24 Νοεμβρίου 2021

Η επανάληψη μήτηρ της μαθήσεως: Σκευάσματα mRNA που τροποποιούν το ανθρώπινο DNA, μάσκες, τεστ, ψευτοπανδημια, παγκόσμια απάτη

 
24-11-2021 11:12μμ

Ιάκωβος Τίγκας

Επόπτης Υγείας


Η επανάληψη μήτηρ της μαθήσεως.
Σκευάσματα mRNA που τροποποιούν το ανθρώπινο DNA, μάσκες, τεστ, ψευτοπανδημια, παγκόσμια απάτη, παραβιάσεις διεθνους και ενωσιακου δικαίου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με επιβολή υποχρεωτικων ατρικών πραξεων δια της βίας χωρίς συνεναιση.
Ποιοι μίλησαν για όλα αυτά.
Ενδεικτικά, υπάρχουν κι άλλοι.
1. Ο κυριος χρηματοδοτης, της φρικαλεας τεχνολογίας Ουίλιαμ Χένρι (Μπιλ) Γκειτς.
Ουίλλιαμ Χενρυ (κατά κόσμον Μπιλ) Γκέιτς.
Απόσπασμα, από όσα ο ίδιος γράφει στην ιστοσελίδα του. ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ.
"Δείτε πώς λειτουργεί ένα εμfόλιο RNA: αντί να κάνετε ένεση αντιγόνου ενός παθογόνου στο σώμα σας, δίνετε στον οργανισμό τον γενετικό κώδικα που απαιτείται για την παραγωγή αυτού του αντιγόνου. Όταν τα αντιγόνα εμφανίζονται στο εξωτερικό των κυττάρων σας, το ανοσοποιητικό σας σύστημα τους επιτίθεται - και μαθαίνει πώς να νικήσει τους μελλοντικούς εισβολείς στη διαδικασία. Βασικά μετατρέπετε το σώμα σας στη δική του μονάδα παραγωγής εμfολίων".
Προσθέτει δηλαδή στον οργανισμό μια νέα λειτουργία, που δεν υπάρχει από τον κατασκευαστή Δημιουργό.
2. Σουηδική έρευνα ενυπογραφη, την οποία παρουσίασε ο καθηγητής ΑΠΘ ψυχίατρος κ. Κλεάνθης Γρίβας.
ΤΑ ΕΜfΟΛΙΑ mRNA ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ DNA
Η «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ
Επίσης
ΑΠΟ ΤΑ ΕΜfΟΛΙΑ ΜΕ ΙΟΥΣ ΣΤΑ «ΕΜfΟΛΙΑ» - ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ
3. Οι γιατροί του διεπιστημονικου συνεδρίου της Αθήνας 19 και 20 Σεπτέμβρη 2020, μάσκες τεστ, εμφολια λανθασμένη θεραπεία με οξυγόνο υπό πίεση.
Ναύαρχος ε.α. νομικός κ Αντώνης Παπαντωνίου μιλάει για παραβιάσεις διεθνους δικαίου.
4. Ο γιατρός κ Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος μίλησε για μελέτη του ΜΙΤ, σύμφωνα με την οποία το ανθρώπινο DNA μετατρέπεται σε DNA χιμαιρα.
5. Γεώργιος Κασιμάτης ΕΡΤ Οπεν μιλάει για πρωτοφανεις παραβιάσεις και καλεί τον κόσμο σε αντίσταση με κάθε μέσον όπως το Σύνταγμα ορίζει άρθρο 120, αφου έχει καταλυθει βίαια.

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 









 

O Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς και ρεπόρτερ και σχεδιαστής ρεπορτάζ.... να τα παιρνουν τα ενημερωτικά σάιτ, και οι δημοσιογράφοι και να μην κουράζονται!!

24-11-2021 11:02μμ


 

 

O Διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς Γρηγόρης Χάτσιος  και ρεπόρτερ, και σχεδιαστής ρεπορτάζ.... να τα παίρνουν τα ενημερωτικά σάϊτ και οι άλλοι δημοσιογράφοι, και να μην κουράζονται!! και όπερ εγένετο το πήρε συνάδελφο ενημερωτικό σάϊτ και το αναδημοσίευσε με το ίδιο κείμενο πού έγραψε  στην σελίδα του ο διοικητής του νοσοκομείου, ο οποίος κάνει και την εργασία του δημοσιογράφου, αντί  να καλέσει τους δημοσιογράφους στο νοσοκομείο Καστοριάς και να του θέσουν ερωτήματα που θα έθεταν οι πολίτες σχετικά με τον οικίσκο στον οποίο αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του άντε καλή σταδιοδρομία καλώς ήρθες διοικητή  και στην δημοσιογραφία!!.

