25 Δεκεμβρίου 2020

Κατέβασαν και εξαφάνισαν το βίντεο με τον Σ. Τσιόδρα που έλεγε: Πέθαιναν από εγκεφαλικό και το καταγράφαμε σαν θάνατο από κορωνοϊό >>


 
Πρώτη ενημέρωση 26/12/2020 8:40 π.μ

 

Κατέβασαν και εξαφάνισαν το βίντεο με τον Σ. Τσιόδρα που έλεγε:<< Πέθαιναν από εγκεφαλικό και το καταγράφαμε σαν θάνατο  από κορωνοϊό >>

Και το είπε τώρα τελευταία για την αποφυγή της  ποινικής διώξης, για ένα έγκλημα που διέπραττε αυτός και η ομάδα του. Ίσως ο αριθμός τέτοιων  θανάτων να είναι ίσως με όλον τον αριθμό θανάτων που παρουσιάστηκαν ως θάνατοι από τον κορωνοϊο.

 

 Δείτε παρακάτω το κατεβασμένο - εξαφανισμένο βίντεο :

Φωτορεπορτάζ   .   

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com

 

 

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

 


Έρχεται τετράμηνο «φωτιά» για τους έγκλειστους φορολογούμενους που θα πρέπει να πληρώσουν (στην ιδιωτική εταιρία ΑΑΔΕ) "οφειλές" που πάγωσαν



facebook sharing buttonprint sharing button

«Βροχή» αναμένεται να πέσουν οι φόροι τους επόμενους μήνες, καθώς ολοκληρώνεται σταδιακά το moratorium της κυβέρνησης για την αναστολή πληρωμής των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων. Παρά την πανδημία και το νέο lockdown, η κυβέρνηση δεν έχει αναστείλει την καταβολή των κυριότερων φόρων, όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ και ο φόρος εισοδήματος. Παράλληλα, οι φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν μαζεμένους τους φόρους που είχαν ανασταλεί εν μέσω πανδημίας ταυτόχρονα με τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους.

Υπενθυμίζεται πως το οικονομικό επιτελείο έχει κάνει ένα βήμα… πίσω για την υλοποίηση μιας νέας ρύθμισης 120 δόσεων, προκειμένου να ενταχθούν όλα τα χρέη που δημιουργήθηκαν μέσα στην υγειονομική κρίση. Αυτό σημαίνει πως οι φορολογούμενοι έχουν ως μόνη επιλογή την ένταξη των οφειλών τους στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων άτοκα ή των 24 δόσεων με επιτόκιο έως 2,5%.

Έως τις 31 Δεκεμβρίου

Παραδοσιακά ο τελευταίος μήνας του έτους αποτελούσε έναν από τους πιο «ισχυρούς» μήνες σε επίπεδο εσόδων, καθώς έληγε η προθεσμία καταβολής τουλάχιστον τριών φόρων, μεταξύ άλλων και των τελών κυκλοφορίας, που εκτάκτως φέτος έχουν λάβει δίμηνη παράταση πληρωμής.

Μέχρι το τέλος του μήνα εκατομμύρια φορολογούμενοι καλούνται να καταβάλουν:

  • την 6η δόση του φόρου εισοδήματος,
  • την 4η δόση του ΕΝΦΙΑ,
  • τον ΦΠΑ του μηνός Νοεμβρίου. Η καταβολή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από όλες τις επιχειρήσεις, ακόμα και από εκείνες που παρέμειναν κλειστές με κρατική εντολή κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown,
  • τις δόσεις για τις ρυθμίσεις σε Εφορία και Ταμεία για τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και τους εργαζομένους επιχειρήσεων που δεν έχουν πληγεί από την πανδημία και δεν εντάσσονται στη λίστα των ΚΑΔ που ανέστειλαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους.

Τέλος, μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να καταβληθεί και η δόση για την επανένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων προς την Εφορία και τα Ταμεία. Η υποχρέωση αφορά τους οφειλέτες που έχασαν τη ρύθμιση των 120 δόσεων ή την παλαιότερη ρύθμιση των 100 δόσεων κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και συγκεκριμένα το διάστημα Μαρτίου – Νοεμβρίου.

