04 Απριλίου 2022

Εντολή Μαξίμου σε ΜΜΕ: «Ασχοληθείτε μόνο με Ρ.Πισπιρίγκου» – Τι «έθαψαν» κάτω από την υπόθεση της Πάτρας


Εντολή Μαξίμου σε ΜΜΕ: «Ασχοληθείτε μόνο με Ρ.Πισπιρίγκου» – Τι «έθαψαν» κάτω από την υπόθεση της Πάτρας

Γιατί η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου απασχολεί όλη την επικαιρότητα της χώρας

Σίγουρα, είναι ένα θέμα το οποίο έχει ενδιαφέρον και είναι σημαντικό, όμως είναι τόσο σημαντικό ώστε να έχουν «θαφτεί» πλήρως όλα τα υπόλοιπα θέματα; Η αλήθεια είναι πώς όχι, καθώς εάν και πρόκειται για ένα τραγικό και σοκαριστικό γεγονός δεν πρόκειται για ένα κοινωνικό/πολιτικό, ούτε αλλάζει τη ζωή των πολλών.

Είναι ένα ξερό αστυνομικό θέμα, στο οποίο δεν υπάρχει μέσα πολιτική και ήρθε ίσως την κατάλληλη στιγμή για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Πληροφορίες θέλουν το Μαξίμου να έχει δώσει εντολή στα κεντρικά ΜΜΕ να μεταδίδουν μόνο το θέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ώστε να «θαφτούν» όλα τα υπόλοιπα θέματα τα οποία εκθέτουν την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και φυσικά και τα ΜΜΕ δεν χάνουν με αυτό, καθώς δίνουν στους τηλεθεατές ένα θέμα που «πουλά» και άρα μπορούν να αυξήσουν την τηλεθέαση τους.

Σε μια στιγμή που υπήρχε πίεση προς την κυβέρνηση, λόγω της ακρίβειας που «θερίζει» και στη ΝΔ έβλεπαν τα ποσοστά να βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, ήρθε ένα θέμα το οποίο βοήθησε στο να υπάρξει αποσυμπίεση της οργής. Οι πολίτες βλέπουν έναν «κακό» και ένα «καλό» και έτσι μπορούν να βγάλουν την οργή τους πάνω στη Ρούλα Πισπιρίγκου, το είδαμε άλλωστε και στο λιντσάρισμα που έγινε στην Πάτρα, αλλά και έξω από τα δικαστήρια, όπου και είχαν συγκεντρωθεί πολίτες για να την αποδοκιμάσουν.

Τι «έθαψε» η κυβέρνηση

Την ίδια ώρα υπήρχαν πολλά θέματα τα οποία είτε δεν μεταδόθηκαν καθόλου, είτε πέρασαν στα ψιλά και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί τους. Η Ρωσία έχει στείλει τελεσίγραφο προς τις «μη φιλικές» χώρες (δηλαδή και στην Ελλάδα) και ζητά πληρωμές για το φυσικό αέριο σε ρούβλια -να σημειώσουμε ότι κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και για τα τρόφιμα.

Στις 20 Απριλίου (πιθανότατα) η Ρωσία κόβει το φυσικό αέριο και μετά… έρχεται κόλαση. Το pronews.gr μετάδωσε το έκτακτο σχέδιο που υπάρχει παγκοσμίως για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης. Αυτό μεταξύ άλλων περιέχει την ολιγόλεπτη διακοπή του ρεύματος καθημερινά, την επιβολή δελτίων σε ρεύμα και καύσιμα, αλλά και τον περιορισμό στις μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα! Αυτά τα απίστευτα δεν μεταδόθηκαν πουθενά.

Την ίδια ώρα το ΔΝΤ ζήτησε «πάγωμα» μισθών-συντάξεων και ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, επίσης μια είδηση που πέρασε στα ψιλά. Εδώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός μίλησε ανοιχτά για μια «κόλαση» που έρχεται. «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ποσοστά πληθωρισμού τα οποία δεν είχαμε ξαναδεί εδώ και 40 χρόνια», είπε ο Κ.Μητσοτάκης στην Κ.Σακελλαροπούλου και ζήτησε να υπάρξει προετοιμασία για μια περίοδο παρατεταμένης αβεβαιότητας και αστάθειας. Έναν πληθωρισμό που τον Μάρτιο έφτασε στο 8%!

