15 Δεκεμβρίου 2021

Αν αυτοί οι δύο έβγαιναν μαζί στην τηλεόραση θα είχαν τινάξει το βρώμικο σύστημα στον αέρα!


 
Οι πολίτες γράφουν για τον δημοσιογράφο που έφυγε τόσο άδικα και με τρόπο....που θυμίζει δολοφονία.

Dolly Stratidaki

Γιώργος Τράγκας, Μαλβίνα Κάραλη
 
Αν αυτοί οι δύο έβγαιναν μαζί στην τηλεόραση θα είχαν τίναξει το βρώμικο σύστημα στον αέρα!
Γιώργο Τράγκα,
μου κράτησες ατέλειωτα πρωινά συντροφιά με τον μοναδικό τρόπο που ήξερες! Ήξερες πολλά, κι έλεγες πράγματα που κανείς άλλος δεν τόλμησε μέχρι σήμερα!
 Καλό σου ταξίδι, ...κάποιοι σε περιμένουν να τούς ενημερώσεις για τα αίσχη που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας....


 


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί




   

 

Η κυβέρνηση "ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ" εμπαίζει τους εμβολιασμένους: PCR για όλους τους ταξιδιώτες- Ακυρώνει το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού


Η κυβέρνηση εμπαίζει τους εμβολιασμένους: PCR για όλους τους ταξιδιώτες- Ακυρώνει το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Εμπαιγμός προς τους εμβολιασμένους τελικά από την κυβέρνηση καθώς πλέον ξεκινά να ζητά πιστοποιητικό PCR και από αυτούς για την είσοδο των ταξιδιωτών στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ελέγχου της πανδημίας Covid-19 όπως αναφέρουν, η Ελλάδα θα δέχεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, επισκέπτες από όλες τις χώρες του  εξωτερικού, με την επίδειξη αρνητικού μοριακού ελέγχου (PCR) 48 ωρών, ανεξαρτήτως αν... διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (το οποίο ακυρώνει πρακτικά η κυβέρνηση).

Από το μέτρο εξαιρούνται οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα που ταξίδεψαν στο εξωτερικό για διάστημα μικρότερο των 48 ωρών - με δεδομένο ότι θα έχουν κάνει PCR λίγο πριν από την αναχώρηση τους. 

Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από την Κυριακή 19/12 και ώρα 06:00.

H Omicron σε Βρετανία και Δανία

Η απόφαση αυτή του υπουργείου Υγείας σχετίζεται άμεσα με την επέλαση της μετάλλαξης Omicron  και με δεδομένο πως θα αυξηθούν οι αφίξεις ενόψει Χριστουγέννων.

Χαρακτηριστικά, στη Βρετανία η Omicron επεκτείνεται με ραγδαίο ρυθμό, με τα κρούσματα της παραλλαγής να ανεβαίνουν κατά 50% σε μία μόνο μέρα, την Τρίτη, και πάνω από 1.500 Βρετανοί να μολύνονται από το συγκεκριμένο στέλεχος σε 24 μόνο ώρες. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε και ο πρώτος θάνατος από την Omicron. Συνολικά, οι νοσούντες στη Βρετανία από την Omicron έφτασαν χθες τους 4.713, ωστόσο εκτιμάται ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ υψηλότερος.

Και η Δανία, ωστόσο, ξεπέρασε την Τρίτη για πρώτη φορά, τα 1.000 κρούσματα της Omicron (1.098) μέσα σε μία ημέρα και οι αρχές εκτιμούν ότι το στέλεχος αυτό θα επικρατήσει στην Κοπεγχάγη εντός της εβδομάδας.

Με πληροφορία από το pronews.gr 

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί




   

 

ΒΑΡΙΑ ΧΟΥΝΤΑ!!! Ομιλία «ΕΦΙΑΛΤΗΣ» με αποδέκτες τους ανεμβολίαστους: «ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ»,Βίντεο


Ο νέος Γερμανός καγκελάριος ανακοίνωσε ΚΟΙΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ για τα μέτρα COVID και πως δεν θα υπάρχουν ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΙΟ, ΦΟΥΛ για δικτατορία!!!