Έως τις 29 Ιανουαρίου 2021

Φορολογικά «βαρύς» θα πρέπει να θεωρείται και ο πρώτος μήνας του 2021, καθώς θα πρέπει να καταβληθούν:

  • η 7η δόση του φόρου εισοδήματος,
  • η 5η δόση του ΕΝΦΙΑ και
  • ο ΦΠΑ μηνός Δεκεμβρίου για τους τηρούντες διπλογραφικά βιβλία.

Σημειώνεται πως από το υπουργείο Οικονομικών παραμένει ακόμα «θολό» το τοπίο για τον χρόνο καταβολής του ΦΠΑ των μηνών Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2020. Τον φόρο θα πρέπει να καταβάλουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες με απλογραφικά βιβλία που έχουν δει μεγάλη μείωση στον τζίρο τους μετά και το δεύτερο lockdown.

Έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021

Λόγω της δίμηνης παράτασης στα τέλη κυκλοφορίας, ο Φεβρουάριος αποτελεί τον πλέον δύσκολο μήνα για τις φορολογικές υποχρεώσεις εκατομμυρίων πολιτών. Υπενθυμίζεται πως τα έσοδα έως και το τέλος Φεβρουαρίου μπορούν να προσμετρηθούν στις εισπράξεις του 2020, καθώς ο Προϋπολογισμός κλείνει επίσημα στις 28 Φεβρουαρίου κάθε έτους.

Μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να καταβληθούν:

  • η 8η και τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος,
  • η 6η και τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ,
  • ο ΦΠΑ μηνός Ιανουαρίου και
  • τα τέλη κυκλοφορίας του 2021. Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου έχει παραταθεί και η κατάθεση των πινακίδων, μια διαδικασία που θα πραγματοποιείται πλέον ηλεκτρονικά.

Αρχές Μαΐου του 2021

Δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται η περίοδος μετά τον Απρίλιο, καθώς εκπνέει η προθεσμία για την αναστολή πληρωμής φόρων και ασφαλιστικών εισφορών που γεννήθηκαν την περίοδο της πρώτης καραντίνας, από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο, για τις πληττόμενες επιχειρήσεις. Επίσης, από την Πρωτομαγιά του ερχόμενου έτους θα πρέπει να καταβληθεί και ο ΦΠΑ Νοεμβρίου για τις επιχειρήσεις που υποχρεωτικά ανέστειλαν τη λειτουργία τους. Υπενθυμίζεται πως οι υποχρεώσεις της δεύτερης καραντίνας (π.χ. δόσεις ρυθμίσεων Νοεμβρίου) μεταφέρθηκαν στο τέλος των αρχικών ρυθμίσεων.

Ταυτόχρονα με τις δόσεις για τα χρέη της καραντίνας, οι φορολογούμενοι θα κληθούν να καταβάλουν τον φόρο εισοδήματος που θα προκύψει από τις φορολογικές δηλώσεις που θα υποβληθούν το καλοκαίρι του ερχόμενου έτους, αλλά και τον ΕΝΦΙΑ του 2021.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com

 

 

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Διαβάστε αύριο στο fyllokaiftero1.blogspot.com: Το πάνε για εκλογές η για συνκυβέρνηση Μητσοτάκη Τσίπρα

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Σύριζα Αλέξη Τσίπρα 
EUROKINISSI


 Το πάνε για εκλογές η για συνκυβέρνηση Μητσοτάκη Τσίπρα, με εντολή Μέρκελ.

Διαβάστε άρθρο αποκάλυψη, αύριο εδώ στο  fyllokaiftero1.blogspot.com

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com

 

 

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Μιχάλης Χρυσοχοϊδης... Η χαρά του ΝεοΔημοκράτη !! -Μόλις 5 Χρόνια πρίν... ένα τσιγάρο "δρόμος" από το βαθύ ΠΑΣΟΚ

Όλη η "γυρολογία" του Μιχάλη σε μια δυο τρις...Φωτογραφίες !!!

