05 Ιανουαρίου 2021

Νοσοκομείο Καστοριάς : Το εμβόλιο θα το κάνουν λιγότεροι υγειονομικοί του 50% - Ίσως μόνο το 40% τελικά..

 

                                                    Πρώτη ενημέρωση 5/1/2021 11:59 μ.μ

  

  Σύμφωνα με πηγές, λιγότεροι του 50% του υγειονομικού προσωπικού, γιατροί και νοσοκόμοι, θα κάνουν το εμβόλιο του covid-19,- τελικά όμως είναι πιθανών το ποσοστό αυτών που θα το κάνουν τις επόμενες ημέρες να είναι κοντά στο 40%.

Κύκλοι του νοσοκομείου Καστοριάς  δηλώνουν ο,τι το ποσοστό αυτών που θα δεχθούν να το κάνουν θα φθάσει ...λένε το 55% ( !!! )

 

Εθελ. Δημμάδα

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com





 

   



Κορωνοϊός: Ενώ είχαν εμβολιαστεί, κόλλησαν τρεις γιατροί στη Θεσσαλονίκη



A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
axepa,covid-19.gif

 metrospot.gr

 Προηγούμενο άρθρο:

ΒΙΝΤΕΟ- Μητροπολίτης Κοζάνης: Κάντε το εμβόλιο!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ - Όσοι λένε όχι είναι δήθεν χριστιανοί, vid


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com





 

   


 

ΡΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ...;;; Είναι αυτή η Κατερίνα η Σακελλαροπούλου... το Κατερινιώ;;; ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο από το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της!



Τίποτα άλλο δεν έχουμε να προσθέσουμε, ούτε που ακούσαμε τι έλεγε... Μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Μιλάμε ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ η Κατερίνα η Σακελλαροπούλου η ΠτΔ. Θα το διαπιστώσετε μόνοι σας και στο βίντεο που ακολουθεί...


.

 ΣΤΟΧΟΣ.gr

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com



 

   

Περιμένατε κατι διαφορετικο; Γερμανοεντολοδόχος Ιερώνυμος: “Τηρήστε αυστηρά τα μέτρα” – Κανένας Αγιασμός υδάτων σε εξωτερικό χώρο

Θα παραστεί τελικά στην ορκωμοσία των υπουργών ο Ιερώνυμος
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 
 Περμένατε κατι διαφορετικο απο τον γερμανόφιλο Ιερώνυμο ;

 

Τα πήρε τα χθεσινά όλα από οπίσω, στην  Κυβίστηση πρωταθλητής!! 

Άνδρας λέμε!! 

 Ο Ιερώνυμος, απέστειλε σήμερα το απόγευμα Συνοδική Επιστολή προς τους  Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, από τους οποίους ζητά, σύμφωνα με τις σχετικές από 15.12.2020 και 4.1.2021 Αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, την αυστηρή και απαρέγκλιτη τήρηση των υγειονομικών μέτρων ως προς την λειτουργία των Ιερών Ναών με την παρουσία καθορισμένου αριθμού πιστών κατά την αυριανή Εορτή των Θεοφανείων.

Όπως έχει αποφασίσει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, κατά την Εορτή των Θεοφανείων ο Μέγας Αγιασμός με τον καθαγιασμό των υδάτων θα τελεσθεί εντός των Ιερών Ναών και δεν θα πραγματοποιηθούν Λιτανείες, πομπές ή και τελετές ευλογίας των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους.


Προς τούτο και θέλοντας να δώσει το καλό παράδειγμα, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος αποφάσισε να μην κάνει χρήση της σχετικής εξουσιοδοτήσεως, την οποία έλαβε από την Ιερά Σύνοδο, και να μη μεταβεί σε οποιοδήποτε θαλάσσιο χώρο.

Η Εκκλησία της Ελλάδος, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης έναντι του Θεού και των ανθρώπων, όπως έπραξε από την αρχή της πανδημίας συμπορεύεται με την Πολιτεία στον αγώνα για την προστασία της δημόσιας υγείας, δίνει το θετικό παράδειγμα τήρησης των υγειονομικών μέτρων και παραμένει αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η Ελληνική Πολιτεία ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις από την πανδημία στην ζωή των ανθρώπων του Τόπου μας.

Είναι απαραίτητη, όσο ποτέ άλλοτε, ιδίως σ’ αυτές τις κρίσιμες για την Πατρίδα μας στιγμές, η διαρκής, ανοικτή και ειλικρινής συνεργασία και επικοινωνία Εκκλησίας και Πολιτείας και μάλιστα στο ανώτατο δυνατό επίπεδο. Η επικοινωνία Πρωθυπουργού και Αρχιεπισκόπου μόνο καλούς καρπούς για το Έθνος μπορεί να φέρει.

Γελάν και οι ιερές πέτρες!!!  


