10 Νοεμβρίου 2021

«Να μην μπορούν να μπουν ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ! Ούτε στα σουπερμάρκετ»! «ΣΑΛΟΣ» με την δήλωση Καπραβέλου, vid



«Αυτό είναι σκληρό» είπαν στο πάνελ!!! Έρχονται ακόμα πιο άσχημα πράγματα στην κοινωνία

Ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, έδωσε ρεσιτάλ, δείχνοντας πως τα πράγματα θα αγριέψουν ΑΣΧΗΜΑ κατά των ανεμβολίαστων!!!

 «Πλέον είναι επιτακτική ανάγκη να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Είναι ανήθικο να επεκτείνεις την διαθεσιμότητα κλινών Covid σε βάρος άλλων νοσημάτων», τόνισε, μεταξύ άλλων ο κ. Καπραβέλος και συνέχισε λέγοντας

«Να μην μπορούν να μπουν πουθενά οι ανεμβολίαστοι. Να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα στην ανθρώπινη δραστηριότητα, να περιοριστεί η κινητικότητα των ανεμβολίαστων, να μην μπορούν να μπουν πουθενά».

Δείτε το βίντεο:

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο μισάνθρωπος, Νόαμ Τσόμσκι!!! Προς τα εκεί βαδίζουμε:

«Απέναντι στα άτομα που αρνούνται να εμβολιαστούν, πιστεύω πως η σωστή αντίδραση δεν είναι να τα εξαναγκάσουμε να εμβολιαστούν αλλά μάλλον να επιμείνουμε στο να απομονωθούν.

Αν οι άνθρωποι αποφασίσουν ότι”Έχω πρόθεση να αποτελέσω κίνδυνο για την κοινότητα αρνούμενος ένα εμβόλιο”, θα ‘πρεπε τότε να πουν ”Λοιπόν έχω επίσης την αξιοπρέπεια να αυτο-απομονωθώ.” ”Δεν θέλω ένα εμβόλιο αλλά δεν έχω το δικαίωμα να πηγαίνω από δω κι από κει βλάπτοντας ανθρώπους.”

Αν αρνηθούν να το κάνουν, τότε πρέπει να ληφθούν μέτρα για να προστατέψουμε την κοινότητα απ’ αυτούς.

Βέβαια προκύπτει το πρακτικό ερώτημα: Πώς θα τους πάμε φαγητό; Λοιπόν, πρόβλημά τους!!!!!!

Αν φτωχύνουν, τότε οφείλεις να εξασφαλίσεις την επιβίωσή τους, όπως ακριβώς κάνεις με τους φυλακισμένους».

Απλά δείτε το βίντεο:

..

 

Έχουν έτοιμους 22 νομούς για νέα απαγορευτικά μέτρα: Δείτε ποιοι έχουν μπει στο «στόχαστρο» της κυβέρνησης


Έχουν έτοιμους 22 νομούς για νέα απαγορευτικά μέτρα: Δείτε ποιοι έχουν μπει στο «στόχαστρο» της κυβέρνησης

Στο «κόκκινο» έβαλε η κυβέρνηση 22 περιοχές της χώρας και ετοιμάζεται για νέα απαγορευτικά μέτρα μερικού -τουλάχιστον- lockdown.

Όπως φαίνεται στον επιδημιολογικό χάρτη, στο βαθύ «κόκκινο» οι κυβερνητικοί και οι «ειδικοί» ενέταξαν Κοζάνη, η Καρδίτσα, η Χαλκιδική, τα Ιωάννινα και η Φθιώτιδα.

Συνολικά, 22 περιοχές βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο»:

Θεσσαλονίκη
Αρκαδία
Αγιον Ορος
Αχαΐα
Λάρισα
Μαγνησία
Κιλκίς
Ημαθία
Πιερία
Εβρος
Πέλλα
Ξάνθη
Δράμα
Μεσσηνία
Σέρρες
Τρίκαλα
Καβάλα
Κοζάνη
Καρδίτσα
Χαλκιδική
Ιωάννινα
Φθιώτιδα

Σημειώνεται πως ο επιδημιολογικός χάρτης πέντε επιπέδων ετοιμότητας αντιστοιχεί σε 5 χρώματα (βαθύ κόκκινο, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο)

Ελαφρά μειωμένα αναμένεται να είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι λίγο πάνω από τα 7.000

 

 pronews.gr

Η Πρώην βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι πολίτες απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη ... ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΓΑ ,,,αλλά Τσίπρα !!!

 Συντάκτης Μανώλης Μάνου

 Δημοσίευση 10-11-2021 15:12 μ.μ

 

Δείτε η πρώην βουλευτής Καστοριάς Ν.Δ τι βλέπει ;; Το αντίθετο από αυτό που βλέπουν  και ζουν οι πολίτες φτώχεια πείνα απαγόρευση πρόσβασης στον εισαγγελέα στα νοσοκομεία στα καταστήματα παντού μια φυλακή.κ.α

📍Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών Giorgos Karagiannis.
✅Η Κυβέρνησή μας υλοποιεί ένα τεράστιο πρόγραμμα έργων υποδομής, ύψους 13 δις ευρώ, με την καρδιά του προγράμματος να χτυπά στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.
Συζητήσαμε εκτενώς την εξέλιξη μεγάλων έργων υποδομής στη Θεσσαλονίκη.
📌Έργα οδικά, σιδηροδρομικά αντιπλημμυρικά, κτιριακά, που εκσυγχρονίζουν το σύνολο των υποδομών και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Ιδιαίτερη αναφορά κάναμε σε έργα, που δρομολογούνται στη Δυτική Μακεδονία και στην Π.Ε. Καστοριάς, τα οποία θα βελτιώσουν σημαντικά την εικόνα της ακριτικής μας Περιφέρειας.
👉Με σωστό σχεδιασμό και ουσιώδεις παρεμβάσεις βαδίζουμε στον δρόμο της ανάπτυξης με γρήγορα, σταθερά βήματα και κυρίως με συνέπεια και εργατικότητα.

