01 Απριλίου 2024

Αντωνίου και Αυγενάκης τρέχουν "και δεν φτάνουν" να λύσουν 60 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές ζωτικής σημασίας θέματα των αγροτών της Δυτικής Μακεδόνιας


 ΠΗΓΉ ΦΩΤΌ: fakebook

Για πρώτη φορά στο Μαξίμου ανησυχούν ότι η ΝΔ θα πέσει κάτω από το όριο του 30% στις ευρωεκλογές


Η συνεχής καθίζηση, τα απανωτά σκάνδαλα και το έγκλημα τεμπών η σφαγή των 57 ανθρώπων οι αποκαλύψεις των συγγενών τους για το μπάζωμα - Ο νόμος έκτρωμα για τον γάμο των ΛΟΑΤΚΙ ομοφιλόφιλων- Η ακρίβεια υπερδιπλάσια στην ΕΕ -Η ανεργία -το οικονομικό τέλμα κ.α 

Φοβούνται στη ΝΔ  ο,τι θα πέσει κάτω από το όριο του 30% στις ευρωεκλογές.

Για πρώτη φορά στο Μαξίμου ανησυχούν ότι η ΝΔ θα πέσει κάτω από το όριο του 30% στις ευρωεκλογές

Η σφαγή των Τεμπών, ο αλαζονικός τρόπος διακυβέρνησης, η ακρίβεια, το οικονομικό τέλμα και η δημοσκοπική καθίζηση δημιουργούν ένα βαρύ κλίμα στο μέγαρο Μαξίμου και μεγάλη ανησυχία για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Οι επόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν ακόμη μεγαλύτερη βουτιά για τη ΝΔ και μάλιστα κάτω από το 30%.

Εν τω μεταξύ ο κόσμος δεν έχει ακόμα κατανοήσει τι του ετοιμάζει η κυβέρνηση ως προς την ακίνητη περιουσία του με την περιβόητη «πυροπροστασία ακινήτων» η οποία ουσιαστικά αποτελεί ένα νέο δυσβάσταχτο φόρο καθώς απαιτούν από τους πολίτες με την απειλή προστίμων να διορθώσουν οι ίδιοι τα «κακώς κείμενα» του ελληνικού κράτους.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα σημείο καμπής για την κυβέρνηση η οποία δείχνει ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει μία πορεία πτώσης παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση εναντίον της.

Αυτό σημαίνει ότι τα θεμέλια της είναι σαθρά και καταρρέουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η παρέμβαση του Κ.Καραμανλή ήταν εκείνη που τάραξε τα νερά, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός διαφοροποιήθηκε ξεκάθαρα από κορυφαίες επιλογές της κυβέρνησης.

Ο Κ.Καραμανλής έκανε λόγο για «ελιτίστικες συμπεριφορές».

Η παρέμβαση αυτή θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, αφού έρχεται μόλις μία εβδομάδα πριν το συνέδριο της ΝΔ για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος (5/4) και δύο 24ωρα μετά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στις οποίες η ΝΔ οδεύει με αρκετά προβλήματα και μεγάλη φθορά, παρά την έλλειψη ισχυρής αντιπολίτευσης.

Ισχυρό πλήγμα για το Μαξίμου συνιστά η παρέμβαση Καραμανλή για το νόμο που επιτρέπει την υιοθεσία παιδιών από «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+, θέμα που πλήγωσε το πιο συντηρητικό ακροατήριο της ΝΔ.

«Απαξιωτικοί και υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί απλώς ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από σεβασμό στις αξίες, τις παραδόσεις τους και τις ρίζες τους τον πατριωτισμό και την εθνική τους ταυτότητα, το ρόλο της οικογένειας, την θρησκευτική τους πίστη.

Έχουν ανάγκη να πειστούν ότι δεν μπορεί στο όνομα ενός δικαιωματισμού να μην γίνονται εξ ίσου σεβαστά τα δικά τους δικαιώματα» είπε ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας στο STAR FORUM ’24 για το δημογραφικό.

«Πολιτικά κόμματα που πρωταγωνίστησαν για δεκαετίες εξαϋλώνονται, η ομαλή εναλλαγή στην εξουσία μετριοπαθών κομμάτων με όχι διαμετρικά αντίθετους προσανατολισμούς είναι παρελθόν.

Ογκούμενα τμήματα του πληθυσμού εκφράζουν δυσαρέσκεια, απογοήτευση, αποξένωση.

Συχνά ψηφίζοντας όχι από πεποίθηση, αλλά από απόρριψη», σημείωσε ο κ. Καραμανλής.

Μιλώντας για τα ελληνοτουρκικά, είπε ότι «οι ηγεμονικές βλέψεις της Τουρκίας δεν θα αλλάξουν έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου.
Αυταπάτες ούτε επιτρέπονται ούτε συγχωρούνται.
Επιβάλλεται σθένος, εγρήγορση, αποφασιστικότητα, ομοψυχία για την αντιμετώπισή τους.
Προφανώς η πληθυσμιακή ευρωστία συνιστά κρίσιμη παράμετρο για την εθνική ασφάλεια και την υπεράσπιση των εθνικών δικαίων».

Την ίδια στιγμή η αναστάτωση εντείνεται από τις πληροφορίες, ότι οι επόμενες δημοσκοπήσεις θα καταγράψουν ακόμη μεγαλύτερη δημοσκοπική βουτιά για τη ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΝΔ χάνει με ευδιάκριτο τρόπο το ψυχολογικό όριο του 30% και οι επόμενες μετρήσεις θα το επιβεβαιώσουν.

Πρόκειται για ένα απόλυτα ρευστό και πρωτόγνωρο πολιτικό σκηνικό με την αντιπολίτευση κατακερματισμένη και αδύναμη αλλά και την κυβέρνηση σε ελεύθερη πτώση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις μετρήσεις μόλις ο ένας στους τρεις πολίτες θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ηγέτη.

Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί και μετά τις ευρωεκλογές μάλιστα με ακόμα ταχύτερους ρυθμούς.

 Με πληροφορίες από το pronews,gr


Διαδώστε την ιστοσελίδα της αλήθειας!!


ΧΟΡΗΓΟI