05 Φεβρουαρίου 2022

Σείεται και η πρωτεύουσα της Αυστραλίας από χιλιάδες διαδηλωτές - Παγκόσμιο κίνημα το κονβόι της ελευθερίας

 

Σείεται και η πρωτεύουσα της Αυστραλίας από χιλιάδες διαδηλωτές - Παγκόσμιο κίνημα το κονβόι της ελευθερίας

Και η Αυστραλία σείεται τις τελευταίες ημέρες  από αντικυβερνητικές διαδηλώσεις καθώς  η πρωτεύουσα της κοινοπολιτείας, η Καμπέρα περικυκλώνεται απο χιλιάδες διαδηλωτές που καταφτάνουν απο κάθε γωνιά της μακρινής ηπείρου του νότου. 

 Η εξέγερση των φορτηγατζήδων κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού που ξεκίνησα στον Καναδά φαίνεται πως παίρνει παγκόσμιες διαστάσεις.

Τις τελευταίες ώρες, χιλιάδες φορτηγά και δεκάδες χιλιάδες πολιτών, συγκεντρώνονται έξω από το παλιό κοινοβούλιο της πρωτεύουσας της Αυστραλίας, για να διαμαρτυρηθούν κατά των περιοριστικών μέτρων που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση κατά τα πρότυπα του Καναδά. Το Αυστραλιανό κίνημα ονομάζεται «Convoy to Canberra», με τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία να οδηγούν μαζικά από το βόρειο Queensland και το Perth. 

Το κίνημα Convoy to Canberra εμφανίστηκε στα τέλη Ιανουαρίου, στο Facebook και αμέσως αυξήθηκε σε 172.000 ακόλουθους και μια ομάδα Telegram σε 30.000.Το κεντρικό αίτημα είναι:  «Τερματίστε τις εντολές, τερματίστε τους περιορισμούς, προστατέψτε τα παιδιά» Είναι χαρακτηριστικό ότι στα φορτηγά και τα γορτικά οχήματα των διαδηλωτών ειναι  χαραγμένα  συνθήματα κατά του του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Σκότ  Μόρισον, και επίσης κατά του πρωθυπουργού της πολιτεία Βικτώριας,  Ντάνιελ Άντριους.

Οι διαδηλωτές κοιμούνται  αυτοσχέδιους χώρους κατασκήνωσης κοντά στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Πρόκειται για εκατοντάδες αυτοκίνητα, και φορτηγά, με πινακίδες από τη Δυτική Αυστραλία και το Κουίνσλαντ. Οι επικεφαλής των διαδηλωτών  ισχυρίστηκαν ότι θα «συνεχιστεί επ' αόριστον» - αλλά η αστυνομία επενέβη με άγρια καταστολή να διαλύσει την κατασκήνωση και τις συγκεντρώσεις. Το πράγμα όμως δεν είναι εύκολο καθώς οι διαδηλωτές επιμένουν. 

 

 

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί




 

Στην Ευρώπη το «ΚΟΝΒΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»! Αψήφησαν την ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ στην Φινλανδία – ΧΑΜΟΣ έξω από το κοινοβούλιο! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; vid


Σε λίγο η Ελλάδα θα γίνει χώρα-άσυλο για τους κατατρεγμένους πολιτικούς του πλανήτη!!! ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ!!!

Είχε ήδη σκοτεινιάσει, με την πρόβλεψη για χιονοθύελλα, όταν μερικές δεκάδες φορτηγά, και ιδιωτικά αυτοκίνητα κύλησαν στο κέντρο της πόλης του Ελσίνκι το βράδυ της Παρασκευής, κάνοντας θόρυβο με την κόρνα τους.

Αυτό ήταν το αποκορύφωμα του «Convoy Finland», μιας ιδέας διαμαρτυρίας που εισήχθη από τον Καναδά, η οποία είχε ως στόχο να κλείσει τη φινλανδική πρωτεύουσα, προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες.

Η αστυνομία λέει ότι εκατοντάδες άνθρωποι παρατάχθηκαν στην κεντρική λεωφόρο της πρωτεύουσας έξω από το κοινοβούλιο εν αναμονή της άφιξης της συνοδείας: πολλοί συνέρρευσαν στους δρόμους εμποδίζοντας την κυκλοφορία, κάποιοι κυμάτιζαν φινλανδικές σημαίες ή κρατούσαν πινακίδες με την έξη «ελευθερία» ή σύμβολα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΙ! Στην Ελλάδα;;; Τα συστημικά μέσα έσπευσαν να υποβαθμίσουν την συγκέντρωση, λέγοντας πως διαλύθηκε γρήγορα.