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ 

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την εγκατάσταση του οικίσκου νοσηλείας., παρά την αυξημένη κίνηση στο νοσοκομείο λόγω της έξαρσης της πανδημίας και του τετραπλασιασμού των εμβολιασμών αλλά και της επιδείνωσης του καιρού.
Συνεχίζουμε δυνατά, με σχεδιασμό, συνέπεια και εργατικότητα.
 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 









 

Καθηγήτρια πανεπιστημίου Παραιτήθηκε αρνούμενη να κάνει το εμβόλιο

 


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 19:32μμ Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 20:04μμ
Παραιτήθηκε αρνούμενη να κάνει το εμβόλιο

Υπάρχουν στιγμές που ένας  άνθρωπος με άποψη και ιστορική συνείδηση αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα ποιους πρέπει να αφήσει και με ποιούς οφείλει να συμπορευθεί. Η καθηγήτρια Δεοντολογίας και Ηθικής του Πανεπιστημίου Western's Huron University College στον Καναδά, Julie Ponesse, προφανώς έφθασε σε αυτό το οριακό σημείο όπου ήταν αναγκασμένη να επιλέξει. Η επιλογή της ήταν ξεκάθαρη. Αποφάσισε να υποβάλει την παραίτησή της διαμαρτυρόμενη για την καθοριστική παραβίαση ενός εκ των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό της ελεύθερης  βούλησης.

Η Julie Ponesse υπέβαλε την παραίτηση της κατά την διάρκεια ομιλία της σε ένα πανεπιστημιακό αμφιθέατρο. Στην χώρο εργασίας της δηλαδή. Έχοντας πλήρη συνείδηση των ενεργειών της εξηγεί στους συναδέλφους της και τους σπουδαστές της τους λόγους που την ώθησαν σε αυτήν της την απόφαση.

Με αναφορές στη «Δημοκρατία» ως προϊόν της αρχαιοελληνικής σκέψης αλλά και στον βιασμό της από τον Ναζισμό και κάθε εκδοχής φασισμό, η Julie Ponesse εξηγεί τι είναι η «κοινοτοπία του κακού». Πώς δηλαδή ανακαλύπτουμε ξαφνικά πώς ο εχθρός της Δημοκρατίας, ο απάνθρωπος εγκληματίας Ναζί, ο κάθε βάρβαρος φασίστας είναι ένας απλός ανθρωπάκος της διπλανής πόρτας που έχουμε συνηθίσει να τον συναντάμε στο καφενείο της γειτονιάς μας. Η Hanna Arrentt το 1961 είχε περιγράψει με θαυμαστό τρόπο το πόσο κοινός άνθρωπος, το πόσο καθημερινός και κοινότοπος ήταν ο Άϊχμαν, αυτός ο συνειδητός οργανωτής του Ολοκαυτώματος.

Απέναντι σε αυτές τις καθημερινές αντιδημοκρατικές συμπεριφορές επαναστατεί η καθηγήτρια Δεοντολογίας και Ηθικής. Επίκεντρο της άρνησής της να νομιμοποιήσει την «κοινοτοπία του κακού» είναι ο εξαναγκασμός στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Η  καθηγήτρια Julie Ponesse είναι σαφής. Με τέτοιες στρεβλές διαδικασίες νομιμοποίησης ξεκινούν όλα τα εγχειρήματα κατάλυσης της ελεύθερης βούλησης. Κάπως έτσι, με μικρά βήματα και μεθοδικές κινήσεις παραβιάζονται οι κανόνες της Δημοκρατίας.

Δείτε όλο το video με την ομιλία της Julie Ponesse με ελληνικούς υπότιτλους:

 

 Με πληροφορία από το zougla.gr

 


Διαβάστε επίσης

Κυβέρνηση και "ειδικοί" περικύκλωσαν την Καστοριά γύρω της με νομούς στο «βαθύ κόκκινο» Γρεβενά Κοζάνη - 27 περιοχές της χώρας

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 









 

 

Ιταλία: Εμβολιασμένοι καίνε τα πιστοποιητικά τους σε ένδειξη αλληλεγγύης προς ανεμβολίαστους συμπολίτες τους (βίντεο)


Ιταλία: Εμβολιασμένοι καίνε τα πιστοποιητικά τους σε ένδειξη αλληλεγγύης προς ανεμβολίαστους συμπολίτες τους (βίντεο)

Καζάνι που βράζει όλη η Ευρώπη με τις κυβερνήσεις μα συναντούν τις σθεναρές αντιδράσεις των πολιτών στα σχέδια εφαρμογής υποχρεωτικού εμβολιασμού και διαχωρισμού της κοινωνίας σε καλούς πολίτες και παρίες.

