08 Ιανουαρίου 2022

Παρίσι: Τεράστια διαδήλωση οργής κατά Μακρόν για τα υποτιμητικά του σχόλια για τους μη εμβολιασμένους

Παρίσι: Τεράστια διαδήλωση οργής κατά Μακρόν για τα υποτιμητικά του σχόλια για τους μη εμβολιασμένους



Στους δρόμους κατέβηκαν οι Γάλλοι  σήμερα στο Παρίσι σε μια τεράστια κινητοποίηση κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρίν με κεντρικό σύνθημα «εμείς θα σε τσαντίσουμε» για τα υποτιμητικά  σχόλια που έκανε για τους μη εμβολιασμένους.

Μάλιστα ο Γάλλος πρόεδρος σε νεότερες δηλώσεις του εχθές επανέλαβε ότι  εννοεί «απολύτως» τις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, 4 Ιανουαρίου, για τους ανεμβολίαστους λέγοντας ότι θέλει «να τους στριμώξει, να τους δυσκολέψει την ζωή», λέγοντας ότι είναι δική του ευθύνη να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την απειλή της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την ίδια τα συνδικάτα των εκπαιδευτικών στη Γαλλία καλούν σε σε εθνική απεργία την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στα δημοτικά σχολεία, στα γυμνάσια και τα λύκεια, καταγγέλλοντας «ένα απερίγραπτο χάος» στα ιδρύματα λόγω Covid-19 .

«Η κατάσταση από την έναρξη της σχολικής χρονιάς τον Ιανουάριο έχει δημιουργήσει ένα απερίγραπτο χάος και ένα έντονο αίσθημα εγκατάλειψης και θυμού στο προσωπικό των σχολείων», καταγγέλλει η ένωση Snuipp-FSU σε δελτίο τύπου. Το συνδικάτο των εκπαιδευτικών εκφράζει ιδιαίτερα τη λύπη του για το γεγονός ότι στη σύσκεψη για την υγεία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη,ο υπουργός «κώφευσε» για άλλη μια φορά  στα αιτήματα των συνδικαλιστικών οργανώσεων για την  ασφάλεια των σχολείων.

«Η Snuipp-FSU καλεί το προσωπικό των σχολείων να προχωρήσει σε απεργία την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, μπροστά στο χάος αλλά και στην περιφρόνηση και στα ψέματα, για να αποκτήσει τα σχολικά ιδρύματα ασφαλείς συνθήκες για την αντιμετώπιση της Ομικρον», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το συνδικάτο SE-Unsa καλεί επίσης τους δασκάλους και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς να προχωρήσουν σε απεργία στις 13 Ιανουαρίου, «για να καταλάβει ο υπουργός ότι το σχολείο και το προσωπικό του δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τα ανέφικτα και μεταβαλλόμενα πρωτόκολλα», όπως αναφέρει το σωματείο σε ανακοίνωσή του. Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευτικοί έχουν προθεσμία μέχρι το βράδυ της Δευτέρας για να δηλώσουν απεργοί.

 

 

Mε πληροφορία από το pronews.gr

 

Μ.Γκάγκα: Οι ανήλικοι μπαίνουν στο στόχαστρο των μαζικών εμβολιασμών - ΒΙΝΤΕΟ: «Σχεδιάζουμε MEGA-εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά»«Σχεδιάζουμε MEGA-εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά» -


Οι ανήλικοι μπαίνουν στο στόχαστρο των μαζικών εμβολιασμών - Μ.Γκάγκα: «Σχεδιάζουμε MEGA-εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά»
e. mail: fyllokaiftero@gmail.com

Τα παιδιά μπαίνουν στο στόχαστρο των μαζικών εμβολιασμών και μάλιστα με την δημιουργία Μega εμβολιαστικού κέντρου σχεδιάζει το υπουργείο Υγείας, όπως ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1 η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Κάλεσε μάλιστα τους παιδιάτρους να βοηθήσουν ώστε να αυξηθούν οι εμβολιαστικές γραμμές για τα παιδιά.

Έτσι η αναπληρώτρια υπουργός επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ήρθαν χθες βράδυ και έκαναν πρώτη αναφορά για το συγκεκριμένο σχεδιασμό. 

Αυτό ενδέχεται να «στηθεί» στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη μια συγκεκριμένη απόφαση για το συγκεκριμενο χώρο, η κυβέρνηση βλέπει ανάγκη για δημιουργία ενός μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου για παιδιά.

