07 Οκτωβρίου 2022

Χιλιόδενδρο Καστοριάς - Σε ηλικία μόλις 66 ετών, βγήκε στην αυλή του σπιτιού του ο Χρήστος Πάσχος και τον βρήκαν νεκρό.

 


 Σε ηλικία μόλις 66 ετών, βγήκε στην αυλή του σπιτιού του ο Χρήστος Πάσχος  στο Χιλιόδενρο Καστοριάς, και τον βρήκαν νεκρό οι συγγενείς του.

¨Αλλος ένας ξαφνικός θάνατος στον νομό Καστοριάς. 

Καλό παράδεισο 

Βαρύ πένθος: Η Χρύσανθη έβαλε τέλος στη ζωή της γιατί δεν άντεξε την φτώχεια και την εξαθλίωση- " ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ"

 

Χρυσάνθη: Ανείπωτη θλίψη για την 36χρονη οδοντίατρο

Ήταν μόλις 36 ετών η Χρυσάνθη όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της. Ήταν μια νεαρή οδοντίατρος που είχε όνειρα και προσδοκίες με δίψα για επαγγελματική καταξίωση.

  • Δούλευε στο ιατρείο της, μέχρι που η κυβέρνηση «αποφάσισε και διέταξε» να ποδοπατήσει τα όνειρα της και να την υποβάλει στο μαρτύριο του εργασιακού εκβιασμού, επειδή άσκησε το ανθρώπινο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματος της, και δεν συναίνεσε σε μια υποχρεωτική ιατρική πράξη.

Χρυσάνθη: Τιμωρήθηκε από την κυβέρνηση που την οδήγησε στην εξαθλίωση

Δεν συμβιβάστηκε με την απολυταρχία και το πλήρωσε. Αναγκάστηκε να κλείσει το ιατρείο της, γιατί ο ηθικός της κώδικας υποδείκνυε πως δεν υπάρχει ζωή και υγεία, χωρίς ελευθερία. Το υπουργείο Υγείας την απέπεμψε τιμωρητικά από το ΕΣΥ, μαζί με χιλιάδες υγειονομικούς που βρέθηκαν στον δρόμο, μην έχοντας δικαίωμα σε μισθό, ασφάλιση ή εύρεση άλλης εργασίας.

  • Ξεκίνησε ένας ανελέητος πόλεμος προπαγάνδας, εκφοβισμού και εργασιακού αποκλεισμού που κράτησε παραπάνω από έναν χρόνο και συνεχίζεται ως και σήμερα. Κυβέρνηση, τηλε – «ειδικοί» και ΜΜΕ, εξαπέλυσαν ακατάπαυστα «πυρά» προς τους υγειονομικούς, θέλοντας να τους παρουσιάσουν ως το «μαύρο πρόβατο» της δημόσιας Υγείας, ενώ οι ίδιοι εθελοτυφλούσαν για το ότι τα υποβαθμισμένα δημόσια νοσοκομεία, είχαν γίνει δομές εγγυημένου θανάτου για τους ασθενείς.

Η Χρυσάνθη για έναν ολόκληρο χρόνο πάλεψε σκληρά με το τέρας της φτώχειας. Δεν ήταν ευκατάστατη, ούτε είχε «άκρες», όπως παπαγαλίζουν για τους υγειονομικούς κάποιοι αναίσθητοι δημοσιογράφοι και «ειδικοί» της κακιάς ώρας, που μεταχειρίζονται άθλια υπονοούμενα για να καλύψουν τον ραγιαδισμό τους.