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com




 

   


 

Καστοριά: Είμαστε στα μέσα του χειμώνα, και οι πολίτες δεν έχουν πάρει τα καυσοξυλα που δικαιούνται. Το δασαρχείο και ο βουλευτής έχουν την ευθύνη !!!

Τελευταία ενημέρωση 5/1/2021 4:45 μ.μ
 

 Είμαστε στα μέσα του χειμώνα και ακόμη οι πολίτες των αγροτικών περιοχές όπου ζουν γέροντες και γενικά φτωχές οικογένειες δεν έχουν πάρει την ποσότητα, αυτή την κουτσουρεμένη από την Α.Δ και την κυβέρνηση. 

Ενώ έπρεπε να είχαν πάρει τα καυσόξυλα τους, τα οποία έχουν πληρωμένα στο ποσοστό που τους υποχρεώνει ο νόμος,  από τον Αύγουστο του 2020.

Ο  βουλευτής Καστοριάς έριξε το βάρος στο δασαρχείο της Καστοριάς. Θα συμφωνούσαμε σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν έλεγε ο κ. Ζ. Τζηκαλάγια  ο,τι,  την  ευθύνη του γεγονότος ο,τι οι πολίτες παγώνουν  χωρίς θέρμανση,  είναι στο μέγιστο βαθμό, στην κεντρική Αποκεντρωμένη  Διοίκηση  των δασαρχείων στα Γιάννενα... και προσωπικά στον κ. Βασ. Μιχελάκη Συντονιστή, τον οποίο διατηρεί η σημερινή κυβέρνηση ως " διατηρητέο κληροδότημα" από την κυβέρνηση  Α.Τσίπρα.


Το fyllokaiftero1.blogspot.com επικοινώνησε με το γραφείο του Συντονιστή κ. Βασ. Μιχελάκη, η γραμματέας του μας είπε βρίσκετε σε σύσκεψη αυτήν την στιγμή, και θα επικοινωνήσει με την ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ένα μήνα τώρα,.. δεν είχαμε καμιά επικοινωνία από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ιωαννίνων για την ενημέρωση των χιλιάδων  αναγνωστών μας.





 
 


Ομολογία-σοκ δ/ντη νοσοκομείου «Παπανικολάου»: «Έχουμε αναβάλει εδώ και 2 μήνες τα χειρουργεία καρκίνου» (Pronews TV)


Ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, Νίκος Καπραβέλος, δήλωσε πως εδώ και 2 μήνες δεν γίνονται χειρουργεία για καρκίνο αλλά και άλλες σοβαρές παθήσεις στα νοσοκομεία, με το εθνικό σύστημα υγείας να έχει μετατραπεί -κι αυτό αποτυχημένα- σε... σύστημα κορωνοϊού, κάτι που μπορεί να προκαλέσει χιλιάδες θανάτους όπως έδειξε γαλλική έρευνα.


Δείτε το παραπάνω αναλυτικό ρεπορτάζ του PRONEWS TV


 

ΒΙΝΤΕΟ- Μητροπολίτης Κοζάνης: Κάντε το εμβόλιο!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ - Όσοι λένε όχι είναι δήθεν χριστιανοί, vid

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων», Κοσμάς ο Αιτωλός.
MHTROPOLITIS KOZANIS
«Αν η επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει στον Θεό είναι δικό της πρόβλημα. Αλλά αυτά που μας λέει είναι σωστά».

Οι εποχές περίεργες και πολλοί κληρικοί δεν δείχνουν απλά ενθουσιασμένοι εμπρός στην ιδέα του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό αλλά εκφράζουν μία εντυπωσιακή προσήλωση στα όσα λέει η κρατική επιτροπή «ειδικών» αλλά και η διεθνής κοινότητα.

Σε αυτή την κατεύθυνση χαρακτηρίζουν δήθεν χριστιανούς, όσους ιερείς και κοσμικούς αναπτύσσουν αμφιβολίες για τα εμβόλια, εισακούοντας άλλους επιστήμονες εκτός επιτροπής, οι οποίοι έχουν καταθέσει εύλογους προβληματισμούς για το συγκεκριμένο εμβόλιο που δόθηκε με αστραπιαίες διαδικασίες, μην λαμβάνοντας υπόψη τυχόν μελλοντικές παρενέργειες.

Ένας από αυτούς τους ιερείς είναι ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος, ο οποίος κατά το σημερινό κήρυγμά του και πριν την κοπή πίτας εντός του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνη, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Να κάνετε το εμβόλιο και αφήστε κάποιους φανατικούς, δήθεν Χριστιανούς, κληρικούς και λαϊκούς, τους λεγόμενους “Ζηλωτας».

 «Η ζηλωτισμός τους είναι εκτός του Ευαγγελίου. Ο Θεός (σ.σ. Γιαχβέ) είπε, δια της Σοφίας Σειράχ (σ.σ. Παλαιά Διαθήκη καμία σχέση με τον Χριστό) να ακούμε την επιστημονική κοινότητα . Αν η επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει στον Θεό είναι δικό της πρόβλημα. Αλλά αυτά που μας λέει είναι σωστά», συμπλήρωσε.