 

Η Μαρία Αντωνίου στις    στο Κανάλι ένα 98,4  • έλεγε 180 ακίνητα της Καστοριάς μπαίνουν στο Υπερταμείο.

Κατάπτυστο χαρακτήριζε η βουλευτής ΝΔ Μαρία Αντωνίου το νόμο με τον οποίο έχει μεταβιβαστεί η δημόσια περιουσία στο νέο Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων.

Η βουλευτής Καστοριάς κατηγόρησε τότε  14-9-2018 μάλιστα την κυβέρνηση Τσίπρα για το αναπτυξιακό τέλμα της περιοχής, σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για εξαιρέσεις στην παραχώρηση της δημόσιας περιούσιας. 

Υπάρχει καμιά διαφορά προς το καλύτερο; η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι προς το χειρότερο, πολλαπλάσιες φορές.

«180 ακίνητα της Καστοριάς μπαίνουν στο Υπερταμείο» διαμήνυε η κ. Αντωνίου πριν 3 χρόνια.

Αυτά τα οποία έλεγε τότε για την κυβέρνηση Τσίπρα συμβαίνουν τώρα με τον χείριστο αποτέλεσμα εγκλωβισμένοι στον αργό θάνατο του φόβου και της ένεσης θανάτου από μια  αυταρχική κυβέρνηση η οποία έχει ένα και μοναδικό μέλημα τον εμβολιασμό του λαού με μια ένεση η οποία έχει δεκάδες παρενέργειες.Ο πληθυσμός της πόλεως και του νομού έχει συρρικνωθεί σε αριθμούς σοκ τα τελευταία τρία χρόνια.
 
 
 
Κάνε την καταγγελία σου  fyllokaiftero@gmail.com

 

Διαδώστε την ιστοσελίδα σας

Χορηγοί 









 

   

 




Εμβολίασαν εκατ. ανθρώπους με το Moderna & τώρα το αποσύρουν όλοι ως «επικίνδυνο» για νεαρούς και εγκύους!


Εμβολίασαν εκατ. ανθρώπους με το Moderna & τώρα το αποσύρουν όλοι ως «επικίνδυνο» για νεαρούς και εγκύους!

Και η Γερμανία έδωσε σύσταση απαγόρευσης του Moderna για τους κάτω των 30 ετών


Συγκλονιστικά είναι τα όσα παραδέχονται ολοένα και περισσότερες χώρες τις τελευταίες ημέρες, καθώς επί της ουσίας ομολογούν ότι έκαναν πειράματα με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού πάνω στους πολίτες! 

Γιατί; Επειδή σιγά σιγά παραδέχονται ότι τα «απολύτως ασφαλή» (έτσι τα χαρακτήριζαν) εμβόλια έχουν παρενέργειες και μάλιστα ξεκινούν να τα αποσύρουν από την αγορά, αφού βεβαίως πρώτα εμβολιάστηκαν εκατομμύρια πολίτες με αυτά. 

Η αρχή είχε γίνει με το εμβόλιο της AstraZeneca (εμβόλιο ιικού φορέα) το οποίο πλέον έχει αποσυρθεί από σχεδόν όλες τις χώρες λόγω των πολλών παρενεργειών (κυρίως θρομβώσεων) με τους «ειδικούς» και τις κυβερνήσεις μην ζητούν ούτε συγγνώμη από τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν, ενώ πλέον υπάρχουν εξελίξεις και με το mRNA σκεύασμα της Moderna. 

Το pronews.gr  ανέφερε από χθες ότι η Υγειονομική Αρχή της Γαλλίας (HAS) συνέστησε την απαγόρευση του εμβολίου της Μοderna για τους πολίτες κάτω των 30 ετών, ενώ σήμερα παρόμοια σύσταση έδωσε και η συμβουλευτική επιτροπή εμβολιασμών της Γερμανίας (STIKO). 

Όπως αναφέρει η συμβουλευτική επιτροπή εμβολιασμών της Γερμανίας (STIKO) οι πολίτες κάτω των 30 ετών, αλλά και οι έγκυες γυναίκες, θα πρέπει να προτιμούν το εμβόλιο της Pfizer γιατί έχει συνδεθεί με μικρότερο αριθμό περιστατικών μυοκαρδίτιδας σε σχέση με το εμβόλιο της Moderna.

Να θυμίσουμε ότι πριν από την Γερμανία και την Γαλλία όλες οι σκανδιναβικές χώρες (το ίδιο και ο Καναδάς) είχαν επίσης απαγορεύσει το εμβόλιο της Moderna για τους κάτω των 30 ετών γιατί συνδέθηκε με μια μια σπάνια καρδιαγγειακή παρενέργεια.

Άραγε για πόσους «γκρίζους» θανάτους ευθύνεται στην Ελλάδα το εμβόλιο; Για πόσες χιλιάδες παρενέργειες; Για πόσο θα μας λένε ψέματα, όπως έκαναν με το εμβόλιο της ΑstraZeneca που το απαγόρευσαν μετά από 1,5 εκατ. εμβολιασμούς;


Mάλιστα την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, το σκεύασμα της Moderna θα διατίθεται στην Ελλάδα και για την... τρίτη δόση!

  Με πληροφορία: pronews.gr