Κατέβηκε στους δρόμους για να φωνάξει για το δίκιο της και να ζητήσει πίσω το ψωμί της, που της το στέρησαν με το «έτσι θέλω». Έδωσε έναν άνισο αγώνα για να βροντοφωνάξει πως το σώμα μας, είναι δικό μας, και δεν ανήκει σε κανένα υπουργείο
Aυτή είναι η 36χρονη Χρυσάνθη, γιατρός σε αναστολή, που έδωσε τέλος στη ζωή της λίγο πριν τη νίκη της. Αυτό το κορίτσι αυτοκτόνησε γιατί δεν το στηρίξαμε αρκετά. Ανείπωτη οργή και θλίψη.
Θα πέσει φωτιά να σας κάψει όλους.
Που είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος; Που είναι ο δικηγορικός κόσμος;; Που είναι οι συνάδελφοί της οι γιατροί;;;
Που είναι οι συνάνθρωποί της οι ανεμβολίαστοι (που υποτίθεται καταλαβαίνουν τον πόνο της);; Aξιωθήκατε να πάτε να τη συναντήσετε και να τη στηρίξετε; Aξιωθήκατε να βγάλετε 20 ευρώ για αυτούς τους ανθρώπους;; Ένα ποτό είναι.
Όχι, δεν αξιωθήκατε. Εσείς τη βγάλατε καθαρή, την πληρώνουν άλλοι για σας.
Η κοπέλα δεν άντεξε την πίεση, είναι νεκρή. Τη δολοφόνησε η χούντα Μητσοτάκη με την ανοχή όλων σας.
Αλήθεια, εσείς οι υπερασπιστές της αλήθειας και του δικαίου τι κάνετε...Σοβαρά ρωτάω... Όταν μαζεύεστε εκεί στα δικαστήρια τι συζητάτε, με τι προβλήματα ασχολείστε; Με τις μουριές του Κωστάκη;;
Όταν πέρυσι βγαίνοντας η μητέρα μου σε αναστολή επισκέφτηκε μια "καλή δικηγόρο" -που λέγαμε παλιά- για να ζητήσει βοήθεια εκείνη της είπε ότι αυτοί είναι οι νόμοι και ότι δε μπορούμε να λέμε ότι είναι αντισυνταγματικοί γιατί δεν το έχει κρίνει το ΣΤΕ.
Το βρωμοΣΤΕ ρε φίλε που ψωνίζει αγοράκια, που μέχρι κι ένα 5χρονο παιδί ξέρει ότι είναι σάπιο, που νομιμοποίησε το κατοστάρικο των παππούδων μας.....
Και ξέρετε τι άλλο της είπε;; Ότι εκείνη δε θα ένιωθε ασφαλής να νοσηλευτεί σε ένα νοσοκομείο που θα την αναλάβουν ανεμβολίαστοι υγειονομικοί. Αυτό της είπε, δεν το ξεχνάω.
Και ρωτάω λοιπόν, τώρα που έχει αποδειχτεί ότι και οι υποταγμένοι υγειονομικοί νοσούν και μεταδίδουν μια χαρά, δε φοβάστε πια μη σας κολλήσουν;;; Δεν έχετε πρόβλημα τώρα;;
Δεν ντρέπεστε για τις μ@λ@κίες που έχετε πει; Eμείς που δεν είμαστε δικηγοράρες γιατί το καταλάβαμε ότι δε συμβαίνει για υγειονομικούς λόγους αυτό κι εσείς ήσασταν ανίκανοι να το καταλάβετε;;;; Eεεε;;; Γιατί;;
Eίστε ευχαριστημένοι τώρα που η Μυτιλήνη έχασε το Μπαϊραμίδη;; Eίστε ευχαριστημένοι που αυτό το κορίτσι αυτοκτόνησε γιατί δεν ήθελε να αγγίξει η χούντα το σώμα και την ψυχή της;;; Koιμάστε ήσυχοι τώρα, σας έγινε το χατήρι;;;;;
Σκατά στα μούτρα σας, επιστήμονες του κώλου.
ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΑΣ ..... ΟΔΟΝΤΡΙΑΤΡΟΣ #υγειονομικοι_σε_αναστολη ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ. Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ . 
 
