατοι καταγράφηκαν όταν ξεκινούσε το εμβολιαστικό πρόγραμμα και στην Ελλάδα είχαν εμβολιστεί ελάχιστοι, ενώ οι περισσότεροι καταγράφονται τους τελευταίους μήνες. 

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα 

Γιατί όμως αναφέρουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα; Το pronews.gr είχε μιλήσει προσφάτως με τον διδάκτωρ Καρδιολογίας Κωνσταντίνο Αρβανίτη, ο οποίος είχε μελετήσει την αύξηση της θνησιμότητας στην Ελλάδα και είχε υποστηρίξει ότι πιθανές αιτίες είναι ο μαζικός εμβολιασμός και η παρατεταμένη καραντίνα. 

«Και τα δύο έχουν ένα κοινό: Την κακή διαχείριση της πανδημίας», είχε προσθέσει ο Κ.Αρβανίτης. 

Για την αύξηση θανάτων στην Ελλάδα από τον Μάρτιο και μετά, δηλαδή 3 μήνες μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, μίλησε προσφάτως και ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος είπε ότι «από τον Μάρτιο και μετά πεθαίνουμε κατά 10% περισσότερο και δεν ξέρουμε τον λόγο»!

Τελικά θα υπάρξει μια απάντηση; Γιατί πεθαίνουμε παγκοσμίως «χωρίς αιτία;» Γιατί βλέπουμε συνεχώς ειδήσεις για αιφνίδιους θανάτους; Θα ασχοληθεί κανείς ή μόνο ο Covid-19 μας ενδιαφέρει; Ελπίζουμε κάποια στιγμή να υπάρξει μια επίσημη απάντηση ότι ξεκίνησε έρευνα από παγκόσμιους οργανισμούς. 


Να σημειώσουμε εδώ ότι ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι αρχίζει να μελετάται παγκοσμίως το ενδεχόμενο τα εμβόλια να επιδεινώνουν αυτοάνοσα ή μορφές καρκινογένεσης. 


 pronews.gr

 

 

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

 

Η διευθύντρια του γραφείου του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε επίσης στη γιορτή μίσους στο Βίτσι.

ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ;

Η διευθύντρια του γραφείου του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε επίσης στη γιορτή μίσους στο Βίτσι. Και ο Μπογδάνος το μαρτύρησε δημοσίως στη Βουλή. Είπε όμως έτσι μια αλήθεια. Οτι δηλαδή οι ακροδεξιοί σαν και του λόγου του, κατοικοεδρεύουν πολύ κοντύτερα στο Μαξίμου απ’ ότι θέλει να πιστέψουμε η χθεσινή κυβερνητική «διαρροή». Αυτή που λέει ότι είναι… απαράδεκτες οι «απόψεις που παραπέμπουν σε εποχές διχασμού». Ναι καλά. Μα οι απόψεις του διχασμού και η εξομοίωση του κομμουνισμού με τον φασισμό βρίσκονται γραμμένες στην ίδια τη διακήρυξη της ΝΔ, ήδη από το 1974. Αυτή που μόλις προχθές ο Μητσοτάκης είπε πως τον εμπνέει και τον καθοδηγεί.

Η κυρία Αντωνίου συμμετείχε στο ακροδεξιό πανηγυράκι στο Βίτσι και το 2013. Αρα ο Μητσοτάκης ήξερε ποια βάζει διευθύντρια του γραφείου του. Και για τον Μπογδάνο ήξερε πολύ καλά ποιες ψήφους θα του φέρει όταν τον έβαζε μέσα στο «μαντρί».

Εκείνο που δεν ήξερε ήταν ότι ο Δένδιας θα κάνει και το δικό του παιχνίδι διώχνοντας ουσιαστικά αυτός από τη ΝΔ τον ακροδεξιό βουλευτή. Τον Μπογδάνο για τον οποίο να θυμάστε πως ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος (πρώτος στη λίστα Επικρατείας του Μητσοτάκη), έπλεκε εγκώμια λέγοντας πως τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να λείπουν από την ελληνική βουλή. Απολαύστε τον εδώ…

Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο από τον Μπογδάνο. Είναι στο ίδιο το DNA της Νέας Δημοκρατίας.

