10 Αυγούστου 2022

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Πότε ανάρρωσε από τον κορωνοϊο ο μητροπολίτης και έσπευσε χωρίς μάσκα στην Λαϊκή Καστοριάς;;


 

10.8.2022 21:10μμ 

news room:email.fyllokaiftero@gmail.com


 Πότε ανάρρωσε από τον κορωνοϊο, πότε έκανε το αρνητικό τέστ ; και έσπευσε χωρίς μάσκα στην Λαϊκή Καστοριάς ο μητροπολίτης κ. Καλλίνικος ;; 

Πρόσφατα μόλις προ λίγων ημερών είχε δηλώσει θετικός στον κόβιντ (covid-19). Η σημερινή δημόσια εμφάνιση του και μάλιστα χωρίς μάσκα δεν είναι η μόνη εδώ και 3 ημέρες έχουν προηγηθεί και άλλες.

Ο  νέος μητροπολίτης Καστορίας  Καλλίνικος θα γνωρίζει την υπάρχουσα ισχυρή  σύσταση των "ειδικών"  προς αυτούς που ασθένησαν να φορούν την μάσκα.

Με την βοήθεια του θεού έχουμε δυνατή μνήμη,  και δεν θέλουμε να νιώθουμε αφελείς και ηλίθιοι όταν εμείς οι πολίτες για να πάρουμε τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ τα οποία συχνά λειτουργούν με ένα ταμείο,  η  Depon από το φαρμακείο φοράμε εκβιαζόμενοι μάσκα  !!

Πηγή φωτό :fuit.gr

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ:

 Οι τεράστιες ευθύνες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. για την παρακμή: Σιωπούν εις βάρος του Έθνους

Προηγουμενα άρθρα:

Παρέμβαση της αστυνομίας για διατάραξη της κοινής ησυχίας ξημερώματα, σε κατάστημα μπιλιάρδο στην Καστοριά

Νεστόριο: Μόνο 10.000 ευρώ ενοίκιο για αυτόν τον τεράστιο πανέμορφο χώρο πήρε ο Δήμος - Οσα και ο τραγουδιστής μιας βραδιάς ;

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

«Έπεσαν από τα σύννεφα»: Ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης κυκλοφορούσε με δυο διαφορετικά ονόματα & τρεις ημερομηνίες γέννησης

Δολοφονία 17χρονης- Πακιστανός: «Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το Κοράνι», λέει ο Πακιστανός δράστης

«Έπεσαν από τα σύννεφα»: Ο Πακιστανός κυκλοφορούσε με δυο διαφορετικά ονόματα & τρεις ημερομηνίες γέννησης

Το λάθος του δολοφόνου της 17χρονης Νικολέτας

Σύμφωνα με όσα έρχονται στη δημοσιότητα, ο Πακιστανός που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι, εμφανιζόταν με δύο διαφορετικά ονόματα και τρεις διαφορετικές ηλικίες.

Μάλιστα, ο πακιστανικής καταγωγής άντρας που -σύμφωνα με όσα έχει παραδεχτεί προφορικά στις αρχές- δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι, είχε μπλεξίματα και με τα ναρκωτικά.

Από τις κινήσεις του δράστη όλες αυτές τις ημέρες, προκύπτει ότι δεν είχε καμία διάθεση να παραδοθεί, παρά τις πληροφορίες περί που αντιθέτου που διέρρεαν άνθρωποι από το περιβάλλον του.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί που έχουν συναναστραφεί μαζί του ισχυρίζονται πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την πράξη του αυτή.

Πώς οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές της Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε χτες το απόγευμα ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του καταζητούμενου Πακιστανού άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και τις αρχές των γειτονικών χωρών και κυρίως αυτής  των Σκοπίων.

Το λάθος του δολοφόνου της 17χρονης Νικολέτας

Κάποια στιγμή 20χρονος έκλεισε το κινητό του και το σήμα χάθηκε. Είχε πάρει μαζί του όμως το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος των Σκοπίων.