Δεν θα σταματήσει να λειτουργεί ως νοσοκομείο

Εφόσον το σχέδιο τεθεί σε εφαρμογή, το εν λόγω παιδιατρικό νοσοκομείο σε κάθε περίπτωση δεν θα σταματήσει να λειτουργεί ως νοσοκομείο, ωστόσο θα τεθεί εκτός εφημεριών, με τα περιστατικά που θα αναλάμβανε υπό κανονικές συνθήκες να διοχετεύονται στα άλλα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία της πρωτεύουσας (Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού και Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»).

Και εννοείται γιατί θα πρέπει να φτιαχτεί ένα εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά εντός παιδιατρικού νοσοκομείου.

 

  το pronews. .

 

Χορηγοί



   

 

 

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ - ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ



Πότε πρέπει να κάνουν τεστ οι πλήρως εμβολιασμένοι

 8-1-2022 2:25μμ

 Οι πλήρως εμβολιασθέντες  μπορεί να μολυνθούν από το νέο στέλεχος ΟΜΙΚΡΟΝ και μάλιστα να το μεταδώσουν και σε άλλα άτομα ευκολότερα από τους ανεμβολίαστους, αποφαίνεται το CDC

¨Οποτε  μια ενημέρωση για το κόστος των τεστ στην Κύπρο θα τους είναι καλούπι!!!

Τα rapid test στην Κύπρο κοστίζουν 2,5 ευρώ, και τα Μοριακά τεστ 19 ευρώ. 

Λευτεριά στους τριτοεμβολισμένους ...έλα σε λίγο έρχεται η 4η δοσούλα. 

Πάσχα με την 5η !!!

Ανεμβολίαστος αναγνώστης από την Κύπρο !!!



Χορηγοί



   

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Εικόνες απόλυτης διστοπίας - πρωτοχρονιά 2022

 Φωτορεπορτάζ 

 8-1-2022 11:23πμ

Χωρίς λόγια














 

Χορηγοί



   

 

Τσέχα τενίστρια από το ξενοδοχείο που έχουν ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ τον Τζόκοβιτς: «Είναι σαν να είμαι στη ΦΥΛΑΚΗ, υπάρχουν παντού φρουροί»

 
Το κλίμα από το ειδικά διαμορφωμένο ξενοδοχείο όπου διαμένει αναγκαστικά τόσο η ίδια όσο και ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε η Τσέχα τενίστρια Ρενάτα Βοράτσοβα, μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας της.

Η διάσημη αθλήτρια, η οποία είχε πάρει την ειδική βίζα της μετά από πρόσφατη νόσησή της (κάτι που ισχυρίζονται και οι δικηγόροι του Σέρβου στην έφεση που ετοιμάζουν), ανέφερε:

«Είμαι στο δωμάτιό μου και δεν μπορώ να πάω πουθενά. Το παράθυρό μου είναι ερμητικά κλειστό και δεν μπορώ να το ανοίξω ούτε στα πέντε εκατοστά. Υπάρχουν παντού φρουροί, ακόμη και κάτω από το παράθυρό μου, κάτι που το βρίσκω αρκετά αστείο. Ίσως νόμιζαν ότι θα πηδήξω και θα αρχίσω να τρέχω για να ξεφύγω.

Το φαγητό μου μού το φέρνουν και υπάρχει φρουρός και στον διάδρομο. Πρέπει να δίνεις αναφορά για τα πάντα. Αισθάνομαι λίγο σαν να είμαι στη φυλακή.

Όλο αυτό μου βγάζει λίγο ταινία δράσης και δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθαν σε μένα μετά από μια βδομάδα και μου είπαν, “κοίτα, οι κανόνες που ίσχυαν δεν ισχύουν πλέον”. Θα ήθελα να μας αφήσουν να παίξουμε, και εμένα και τον Τζόκοβιτς. Είμαστε αθλητές και ήρθαμε εδώ για να παίξουμε τένις, όχι για να πάρουμε μέρος σε παρασκηνιακές διαμάχες»

.el.gr

Προηγούμενο Άρθρο:

Δρ.Σουχαρίτ Μπάγκντι: «Αυτός είναι ο μηχανισμός με τον οποίο τα εμβόλια σκοτώνουν - Οι απόλυτες αποδείξεις»

 

Χορηγοί