Ακούστε στο Mixcloud:

* Οι Πίσω Σελίδες

 

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




 

 

Οι "μπηχτιές " του Διοικητή Νοσοκομείου Καστοριάς Γρηγόρη Χάτσιου για την αλλαγή Αντιπερειφερειάρχη:Το κενό που αφήνει στο νοσοκομείο μας είναι αναμφίβολα δυσαναπλήρωτο>>

 
 
Δημοσίευση 9-11-2021 1:12μμ
 
 Συντάκτης :fyllokaiftero1.blogspot.com

 Παραθέτουμε το κείμενο του το οποίο έχει σε σημερινή  αναρτήση του στην σελίδα του  στο facebook, χωρίς δημοσιογραφικό σχόλιο, αν και θα έπρεπε να κάνουμε  σχόλιο - ανάλυση ...στο τι εννοεί "ο ποιητής" και στην τελευταία παράγραφο. Πιθανών να το κάνουμε σε ένθετο χρόνο.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Θερμά συγχαρητήρια στην Ιατρό κ. Κοζατσάνη Δέσποινα, ένα δικό μας άνθρωπο, για την ανάληψη καθηκόντων Αντιπεριφερειάρχη στην ΠΕ Καστοριάς. Το κενό που αφήνει στο νοσοκομείο μας είναι αναμφίβολα δυσαναπλήρωτο, αλλά είμαι σίγουρος ότι και από τα νέα της καθήκοντα θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία της Καστοριάς.
 
Ταυτόχρονα θέλω να συγχαρώ τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη κ. Σαββόπουλο Δημήτρη για το έργο του και να τον ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας στην δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας.
 
 Η συμπαράσταση και η βοήθεια του ήταν πάντοτε άμεση και αποτελεσματική και πολλά από τα σημαντικά έργα και προμήθειες που υλοποιήθηκαν και σχεδιάζονται για το άμεσο μέλλον έχουν την "σφραγίδα" του.


Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Θερμά συγχαρητήρια στην Ιατρό κ. Κοζατσάνη Δέσποινα, ένα δικό μας άνθρωπο, για την ανάληψη καθηκόντων Αντιπεριφερειάρχη στην ΠΕ Καστοριάς. Το κενό που αφήνει στο νοσοκομείο μας είναι αναμφίβολα δυσαναπλήρωτο, αλλά είμαι σίγουρος ότι και από τα νέα της καθήκοντα θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία της Καστοριάς.

Ταυτόχρονα θέλω να συγχαρώ τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη κ. Σαββόπουλο Δημήτρη για το έργο του και να τον ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας…
Δείτε περισσότερα



Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




Παγκόσμιος «ΣΕΙΣΜΟΣ»: «ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ άγνωστων ΙΩΝ με κορωνοϊούς»;;; Κατηγορίες κατά Φάουτσι!!! ΒΙΝΤΕΟ


Γερουσιαστής των ΗΠΑ απασφαλίζει εναντίον του

Ο Dr Άντονι Φάουτσι, η Διευθύντρια των CDC Δρ. Rochelle Walensky και άλλοι αξιωματούχοι υγείας κατέθεσαν για τις κινήσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της αμερικανικής Γερουσίας.

Οι γερουσιαστές πίεσαν τους αξιωματούχους σε θέματα όπως η φυσική ανοσία έναντι της ανοσίας που προκαλείται από εμβόλια, το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, οι εντολές εμβολίων, η διαθεσιμότητα και η πρόσβαση σε δοκιμές και η προετοιμασία για μελλοντικές πανδημίες.