Το σήμα της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και να τον συλλάβουν.

Με πληροφορία από  pronews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ:

 Οι τεράστιες ευθύνες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. για την παρακμή: Σιωπούν εις βάρος του Έθνους

Προηγουμενα άρθρα:

Παρέμβαση της αστυνομίας για διατάραξη της κοινής ησυχίας ξημερώματα, σε κατάστημα μπιλιάρδο στην Καστοριά

Νεστόριο: Μόνο 10.000 ευρώ ενοίκιο για αυτόν τον τεράστιο πανέμορφο χώρο πήρε ο Δήμος - Οσα και ο τραγουδιστής μιας βραδιάς ;

 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Τα πρώτα λάθρα -"οι επενδυτές" έφθασαν στην Καστοριά - Διανυχτερεύουν απέναντι από το γραφείο του βουλευτή

¨Εφθασαν οι πρώτοι, οι πρώτοι 25χρονοι  και άνω "ανήλικοι" οι "επενδυτές" βαδίζοντας  από το Δισπηλιό Καστοριάς, και διεσχίζοντας την κεντρική οδό είσοδο της πόλεως,  θα στρατοπεδεύσουν κατά ομάδες 5 και 10 ατόμων στο Πάρκο της Ολυμπιακής Φλόγας όπου διανυχτερεύουν ξαπλωμένοι στο γρασίδι,... να "λιάζονται στο φεγγάρι".

  Στο  Δισπηλίο φθάνουν κανονικά με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ αφού οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ του έχουν δόσει "το ελεύθερο" κατά το κοινώς λεγόμενο, να αλωνίζουν την χώρα αν και παράνομοι βίαιοι εισβολείς (καμιά σχέση με πρόσφυγες) "να αλωνίζουν την χώρα" και σε λίγο... οσονούπω. να πάρουν επίδομα  διπλό από αυτό των Ελλήνων 400 ευρώ κατά άτομο έναντι των 200 ευρώ.

 ¨Οπως και άλλα προνόμια τα οποία δεν βλέπουν ούτε στο όνειρο τους οι πρόσφυγες στην ίδια τους την χώρα την Ελλάδα.

Θα προσπαθήσουν να φύγουν στην Αλβανία με προορισμό την Γερμανία ....μάταια!!

Το πρωί θα έχει και εργασία η αστυνομία,  τελικά  θα μείνουν στην Καστοριά. Η Γερμανική εντολή είναι αυστηρή προς τις κυβερνήσεις μνημονίων.

 

 

lathrometanastes-4

Απέναντι βρίσκεται και το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Ζ.Τζηκαλάγια, ο οποίος θα γεμίζει από  ανείπωτη χαρά, αφού είναι όπως μάλλον πιστεύει,  θα είναι μελλοντικοί ψηφοφόροι του.

Αφού έχει δηλώσει και μας έχει προτρέψει να τους δεχθούμε να ενσωματωθούν με μας και να αποτελούν οι συνέχεια δηλαδή των Ελλήνων αυτοί οι παράνομοι εισβολείς, από 77 και πλέον χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Τα ίδια γινόταν το 2019 και το 2020 !!

Ποιός κορωνοιός ;;

Καλώς τους δέχθηκες Ζήση!! να ζεις βουλευτής!! Αλήθεια γιατί δεν φιλοξενείς λίγους στα γραφεία σου;;

Σχετικά άρθρα:

Καστοριά: Με τους παράνομους μετανάστες οι κάτοικοι φοβούνται να κάνουν περίπατο στην παραλία μόλις σκοτεινιάζει το βράδυ - Το βάδισμα υγείας που γινόταν χρόνια τώρα έλαβε τέλος

Φλώρινα: Παράνομοι μετανάστες εγκαταστάθηκαν στην Φλώρινα ξημερώματα- «παρά την αντίθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας και των κατοίκων 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141 

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084