Περαιτέρω σχόλια περισσεύουν! Πού να έρθει κάτι άλλο αργότερα, το οποίο δεν θα είναι εμβόλιο αλλά κάτι το οποίο θα πιστοποιεί το εμβόλιο, θα εμφυτεύεται και ενδεχομένως χωρίς αυτό να μην μπορείς, ούτε να πουλάς ούτε να αγοράζεις.

ΑΣΧΕΤΟ: «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων», Κοσμάς ο Αιτωλός.

.

 PrevΠροηγούμενο Άρθρο

«ΠΑΖΑΡΙ» για τα Θεοφάνεια!- Ο Ιερώνυμος θα είναι τελικά στην πρώτη ορκωμοσία! vid


Παρασκήνιο για τα Φώτα...

Η κόντρα κυβέρνησης και Εκκλησίας οδηγείται σε «παζάρι» και ξέσπασε λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για την ημέρα των Θεοφανείων (06/01) εν μέσω του δεύτερου εθνικού lockdown για τη νόσο COVID-19 που είναι σε ισχύ έως τις 11 Ιανουαρίου.

Η Εκκλησία βλέπει παρέμβαση στα «χωράφια» της, η κυβέρνηση θέλει να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ όσοι πιστοί διαμαρτύρονται για καταπολέμηση της πίστης χαρακτηρίζονται ζηλωτές.

Τελικά ο Ιερώνυμος θα παραστεί σήμερα στην πρώτη ορκωμοσία των υπουργών, ενώ στην αρχή είχε διαρρεύσει πως δεν θα δώσει καθόλου το «παρών». Μάλλον γίνεται «παζάρι». Η ορκωμοσία θα αρχίσει στις 11:00 με την πρώτη από τις τρεις ομάδες και τελικά σε αυτή θα παραστεί ο Αρχιεπίσκοπος, παρότι δεν είθισται, όπως ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας.

Όπως είδαμε χθες, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν συναίνεσε, την Δευτέρα (04/01), με τα νέα μέτρα που αφορούν στη λειτουργία των ναών στα Θεοφάνεια και, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση, «εμμένει σε όσα συμφωνήθηκαν αρχικά με την Πολιτεία».

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται, οι ναοί εντέλλεται να παραμείνουν ανοικτοί για τη συμμετοχή των πιστών στη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων και τον Αγιασμό των υδάτων, όπως είχε συμφωνηθεί πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, η Διαρκής Ιεράς Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ζήτησε από την Πολιτεία να σεβαστεί την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) «χωρίς περαιτέρω προβλήματα, λαμβανομένου υπόψιν του γεγονότος ότι κατά την εορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τις λοιπές ημέρες του Αγίου Δωδεκαήμερου στους χιλιάδες Ενοριακούς Ιερούς Ναούς της Εκκλησίας της Ελλάδος, με μέριμνα των κατά τόπους Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών και των ευλαβών κληρικών, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού»

Προκειμένου να εισακουστούν μάλιστα Μητροπόλεις καταφεύγουν στο ΣτΕ.

Πολλοί ελπίζουν πως μία επικοινωνία Μητσοτάκη-Ιερώνυμου θα λύσει το «πρόβλημα», εκτός πια και αν όλα γίνονται, προκειμένου η Εκκλησία να δείξει στους πιστούς πως αντιδρά. Μέχρι στιγμής πάντως συνάντηση των δύο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Πάντως, σήμερα ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, παρουσιάστηκε ανοιχτός για επικοινωνία, παρά το γεγονός πως ανέφερε χθες βράδυ ότι τα περιπολικά έξω από εκκλησίες δεν παραπέμπουν σε ευνομούμενη χώρα.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, αναφέρει πως σε όλα τα στάδια του κορωνοϊού βρισκόταν σε διαρκή διαβούλευση με την Εκκλησία για τα θέματα των Λειτουργιών, με σεβασμό στην δημόσια υγεία αλλά και στην πίστη των ανθρώπων.

«Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν οι Λειτουργίες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και προβλέφθηκε η Λειτουργία των Θεοφανείων» τονίζει χαρακτηριστικά η Ν.Δ..

Ακόμα, υπογραμμίζεται με έμφαση πως ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμόζεται κατά το δοκούν ώστε να τον αγνοεί όποιος διαφωνεί.

«Ευελπιστούμε ότι η Εκκλησία θα αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών για την κοινωνία, όπως έως σήμερα με υπευθυνότητα έπραξε. Η εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης αποτελεί υποχρέωση, αλλά και πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και ευθύνης όλων μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

 Προηγούμενο Άρθρο

 

Υγειονομικός στην Πορτογαλία πέθανε δύο μέρες μετά το εμβόλιο! «Θέλω απαντήσεις», λέει ο πατέρας της

 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: fyllokaiftero@gmail.com