Και για όλα αυτά βεβαίως έχει ευθύνη η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς -εκτός των άλλων- έστειλε όπλα στο καθεστώς του Κιέβου, υπερψήφισε τις κυρώσεις στη Ρωσία, ενώ και την Πέμπτη αναμένεται να μιλήσει ο Β.Ζελένσκι στη Βουλή, όλα αυτά έχουν οδηγήσει στη μετατροπή της χώρας σε «μη φιλική» προς τη Ρωσία χώρα. 

Ακόμα και η είδηση ότι η Ελλάδα έχει την μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρωπαϊκή Ένωση τον Μάρτιο (13,3% σύμφωνα με Eurostat και 16,3% σύμφωνα με ΕΛΣΤΑΤ) δεν μεταδόθηκε.

Αλλά και για το θέμα του κορωνοϊού υπήρχαν εξελίξεις, οι οποίες προφανώς και δεν σύμφεραν την κυβέρνηση να μεταδοθεί. Την ώρα που τα ΜΜΕ έδειχναν για πρώτο θέμα τα μακρινά ξαδέλφια και τους γείτονες της Ρούλας Πισπιρίγκου, της σπιτονοικοκυράς κτλ. υπάρχουν Έλληνες υγειονομικοί που βρίσκονται επί επτά μήνες σε υποχρεωτική ανεργία και κάνουν εδώ και μέρες απεργία πείνας! Μάλιστα η μια λιποθύμησε, ενώ ένας άλλος χρειάστηκε ιατρική φροντίδα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης των υγειονομικών, καθώς τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα.

Επίσης η Ελλάδα πλέον έχει την πρωτιά στην ΕΕ και σε θανάτους ανά εκατ. πληθυσμού με Covid-19, άρα πλέον ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να πανηγυρίζει ότι είμαστε οι «καλύτεροι» και ότι «είμαστε καλύτεροι από το Βέλγιο».

Να σημειώσουμε τέλος ότι πριν λίγες ημέρες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος φέρεται να ετοιμάζεται για Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι το «Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη». Με όλα αυτά και άλλα πολλά… δεν ασχολήθηκε κανείς!

Η κυβέρνηση αφού δεν μπορεί να δώσει άρτο στους πολίτες, έδωσε θεάματα, προσφέροντας τους -με την βοήθεια των δημοσιογράφων- ένα θέμα για να απασχολήσει την καθημερινότητα τους. Να σημειώσουμε επίσης ότι μια μέρα μετά την προφυλάκιση της Ρ.Πισπιρίγκου υπήρξαν κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

 pronews.gr

 

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 


Μόσχα: «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΚΡΙΚΗ ΑΚΑΜΨΙΑ στα υποτιθέμενα “πτώματα” 3 ημερών;;;» – ΦΩΤΟ

 

«Πρόκειται για κηνοθετημένο σόου».

«Όλες οι φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσιεύτηκε από το καθεστώς του Κιέβου, που φέρεται να δείχνουν κάποιου είδους «εγκλήματα» από ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό στην πόλη Μπούσα, στην περιοχή του Κιέβου, συνιστούν ακόμη μια πρόκληση».

Τα παραπάνω επεσήμανε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, σχολιάζοντας τον χαμό προπαγάνδας που έχει ξεσπάσει από χθες Κυριακή με την υποτιθέμενη “σφαγή” προαστίου του Κιέβου.

Το ρωσικό ΥΠΑΜ ωστόσο επικαλείται μέχρι και την εικόνα των…”πτωμάτων” στους δρόμους της πόλης Μπούτσα, τονίζοντας πως παρατηρείται παντελής απουσία νεκρικής ακαμψίας αλλά και αίματος!



«Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα τα πτώματα των ανθρώπων των οποίων οι εικόνες δημοσιεύθηκαν από το καθεστώς του Κιέβου, μετά από τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, δεν έχουν σκληρύνει (σ.σ. δεν έχουν υποστεί δηλαδή την φυσιολογική ΝΕΚΡΙΚΗ ΑΚΑΜΨΙΑ), ούτε διακρίνεται αίμα πάνω τους.

Η υπόθεση Μπούσα έχει οργανωθεί από το καθεστώς του Κιέβου για τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, όπως συνέβη με τις [ψευδείς ειδήσεις από τη] μαιευτική κλινική της Μαριούπολης».

