25 Μαΐου 2022

Συνεχείς πτήσεις μεταφορικών αεροσκαφών C-130 της ΠΑ με όπλα για Ουκρανία - και δεν υπάρχει παρεμβαση της δικαιοσύνης


 
Συνεχείς πτήσεις μεταφορικών αεροσκαφών C-130 της ΠΑ με όπλα για Ουκρανία

Ο Γ.Γεραπετρίτης «εξανίσταται» γιατί αποκαλύφθηκαν - Είναι σίγουρο ότι δεν παίρνει κανείς λεφτά για τα όπλα που στέλνουμε «από τα αποθέματα»;

Σε συνέντευξη στο 1ο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, στο ερώτημα εάν εστάλησαν επιπλέον όπλα στην Ουκρανία, δήλωσε: «Δεν έχουν σταλεί περαιτέρω όπλα, περαιτέρω οπλισμός, σε σχέση με τον αρχικό μας σχεδιασμό. Προφανώς υπάρχει η χρήση των αναγκαίων αναλωσίμων, των εφοδίων για τα όπλα που έχουμε στείλει».

Κα κανείς δεν τον ρώτησε «Ποιος ήταν ο αρχικός σας σχεδιασμός; Και ποια ακριβώς όπλα έχετε στείλει μέχρι στιγμής και πότε;».

Αναφέρθηκε, όμως, και στη «μεγάλη εικόνα», όπως είπε: «Η Ελλάδα στέκεται μαζί με την ελευθερία και τη δημοκρατία απέναντι στην επίθεση που δέχεται η Ουκρανία, είμαστε μαζί με όλη τη Δύση […] αν βρεθείς σε μια κρίσιμη φάση και θες να σε βοηθήσουν, θα πρέπει και εσύ να είσαι διατεθειμένος να σταθείς απέναντι στις χώρες του επιθετικού αναθεωρητισμού».

Ναι, αλλά όπλα δεν στέλνει «Όλη η Δύση». Ούτε οι μισοί.

Και προφανώς δεν έχουν όλοι τις ειδικές σχέσεις που έχει η Ελλάδα με τον ρωσικό λαό σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και η Τουρκία δεν έστειλε δωρεάν βοήθεια, αλλά πούλησε τα Bayraktar TB2. 

Επί τη ευκαιρία, στην Ελλάδα δεν εισέπραξε κανείς, με οποιονδήποτε τρόπο χρήματα για τα όπλα που έχουν στείλει;

Είτε του αρχικού είτε του μεθύστερου σχεδιασμού; Κατ’αρχήν ποια και τι όπλα έχουν στείλει και με έγκριση ποιανού οργάνου; Όλα εν κρυπτώ; Γιατί;

Οι συνεχείς πτήσεις των C-130 στην Πολωνία τι μεταφέρουν; Αέρα; Πόσες πτήσεις ελληνικών μεταφορικών αεροσκαφών έχουν γίνει προς Ουκρανία εκτός των αρχικών; Περισσότερες από 10!

Υπήρξαν, ναι ή όχι πτήσεις αμερικανικών μεταφορικών αεροσκαφών με ελληνικό πολεμικό υλικό από Σούδα και από Ελευσίνα προς Πολωνία;

Και αν πάση περιπτώσει, εμείς, ο ελληνικός λαός, τι κερδίζει; Συμπάθεια και καλά λόγια; Ακούσαμε τι δήλωσε το αμερικανικό ΥΠΕΞ και ο νέος Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Τ.Τσούνης για τις προκλήσεις της Τουρκίας: «Μην μαλώνετε».

Μας έβαλαν στο «ίδιο καλάθι» αμυνόμενο κι επιτιθέμενο.

Το ότι ο Γ.Γεραπετρίτης κλαυθμυρίζει και υποστηρίζδει ότι «Προβληματίζεται και έχει υποστεί σοκ» όπως είπε, για το «πόσο προσπαθούμε να εξαγάγουμε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν» και ότι κινδυνεύει η χώρα να γίνει ο παρίας του φιλελεύθερου κόσμου («Αν θέλουμε να καταστεί η χώρα μας ο παρίας του φιλελεύθερου κόσμου, ας το αποφασίσουμε και ας σταματήσουμε. Η δική μας διακυβέρνηση είναι πάρα πολύ ξεκάθαρη») είναι πραγματικά κωμικό.