Ίσως και γυρο-φαγίας ...μέσα στο κάθε κόμμα που κάθε φορά "πάρκαρε" εν προκειμένω τον "πάρκαρε" ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  !!
 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com

 

 

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

Βίντεο :Πύργος: Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών που θέλουν να συλλάβουν παρέα τεσσάρων νεων εφήβων

 

Οι ένστολοι επιχείρησαν να προχωρήσουν σε προσαγωγές ...

Στα πλάνα βίντεο που δημοσιεύει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, φαίνεται ένας από τους νεαρούς να βρίσκεται στο έδαφος με τους αστυνομικούς να προσπαθούν, προφανώς, να του φορέσουν χειροπέδες, ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις που ακούγονται από τα άλλα άτομα που βρίσκονται στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τελικώς επιδόθηκαν δύο πρόστιμα ενώ δεν έγινε καμία σύλληψη ή προσαγωγή.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας που  ζούμε με ποια κυβέρνηση...

.

Προηγούμενα άρθρα:

Χριστουγεννιάτικες εισβολές από τις δυνάμεις ασφαλείας σε σπίτια - Συλλήψεις αυτόφωρα και εξοντωτικά πρόστιμα!

 

Χρήστης facebook καταγγέλει την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων : Για τα Χριστουγεννιάτικα μπλόκα :...νομίζοντας οτι κυνηγάνε δολοφόνους Έλληνες

Χριστουγεννιάτικες εισβολές από τις δυνάμεις ασφαλείας σε σπίτια - Συλλήψεις αυτόφωρα και εξοντωτικά πρόστιμα!


Χριστουγεννιάτικες εισβολές από τις δυνάμεις ασφαλείας σε σπίτια - Συλλήψεις αυτόφωρα και εξοντωτικά πρόστιμα!

Μπορεί τα παιδιά να μην ήρθαν για να πουν τα κάλαντα στα σπίτια των Ελλήνων, ήρθε  όμως η Αστυνομία, καθώς χθες, έπειτα από τηλεφωνήματα από τους  πάντα πρόθυμους  "καταγγέλλοντες"  προχώρησε σε τέσσερις εισβολές σε κατοικίες  και συνέλαβε 12 άτομα συνολικά, που οδηγούνται στο αυτόφωρο!

Η Αστυνομία επέβαλε εξοντωτικά πρόστιμα σε ιδιοκτήτες και στους συμμετέχοντες. Όπως αναφέρεται υπήρξε εισβολή σε σπίτι στην Κεφαλονιά, γιατί μαζεύτηκαν άτομα, ενώ και μία στην Ζάκυνθο, γιατί έπαιζαν χαρτιά. 

Συγκεκριμένα στην Ζάκυνθο συνελήφθησαν εννέα άτομα (όσα επιτρέπονται δηλαδή) για «στήσιμο παράνομου τζόγου», διότι έπαιζαν το παιχνίδι «Θανάσης». Φυσικά το παίξιμο χαρτιών στα ρεβεγιόν είναι κάτι πολύ συνηθισμένο... 

Στον χώρο βρέθηκαν τρία μασούρια αμμωνιοδυναμίτιδας και 105 μέτρα φυτίλι, ενώ σε όχημα ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα με τέσσερα φυσίγγια. Επίσης κατασχέθηκαν 3.225 ευρώ, 12 τράπουλες, ενώ επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 8.400 ευρώ, (3.000 ευρώ στον διοργανωτή και από 300 στους συμμετέχοντες). Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στο Αργοστόλι, συνελήφθησαν δύο άτομα κατηγορούμενοι για μη τήρηση των μέτρων διασποράς Covid-19 και παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών, καθώς είχαν διοργανώσει «πριβέ» πάρτι σε σπίτι, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα και πολεμικό τυφέκιο με δώδεκα σφαίρες, τα οποία ο ιδιοκτήτης κατείχε παράνομα καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον διοργανωτή του «πάρτι» και από 300 ευρώ σε έξι συμμετέχοντες. Βέβαια το πως ακριβώς θεωρείται «πάρτι» τα 6 άτομα... δεν το γνωρίζουμε. 