Δείτε ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα, με Ουκρανούς εθελοντές να κουβαλούν υποτιθέμενο πτώμα 3 ημερών!!!

«Πού είναι η νεκρική ακαμψία;;;», αναρωτιούνται εύλογα οι Ρώσοι βλέποντας τα παρακάτω:


Μέχρι και οι τοπικές ουκρανικές αρχές παραδέχθηκαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις αποχώρησαν στις 31 Μαρτίου από την συγκεκριμένη πόλη.

«Στις 31 Μαρτίου ο δήμαρχος της Μπούσα, Ανατόλι Φεντορούκ, επιβεβαίωσε μέσω βίντεο ότι δεν υπήρχε ρωσικός στρατός στην πόλη, αλλά δεν ανέφερε κανέναν κάτοικο της περιοχής που πυροβολήθηκε και κείτονταν στους δρόμους με δεμένα χέρια».

Τότε πως ως…δια μαγείας εμφανίστηκαν τα πτώματα τα οποία τα βρήκαν…3 μέρες μετά σε κεντρικά κιόλας σημεία της Μπούσα;;; 

 

 

Έρευνα της ρωσικής Εισαγγελίας για τις επιθέσεις κατά Ρώσων και Ελλήνων που διαδήλωναν χθες στην Αθήνα

 
Έρευνα της ρωσικής Εισαγγελίας για τις επιθέσεις κατά Ρώσων και Ελλήνων που διαδήλωναν χθες στην Αθήνα

 0

Η Μόσχα θεωρεί υπεύθυνη την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη για τις

επιθέσεις

Ο επικεφαλής ρωσικής Εισαγγελικής Αρχής έδωσε τη Δευτέρα εντολή να διερευνηθούν οι συνθήκες μιας καταγγελλόμενης από τη Μόσχα επίθεσης σε Ρώσους κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης πορείας στην Ελλάδα υπέρ της Ρωσίας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

«Ο πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας, Αλεξάντερ Μπαστρίκιν, έδωσε εντολή να διερευνηθούν οι συνθήκες της επίθεσης σε Ρώσους κατά τη διάρκεια πορείας με μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα για την υποστήριξη της Ρωσίας και του ρωσόφωνου πληθυσμού στην Αθήνα», αναφέρει η ανακοίνωση από την υπηρεσία Τύπου της Ερευνητικής Επιτροπής.

Για την επίθεση η ρωσική πρεσβεία θεωρεί υπεύθυνη την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς όπως αναφέρει το TASS ζημιές υπέστησαν και κάποια οχήματα των συμμετεχόντων στην πορεία. Να θυμίσουμε εδώ ότι τις προηγούμενες ημέρες η ρωσική πρεσβεία είχε αναφέρει ότι στην Ελλάδα η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ δημιουργούν κλίμα ρωσοφοβίας, το οποίο είναι πιθανόν να οδηγήσει σε επιθέσεις κατά Ρώσων πολιτών.

Η ρωσική εισαγγελία αναφέρεται στη μηχανοκίνητη πορεία οχημάτων που έλαβε χώρα την Κυριακή από τη Λεωφόρο Συγγρού προς το Σύνταγμα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, στην Αθήνα, μια ομάδα ατόμων με ουκρανικές σημαίες επιτέθηκε στους συμμετέχοντες στην πορεία για υποστήριξη της Ρωσίας. Μεταξύ αυτών που δέχθηκαν επίθεση ήταν Ρώσοι, ανάμεσά τους κι ένα ανήλικο κορίτσι, του οποίου οι δράστες έσκισαν τη ρωσική σημαία και προκάλεσαν σωματικές βλάβες, πάντα σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο. Πιθανότατα πρόκειται για το 7χρονο παιδί που συμμετείχε στη διαδήλωση και χτυπήθηκε. 


«Σύμφωνα με τις οδηγίες του προέδρου της Ρωσικής Ερευνητικής Επιτροπής, η έρευνα θα καταγράψει τα υποδεικνυόμενα γεγονότα και, σε συνεργασία με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, θα συνεχίσει να εντοπίζει όσους εμπλέκονται σε αυτό προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», ανακοίνωσε η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 

"ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" - Για τα σκυλιά 30 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για το βασανισμό παιδιών δεν τιμωρείτε κανένας.