Δείτε εικόνα:

.

 



 

Σκάνδαλο στέγασης «μεταναστών» στην Ελλάδα: Νεοσύστατη ΜΚΟ «τσεπώνει» 7 εκατ. ευρώ σε 15 μήνες για να τους βρει σπίτι!


Σκάνδαλο στέγασης «μεταναστών» στην Ελλάδα: Νεοσύστατη ΜΚΟ «τσεπώνει» 7 εκατ. ευρώ σε 15 μήνες για να τους βρει σπίτι!

Την ίδια εν λόγω εταιρείες καταγγέλλονται από Κινέζους επενδυτές της Golden Visa για απάτη, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχαν ελεγχθεί για «ξέπλυμα» χρήματος.

Πρόκειται για  εταιρείες που «αθωώθηκαν» χάρη σε τροπολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.

 Σύμφωνα με  δημοσιογραφική έρευνα του «Solomon» και των «Reporters United»: «Η καταβολή εκατομμυρίων ευρώ γίνεται μέσω μιας ΜΚΟ, η οποία δεν πληροί τα ουσιαστικά κριτήρια που όρισε η ελληνική κυβέρνηση ώστε “να μπει μια τάξη στις ΜΚΟ”, κι επιπλέον φέρεται να στήθηκε από συγγενικά πρόσωπα των υπεύθυνων των εταιρειών στις οποίες καταλήγουν τα χρήματα», τονίζεται στην έρευνα

Σήμερα Πακιστανοί, Σουδανοί, Καμερουνέζοι, Μαροκινοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Αφγανοί κλπ. και «αλληλέγγυοι» ακροαριστερών οργανώσεων, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο για το επεισόδιο σε παράνομο τζαμί

Τον λόγο στη συγκέντρωση πήραν ο Νούρι, Ιμάμης στο τζαμί που δέχτηκε την επίθεση, ο Σέικ Γκίαζ από το Συμβούλιο Δικαιωμάτων Απόδημων Μπαγκλαντεσιανών, ο Τζαβέντ Ασλάμ πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος "Η Ενότητα", ο Ναΐμ Ελγαντούρ πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ο γνωστός της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου, κλπ.

Στο τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία που έφτασε στο τζαμί στην οδό Βυζαντίου ενημερώνοντας τη γειτονιά και στη συνέχεια επέστρεψε μέσω της οδού Καυταντζόγλου στο πάρκο Φιξ.

Γερμανικά ΜΜΕ: «Η Αθήνα γεμίζει με γυναίκες από το Αφγανιστάν σε συνεργασία με ΜΚΟ»
  Με πληροφορία από το pronews.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί




Απίστευτη δήλωση Θ.Σκυλακάκη: «Δεν μειώνουμε τον φόρο στα καύσιμα γιατί ...

Η αλήθεια για τα καύσιμα: «Τσακίζουν» τους Έλληνες για να επιβάλλουν την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και τα πατίνια

Η αλήθεια για τα καύσιμα: «Τσακίζουν» τους Έλληνες για να επιβάλλουν την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» και τα πατίνια

Δείτε γιατί δεν μειώνει τον φόρο στα καύσιμα η κυβέρνηση

Σύμφωνα με το δελτίο επισκόπησης τιμών καυσίμων του παρατηρητηρίου του υπουργείου Ανάπτυξης, η πανελλαδική μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης έφτασε τα 1,841 ευρώ το λίτρο, σπάζοντας το ρεκόρ όλων των εποχών που κρατούσε από τον Αύγουστο του 2012 (1,838€/l).

Η υψηλότερη μέση τιμή στη χώρα καταγράφεται για ακόμα ημέρα στις Κυκλάδες με 2,040 ευρώ το λίτρο και ακολουθούν τα Δωδεκάνησα με 1,980 ευρώ και η Ευρυτανία με 1,937 ευρώ.  Χαμηλότερες τιμές βρίσκει κανείς στα αστικά κέντρα με την τιμή στην Αττική να διαμορφώνεται στα 1,815€/l και στη Θεσσαλονίκη στα 1,809€/l.