Ο διάδοχος της Άνγκελα Μέρκελ στην Γερμανία, Όλαφ Σολτς, ανακοίνωσε πως θα υπάρχει κοινή συνεργασία των κυβερνήσεων στην Ευρώπη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί δήθεν ο COVID και σε αυτή την κατεύθυνση δεν θα υπάρχουν κόκκινες γραμμές.

Δίνοντας μάλιστα πρόγευση του τι θα ακολουθήσουν στο στόχαστρο, έκανε λόγο για μία μικρή μειοψηφία εξτρεμιστών (έτσι αποκαλούν τους αμέτρητους ανεμβολίαστους), η οποία ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΑΝΕΧΤΗ!!!

Ο καγκελάριος χρησιμοποίησε την πρώτη του «ομιλία στο έθνος» για να προωθήσει τους εμβολιασμούς και να δώσει το στίγμα ης νέας εποχής στην Ευρώπη, με πρόσχημα την μάχη ενάντια στο τρέχον κύμα του COVID, το οποίο δήλωσε ότι τροφοδοτείται από ανεμβολίαστους, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Ήδη στην Ελλάδα έχει ειπωθεί πως οι ανεμβολίαστοι πρέπει να φύγουν για τα βουνά ή να αντιμετωπίσουν ποινικές συνέπειες για την άρνησή τους να κάνουν το εμβόλιο.

Δήλωσε μεταξύ άλλων o Σολτς:

«Στην Ευρώπη θα δράσουμε όλοι μαζί.

Ήδη από αύριο θα ασχοληθούμε εκτενώς μαζί με το Συμβούλιο της Ευρώπης για την κατάσταση με τον COVID στην Ευρώπη.

Θα κάνουμε ότι χρειάζεται. Σε αυτή την κατεύθυνση δεν υπάρχουν ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για την κυβέρνηση.

(…)

Μια μικρή εξτρεμιστική μειοψηφία (σ.σ. έτσι αποκαλούν τους ανεμβολίαστους, ενώ κατά τα φαινόμενα αποτελούν την πλειοψηφία και όχι την μειοψηφία, όπως είχε παραδεχτεί Γερμανία πολίτης σε στιγμή αυθορμητισμού – ΕΔΩ το ΒΙΝΤΕΟ), στην χώρα μας έχει απομακρυνθεί από την κοινωνία μας, την δημοκρατία μας, την κοινότητά μας και το κράτος μας, και όχι μόνο από την επιστήμη, τον ορθολογισμό και την λογική.

Δεν θα ανεχτούμε το ότι μία μικρή μειοψηφία ανήσυχων εξτρεμιστών προσπαθεί να επιβάλλει την θέλησή της στην κοινωνία (σ.σ. ενώ ουσιαστικά συμβαίνει το αντίθετο: μία μειοψηφία εμβολιολάγνων προσπαθεί να επιβάλλει τα εμβόλια -και αργότερα κάτι άλλο- στους λαούς).

ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Η ΣΕ «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ-ΦΥΛΑΚΕΣ (;), ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΧΤΟΙ!!!


.

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί




   

 

 

Τριπλά εμβολιασμένος μόλυνε τον Γ.Τράγκα και μετά αρνήθηκαν να τον θεραπεύσουν με μονοκλωνικά


Τριπλά εμβολιασμένος μόλυνε τον Γ.Τράγκα και μετά αρνήθηκαν να τον θεραπεύσουν με μονοκλωνικά

Τριπλά εμβολιασμένος μόλυνε τον Γ.Τράγκα και μετά αρνήθηκαν να τον θεραπεύσουν με μονοκλωνικά

Η πραγματικότητα που εκθέτει όλους τους «ανθρωποφάγους» της κυβέρνησης


Αδιανόητοι είναι οι χαρακτηρισμοί που έχει χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση και τα φερέφωνα της για να σχολιάσουν το θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη.

Τα τελευταία 24ωρα τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο έχουν κατακλυστεί από εξοργιστικούς χαρακτηρισμούς για τον Γ.Τράγκα, καθώς οι «εμβολιαστές» βρήκαν αφορμή να κάνουν προπαγάνδα για τα εμβόλια, παρόλα αυτά η πραγματικότητα τους εκθέτει. 

Όπως τόνισε Τάσος Γκουριώτης, διευθυντής του pronews.gr και φίλος του Γιώργου Τράγκα, του στέρησαν το δικαίωμα να ζήσει γιατί αρνήθηκαν να του χορηγήσουν μονοκλωνικά αντισώματα όταν αυτός τα είχε ζητήσει.