 


«Χαμόγελο του Παιδιού»: «Μας ζητούν 70.335 ευρώ για ΕΝΦΙΑ!»

Πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος :  Για τα σκυλιά 30 χιλιάδες ευρώ  πρόστιμο,... για το βασανισμό παιδιών δεν τιμωρείτε κανένας.

Μόλις είχαμε γράψει τον τίτλο και πριν ολοκληρώσουμε το άρθρο αυτό, ακούστηκε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ- ΕΡΑ ο πρόεδρος του Χαμόγελο του Παιδιού να λέει ακριβώς το ίδιο σε ζωντανή συνέντευξη του με αυτό στο οποίο θα αναφερόταν το άρθρο αυτό .

Ναι η κυβέρνηση αυτή αλλά και οι προηγούμενες έκαναν νόμο που τιμωρεί για την κακοποίηση έναν πολίτη για ασήμαντη αφορμή με φυλάκιση και εξοντωτικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ και δεν τιμωρεί για την κακοποίηση και τον παιδερασμό  κάποιον παιδεραστή σαν τον  ανώτερο δικαστικό που πριν λίγους μήνες είδε το φως της δημοσιότητας. 

Να θυμίσουμε ο.τι πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας και πρόεδρος του Γ΄ Τμήματος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Παναγιώτη Ευστρατίου.


Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!!! Δείτε μόνοι σας το ΣΚΗΝΙΚΟ που έστησαν οι Ουκρανοί και οι φίλοι τους – ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


 
 
 
Ιδού η δήθεν σφαγή στην Μπούτσα...

Kάτι περισσότερο από Χόλλυγουντ θυμίζουν τα “στοιχεία” των Ουκρανών για την “σφαγή” στην Μπούτσα.

Φαίνεται σαν στημένο σκηνικό ταινίας!!! (λεπτομέρειες ΕΔΩ)

  advertisemen
Κινητικότητα για όλους _ Greenpeace Greece
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player

 

Σοκ με το ρεύμα: Αυξήθηκε 39% το πρωί της Δευτέρας – Σενάρια για καθημερινή διακοπή του λόγω κυρώσεων σε Ρωσία


Σοκ με το ρεύμα: Αυξήθηκε 39% το πρωί της Δευτέρας – Σενάρια για καθημερινή διακοπή του λόγω κυρώσεων σε Ρωσία

Στα 334,43 ευρώ έφτασε η μεγαβατώρα - Έκτακτα μέτρα ετοιμάζει η κυβέρνηση


«Άλμα» 39%, στα 334,43 ευρώ ανά μεγαβατώρα κάνει σήμερα Δευτέρα η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας στο Χρηματιστήριο Ενέργειας σύμφωνα με το χθεσινό κλείσιμο της προημερήσιας αγοράς. Πρόκειται για μια από τις υψηλότερες τιμές των τελευταίων μηνών, εξέλιξη που ερμηνεύεται ως αποτέλεσμα του μείγματος παραγωγής.

Συγκεκριμένα, αρνητικά επηρέασε τις τιμές στην Ελλάδα η μειωμένη παραγωγή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, που προβλέπεται σήμερα να καλύψουν το 21,6 % της ζήτησης, από 52,5% την Κυριακή. Το κενό καλύπτουν οι μονάδες φυσικού αερίου, που είναι οι ακριβότερες λόγω κόστους καυσίμου, το μερίδιο των οποίων διαμορφώνεται σήμερα στο 44,3 % της ζήτησης έναντι 16,4 % χθες.

Σε χαμηλά επίπεδα (3,3 %) διαμορφώνεται η συμμετοχή των λιγνιτικών μονάδων, κάτι που επιβεβαιώνει τα όσα είχε πει πριν από λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης, σύμφωνα με τον οποίο όταν μπαίνουν οι λιγνιτικές μονάδες πέφτει και η τιμή του ρεύματος.

Αρνητικά επηρεάζει και η ανησυχία που προκαλεί στην αγορά η απαίτηση από ρωσικής πλευράς για πληρωμή του φυσικού αερίου σε ρούβλια.