Τα άλλα δύο σπίτια όπου έγινε έφοδος ήταν στην Λευκάδα και στην Εύβοια, όπου υπήρχαν «παράνομες» συναθροίσεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα 3.000 ευρώ στους δύο ιδιοκτήτες των σπιτιών και των 300 ευρώ σε έξι στην Λευκάδα και δέκα στην Εύβοια. Όσον αφορά το σπίτι στην Λευκάδα δεν γνωρίζουμε το πως ακριβώς θεωρείται «παράνομη συνάθροιση» ένα ρεβεγιόν με 7 άτομα (9 είναι το όριο), ενώ και στην Εύβοια υπήρχε μόλις ένα άτομο παραπάνω απ' ότι επιτρέπεται. 

Χθες, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 84.558 έλεγχοι, από τους οποίους οι 12.524 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 2.241 παραβάσεις και επτά συλλήψεις.

Από τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν:

• Oι 1.804 αφορούσαν περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ. Οι 539 παραβάσεις βεβαιώθηκαν στην Αττική και 207 στην Θεσσαλονίκη. Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου (7 Νοεμβρίου) έχουν βεβαιωθεί συνολικά 56.744 ομοειδείς παραβάσεις.

• Οι 416 αφορούσαν σε μη χρήση μάσκας και άλλες συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 394 πρόστιμα 300 ευρώ και 22 των 150 ευρώ. Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 22.325 ομοειδείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 21.083 διοικητικά πρόστιμα των (300) ευρώ και (1.242) των (150) ευρώ.

• 19 παραβάσεις και 7 συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων και άλλες παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, υποχρέωση παρουσίαση πελατών μόνο με ραντεβού- clickaway κ.ά.). Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων.

Στην Αττική, επιβλήθηκαν τα εξής πρόστιμα:

- 5.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε μεζεδοπωλείο,

- 5.000 και 3.000 ευρώ αντίστοιχα σε ιδιοκτήτη και προσωρινά υπεύθυνο καταστήματος με είδη ρουχισμού,

- 5.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος,

- 5.000 και 3.000 ευρώ αντίστοιχα σε ιδιοκτήτη και σε υπεύθυνο καταστήματος ψιλικών και

- 5.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε μεζεδοπωλείο.

Σημειώνεται ότι στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 σε ιδιώτη για παραβίαση καραντίνας.

Τέλος, βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (Passenger Locator Form) από ταξιδιώτη, ενώ από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου) έχουν βεβαιωθεί συνολικά 20 ομοειδείς παραβάσεις.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.



 

 

Pronews.

Προηγούμενο δημοσίευμα: 

Χρήστης facebook καταγγέλει την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων : Για τα Χριστουγεννιάτικα μπλόκα :...νομίζοντας οτι κυνηγάνε δολοφόνους Έλληνες

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com

 

 

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina

 

 





 

 

Χρήστης facebook καταγγέλει την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων : Για τα Χριστουγεννιάτικα μπλόκα :...νομίζοντας οτι κυνηγάνε δολοφόνους Έλληνες

 

 
 Διαβάστε το ασχολίαστο δημοσιογραφικά.
 
 

1 ώρα 
Η αστυνομικη διευθηνση ιωαννινων διεγραψε αμεσως το σχολιο μου οσον αφορα για τα μπλοκα που διενεργουνε απο οτι λενε νομιζοντας οτι κυνηγανε δολοφονους ελληνες παραβατες και εκτελοντας εντολες να μην παμε εκκλησια και οι λαθρομεταναστες ελευθεροι διχως να τους πειραζει κανενας !!!ΤΡΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΛΑΒΟΥΝΕ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ !!!ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤ…
Δείτε περισσότερα
2 σχόλια

Σχόλια

πληρονοντε απο εμας !!εμεις ειμαστε το ελληνικο κρατος οχι οι πολιτικοι που εκτελουν εντολες τους!!επισης ενα αποο τα καθηκοντα τους ειναι και ισως το κυριοτερο να φυλανε τους πολιτες και οχι να τους κυνηγανε με προστιμα και αυτοφορα πολ…
Δείτε περισσότερα
4
    •  
       

 Φωτογραφία : Αρχείου


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com

 

 

Χορηγοί

ΓΝΉΣΙΟ ΜΈΛΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  Bioflorina