17 Μαΐου 2022

Ομιλία-ιστορική ντροπή του Κ.Μητσοτάκη στο αμερικανικό Κογκρέσο: «Η Μαριούπολη είναι το νέο Μεσολόγγι»!


Ομιλία-ιστορική ντροπή του Κ.Μητσοτάκη στο αμερικανικό Κογκρέσο: «Η Μαριούπολη είναι το νέο Μεσολόγγι»! (upd)

Και το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ οι απόγονοι των Ελλήνων αγωνιστών του 1821! 

Με μια ομιλία-ιστορική ντροπή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρομοίασε πριν λίγο στο αμερικανικό Κογκρέσο την πολιορκία του Μεσολογγίου (1825-1826) και τους ηρωικούς υπερασπιστές του με την Μαριούπολη και το νεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ!

Όσο και αν ακούγεται ντροπιαστικό για την ελληνική ιστορία ένας Έλληνας πρωθυπουργός να παρομοιάζει τους ήρωες του 1821, όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους στις πολιορκίες της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, με τους νεοναζιστές εγκληματίες του Τάγματος Αζόφ της Μαριούπολης, ο Κ.Μητσοτάκης το διέπραξε και αυτό!

«Αν αντικαταστήσουμε τη λέξη Ελλάδα με τη λέξη Ουκρανία θα δείτε τρομακτικές ομοιότητες με το σήμερα. Όπως συμβαίνει με τη Μαριούπολη, το Μεσολόγγι είχε εξαιρετικούς αμυνόμενους πριν από την τελική έξοδο. Όταν βλέπουμε τον ίδιο πόνο, την ίδια θλίψη σε μία πόλη με ελληνικό όνομα, θυμόμαστε το Μεσολόγγι και το κόστος του δικού μας αγώνα», είπε.

Στην κάτω φωτογραφία είναι οι νέοι «Μεσολογγίτες» κατά τον Κ.Μητσοτάκη:

Και μάλιστα είπε ότι «Οι Έλληνες δεν θα είχαν απελευθερωθεί αν δεν είχαν τους συμμάχους, όσο και αν προσπαθούσαν»!

Το ότι έβρισε άκριτα την Ρωσία και εμφανίστηκε ως δεύτερος «Ζελένσκι» στο αμερικανικό Κογκρέσο είναι πραγματικά δευτερεύων θέμα ως προς αυτά που ξεστόμισε για το Τάγμα Αζόφ!

Τι ντροπή για την Ελλάδα!

Φυσικά έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα από τους Αμερικανούς βουλευτές σε σημείο που να πει ότι «Στην Ελλάδα δεν με χειροκροτούν τόσο στην Βουλή»!

Στην Ελλάδα, σχεδόν όλοι θέλουν να φύγεις Κυριάκο. Μπορεί να πας και στις ΗΠΑ και όπου αλλού θέλεις, αλλά αρκεί να φύγεις…

Και το πιο απίστευτο: «Πρέπει να κάνουμε τα μέτρα κοινωνικής δικτύωσης να είναι λιγότερο διαβρωτικά για την κοινωνία», είπε!

Ναι, το ξεστόμισε και αυτό! Ζήτησε τον έλεγχο των social media γιατί απλώς δεν τα ελέγχει! Γιατί «είναι διαβρωτικά». Στην πραγματικότητα γιατί είναι οι τελευταίοι προμαχώνες της Ελευθερίας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το αποκαλεί «δημοκρατία»…

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας !! 

Διάβασε ειδήσεις που δεν λένε οι άλλοι !!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141



 


 

Στο Πρωθυπουργικό γραφείο δεν γνωρίζουν για την υποχρέωση των υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών για τον χρόνο απάντησης τους στα e-mail πολιτών

 

 

Με αφορμή θέματος που αφορά το Υπουργείο Εργασίας, επικοινωνήσαμε  με το Πρωθυπουργικό γραφείο και θέσαμε το ερώτημα σε πόσο χρόνο υποχρεούνται να απαντούν τα Υπουργεία στα e-mail των πολιτών μετά την κατάργηση  του fAX καθώς και οι δημόσιες υπηρεσίες, είναι απίστευτο η γραμματέας του Πρωθυπουργικού γραφείου του Κ.Μητσοτάκη μας δήλωσε ο,τι δεν το γνωρίζει και να περιμένουμε αύριο να μας ενημερώσουν σχετικά. 

Δεν υπήρχε κανείς στο πρωθυπουργικό γραφείο να γνωρίζει τον χρόνο αναμονής του ταλαιπωρημένου πολίτη σε μια απάντηση ενός e-mail ;

Το τηλέφωνο του Πρωθυπουργικού γραφείου στο οποίο επικοινώνησε το fyllokaiftero1.blogspot.com  και έλαβε  την παραπάνω  απάντηση είναι: 210671 1000

Δεν γνωρίζουν τι προβλέπει η εγκύκλιος του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που έβαλε τέλος στο FAX στο δημόσιο από 1-1- 2021.


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας !! 

Διάβασε ειδήσεις που δεν λένε οι άλλοι !!


Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141


Τι άλλο θα διαπράξει ο Κ.Μητσοτάκης; – Χαρακτήρισε «πείραμα» την αρχαία ελληνική Δημοκρατία γιατί «οι σκλάβοι δεν είχαν δικαιώματα»


Τι άλλο θα διαπράξει ο Κ.Μητσοτάκης; – Χαρακτήρισε «πείραμα» την αρχαία ελληνική Δημοκρατία γιατί «οι σκλάβοι δεν είχαν δικαιώματα»

Αδιανόητες δηλώσεις

Κατά την ανοιχτή συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με συνομιλητή του τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Ιγκνάτιους της The Washington Post,  στο Πανεπιστήμιο Georgetown University ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε κάτι που προκαλεί εντύπωση ότι δεν σχολιάστηκς και όλοι το άφησαν να περάσει απαρατήρητο.

Αναφερόμενος τόσο στη Δημοκρατία ανά τον κόσμο όσο και την Δημοκρατία στην Ελλάδα η οποία, αν και κράτησε 250 χρόνια, «αντιμετώπισε δυσκολίες», είπε πως «H Ελλάδα ήταν ένα πείραμα, γιατί ήταν μια δημοκρατία που δεν είχε να κάνει με τις σημερινές δημοκρατίες γιατί οι σκλάβοι δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στις αποφάσεις»!

Τι να πούμε; Ότι για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά χαρακτηρίστηκε η αρχαία ελληνική Δημοκρατία ως «πείραμα» γιατί «οι σκλάβοι δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στις αποφάσεις»;

Δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε από το Κυριάκο Μητσοτάκη;

Γιατί, σήμερα οι στερούμενοι πολίτες με δικαστική απόφαση των πολιτικών τους δικαιωμάτων για αδικήματα που έχουν διαπράξει, μπορούν να συμμετάσχουν στις αποφάσεις;  Άρα κι εμείς πείραμα είμαστε.

Και ποια η διαφορά των δούλων του 6ου π.Χ. αιώνα με τους σημερινούς που χρωστάνε στις τράπεζες, στην ΔΕΗ, στο φυσικό αέριο και τους κάνουν πειραματόζωα με σκευάσματα που τα χαρακτηρίζουν εμβόλια, παρά την θέλησή τους;

Και τους στέλνουν εισαγγελέας ή και στην φυλακή αν δεν πληρώνουν ή δεν πειθαρχούν;

Τι απίστευτα λόγια είναι αυτά που υποβαθμίζουν την πρώτη Δημοκρατία της ιστορίας που τυχαίνει να είναι η ελληνική;

Ήταν «πείραμα» η αρχαία ελληνική Δημοκρατία και όχι η ανώτατη πολιτική και κοινωνική δημιουργία των προγόνων μας που καθόρισε την ιστορία των πολιτευμάτων και ενέπνευσε Βρετανούς και Γάλλους στην Ευρώπη για την ίδρυση των πρώτων σύγχρονων δημοκρατιών, έστω μέσω επαναστάσεων;

To ότι δεν έχει να κάνει με την «σημερινή δημοκρατία» εννοείται. Τότε τις αποφάσεις τις έπαιρναν οι πολίτες.

Σήμερα τις παίρνουν οι ολιγάρχες του Κ.Μητσοτάκη κι εν συνεχεία του τις ανακοινώνουν. Οι οποίοι ολιγάρχες τις περισσότερες φορές μεταφέρουν τις εντολές των Βρυξελλών.

Και η ρωμαϊκή δημοκρατία που στήθηκε στις αρχές της αθηναϊκής δημοκρατίας και αυτή πείραμα ήταν;

Μήπως θα μας πει ότι ήταν και… «πείραμα» των εξωγήινων η αθηναϊκή δημοκρατία;

Ακούει τι λέει; Το γνωρίζουμε ότι είναι σε γυάλα και δεν έχει καμία επαφή με την κοινωνία, αλλά ξέχασε και αυτά που του έμαθαν στο δημοτικό σχολείο; 

 pronews.gr

 Δείτε και αυτό:

Καστοριά: Δάσκαλος έδειρε μαθητή δημοτικού σε χωριό του νομού. Αυξάνονται τα κρούσματα χειροδικίας στα σχολεία


Καστοριά - Οταν εμείς φοράμε μάσκες στριμωγμένοι στα σούπερ μάρκετ με μάσκες και συνεχή ψυχολογική βία




17.05.2022 | 07:21πμ
Newsroom | email:fyllokaitero@gmail.gom

Οταν εμείς φοράμε μάσκες στριμωγμένοι στα σούπερ μάρκετ και αυτός εκκολαπτόμενος υποψήφιος της ΝΔ, στην Καστοριά δεν φοράει καθόλου μαζί με άλλους βουλευτές σε εκδήλωση συλλόγου στην Καστοριά, από την άλλη πλευρά θα πρέπει να τους "ευχαριστήσουμε" διότι έτσι αποκαλύπτεται το παραμύθι της "πανδημίας".

 

Δείτε και αυτά:

Κυβέρνηση, ΔΕΗ & εισπρακτικές με τακτικές γκάνγκστερ ληστεύουν τους πολίτες: Τηλεφωνήματα εκβιασμού κατ’οίκον

Η ακρίβει καλπάζει: «Φωτιά» οι τιμές στο καλάθι της νοικοκυράς – Η λίστα προϊόντων με αυξήσεις έως 60%

Καστοριά: Σόκ η βεντζίνη ξεπέρασε τα 2,50 ευρώ στον νομό

Η άρρωστη σχέση γιατρών και φαρμακοβιομηχανίας>> - Δεύτερη δημοσίευση του βίντεο στα 8 χρόνια του fyllokaiftero1.blogspot.com