Στα ύψη παραμένουν στην χώρα και οι τιμές των υπόλοιπων καυσίμων. Ειδικότερα, το τιμολόγιο διαμορφώθηκε χθες, ως εξής:

Προϊόν Αρ. Πρατηρίων Μέση  / Τιμή

Αμόλυβδη 95 οκτ.            4.273  / 1,837

Αμόλυβδη 100 οκτ.         2.572  / 1,984

Super                                    19      /   1,633

Diesel Κίνησης                 4.553   /                1,578

Υγραέριο κίνησης (Autogas)       1.063  /   1,044

Diesel Θέρμανσης Κατ΄οίκον     1.426   /  1,237

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, με επιστολή που απηύθυνε προς τον υπουργό Οικονομικών χαρακτηρίζει τη μείωση του Ειδικού Φόρου Καυσίμων των καυσίμων πιο αναγκαία από ποτέ, κάτι που έχει αρνηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, κ. Σκυλακάκης, διότι «στην Ελλάδα το 30% δεν έχουν αυτοκίνητο και από αυτό το 30% το 70% ζουν με κάτω από τον κατώτατο μισθό. Αυτοί είναι πάνω από 2,5 εκατ. άνθρωποι. Αυτοί είναι το φτωχότερο κομμάτι του πληθυσμού που δεν έχει αυτοκίνητο. Που αυτοί από μία τεράστια δημοσιονομική δαπάνη που υποτίθεται θα ήταν για να ανακουφίσει τους φτωχότερους δεν θα έπαιρναν τίποτα!»

Η ΠΟΠΕΚ σημειώνει πως «το αυξημένο κόστος μεταφοράς επιβαρύνει επιπλέον τόσο τις τιμές των προϊόντων, όσο και των υπηρεσιών, αυξάνοντας τον πληθωρισμό» την ώρα που «οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν ως αγαθό θέρμανσης το πετρέλαιο θέρμανσης, είναι ιδιαιτέρως φορολογημένοι».

Παρόλα αυτά την ίδια ώρα η κυβέρνηση επιδοτεί την ηλεκτροκίνηση, καθώς η ηλεκτρική ενέργεια δεν αποθηκεύεται σε μπιτόνια και τα αμάξια θα κάνουν λίγες και ελεγχόμενες διαδρομές! Και επειδή τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πανάκριβα, σε ό,τι αφορά στην κίνηση, πολλοί ίσως περιοριστούν στα πατίνια!

Συγκεκριμένα, την έναρξη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» από τον προσεχή Απρίλιο, και την αύξηση της επιδότησης, επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου αναφέρει συγκεκριμένα: «Ξεκινάει τον Απρίλιο το “Κινούμαι Ηλεκτρικά” προϋπολογισμού 50 εκατ. ερώ. Η επιδότηση αυξάνεται στα 8.000 ευρώ και θεσπίζονται κοινωνικά κριτήρια για ΑμεΑ, τρίτεκνους και για πρώτη φορά για νέους έως 29 ετών. Με σχέδιο δίνουμε κίνητρα για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης».

Μάλιστα δεν υπάρχει όριο στην επιδότητηση επιχειρήσεων, οι οποίες θα μπορούν να έχουν όσα ηλεκτρικά αμάξια θέλουν!

Επομένως το αυτοκίνητο θα γίνει ασύμφορο και πολλοί θα αναγκαστούν να πάρουν ηλεκτρικό πατίνι για να κινηθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση τεχνηέντως δημιουργεί μια ενεργειακή κρίση, καθώς έχει ως σκοπό να επιβάλλει με κάθε μέσο και κάθε τρόπο την λεγόμενη «Μεγάλη Επανεκκίνηση», η οποία θέλει να φέρει την «πράσινη ανάπτυξη» και την κατάργηση της ιδιοκτησίας.

  ,

  pronews.gr

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί



   

 

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες αστυνομικού για σχέσεις… εξάρτησης συναδέλφων του με ομάδες


 
 
 
 
Έρχονται εξελίξεις;

Τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενημέρωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης σχετικά με τις υπό καθεστώς ανωνυμίας καταγγελίες, τις οποίες έκανε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, άτομο που δήλωσε ότι φέρει την ιδιότητα του αστυνομικού, καθώς και ότι έχει γνώση σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των περιστατικών οπαδικής βίας από την αστυνομία.

Οι καταγγελίες που αναφέρονται σε φερόμενη πλημμελή διαχείριση περιστατικών οπαδικής βίας από αστυνομικούς με εντολές ανωτέρων τους, καθώς και σε φερόμενο ρόλο απόστρατων αστυνομικών σε ομάδες, αναπαράχθηκαν από το πρωί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Σχετικά με ηχητικό απόσπασμα ραδιοφωνικής συνέντευξης σε σταθμό της Θεσσαλονίκης, που περιέχει δηλώσεις ατόμου το οποίο επικαλείται ότι φέρει την ιδιότητα του αστυνομικού και αναπαράγεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι ενημερώθηκε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και με εντολή του συγκεντρώθηκε σχετικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί άμεσα για ποινική αξιολόγηση», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Με πληροφορία από το el.gr

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί 

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 









Χορηγοί