Ούτε η Τουρκία στέλνει όπλα δωρεάν και το Ισραήλ δεν στέλνει, ούτε δωρεάν, ούτε πληρωμένα. Πόσες χώρες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στέλνουν όπλα; Οι μισές;

Και τι κερδίσαμε; Πανάκριβο σιτάρι, πετρέλαιο για να πλουτίζουν οι Έλληνες εφοπλιστές ολιγάρχες πουλώντας το 3 και 4 φορές επάνω από την αξία που το έχουν αγοράσει οι ίδιοι;

Και τι σημαίνει «Ο αμυντικός εξοπλισμός που στείλαμε στην Ουκρανία προήλθε από τα αποθέματά μας»;  όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν.Παναγιωτόπουλος;  Τα αποθέματα όπλων τα έχουμε για να τα χαρίζουμε;

Ακόμα και τα 20.000 λαθραία ΑΚ-47 Καλάσνικοφ που είχαν κατασχεθεί από την Ουκρανία, κατά νόμον ήταν πλέον ελληνικά όπλα.

Φαντασθείτε 20.000 ολοκαίνουρια ΑΚ-47 με τα πυρομαχικά τους να αντικαθιστούν στην Εθνοφρουρά του Αιγαίου αντίστοιχα γερασμένα G-3A3/A4. ‘Η να πωλούνται στο εξωτερικό προς 150 δολ. το ένα για να αγοραστούν 5.000 καινούρια Μ4 για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Και τελικά κατέληξαν… δώρο στον Ζελένσκι και του νεοναζί του Κιέβο
 
Η Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τον ποινικό έλεγχο της αποστολής των όπλων στην Ουκρανία είναι ανύπαρκτη αυτό συμβαίνει μόνο σε χώρες του τρίτου κόσμου.  
 
fyllokaiftero1.blogspot.com

Μίσος και φαρμακερά βέλη εξαπέλυσε κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κύριλλου ο "Τουρκόσπορος" φερόμενος πατριάρχης της ορθοδοξίας



Ο  φερόμενος "Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος"  ο  Τουρκόσπορος όπως τον αποκαλούν οι πολίτες και όχι άδικα,... πολύ δίκαια!!  μιλάει στον Γιώργο Κουβαρά και στο Κέντρο | ΕΡΤ

Μίσος και φαρμακερά βέλη εξαπέλυσε κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κύριλλου ο "Τουρκόσπορος" φερόμενος  πατριάρχης της  ορθοδοξίας σαν πράκτορας της Νέας Τάξης Πραγμάτων - φανατικός προωθητής των εμβολιασμών και αυτός.

Υπηρέτησε στον Τούρκικό στρατό στην ηλικία των 25 χρόνων ως αξιωματικός μάλιστα, είναι γνωστό της πάση τι είπε για τους ήρωες του 1821 τους αποκάλεσε ξεβράκωτους δηλαδή αλήτες. 

¨Ολοι οι μνημονιακοί  πρωθυπουργοί προεκλογικά έχουν περάσει  "από εκεί"  για να πάρουν την εγκριτική "ευλογία" του. Ως αφελείς οι μνημονιακοί πολιτικοί, διότι δεν έχει ούτε το 1χιλιοστό από αυτό που πιστεύουν αυτοί, αποδοχή από τον λαό, είναι γνωστή η διαμάχη του με τον μακαριστό Χριστόδουλο Αθηνών, λίγο πριν τον αδόκητο θάνατο του.

Δείτε ατόφιο το βίντεο της προπαγανδιστικής ΕΡΤ, και βγάλτε τα συμπεράσματα σας αν αυτά που λέει έχουν σχέση με την διδαχή του Χριστού.

Στη φωτογραφία είναι Έφεδρος Αξιωματικός
στον Τουρκικό στρατό !!



                                 .Στη φωτογραφία είναι Έφεδρος Αξιωματικός
στον Τουρκικό στρατό !!