Στην Περούτζια στην Ιταλία χθες το βράδυ εμβολιασμένοι πολίτες κάψανε σε ένδειξη αλληλεγγύης προς ανεμβολίαστους συμπολίτες τους τα green pass τους.


 

  pronews.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 









 

Όλα έτοιμα για το νέο γενικό lockdown: Περιμένουν την απόφαση της Μέρκελ για να προχωρήσουν


Όλα έτοιμα για το νέο γενικό lockdown: Περιμένουν την απόφαση του Βερολίνου για να προχωρήσουν

«Βόμβα» για πιθανό νέο lockdown από τον καθηγητή Α. Βατόπουλο - Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου οι «ειδικοί» επιμένουν...


(Ανανέωση, αρχικό κείμενο 16:19) Όλα είναι έτοιμα και απλώς η κυβέρνηση περιμένει το σήμα από το Βερολίνο για να προχωρήσει στην προειλημμένη απόφαση για νέο lockdown.   

Το γεγονός ότι πορευόμαστε προς τα εκεί και ότι η κυβέρνηση απλώς κάνει επικοινωνιακή διαχειρiση ώστε οι πολίτες τρομοκρατημένοι να αποδεχτούν τις αποφάσεις, φαίνεται από τις δηλώσεις των ειδικών που καθημερινά από το τηλεοπτικό τους στασίδι δεν παύουν να μιλούν για lockdown.

Στο ίδιο πνεύμα και ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, που μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την πορεία της πανδημίας και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο lockdown. 

Ο καθηγητής, επισήμανε ότι αν υπάρχει άνοδος των κρουσμάτων είναι πιθανό να χρειαστούν κι άλλα μέτρα. Όπως ανέφερε ο κ. Βατόπουλος για να αποφύγουμε το lockdown πρέπει να πειθαρχήσουμε στα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί.

Δημοφιλή άρθραpronews.g
READ MORE Το τέρας του Ολοκληρωτισμού εξαπλώθηκε στη Γερμανία: «Ναι» σε υποχρεωτικό εμβολιασμό και lockdown για όλους

Η «κόκκινη γραμμή» για να προχωρήσουμε σε κάτι τέτοιο εξήγησε ότι έχει να κάνει με την κατάσταση στο σύστημα υγείας, για παράδειγμα αν δεν υπάρχουν ΜΕΘ για να νοσηλευτούν άνθρωποι.

Ο ίδιος χαρακτήρισε δύσκολα τα Χριστούγεννα που έρχονται και επισήμανε ότι όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά μας ως οργανωμένη κοινωνία. Όπως είπε πρέπει να γίνει κατανοητό ότι έχουμε μια νόσο που μεταδίδεται με τα σταγονίδια και την αναπνοή συνεπώς πρέπει να προφυλαχθεί ο καθένας από εμάς και η κοινωνία συνολικά με την εφαρμογή των τριών όπλων που έχουμε: τον εμβολιασμό, τις μάσκες και τα μέτρα ατομικής προστασίας, τα τεστ που πρέπει να γίνονται για να εντοπίζονται τα κρούσματα και οι φορείς.


Ο κ. Βατόπουλος πρόσθεσε πως όσο υπάρχει αριθμός ανθρώπων που είναι ευάλωτοι στον ιό και όσο έχουμε ανεμβολίαστους, τόσο τα κρούσματα αυξάνονται.

 Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί 









 

Φιλόλογος Μαρίζα Προβατά "Κατέληξα στην εντατική από το Pfizer" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Εμβόλιο Pfizer: Ανοίγει ο δρόμος για έγκριση, στις ΗΠΑ, της τρίτης δόσης στους ενήλικες

 Συντάκτης fyllokaiftero1.
 
Η Φιλόλογος, Μαρίζα Προβατά έπαθε μυοκαρδίτιδα όταν έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ λόγω των σοβαρών παρενεργειών του σκευάσματος.
 
 
 Δείτε  2 βίντεο  σε συνέντευξη του γνωστού δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και στο βίντεο που έγραψε η παθούσα στην εντατική  που οδηγήθηκε με δική της επιμονή  με βαριά μυοκαρδίτιδα μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.
 
Αποκαλύπτεται  στην συνέντευξη ο,τι αν δεν επέμενε να πάει την άλλη μέρα και πάλι στο νοσοκομείο θα ήταν σήμερα νεκρή ,,,, από τον κορωνοιό!!!
Δείτε το.
  

,

 

Βίντεο zougla.gr

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 



Χορηγοί