Τέλος στη ζωή της έβαλε η 36χρονη υγειονομικός που βρισκόταν σε αναστολή εργασίας «πνιγμένη» από τα χρέη! Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συναδέλφων που βγήκαν σήμερα και διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας «Χρυσάνθη ζεις, εσύ μας οδηγείς».
Η οδοντίατρος Χρυσάνθη δεν μπόρεσε να αντέξει τόσους μήνες χωρίς εργασία και αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, παρά να εμβολιαστεί για να επανέλθει στην υπηρεσία της. Η αυτοκτονία, δια απαγχονισμού, της Χρυσάνθης, η οποία είχε πάρει δάνειο για το ιατρείο της, το οποίο πλέον δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης απέναντι στις αναστολές των υγειονομικών που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν και τέθηκαν παρανόμως σε αναστολή εργασίας.
Η κυβέρνηση ήδη επεξεργάζεται το σχέδιο της επιστροφής τους στην εργασία, αλλά ακόμα υπάρχουν «ειδικοί» που διαφωνούν σε αυτό, όπως ο γνωστός μαϊντανός Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ότι «είναι μια κίνηση για την οποία διαφωνώ» και ότι «όντως και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ λιγότερες, ειδικά αν κάνει και το επικαιροποιημένο εμβόλιο».
Ραγίζουν καρδιές οι υγειονομικοί σε αναστολή που κρατούν ενός λεπτού σιγή για την Χρυσάνθη… την συνάδελφό μας που συμπορεύτηκε μαζί μας 13 μήνες τώρα, αλλά λίγες ημέρες πριν αυτοκτόνησε μην μπορώντας να διαχειριστεί την όλη κατάσταση! #ΧΡΥΣΑΝΘΗ_ΑΘΑΝΑΤΗ pic.twitter.com/HBcH2r4It4

 

 

.

ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΚΟΥΛ και Ellinika Hoaxes

 

 

Μια χούντα του Μητσοτάκη και του ανιψιού του σκανδάλου των υποκλοπών και με τρεiς του Καρατζαφέρη κυβερνούν την χώρα μια κυβέρνηση του υπολοίπου της αποχής του μισού Ελληνικού λαού από τις κάλπες .

Τα Ellinika Hoaxes είναι μια συμμορία λογοκρισίας 5 ατόμων φυγόδικων που παριστάνουν την Ανεξάρτητη Αρχή είναι, όργανα λογοκρισίας στο facebook της κυβέρνησης του 22% του υπολοίπου της αποχής. 

Διεθνής οργανισμοί, παρατηρητές λογοκρισίας, και η Αμνηστία έχουν κάνει λόγο για την πιο ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ κυβέρνηση στην Ευρώπη ..η οποία ταυτόχρονα καθημερινά οδηγεί την χώρα στην απόλυτη ακραία φτώχεια , τον εμβολιοθάνατο, και την εξαθλίωση του λαού γεμίζοντας τον ψυχικά νοσήματα, μετά και από τα 14 χρόνια της βίας των μνημονίων που έχει υποστεί..

Πρωτοφανές: Ο Κ.Μητσοτάκης μίλησε για «κατασκευασμένες απώλειες από Covid» & «ανύπαρκτες διακοπές ρεύματος»

Αμφισβήτησε τα στοιχεία που ανακοινώνουν οι (δικοί του) κυβερνητικοί φορείς!

Πρωτοφανές: Ο Κ.Μητσοτάκης μίλησε για «κατασκευασμένες απώλειες από Covid» & «ανύπαρκτες διακοπές ρεύματος»

Προ ολίγων ημερών ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στην Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος και είπε αδιανόητα πράγματα τα οποία πέρασαν «αθόρυβα».

Σε μια αποστροφή του λόγου του είπε πως η αντιπολίτευση κατασκευάζει απώλειες από τον κορωνοϊό!

«Μην ξεχνάμε πως έχουμε απέναντί μας μια αξιωματική αντιπολίτευση που, ζώντας στη σκιά του δικού της καταστροφικού παρελθόντος, καταστροφολογεί και σήμερα για τα πάντα. Κατασκευάζει απώλειες από τον κορωνοϊό, επινοεί ανύπαρκτες διακοπές ρεύματος και καταγγέλλει τάχα παραβίαση του ασύλου».

Εδώ προκαλείται το εύλογο ερώτημα: τι εννοεί ο πρωθυπουργός όταν λέει «κατασκευασμένες απώλειες από τον κορωνοϊό»;

Γιατί απ’ όσο γνωρίζουμε οι απώλειες είναι αυτές που καταγράφονται από τον ΕΟΔΥ ο οποίος είναι κυβερνητικός φορέας.