                                


                             

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

  


                

 





                               

Νταβός: Ο Κ.Μητσοτάκης περηφανεύτηκε ότι «ήταν δική του ιδέα το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid»!

Νταβός: Ο Κ.Μητσοτάκης περηφανεύτηκε ότι «ήταν δική του ιδέα το ψηφιακό πιστοποιητικό Covid»!

Γνωρίζουμε καλά την αποτυχημένη πολιτική του Κ.Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι ήταν πρωτεργάτης  και ότι είναι χαρά του, η επιβολή αυταρχικών μέτρων όπως τα lockdown, η απαγόρευση κυκλοφορίας (!), το κλείσιμο των μαγαζιών κλπ, αλλά και η επίδειξη του πιστοποιητικού covid-19 για την είσοδο οπουδήποτε. Αυτό λοιπόν περηφανεύτηκε στο Νταβός, ότι ήταν δική του ιδέα, μιλώντας για τον «ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας» και διευκρίνισε ότι πρόκειται για τον τομέα στον οποίο η κυβέρνηση του, έχει κάνει τις πιο επιτυχημένες μεταρρυθμίσεις.

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των εργασιών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο της Microsoft Σάτια Ναντέλα και τον πρόεδρο της εταιρείας Μπραντ Σμιθ, όπου παρουσίασε τη ραγδαία ανάπτυξη του τεχνολογικού τομέα στην Ελλάδα, τη δυναμική νεοφυών επιχειρήσεων, οι οποίες προσελκύουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό, και το σύνθετο στρατηγικό πλεονέκτημα που προσφέρει η γεωγραφική θέση της Ελλάδας, το υψηλής ειδίκευσης εργατικό δυναμικό και η συνδεσιμότητα με την ευρύτερη περιοχή.

«Αυτό που ήθελα να πω, κύριε πρωθυπουργέ, είναι ότι όλα όσα κάνετε εσείς και η κυβέρνησή σας, και η πρόοδος που επιτυγχάνετε όσον αφορά την οικοδόμηση δυνατοτήτων, είναι φανταστικό να το βλέπει κανείς. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε αυτή την κλίμακα», δήλωσε στην αρχή της συνάντησης ο κ. Ναντέλα.

«Αν ρωτήσετε τους Έλληνες σήμερα ποια είναι η πιο πετυχημένη μεταρρύθμιση που έχει υλοποιήσει αυτή η κυβέρνηση, το 80% θα σας πει: ο ψηφιακός τομέας», ανέφερε ο πρωθυπουργός. Και τόνισε: «Η δυνατότητα να επικοινωνείς με το κράτος από το κινητό σου τηλέφωνο είναι μία επανάσταση στην Ελλάδα. Και, ασφαλώς, έχουμε αγγίξει μόνο την κορυφή του παγόβουνου σε ό,τι αφορά τι μπορούμε να κάνουμε».

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογράμμισε πως η Ελλάδα ήταν πρωτεργάτης του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού στην ΕΕ και οργάνωσε μία πλήρως ψηφιακή εμβολιαστική εκστρατεία.Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκε η πρόοδος στην υλοποίηση της επένδυσης της Microsoft για τη δημιουργία κόμβου με τρία data centres στην Αττική.


Μήπως ήταν η ιδέα του αφεντικού του του Α.Μπουρλά και όχι δική του την οποία προώθησε όπως και τα εμβόλια με εκβιασμούς των πολιτών της χώρας;

 



Ένα «καταπληκτικό» κόλπο εφάρμοσε φέτος η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που πέρασε στα «ψιλά» και κατάφερε με μία μόνο κίνηση, να κόψει επιδόματα, και να αυξήσει περίπου είκοσι φόρους.



Πώς η κυβέρνηση με την αύξηση των αντικειμενικών απαλλάχθηκε από τα επιδόματα και αύξησε 20 φόρους!

Πώς η κυβέρνηση με την αύξηση των αντικειμενικών απαλλάχθηκε από τα επιδόματα και αύξησε 20 φόρους

 Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Και δεν το κατάλαβε κανείς...