Να σημειώσουμε τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν γίνει θέμα στα ΜΜΕ τέσσερις θάνατοι με Covid-19, οι τρεις αφορούσαν σε εμβολιασμένους (πχ. ο 62χρονος Μιχάλης Κυδώνης) και μόνο του Γιώργου Τράγκα αφορούσε σε ανεμβολίαστο, οπότε όπως έχουμε ήδη τονίσει αυτά τα οποία λένε οι «ανθρωποφάγοι» της κυβέρνησης ότι εάν ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι είχε εμβολιαστεί θα ζούσε σε καμία περίπτωση δεν είναι 100% αλήθεια. 

Αυτό που είναι αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Τράγκας είχε κολλήσει Covid-19 από τριπλά εμβολιασμένο συνεργάτη του!

Συγκεκριμένα όπως είπε ο Πάρις Κουρτζίδης ο Γ.Τράγκας κόλλησε από τριπλά εμβολιασμένο συνεργάτη του, ο οποίος είχε πάει στη δουλειά με συμπτώματα, κάτι το οποίο είχε πει και σε συνέντευξη του ο δημοσιογράφος, ενώ βρισκόταν σε καραντίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ηχολήπτη. 

Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει αυτό που είχαμε τονίσει στο pronews.gr  και στο fyllokaiftero1.blogspot.com πριν από λίγες εβδομάδες ότι οι εμβολιασμένοι αποτελούν κίνδυνο για τους ανεμβολίαστους. 

Ο διευθυντής του pronews.gr είχε πει στην εκπομπή Attica TV στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου «Σχολιάζοντας την επικαιρότητα», στο Attica tv, ότι «το μεγάλο πρόβλημα και ο κίνδυνος για τους ανεμβολίαστους αυτή την στιγμή είναι οι εμβολιασμένοι που κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς, νοσούν και μεταδίδουν».

Λίγες ημέρες αργότερα μελέτη του βρετανικού Imperial College τον είχε επιβεβαιώσει. 

Οπότε γι' ακόμη μια φορά θα επαναλάβουμε προς την κυβέρνηση και στα φερέφωνα της: Προτού κάνουν κριτική σε έναν άνθρωπο που πέθανε ας δουν οι ίδιοι τι μέτρα έχουν πάρει για να προστατεύσουν τους πολίτες από τον Covid-19. 

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι είχε ζητήσει να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα, παρόλα αυτά του αρνήθηκαν με το δικαιολογητικό ότι ήταν «διαβητικός».

Οπότε ποιοι πραγματικά ευθύνονται για το θάνατο του Γιώργου Τράγκα; 

Η δήλωση του Τάσου Γκουριώτη

«Ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα σίγουρα ικανοποιεί τις δυνάμεις εκείνες που τον πολέμησαν ανηλεώς και εν τέλει του στέρησαν την δυνατότητα να ζήσει και να ασκεί κριτική στο σύστημα.

Η άρνηση παροχής θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων με το δικαιολογητικό ότι ήταν «διαβητικός», όπως ο ίδιος κατήγγειλε λίγο πριν «σβήσει», ισοδυναμεί με στέρηση του δικαιώματος της ζωής σε έναν ασθενή.

Αυτό, όταν ακόμα και σε νεφροπαθείς με υποβοηθούμενη λειτουργία στις μονάδες αιμοκάθαρσης, τους υποχρεώνουν να εμβολιαστούν για να συνεχίσουν την θεραπεία. Ο Γιώργος Τράγκας θα ζει πάντα μέσα από το πνεύμα της αλύγιστης και ελεύθερης δημοσιογραφίας και θα στοιχειώνει τα όνειρα εκείνων που δεν τον άφησαν να ζήσει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Η επιθυμία της οικογένειάς του

Η κηδεία του Γιώργου Τράγκα είναι προγραμματισμένη να τελεστεί μετά το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 13:00. Εις μνήμην του θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό Παναγίας της Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ. Θα εκδοθεί ενημερωτικό ΔΤ» ήταν η ανάρτηση του Πάρη Κουρτζίδη, εκπροσώπου τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα.

 


 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

 

Χορηγοί



 






Διαδώστε την ιστοσελίδα σας!!!

 





Χορηγοί