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα διαμορφώνονται οι τιμές και στη γειτονική Ιταλία (348,91 ευρώ ανά μεγαβατώρα) με την οποία είναι συνδεδεμένη η ελληνική αγορά και στην Ελβετία τα 349,39 ευρώ. Στη Γαλλία που αντιμετωπίζει στενότητα εφοδιασμού εξαιτίας αυξημένης ζήτησης λόγω κακοκαιρίας και μειωμένης παραγωγής από τα πυρηνικά η τιμή του ρεύματος φθάνει στα 551,43 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται επίσης από την αγορά αύριο Τρίτη η ανακοίνωση των κερδών της ΔΕΗ, σε σχέση και με τη διερεύνηση από πλευράς Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας της ύπαρξης των λεγόμενων «ουρανοκατέβατων κερδών» στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Από κυβερνητικής πλευράς επισημαίνεται ότι η ΔΕΗ επιστρέφει μέσω των εκπτώσεων που εφαρμόζει για τους πελάτες της τα πρόσθετα έσοδα που προκύπτουν από την λειτουργία της αγοράς.

Το έκτακτο σχέδιο της κυβέρνησης

Όπως σας αναφέραμε στο fyllokaiftero1.blogspot.com  και στο  pronews.gr η κυβέρνηση εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιβληθεί δελτίο στο ρεύμα και στα καύσιμα. Αν κλείσει τελικά την στρόφιγγα η Ρωσία αναμφισβήτητα όλη η Ευρώπη -και η Ελλάδα- θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αυστηρά μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης της ενέργειας η οποία μπορεί να έχει διάφορες μορφές. Κατά σειρά προτεραιότητας θα έχουν τις λιγότερες απώλειες τα νοσοκομεία ακολουθούν τα νοικοκυριά και τελευταίες είναι η ενεργοβόρες βιομηχανίες. Θα περιοριστεί η λειτουργία τους.

Σύμφωνα με τα σενάρια που έχουν εξεταστεί σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να επιβληθεί δελτίο στα καύσιμα, να κόβεται το ρεύμα για κάποια λεπτά κάθε μέρα, να περιοριστεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα κλπ…

Παράλληλα στο έκτακτο σχέδιο της κυβέρνησης περιέχει και την επαναλειτουργία λιγνιτικών εργοστασίων, αποθήκες LNG, μετατροπή ηλεκτρικών μονάδων αερίου σε πετρελαίου και επιτάχυνση αδειοδότησης επιχειρήσεων ΑΠΕ.

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084

                                                        

                                        

 







 



ΟΥΠΣ!!! Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ουκρανοί πρόσφυγες – ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ


 
 
 
 
Κοροϊδεύουν τους λαούς μπροστά στα μούτρα τους…

Πολλοί από τους «Ουκρανούς πρόσφυγες» που εμφανίζονται στις δυτικές χώρες φαίνονται λίγο διαφορετικοί από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Αναφέρει ρεπορτάζ:

«Εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης αυτής της Ουκρανικής οικογένειας προσφύγων που έφτασε στην Ιρλανδία. Ωστόσο, μοιάζουν λίγο διαφορετικοί!

Η “Le figaro” αναφέρει ότι, σχεδόν το ένα τρίτο των υποτιθέμενων Ουκρανών προσφύγων που φτάνουν στην Γαλλία, είναι στην πραγματικότητα από άλλες χώρες. Κυρίως από χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, όπως η Αλγερία, το Μαρόκο και το Αφγανιστάν.

Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;».

Απλά είτε το βίντεο:

photo wikipedia

 

ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ - ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ : Με απόλυτη ερημιά στην Καστοριά κρατούν "αναμμένα" τα φανάρια - "Στου κασιδι το κεφάλι"

Κ.Μητσοτάκης: «Οι αυξήσεις στις τιμές που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες ήρθαν για να μείνουν »

ΡΕΖΙΛΙ οι Ουκρανοί και τα κανάλια!!! Έπαιξαν ΒΙΝΤΕΟ από ηλεκτρονικό παιχνίδι για ΑΛΗΘΙΝΟ – Κατέρριπταν ΔΗΘΕΝ ρωσικά ελικόπτερα!

Αρθρα για την Καστοριά:

Για καταγγελίες:fyllokaiftero@gmail.com        

             Τηλέφωνο: 6978276141

Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!

Χορηγοί

                                                "Bioflorina" - Βότανα Biokott

                                            Τηλέφωνο παραγγελιών 6982864084