Ένα «καταπληκτικό» κόλπο εφάρμοσε φέτος η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που πέρασε στα «ψιλά» και κατάφερε με μία μόνο κίνηση να απαλλαγεί από το βάρος των επιδομάτων και να αυξήσει περίπου είκοσι φόρους.

Όλα αυτά κάτω από την «μύτη» όλων μέσω της αύξησης των αντικειμενικών αξιών και μετά με την δήθεν μείωση του ΕΝΦΙΑ (που στην ουσία έγινε για να μην καταλάβουν οι Έλληνες τα… παρελκόμενα).

Κατά 140 δισ. ευρώ αυξήθηκε η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, κατόπιν της επεξεργασίας των εκκαθαριστικών του φετινού ΕΝΦΙΑ.

Έτσι η κυβέρνηση με έναν τεχνητό τρόπο έδωσε φανταστική αξία στα σπίτια των Ελλήνων τους οποίους προσπαθεί να τους πείσει ότι ζουν στο Μονακό αλλά δεν το εκτιμούν..

Εν συνεχεία υποτίθεται πως προχώρησε σε… γενναίες μειώσεις του ΕΝΦΙΑ, αλλά επί του πρακτέου δείχνει όλους τους Έλληνες… εμίρηδες προύχοντες.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι δε θα χάσει η κυβέρνηση φορολογικά έσοδα αφού σειρά από φόρους αυξάνεται και ταυτόχρονα πολλά από τα εξαγγελθέντα επιδόματα δεν θα καταλήξουν στους… πρώην φτωχούς και νυν κατοίκους… Μόντε Κάρλο.

Η αύξηση της ακίνητης περιουσίας προέκυψε μετά την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών τιμών στις αρχές του 2022.

Πλέον, η αξία της ακίνητης περιουσίας που διαθέτουν συνολικά 7.206.608 φυσικά και νομικά πρόσωπα έχει εκτοξευτεί στα 761 δισ. ευρώ, από 643 δισ. ευρώ πέρυσι!

 Αυτό φυσικά έχει ιδιαίτερη σημασία στην Αττική, καθώς εκεί βρίσκονται 2.557.631 ιδιοκτήτες ακινήτων, που συγκεντρώνουν πάνω από το 50% της συνολικής αξίας των ακινήτων σε όλη τη χώρα. Σε απόλυτα νούμερα κατέχουν περιουσία που υπερβαίνει τα 403 δισ. ευρώ.

Η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών συμπαρασύρει συνολικά 20 φόρους, από τους οποίους η κυβέρνηση θα λάβει περισσότερα έσοδα (και μάλιστα χωρίς να ανοίξει «ρουθούνι» καθώς κανείς δεν το κατάλαβε ή δεν ήθελε να το καταλάβει ή να το καταλάβουν οι πολίτες), ενώ μειώνονται (για να μην πούμε εξαφανίζονται) και οι δαπάνες του κράτους για κοινωνικά επιδόματα που λαμβάνουν ευάλωτα νοικοκυριά (Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα κ.λπ.), τα οποία θα χάσουν χιλιάδες δικαιούχοι, καθώς αυξάνεται η αντικειμενική αξία του ακινήτου τους πάνω από το όριο που ορίζει ο νόμος.

Διότι απλούστατα έγινε αύξηση των αντικειμενικών αξιών αλλά ταυτόχρονα η κυβέρνηση δεν τροποποίησε τα κριτήρια ένταξης σε κοινωνικά επιδόματα, τα οποία έχουν ως παράμετρο και το ύψος της αντικειμενικής αξίας του δικαιούχου (γιατί ως γνωστόν ο τοίχος τρώγεται και παράγει λεφτά… )

Είναι η γνωστή μέθοδος «σου παίρνω 50 και σου επιστρέφω… 10 και μου λες σε ευχαριστώ για το δώρο».

