Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 49χρονου Θοδωρή Νεμουτιάνου που έφυγε από την ζωή τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν πήγε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» με δυνατούς πόνους στο στήθος, ωστόσο η νοσηλεύτρια με την οποία μίλησε, δεν κάλεσε γιατρό και τον έδιωξε να πάει στο νοσοκομείο του Ρίου, καθώς το δικό τους δεν εφημέρευε.

Ο άτυχος 49χρονος έκανε λίγα βήματα και σωριάστηκε κάτω αφήνοντας τόσο άδικα την τελευταία του πνοή.

Από το υπουργείο Υγείας, το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης για τον θάνατο του 49χρονου θα έχει προκύψει μέχρι αύριο, ώστε να αναδειχθούν οι ευθύνες για τα όσα οδήγησαν στην τραγική εξέλιξη για να αποδοθούν οι ανάλογες ευθύνες.

Στο κάδρο έχει μπει προς το παρόν μονάχα το νοσηλευτικό προσωπικό του «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας και συγκεκριμένα η νοσηλεύτρια που μίλησε λίγο πριν ξεψυχήσει.

Από την πλευρά της, η νοσηλεύτρια που υποδέχτηκε τον 49χρονο, δεν έχει δώσει για την ώρα επαρκείς εξηγήσεις για τη στάση της, παραδεχόμενη πως δεν κάλεσε γιατρό για να τον εξετάσει, όταν της περιέγραψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως επρόκειτο για ένα συνηθισμένο περιστατικό ενός περιπατητικού ασθενή, ο οποίος της ανέφερε πως είχε προηγουμένως επισκεφτεί ιδιώτη γιατρό.

Κατά πληροφορίες, η νοσηλεύτρια εργαζόταν επί σειρά ετών στο Δρομοκαΐτειο από το οποίο και μετακινήθηκε το περασμένο έτος για το νοσοκομείο της Πάτρας.

 pronews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΘΕΣ

Τα παραδοσιακά εκλογικά κάστρα της ΝΔ "πέφτουν" η Καστοριά πρώτη στην πτώση

Καστοριά: Απαγχονισμένος βρέθηκε ο 26χρονος φοιτητής του ΑΠΘ που είχε χαθεί στον ορεινό όγκο του Γράμμου

«Έφυγε» ξαφνικά στα 42 της μητέρα στην Βέροια: Μόλις είχε κάνει την 4η δόση

Νέος ξαφνικός θάνατος: Πέθανε μέσα στο γραφείο του ο διευθυντής του ΕΦΚΑ Πατησίων (φώτο)

Δημοφιλή άρθρα:

Καστοριά : Ο μητροπολίτης Καστοριάς θέλει ουσιαστικά τον μοναδικό πνεύμονα υγείας και αναψυχής να γίνει ιδιοκτησία της "εκκλησίας " δια της ανέγερσης ναού! - Εν μέσω μείωσης του πληθυσμού της πόλεως

Βουλευτής ΝΔ είχε πει ότι ιδιωτικές εταιρείες κυβερνούν τη χώρα: «Μας πίεσαν γι’ αυτό πληρώνετε πανάκριβο ρεύμα»!

 

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084