Αν λοιπόν είναι «κατασκευασμένες» όπως λέει, τότε για ποιο λόγο υποχρέωσε τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν με πειραματικά σκευάσματα ακολουθώντας τακτικές εκβιασμών και καταναγκασμών;

Επίσης αν οι απώλειες αυτές είναι «κατασκευασμένες» γιατί τις ανακοινώνει ο κυβερνητικός φορέας του EΟΔΥ;

Μήπως γιατί με βάση τις απώλειες αυτές κρίθηκε αναγκαίο οι Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, επιχειρήσεις να κλείσουν και να πτωχεύσουν, και τελικά εκεί στηρίχθηκε το αφήγημα της αναγκαιότητας των μαζικών εμβολιασμών;

Γιατί αν δεν υπήρχαν απώλειες, τότε δεν θα ήταν αναγκαίοι ούτε οι εμβολιασμοί, ούτε τα… lockdowns σωστά; Τι, όχι;

Μαζικών εμβολιασμών που πραγματοποιήθηκαν με σκευάσματα τα οποία επιλέχτηκαν με υπόγειες και σκοτεινές διεργασίες όπως αποδεικνύεται από τις μυστικές διαπραγματεύσεις της Ευρωπαίας επιτρόπου Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για να επιλεχθεί το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού.

Ένα εμβόλιο που όλες οι ρυθμιστικές αρχές από ΗΠΑ μέχρι ΕΕ και Καναδά, θεωρούσαν «μη ασφαλές».

Όσο για τις «ανύπαρκτες διακοπές ρεύματος», δεν τις αναφέρει η αντιπολίτευση, αλλά η ίδια η ΔΕΗ η οποία καθημερινά της ανακοινώνει «για λόγους συντήρησης δικτύων».

Η ίδια η ΔΕΗ καθημερινά ανακοινώνει εκατοντάδες διακοπές ρεύματος και οι πολίτες πρέπει να τις υποστούν γιατί δεν υπάρχει επάρκεια ενέργειας, πολύ απλά.

Συνεπώς κάτι δεν πάει καλά σε αυτά που είπε ο πρωθυπουργός…

Όντως υπάρχει κάτι το… «ανύπαρκτο» και το «κατασκευασμένο» αλλά δεν αφορά την αντιπολίτευση…

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαβάστε και το kastorasnews.blogspot.com


Χορηγοί


                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        




 

 

H κυβέρνηση σε συνεργασία με ELLINIKA HOAXES και fakebook μπλοκάρουν ανυπάκουους χρήστες και σαϊτ ενόψει εκλογών.

7.10.2022 8:21πμ
 

  ¨Αγριο μπλοκάρισμα των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ιδιαίτερα του fakebook καταγγέλουν οι πολίτες αυτής της χώρας, της χώρας  των φαιδρών πρωθυπουργών της δεκαετίας, της χούντας  των μνημονίων, και της ψευτο-πανδημίας του codit - 19 ο οποίος βρίσκεται σε προεκλογική άδεια από την κυβέρνηση της Ν.Δ εδώ και τρεις μήνες....μάλλον!!!

  Μπλοκάρονται σε συνεργασία με ELLINIKA HOAXES και το fakebook,  οι πολίτες σήμερα στην Ελλάδα λόγο των εκλογών που έρχονται,  αξίζει να σημειωθεί ο.τι τα ELLINIKA HOAXES έχουν μηνυθεί από πολλούς καταξιωμένους επιστήμονες  για το έγκλημα της λογοκρισίας που διαπράττουν, και κάθε άλλο παρά Ανεξάρτητη Υπηρεσία διασταύρωσης ειδήσεων είναι τα 5 άτομα που την αποτελούν τα οποία για κάποιο διάστημα ήταν φυγόδικα.

Η κυβέρνηση το facebook και τα Ellinika Hoaxes  σε "συνεργασία" μπλοκάρουν ανυπάκουους χρήστες και σαϊτ  εκτός της λίστας Πέτσα, για την χειραγώγηση του λαού.