Καταλάβατε τώρα; Αυτά στο χωριό λέγονται «αρκουδιές» και όπως φαίνεται η πολύ… σοβαρή μας κυβέρνηση είναι πρώτη σε αυτές…

 



Αδειάζουν τις αποθήκες βαρέων όπλων των νησιών του Α.Αιγαίου και των Δωδεκανήσων και τα στέλνουν σε… Ουκρανία


Αδειάζουν τις αποθήκες βαρέων όπλων των νησιών του Α.Αιγαίου και των Δωδεκανήσων και τα στέλνουν σε… Ουκρανία!

Ο κατάλογος των όπλων που «πάνε Ουκρανία»

Σαν «βόμβα »έπεσε σήμερα η αποκάλυψη (για την ακρίβεια επιβεβαίωση των pronews.gr  και fyllokaiftero1.blogspot.com που είχαν αποκαλύψει το θέμα) του Αμερικανού υπουργού Άμυνας Λ.Όστιν, αποστολής επιπλέον όπλων από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού στο καθεστώς Ζελένσκι για να σκοτώσουν Ρώσους.

 
Αποστολές όπλων, 100% παράνομες αφού γίνονται χωρίς την έγκριση του Κοινοβουλίου, όπως ο νόμος σαφώς ορίζει, την οποία είχε επιχειρήσει να αποκρύψει η κυβέρνηση.

Πριν λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε τις αποστολές νέων όπλων. Ο Λ.Όστιν είχε μιλήσει για «συστήματα πυροβολικού».

Τι εννοεί; Επιπλέον ρουκέτες από τα ρουκετοβόλα των RM-70 που η Τουρκία απαιτεί να απομακρυνθούν από τα νησιά του Α.Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα; Αφήνουν χωρίς πυρομαχικά τα RM-70 που πρωταγωνιστούν στις συγκρούσεις στην Α.Ουκρανία;

Ή δίνουν και τα ίδια τα ρουκεβόλα (115, τον συνολικό αριθμό);

Ή πλέον θα δώσουν πυροβόλα και τα πυρομαχικά τους από τα νησιά του Αιγαίου πάντα, για να προχωρήσουν στην αποστρατικοποίησή τους «χωρίς να ανοίξει μύτη».

Σχεδιάζουν να στείλουν δύο από τις δώδεκα  Μοίρες Βαρέως Πυροβολικού με τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Μ-110Α2 (περίπου 35 από τα 145 πυροβόλα); 

Ρυμουλκούμενα Μ-56 pack (ελαφρά αερομεταφερόμενα με μέγιστο βεληνεκές 10χλμ. ιταλικής κατάσκευής που πρωτοεισήχθησαν σε υπηρεσία το 1972);

Τα ρυμουλκούμενα Μ-114Α1/Α2 (266 μονάδες) των 155 χλστ. (φωτό) σε συνέχεια της πώλησης των Μ777 των 155 χλστ, πυο έστειλαν ήδη οι Αμερικανοί;

Ή Μ-101Α1 (445 μονάδες) των 105 χλστ.;

Μήπως αυτοκινούμενα Μ109;

Και ακόμα δεν έχουν απαντήσει πόσα Bofors των 40 χλστ. που βρέθηκαν με τα χρώματα του Ελληνικού Στρατού στα χέρια των Ουκρανών νεοναζί του Τάγματος Αζόφ έχουν στείλει στην Ουκρανία

Τι σημαίνει «Στέλνουμε από τα αποθέματα« του Έλληνα ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου;

Ξέρουν ότι παραβιάζουν το εθνικό νόμο; Και ότι αν συμβεί κάτι με τη Τουρκία και δεν υπάρχουν όπλα στις αποθήκες θα είναι υπόλογοι; Και τα ψεύδη Παναγιωτόπουλου, ότι όλες οι χώρες ΕΕ και ΝΑΤΟ προσφέρουν βοήθεια σην Ουκρανία πώς το μπορούν να τα λένε χωρίς να ντρέπονται; 

Ο ίδιος ο Αμερικανός ΥΠΑΜ κατονόμασε, πλην ΗΠΑ και Καναδά, «Danmark, Czech, Italy, Greece, Norway, Poland, United Kingdom».

Δηλαδή μόλις 6 χώρες συν την Ελλάδα (η Τουρκία δεν δίνει βοήθεια, πουλάει κανονικά)! Και άλλες χώρες, όπως η Γαλλία κλπ. σταμάτησαν να στέλνουν!


