05 Δεκεμβρίου 2022

Θλίψη για τον Θάνατο του θεωρητικού πνευμονολόγου γιατρού ΚΩΣΤΑ ΚΟΣΜΙΔΗ εργαστηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς

 5.11.2022 15:23μ.μ

Πέθανε ο γιατρός Κώστας Κοσμίδης ένας εξαιρετικός άνθρωπος τον οποίο εκμεταλλεύτηκαν πολιτικά  κάποιοι πολιτικοί  πολιτικογιατροί του νοσοκομείου Καστοριάς, δεν ήταν κλινικός γιατρός, αλλά θεωρητικός της πνευμονολογίας, ήταν εξαιρετικός φίλος του Αρχισυντάκτη  μας του fyllokaioftero1.blogspot.com και εκφράζουμε την βαθιά οδύνη και  την βαθιά θλίψη μας για τον θάνατο του.

Ο  θεωρητικός πνευμονολόγος  υπηρέτησε ως γιατρός στο νοσοκομείο Καστοριάς και κατά το διάστημα της "πανδημίας" ως κλινικός και αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο του το θέσαμε πριν φύγει για την  ιδιαίτερη πατρίδα του αγαπημένη πόλη του, και  μας ζήτησε όμως να μην κάνουμε δημοσιογραφικό θέμα για όσα μας είπε όσο είναι εν ζωή και δάκρυσε, (σαν να γνώριζε ο,τι θα φύγει για το μεγάλο ταξίδι),  για την εθελλοντική  επιστροφή του στο νοσοκομείο  για μικρό διάστημα, τι προηγήθηκε κ.α (ήταν πολύ πικραμένος με την συμπεριφορά ατόμων που είχαν κάνει αρνητικές δηλώσεις για το άτομο του) 

Είχε  επικείμενα προβλήματα υγείας τα οποία μάλλον επιδεινώθηκαν με τον εμβολιασμό του.

Καλό παράδεισο Κώστα

Μανώλης Μάνος

Θεσσαλονίκη: 61χρονος «έσβησε» την ώρα που οδηγούσε -Προκλήθηκε τροχαίο με άλλα δύο αυτοκίνητα

 Είναι και άλλα συμβάντα που προηγήθηκαν, ξαφνικοί θάνατοι στο τιμόνι μετά τα εμβόλια.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφόρο Γ. Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας οδηγός υπέστη ανακοπή καρδιάς πάνω στο τιμόνι.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις 19:30 στο ύψος της αερογέφυρας της Νεάπολης ενώ σημειώθηκε ατύχημα με δύο άλλα οχήματα, στα οποία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 61χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

 Με πληροφορία από το focusfm.gr