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ (R-KY) κατηγόρησε τον Dr. Άντονι Φάουτσι, τον οποίο έχουν «εικόνισμα» οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα, ότι αρνήθηκε ψευδώς ότι η αμερικανική κυβέρνηση χρηματοδότησε έρευνα «κέρδους-λειτουργίας» στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, όπου ο Paul πιστεύει ότι πιθανότατα προήλθε ο COVID-19, λέγοντας πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΝΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΙΩΝ!!

Τα όσα ακούγονται προκαλούν νέο παγκόσμιο «σεισμό» σε συνέχεια του χθεσινού άρθρου του el.gr σχετικά με την διευθύντρια των CDC (ΕΔΩ).

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο γερουσιαστής:

«Dr. Fauci, δεν περιμένω να παραδεχτείτε σήμερα ότι εγκρίνατε τη χρηματοδότηση του ΝΙΗ για την απόκτηση της έρευνας λειτουργιών στην Wuhan, αλλά οι επανειλημμένες διαψεύσεις σας, έχουν κουράσει, και η πλειοψηφία των Αμερικανών ειλικρινά δεν σας πιστεύει.

Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Το ΝΙΗ (Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας)  πράγματι χρηματοδότησε την έρευνα  λειτουργίας στην Wuhan παρά τις διαμαρτυρίες σας.

Μπορείτε να το αρνείστε όσο θέλετε, αλλά ακόμη και οι Κινέζοι συγγραφείς του εγγράφου, στην εργασία τους παραδέχονται ότι οι ιοί που δεν βρέθηκαν στη φύση, -ήταν κατασκευασμένοι, και ναι έγιναν πιο αποτελεσματικοί από τα πειράματα.

Η έρευνα αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει μια πανδημία ακόμη χειρότερη την επόμενη φορά.

Υποφέρουμε σήμερα από μια (πανδημία) που έχει θνησιμότητα περίπου 1%.

Πειραματίζονται με ιούς που έχουν θνησιμότητα μεταξύ 15 και και 50%.

Ναι, ο πολιτισμός μας θα μπορούσε να κινδυνεύσει από έναν από αυτούς τους ιούς.

Τα πειράματα αυτά που συνδυάζουν άγνωστους ιούς με κορωνοϊούς, που έχουν έως και 50% θνησιμότητα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε. Και όμως, κάθεστε εδώ απρόθυμος να αναλάβετε οποιαδήποτε ευθύνη για την τρέχουσα πανδημία και απρόθυμος να λάβετε μέτρα για να αποτρέψετε την πιθανή απελευθέρωση ενός ακόμη πιο θανατηφόρου ιού».

Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα!

 Βίντεο

 

 Με πληροφορία και υλικό από το el.gr και την ερευνητική ομάδα του fyllokaiftero.gr Ε.Δ.Ο

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 





Ο Θ.Βασιλακόπουλος παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα: 4μηνη ανοσία τα εμβόλια-Οι άνω των 60 δεν προστατεύονται από βαριά νόσο

Ο Θ.Βασιλακόπουλος παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα: 4μηνη ανοσία τα εμβόλια-Οι άνω των 60 δεν προστατεύονται από βαριά νόσο

«Είχα πει ότι είμαστε καλυμμένοι, αλλά...»


«Κυβίστηση» έκανε ο γνωστός καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή παραδέχθηκε ότι τόσους μήνες έλεγε ψέματα. 

Ο καθηγητής είπε ότι εάν και ο ίδιος έλεγε ότι το εμβόλιο προσφέρει ανοσία για τουλάχιστον 6 μήνες, τώρα λέει ότι τελικά προσφέρει ανοσία 4 μηνών, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι τα εμβόλια προστατεύουν από τον θάνατο και την διασωλήνωση, αλλά... μόνο τους κάτω τους 60 ετών.

