22 Νοεμβρίου 2020

Αποκλειστικό : Υπάρχει παρασκηνιακή διεργασία στη Ν.Δ για την " Καρατόμηση" του Μητσοτάκη, τον κατηγορούν για ιδεοληψίες και ανικανότητα της κυβέρνησης που μας έφεραν σε αυτό το χάλι.




 Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες μας υπάρχει έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα από βασικά στελέχη για με κομψό διωγμό του, από την ηγεσία του κόμματος της Ν.Δ. Του χρεώνουν ανικανότητα σε όλα σχεδόν, από την 'πανδημία μέχρι τα ελληνοτορκικά.

 

Βλέποντας και τις αντιδράσεις του λαού, οι οποίες ξεπερνούν το ποσοστό του 80%

Μία πολύ σκληρή επίθεση εξαπέλυσε και γνωστό σάιτ του δεξιού χώρου εγκαλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κατηγορίες για απύθμενη  αποτυχία στη διαχείριση του κορονοϊού  καλώντας τον να παραιτηθεί  τώρα και άμεσα.

 

Το fyllokaiftero1. ήταν από τους πρώτους που σημείωναν ο,τι η αυταρχική συμπεριφορά του ως πολιτικού προσώπου, και ως πρωθυπουργού έχει εξοργίσει τον  λαό όταν εκτός τον άλλων αποκαλούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα τους πολίτες "ψεκασμένους" 

 

Να θυμηθούμε ο,τι το ίδιο επανέλαβε και ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ. Ζήσης Τζηκαλάγιας   σε ραδιοφωνικό σταθμό,  ελαφρά παραλλαγμένο, προφανώς για να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη,.. και να έχει ίσως μια θέση υπουργού σε μελλοντικό ανασχηματισμό της κυβέρνησης. 

 

Πολλοί μέσα σε αυτούς,στο εσωτερικό της Ν.Δ, ομιλούν για κυβέρνηση  που έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο του κορονοϊού και απελπισμένη προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, εντείνοντας την προπαγάνδα και τη διαστρέβλωση της αλήθειας αλλά  και τον αυταρχισμό με  τη 'χρήση" της αστυνομίας κάτω από τις εντολές του Χρυσοχοϊδη που τον θεωρούν, (όπως και είναι)  ξένο σώμα από την ΝΔ και της αρχές της.

 

Σύντομα θα έχουμε νέα για το θέμα.

Φτερογράφος

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Χορηγοί





 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ: Άρθρο 284 Όποιος αρνείται να εμβολιαστεί θα φυλακίζεται έως και 10 χρόνια

 Το ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα το ολοκληρώσει η ΝΔ όσο και αν προσπαθεί...λόγο της αφύπνισης του Ελληνικού λαού....παρά την διαφαινόμενη συμπεριφορά ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος.

 Στο εξωτερικό ξεκίνησαν σφοδρές αντιδράσεις στους δρόμους.

Δείτε και αυτό :

ΒΙΝΤΕΟ : O Νίκος Μαυραγάνης κάνει Αποκαλυψη για ΕΜΒΟΛΙΑ "Θα περιέχουν βιοτσίπ ελέγχου" και επιβαβαιώνει τις φήμες που υπήρχαν εδώ και δέκα μήνες


Σύμφωνα με το νέο νόμο 4675/2020, εφόσον δοθεί οδηγία υποχρεωτικού εμβολιασμού από διεθνή ή ελληνικό οργανισμό, οφείλουν όσοι θεωρηθεί απαραίτητο να δεχθούν τον εμβολιασμό. Όσοι αρνηθούν θα φυλακίζονται, σύμφωνα με το άρθρο 284 του νέου ποινικού κώδικα που βγήκε πριν αποχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία. Το άρθρο 284 προβλέπει:

1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται με φυλάκιση. Αν η παραβίαση αυτή είχε ως συνέπεια να μεταδοθεί η ασθένεια σε άνθρωπο, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.

2. Αν η πράξη τελέστηκε από αμέλεια, επιβάλλεται φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή χρηματική ποινή.

Το θέμα είναι ποιος θα εγγυάται για την υγεία μας από τις τυχόν παρενέργειες των εμβολίων και ποιος θα φυλακίζεται αν τυχόν πάθει κάτι κάποιος από ένα όχι καλά δοκιμασμένο εμβόλιο. Ακούμε στην τηλεόραση, ότι για τον COVID 19 και γενικά για ένα ιό, ένα εμβόλιο χρειάζεται τουλάχιστον ένα και πλέον χρόνο δοκιμών. Μετά βγήκαν και μας είπαν ότι σε δύο μήνες μπορεί και να το έχουν έτοιμο. Ποιόν να πιστέψουμε;;;

Ο νέος νόμος λοιπόν προβλέπει (κατά λέξη) ότι:

Σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλεται, με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της ΕΕΔΥ, υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου.

Με την ανωτέρω απόφαση ορίζονται η ομάδα του πληθυσμού ως προς την οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός με καθορισμένο εμβόλιο, η τυχόν καθορισμένη περιοχή υπαγωγής στην υποχρεωτικότητα, το χρονικό διάστημα ισχύος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, το οποίο πρέπει πάντοτε να αποφασίζεται ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας για συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού, η ρύθμιση της διαδικασίας του εμβολιασμού και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4675/2020
ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020
Πρόληψη, προστασία και προαγωγή της υγείας ανάπτυξη των υπηρεσιών δημόσιας υγείας και άλλες διατάξεις.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Ε.Δ.Ο

ΒΙΝΤΕΟ : O Νίκος Μαυραγάνης κάνει Αποκαλυψη για ΕΜΒΟΛΙΑ "Θα περιέχουν βιοτσίπ ελέγχου" και επιβαβαιώνει τις φήμες που υπήρχαν εδώ και δέκα μήνες

 Ο Νίκος Μαυραγάνης απαντά στο παρακάτω ερώτημα:

Γρηγόρης Μπακλώρης: Που βασίζετε τον ισχυρισμό σας ότι το εμβόλιο θα περιέχει βιοτσίπ ελέγχου;
 

fyllokaiftero1.blogspot.com το σάιτ για το δημόσιο συμφέρον, στην υπηρεσία των πολλών - στην υπηρεσία το απλού πολίτη. 

 

Πολιτικός με σημαντική δράση για το συμφέρον της κοινωνίας ο Νίκος Μαυραγάνης.

Με νομική του παρέμβαση απέτρεψε τη δημιουργία ανεμογεννητριών στην Σκύρο. Στη Γιάλτρα της Αιδηψού με παρέμβασή του απέτρεψε τον κίνδυνο της υγείας των κατοίκων της από το πρόβλημα της ύδρευσης. Ως ο μόνος δικηγόρος στην Αμάρυνθο προσέφυγε στα δικαστήρια για την μη επιτρεπτή εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.

Διατύπωσε την πρόταση νόμου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τα "Κόκκινα Δάνεια", που προβλέπει το κούρεμα ή την διαγραφή μη εξυπηρετούμενων δανείων για εμπόρους, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες.

Διατύπωσε την τροπολογία στο Νομοσχέδιο για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας με σκοπό να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί κατοικιών και επιχειρήσεων ειδικά των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Επίσης απέτρεψε με πολιτικές και νομικές πράξεις τη δημιουργία διοδίων στην Εύβοια χρησιμοποιώντας τον όρο εγκληματική και φονική πράξη για τα διόδια καταθέτοντας αναφορά προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Πηγή βιογραφικών στοιχείων

 

Χορηγοί





 

 

Πόσοι είναι οι νεκροί με κορωνοϊό και πόσοι από λοιπές ασθένειες στην Ελλάδα; - Γιατί δεν ανακοινώνονται οι αριθμοί; οι άλλες ασθένειες δεν υπάρχουν;


Πόσοι είναι οι νεκροί με κορωνοϊό και πόσοι από λοιπές αιτίες στην Ελλάδα; - Γιατί δεν ανακοινώνονται οι αριθμοί;
Pronews

 

Χορηγοί





 

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες ευρώ πρόστιμα σε 18χρονη που γιόρτασε τα γενέθλια της στο σπίτι με φίλους της!


Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες ευρώ πρόστιμα σε 18χρονη που γιόρτασε τα γενέθλια της στο σπίτι με φίλους της!

Στη σύλληψη μιας 18χρονης προχώρησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου

Η 18χρονη, ως ένοικος διαμερίσματος, κατελήφθη να διεξάγει πάρτι γενεθλίων, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά επτά άτομα.

Σε βάρος της συλληφθείσας επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ ως διοργανώτρια της εκδήλωσης, ενώ σε βάρος των επτά ατόμων βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση περιορισμού κυκλοφορίας.

 

 

Pronews

 

Χορηγοί





 

Ετοιμάζουν «αστυνομοκρατία» στην Β. Ελλάδα για να καλύψουν τις ευθύνες της κυβέρνησης


Ετοιμάζουν «αστυνομοκρατία» στην Β. Ελλάδα για να καλύψουν τις ευθύνες της κυβέρνησης

Αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα μεταφέρονται στην Θεσσαλονίκη καθώς η κυβέρνηση επιχειρεί να «κλειδώσει» τους πολίτες στα σπίτια τους.

Για να προσπαθήσει να κερδίσει τον πόλεμο των εντυπώσεων η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει τους Έλληνες αστυνομικούς σε ρόλο που δεν τους ταιριάζει, προκειμένου να τρομοκρατήσει τους πολίτες παρουσιάζοντας την εικόνα μιας αστυνομοκρατούμενης πόλης. Για να καλύψει τις ευθύνες των υπουργών της θα χρησιμοποιήσει για ακόμη μία φορά  τους αστυνομικούς. Αυτούς που πριν λίγες ημέρες έβαζε να "κοιτάνε" το ΚΚΕ ενώ αυτό έκανε πορείες στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φώς της δημοσιότητας ο λόγος για την μεταφορά των αστυνομικών δυνάμεων είναι το ότι… οι συναντήσεις σε σπίτια, σε οικογενειακό και φιλικό επίπεδο δεν έχουν σταματήσει. Όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται περί γελοίας αιτιολόγησης.

 

 

 

Pronews

 

Χορηγοί