Σαν «βόμβα »έπεσε σήμερα η αποκάλυψη (για την ακρίβεια επιβεβαίωση του pronews.gr που είχε αποκαλύψει το θέμα) του Αμερικανού υπουργού Άμυνας Λ.Όστιν, αποστολής επιπλέον όπλων από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού στο καθεστώς Ζελένσκι για να σκοτώσουν Ρώσους.

Αποστολές όπλων, 100% παράνομες αφού γίνονται χωρίς την έγκριση του Κοινοβουλίου, όπως ο νόμος σαφώς ορίζει, την οποία είχε επιχειρήσει να αποκρύψει η κυβέρνηση.

Πριν λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Παναγιωτόπουλος επιβεβαίωσε τις αποστολές νέων όπλων. Ο Λ.Όστιν είχε μιλήσει για «συστήματα πυροβολικού».

Τι εννοεί; Επιπλέον ρουκέτες από τα ρουκετοβόλα των RM-70 που η Τουρκία απαιτεί να απομακρυνθούν από τα νησιά του Α.Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα; Αφήνουν χωρίς πυρομαχικά τα RM-70 που πρωταγωνιστούν στις συγκρούσεις στην Α.Ουκρανία;

Ή δίνουν και τα ίδια τα ρουκεβόλα (115, τον συνολικό αριθμό);

Ή πλέον θα δώσουν πυροβόλα και τα πυρομαχικά τους από τα νησιά του Αιγαίου πάντα, για να προχωρήσουν στην αποστρατικοποίησή τους «χωρίς να ανοίξει μύτη».

Σχεδιάζουν να στείλουν δύο από τις δώδεκα  Μοίρες Βαρέως Πυροβολικού με τα αυτοκινούμενα πυροβόλα Μ-110Α2 (περίπου 35 από τα 145 πυροβόλα); 

Ρυμουλκούμενα Μ-56 pack (ελαφρά αερομεταφερόμενα με μέγιστο βεληνεκές 10χλμ. ιταλικής κατάσκευής που πρωτοεισήχθησαν σε υπηρεσία το 1972);

Τα ρυμουλκούμενα Μ-114Α1/Α2 (266 μονάδες) των 155 χλστ. (φωτό) σε συνέχεια της πώλησης των Μ777 των 155 χλστ, πυο έστειλαν ήδη οι Αμερικανοί;

Ή Μ-101Α1 (445 μονάδες) των 105 χλστ.;

Μήπως αυτοκινούμενα Μ109;

Και ακόμα δεν έχουν απαντήσει πόσα Bofors των 40 χλστ. που βρέθηκαν με τα χρώματα του Ελληνικού Στρατού στα χέρια των Ουκρανών νεοναζί του Τάγματος Αζόφ έχουν στείλει στην Ουκρανία

Τι σημαίνει «Στέλνουμε από τα αποθέματα« του Έλληνα ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλου;

Ξέρουν ότι παραβιάζουν το εθνικό νόμο; Και ότι αν συμβεί κάτι με τη Τουρκία και δεν υπάρχουν όπλα στις αποθήκες θα είναι υπόλογοι; Και τα ψεύδη Παναγιωτόπουλου, ότι όλες οι χώρες ΕΕ και ΝΑΤΟ προσφέρουν βοήθεια σην Ουκρανία πώς το μπορούν να τα λένε χωρίς να ντρέπονται; 

Ο ίδιος ο Αμερικανός ΥΠΑΜ κατονόμασε, πλην ΗΠΑ και Καναδά, «Danmark, Czech, Italy, Greece, Norway, Poland, United Kingdom».

Δηλαδή μόλις 6 χώρες συν την Ελλάδα (η Τουρκία δεν δίνει βοήθεια, πουλάει κανονικά)! Και άλλες χώρες, όπως η Γαλλία κλπ. σταμάτησαν να στέλνουν!