Όμως να σημειώσουμε εδώ ότι έτσι και αλλιώς όσοι είναι κάτω των 60 ετών έχουν ελάχιστες πιθανότητες να κάνουν βαριά νόσο, καθώς σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ το 83.4% των θανάτων με Covid-19 είναι άνω των 65 ετών. 

Συγκεκριμένα ο Θ.Βασιλακόπουλος πρότεινε στους εμβολιασμένους να αλλάξει ο τρόπος και ο χρόνος με τον οποίο γίνεται η 3η δόση, δηλαδή να γίνεται τουλάχιστον στους 4 μήνες από τη δεύτερη. «Θα πρέπει να έρθει πιο νωρίς. Η επιστήμη είναι η διαδικασία της αναζήτησης της αλήθειας μέσα από το πείραμα και τη μελέτη, όσο βγαίνουν καινούργια στοιχεία αναθεωρούμε ή τροποποιούμε λίγο αυτά τα οποία ξέραμε» επισήμανε ο καθηγητής. 

Στην αρχή, εξήγησε ότι «όταν είχαν βγει τα εμβόλια είχαν τρομερή αποτελεσματικότητα που κρατούσε πιστεύαμε για αρκετό καιρό. Είχα πει κι εγώ ότι τουλάχιστον για ένα 6μηνο θα είμαστε καλυμμένοι. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι μετά τους 4 μήνες αρχίζουμε να έχουμε μείωση της αποτελεσματικότητας κυρίως για τις ήπιες λοιμώξεις, που δε σε οδηγούν στο θάνατο, αλλά όταν τις έχεις έστω και με μικρότερο κίνδυνο μετάδοσης συνεχίζει να υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης. Mε το εμβόλιο είμαστε σοβαρά προστατευμένοι για τη σοβαρή νόσο, αλλά λιγότερο προστατευμένοι για την ήπια νόσο, με εξαίρεση τους άνω των 60 που έχουν πραγματικά πιο αυξημένο κίνδυνο νόσησης» ανέφερε ο κ. Βασιλακόπουλος. Άρα, πρόσθεσε, πρέπει να προστατευθούν και οι εμβολιασμένοι με το να τους δοθεί η δυνατότητα να κάνουν πιο γρήγορα την αναμνηστική δόση, τουλάχιστον στους 4 μήνες. 

«Ο υπουργός είπε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα εμβολίων ώστε όλοι οι Έλληνες να κάνουν αναμνηστική δόση αλλά και για εμβολιασμό όσων δεν έχουν εμβολιαστεί. Θα πάψουμε έτσι να βλέπουμε το 10 με 15% των ασθενών στις μονάδες ότι είναι εμβολιασμένοι». «Ήταν 10%, είναι στο 15% και όσο περνάει ο χρόνος αυξάνει ο κίνδυνος» προειδοποίησε. Διευκρίνισε ότι ήδη εμβολιασμένοι είναι πιο εύκολο να εμβολιαστούν ξανά και με την 3η δόση αυτό το ποσοστό των εμβολιασμένων στις μονάδες θα μειωθεί, αυξάνοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των ανεμβολίαστων στο εμβόλιο. 

«Στα γηροκομεία με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό διπλασιάστηκε ο αριθμός των εμβολιασμένων από το 45% στο 90% και έμεινε ένα 10% που έβλεπε ότι κάνει την επανάστασή του ότι ‘δε θα λυγίσει’ όπως είπε μια κοπέλα».


Όπως σημείωσε δε, «ακούω ενθουσιασμό γιατί αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί. Με 150.000 εμβολιασμούς σε μια εβδομάδα... Με αυτό το ρυθμό εμβολιασμών θα έχουμε πάει σε ποσοστό 75% με 80% μέχρι το Μάρτιο - αν συντηρηθεί (ο ρυθμός)». «Με τέτοιους ρυθμούς εμβολιασμών οι άνθρωποι που θα θρηνήσουμε μέχρι το Μάρτιο θα είναι μερικές χιλιάδες» προειδοποίησε. 
 

  Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί