08 Αυγούστου 2023

Σοκ στην Κρήτη: 20χρονος κατέρρευσε και πέθανε ακαριαία ξαφνικά μπροστά στους φίλους του



σοκ-στην-κρήτη-20χρονος-κατέρρευσε-ξαφν-1608970
Φωτογραφία αρχείου

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στα Μάλια, όταν ένας 20χρονος νεαρός κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί τουρίστες είχαν επιστρέψει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μετά τη νυχτερινή τους έξοδο, όταν ο 20χρονος Γερμανός έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια των φίλων του.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε βοήθεια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, να σπεύδει στο σημείο, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε το θάνατο του άτυχου νέου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής, ενώ περισσότερο φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του 20χρονου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

neakriti.gr

 

Τραγωδία στην Εύβοια: Πέθανε ξαφνικά 17χρονη μέσα στο σπίτι της

 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της βόρειας Ευβοιας από τον ξαφνικό θάνατο ενός νέου κοριτσιού.


AveΣυγκλονισμένηίναι η τοπική κοινωνία της βόρειας Ευβοιας από τον ξαφνικό θάνατο ενός νέου κοριτσιού.rtiseme

 

Σύμφωνα με το evima.gr πρόκειται για κορίτσι ηλικίας 17 ετών το οποίο αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε μέσα στο σπίτι του στο Μαντούδι.

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Μαντουδιου αλλά ήταν δυστυχώς αργά καθώς η 17χρονη είχε φύγει από τη ζωή.

Τα αιτία του θανάτου της άτυχης κοπέλας θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή..η οποία θα είναι για ευνόητους λόγους " Αγνωστα παθολογικά αίτια" όπως χιλιάδες άλλες των τελευταίων εμβολιακών χρόνων.

Προχθές μία ακόμα ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου όταν 24χρονη που πήγε να γιορτάσει με την παρέα της σε ξενοδοχείο του νησιού τα γενέθλιά της, κατέρρευσε και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα. Καθώς και στο πένθος βυθίστηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας για τον αδόκητο χαμό ενός 48χρονου αστυνομικού, πέθανε ενώ βάδιζε στον δρόμο εν ώρα υπηρεσίας.