Σχετικό θέμα:

Λόιντ Όστιν: «Η Ελλάδα συμφώνησε να στείλει πυροβόλα στην Ουκρανία κατά των ρωσικών δυνάμεων»

 

 Οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου γίνονται σε μυστική συνεργασία Ερντογκάν Μητσοτάκη ΝΑΤΟ- για να ξεχνάς την ακρίβεια την ΔΕΗ κ.α

Με πληροφορία από το pronews.gr


Δείτε σχετικό άρθρο:

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

Γιαννόπουλος κατά Μιχαηλίδου: «Κάνει συνεργασία με φορέα που έχει πολύ χρήμα από πίσω»


Ο Κ. Γιαννόπουλος μιλώντας για το διαφαινόμενο κλείσιμο του «Χαμόγελου του Παιδιού» κατήγγειλε την συνεργασία της Δ. Μιχαηλίδου με παράρτημα διεθνούς φορέα για την παιδική προστασία.

25-5- 2022 6:54πμ

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία για την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου,  προχώρησε προχθές το πρωί ο επικεφαλής του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, με αφορμή το διαφαινόμενο κλείσιμο του οργανισμού.

 Ο Κ. Γιαννόπουλος μιλώντας για το διαφαινόμενο κλείσιμο του «Χαμόγελου του Παιδιού» κατήγγειλε την συνεργασία της Δόμνας Μιχαηλίδου με παράρτημα διεθνούς φορέα για την παιδική προστασία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ο επικεφαλής του οργανισμού, με αφορμή το νέο πλαίσιο που προώθησε η Υφυπουργός το οποίο θα επιφέρει και το κλείσιμο του «Χαμόγελου του Παιδιού», είπε: «Έβαλε νέες προδιαγραφές κτηριακές σε υφιστάμενα κτήρια, που εμείς δεν τα έχουμε αγοράσει, μας τα έχουν κάνει δωρεά. Τα κτήρια δεν τα χτίσαμε, μας τα έδωσαν άνθρωποι».

Ακόμη, ο ίδιος αναφέρθηκε με έκπληξη στις προβλεπόμενες «ποινές σύλληψης του υπεύθυνου του φορέα και φυλάκισης του από 1 έως 5 χρόνια, αλλαγή του ΔΣ του φορέα και το δικαίωμα σε υφυπουργό να ορίζει νέο ΔΣ», τονίζοντας «ζητάω από τον Πρωθυπουργό να με δει και να περιχαρακώσει το «Χαμόγελο» από την κάθε κ. Μιχαηλίδου». 

Αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της Υφυπουργού, ο Κώστας Γιαννόπουλος είπε πως «κάνει συνεργασία με παράρτημα διεθνούς φορέα για την παιδική προστασία, που έχει «πολύ χρήμα» από πίσω. Είναι αποδεδειγμένα αυτό και διαχρονικό, που ακολουθείται από συγκεκριμένο φορέα», ενώ σε άλλο σημείο της παρέμβασης του ανέφερε «Μήπως ενοχλεί ότι γίναμε το κέντρο αναφοράς;».

Ερωτηθείς για τις ελάχιστες εγγυήσεις λειτουργίας των δομών για παιδιά, που τίθενται στο νέο πλαίσιο, ο κ. Γιαννόπουλος είπε «ποιες ελάχιστες εγγυήσεις, όταν είναι υποστελεχωμένα τα δημόσια και τα εκκλησιαστικά ιδρύματα; Όταν ο ΟΗΕ έχει κάνει αναφορά πως η καλύτερη λύση είναι τα σπίτια που έχουμε στην Ελλάδα; Είμαστε υπέρ της υιοθεσίας και της αναδοχής, το «Χαμόγελο του Παιδιού έχει κάνει τις περισσότερες αναδοχές και υιοθεσίες, αλλά τα παιδιά που δεν υιοθετούνται, που θα τα πάνε; Σε ένα ίδρυμα όλα μαζεμένα;».

ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

 

Με πληροφορία από το pronews.gr


Δείτε σχετικό άρθρο:

Σοκ και απελπισία με την ακρίβεια: Οι Έλληνες έκοψαν μέχρι και τα βασικά – Τι δείχνει έρευνα για τις αγορές στο σούπερ μάρκετ

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

 

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott