19 Ιανουαρίου 2021

Ο Τ.Μπάιντεν διόρισε έναν τραβεστί υφυπουργό Υγείας! - Σε ελεύθερη πτώση οι ΗΠΑ

Ο Τ.Μπάιντεν διόρισε έναν τραβεστί υφυπουργό Υγείας! - Σε ελεύθερη πτώση οι ΗΠΑ

Ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία των ΗΠΑ, με την Ρέιτσελ Λεβίν να γίνεται το πρώτο ανοιχτά τρανς άτομο σε θέση ομοσπονδιακού αξιωματούχου, που θα επικυρώσει η Γερουσία των ΗΠΑ.​

«Η δρ. Ρέιτσελ Λεβίν θα φέρει τη σταθερή ηγεσία και την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειαζόμαστε σε αυτήν την πανδημία –ανεξάρτητα από τον ταχυδρομικό κώδικα, τη φυλή, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την αναπηρία ή την ταυτότητα φύλου που έχει ο κάθε πολίτης– και θα καλύψει τις ανάγκες της δημόσιας υγείας της χώρας μας από αυτή την κρίσιμη στιγμή και στο εξής» ανέφερε ο Μπάιντεν σε δήλωσή του.

«Αποτελεί μια ιστορική και βαθιά εξειδικευμένη επιλογή, που θα συμβάλει στις προσπάθειές μας στον τομέα της υγείας».

Η Λεβίν προς το παρόν εργάζεται ως αρμόδια υπουργός Υγείας στην πολιτεία της Πενσιλβάνια και ηγείται της δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.

 

Pronews

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Οι 85-95 χρόνοι μπορούσαν να πάνε για εμβολιασμό, με μείον -16 c στην Καστοριά, ενώ έκλεισαν τα σχολεία...τι δεν καταλαβαίνεις..


 

img


Οι 85-95 χρόνοι άνθρωποι μπορούσαν να πάνε για εμβολιασμό, με μείον -16 βαθμούς c  στο νοσοκομείο της  Καστοριάς, ενώ έκλεισαν τα σχολεία...τι δεν καταλαβαίνεις.. ;

Οι οποίοι σύμφωνα με την κυβέρνηση έπρεπε να είναι εκεί σε αναμονή 15 λεπτά νωρίτερα σαν στρατιωτάκια ή καλύτερα πειραματόζωα ενός πειραματικού εμβολιασμού, ο οποίος έχει δεκάδες περιπτώσεις νεκρών, σε καλές καιρικές συνθήκες εμβολιασμού ...τι δεν καταλαβαίνεις.. ;

Σύμφωνα δε  με τον διοικητή του νοσοκομείου Καστοριάς Γρηγόρη Χάτσιο έπρεπε να βρίσκονται 5 λεπτά πριν τον εμβολιασμό και σε καμιά περίπτωση νωρίτερα. ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ  με την βούλα.

Τι δεν καταλαβαίνεις.. ;

 

         Μανώλης Μάνου

 Συντονιστής ρεπορτάζ Ε.Δ.Ο


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

«Δεν είμαστε σκυλιά»! «Συναγερμός» από την Γαλλία με αφορμή τον κορωνοϊό, video


ERGAZOMENOI
Εργαζόμενοι εκπέμπουν SOS για αυτά που συμβαίνουν

Οι εργαζόμενοι σε ένα γαλλικό εργοστάσιο παραγωγής χαρτιού τουαλέτας και άλλων προϊόντων υγιεινής αντιτίθενται στα σχέδια εισαγωγής «κολλάρων» με συναγερμό «κοινωνικής απόστασης».

Οι διευθύνοντας της εταιρείας ισχυρίζονται πως ότι οι συσκευές, οι οποίες βγάζουν ήχο, δονούνται, αναβοσβήνουν ή εκπέμπουν συναγερμό έως και 83 ντεσιμπέλ, σε περίπτωση που ο φορέας βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων από έναν συνάδελφο, δοκιμάζονται για την προστασία της υγείας των εργαζομένων.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι των συνδικάτων κατηγόρησαν τα αφεντικά τους για «ιδιαίτερως παρεμβατική συμπεριφορά… που εμποδίζει τους εργαζόμενους», λέγοντας, σύμφωνα με τον Guardian, ότι το σύστημα είναι «συγκρίσιμο με εκείνο που προσπαθεί να αποτρέψει τους σκύλους από το να γαβγίσουν».

«Αντιμετωπίζουν το προσωπικό σαν σκύλους;» ρώτησε η ένωση Confédération Française Démocratique du Travail (CFDT).

Όπως βλέπουμε αλλάζει ακόμα και ο χώρος εργασίας, πάντα για το καλό μας και για να μην κολλήσουμε… κορωνοϊό.

Και άλλες παρόμοιες συσκευές έχουν αναπτυχθεί από εταιρείες τεχνολογίας και ερευνητές που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν την συγκυρία με τον κορωνοϊό:

.

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

Κινέζοι γιατροί: «Ξέραμε τα πάντα για τον κορωνοϊό από την αρχή - Το Πεκίνο μας διέταξε να λέμε ψέματα» (βίντεο)


 

Κινέζοι γιατροί: «Ξέραμε τα πάντα για τον κορωνοϊό από την αρχή - Το Πεκίνο μας διέταξε να λέμε ψέματα» (βίντεο)

Ήξεραν ότι μεταδίδετε από άνθρωπο σε άνθρωπο και πως ήταν θανατηφόρος από τον Δεκέμβριο του 2019


Ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο «Επιδημία: Ο ιός που τάραξε τον κόσμο» φέρνει στην επιφάνεια μαρτυρίες Κινέζων γιατρών στη Γιουχάν που αποκαλύπτουν πως τους πρώτους μήνες της πανδημίας η κυβέρνηση της Κίνας τους διέταξε να λένε ψέματα στον υπόλοιπο κόσμο για την επικινδυνότητα και την μετάδοση του ιού.

Οι Κινέζοι γιατροί που έχουν βιντεοσκοπηθεί κρυφά να παραδέχονται πως γνώριζαν πόσο επικίνδυνος ήταν ο κορωνοϊός όταν άρχισε να «καταστρέφει την Ουχάν», αλλά «τους είχε ζητηθεί να λένε ψέματα γι' αυτό».

Οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα στην κινεζική μεγαλούπολη, αναφέρουν ότι ήξεραν για τους θανάτους από τον ιό ήδη από τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά ήταν μέσα Ιανουαρίου όταν η Κίνα ενημέρωσε για πρώτη φορά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για έναν θάνατο.

Συνειδητοποίησαν επίσης ότι ο ιός «περνούσε μεταξύ των ανθρώπων», αλλά στα νοσοκομεία τους ζητούσαν «να μην πουν την αλήθεια», ενώ και οι εκκλήσεις για απόσυρση των εορτασμών του νέου έτους απορρίφθηκαν, επειδή οι Αρχές ήθελαν να «παρουσιάσουν μια αρμονική και ευημερούσα κοινωνία».

Οι νέες αποκαλύψεις προκύπτουν εν μέσω αυξανόμενης πίεσης στην Κίνα, καθώς τη Δευτέρα μια επιτροπή που δημιουργήθηκε από τον ΠΟΥ, υποστήριξε πως το Πεκίνο ανταποκρίθηκε με καθυστέρηση στο ξέσπασμα, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα οι ΗΠΑ ισχυρίστηκαν πως έχουν αποδείξεις ότι ο ιός θα μπορούσε να έχει διαρρεύσει από ένα εργαστήριο της Ουχάν.

 

Η Κίνα ενημέρωσε για πρώτη φορά τον ΠΟΥ για 27 περιπτώσεις της τότε άγνωστης νόσου στις 31 Δεκεμβρίου 2019, χωρίς να αναφερθούν θάνατοι έως τα μέσα Ιανουαρίου.

Ωστόσο, οι Κινέζοι γιατροί αναφέρουν ότι ήξεραν από τότε πως ο ιός ήταν θανατηφόρος.

Ένας γιατρός είπε: «Στην πραγματικότητα, στα τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου, ο συγγενής κάποιου που γνωρίζω πέθανε από αυτόν τον ιό. Πολλοί από αυτούς που ζούσαν μαζί του μολύνθηκαν επίσης, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που γνωρίζω».

 

 

Μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, ο ΠΟΥ έλεγε ότι «δεν υπήρχαν σαφείς ενδείξεις μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο» προσθέτοντας ότι «έλαβε τις απαραίτητες διευκριρνίσεις για την ποιότητα» της ανταπόκρισης της Κίνας.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, οι γιατροί που παρευρέθηκαν σε μια συνάντηση ενός νοσοκομείου της Ουχάν «είχαν ενημερωθεί να μην μιλήσουν» σχετικά με την πραγματική φύση της μετάδοσης.

Μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, όταν η ΠΟΥ εξέδωσε την πρώτη του έκθεση για την κατάσταση, ο ιός είχε μολύνει τουλάχιστον 278 άτομα στην Κίνα και εξαπλώθηκε σε τρεις άλλες χώρες.

Οι γιατροί ισχυρίζονται επίσης ότι οι αρχές γνώριζαν τους κινδύνους των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, συνειδητοποιώντας ότι τα ταξίδια και ο συνωστισμός θα μπορούσαν να «επιταχύνουν την εξάπλωση του ιού».

«Οι άνθρωποι πρότειναν, σε επίπεδο πόλης, ότι δεν πρέπει να προχωρήσουν οι εκδηλώσεις και οι εορτασμοί, αλλά το έκαναν τελικά, γιατί αυτά τα γεγονότα θα παρουσίαζαν μια αρμονική και ευημερούσα κοινωνία», αναφέρεται σε άλλο σημείο του ντοκιμαντέρ.

Η κινεζική κυβέρνηση αρνήθηκε να σχολιάσει όσα παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ.


Pronews

Σέρρες: ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Σύλληψη τριών ατόμων που αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test στον Προμαχώνα



Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα το βράδυ και οι συλληφθέντες είναι Έλληνες υπήκοοι.

Πατέρας και τα δύο του παιδιά συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα Σερρών, επειδή κατά την είσοδό τους στο ελληνικό έδαφος αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test, όπως προβλέπεται για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και εις βάρος των συλληφθέντων(Έλληνες υπήκοοι), σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια και παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Επιπλέον καταλογίστηκε στον καθένα διοικητικό πρόστιμο ύψος 5000 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες (67 ετών ο πατέρας, 27 ο γιος και 23 ετών η κόρη του) κρατούνται και οδηγούνται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών

bynewsitamea

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Υπ. Ανάπτυξης Α.Γεωργιάδης για νέα κανονικότητα που σχεδιάζει η κυβέρνηση: «Πρέπει να ξεχάσουμε την παλιά μας ζωή»

Υπ. Ανάπτυξης Α.Γεωργιάδης για νέα κανονικότητα που σχεδιάζει η κυβέρνηση: «Πρέπει να ξεχάσουμε την παλιά μας ζωή»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή και με αφορμή την εστίαση, που υπάρχουν πιέσεις να ανοίξει αργότερα στις 8 ή 15 Φεβρουαρίου, δήλωσε πως οι πολίτες θα πρέπει να «ξεχάσουν την παλιά τους ζωή» δηλαδή τη ζωή που είχαν πριν την πανδημία.

​«Η εστίαση δεν είναι της παρούσης»,  τονίζοντας ότι όποτε και αν ανοίξουν τα εστιατόρια, θα λειτουργούν μόνο στους εξωτερικούς χώρους με θερμάστρες.

​«Δεν θα ανοίξουν μέσα τα καταστήματα και δεν θα αξιοποιηθούν όλα τα τετραγωνικά. Πρέπει να ξεχάσουμε την παλιά μας ζωή», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι τα κέντρα διασκέδασης θα αργήσουν, επίσης, να ανοίξουν.

​«Υπάρχει μία πανδημία και ένα ενδεχόμενο τρίτο κύμα που φοβίζει τόσο την κυβέρνηση όσο και τους επιστήμονες. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο κορωνοϊός είναι στα χειρότερά του, απλά στην Ελλάδα είμαστε καλύτερα», ανέφερε, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα πάρει τις όποιες αποφάσεις πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι αυτή η δήλωση γίνεται λίγες ώρες πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης  μιλήσει ενώπιον των εμπνευστών του Great Reset, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το οποίο θα έχει ως θέμα ακριβώς αυτό... τη ζωή μετά την πανδημία.

Άραγε ποια θα είναι η νέα ζωή που σχεδιάζει για εμάς η κυβέρνηση;

Μήπως μία ζωή από το γραφείο στο σπίτι ή μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή με τσουχτερά πρόστιμα για όποιον «τολμήσει» και σπάσει τη ρουτίνα για να πάει μία βόλτα ή να διασκεδάσει; Ή μήπως μία ζωή όπου ακόμα και για να μπεις σε ένα σούπερ μάρκετ θα πρέπει να επιδείξεις το «πιστοποιητικό» που τόσο πιεστικά προσπαθεί να εφαρμόσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλη την ΕΕ;  

Και γιατί πρέπει άραγε πρέπει να ξεχάσουμε την παλιά μας ζωή για έναν ιό, ο οποίος αν κλείσουμε τις οθόνες των τηλεοράσεων μας και τις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες δεν έχει αλλάξει τίποτα, με τους νεκρούς να κυμαίνονται στα ίδια αν όχι χαμηλότερα επίπεδα με πέρυσι. 
 

 

 

Σχετικά με το άμεσο άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων και κατ' επέκταση της άρσης μετακίνησης από νομό σε νομό, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι την Παρασκευή, που συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι και παίρνουν τις αποφάσεις για την όποια άρση των μέτρων, πρώτα θα συζητηθεί η μέχρι τότε εικόνα από το άνοιγμα της αγοράς.

​«Για να αποφύγουμε αναζωπύρωση της πανδημίας του κορωνοϊού, πρέπει τα βήματά μας να είναι προσεκτικά. Θα συνεδριάσουμε για να δούμε την πραγματική εικόνα του πόσο το άνοιγμα της αγοράς θα επηρεάζει την πανδημία και μετά θα συζητήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης. 

Ερωτηθείς, όμως, για το τι προέχει - με δεδομένο ότι η κυβέρνηση αποφάσισε πρώτα να ανοίξουν τα καταστήματα και όχι τα σχολεία - ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι τα χιονοδρομικά κέντρα είναι μια εποχική δραστηριότητα και αυτοί οι άνθρωποι αν δεν δουλέψουν τώρα, δεν θα το κάνουν κάποια άλλη περίοδο.

​Αυτό σημαίνει, παρότι ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και η κυβέρνηση στο σύνολό της, δεν θέλουν να μιλούν με ημερομηνίες, ότι τα χιονοδρομικά κέντρα, αν δεν ανοίξουν το Σαββατοκύριακο, 23 και 24 Ιανουαρίου, είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν στα τέλη του μήνα, πάντα ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα. 

Μαζί με τα χιονοδρομικά κέντρα και τις μετακινήσεις από νομό σε νομό που θα αρθούν, σειρά θα έχουν τα σχολεία και συγκεκριμένα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, όπως άφησε να εννοηθεί ο υπουργός Ανάπτυξης.

Στο γιατί, πάντως, προηγήθηκε το άνοιγμα του λιανεμπορίου σε σχέση με την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν κατηγορηματικός: «Ασφαλώς, η αγορά έπρεπε να προηγηθεί των σχολείων. Η αγορά με τις εκπτώσεις αυτές τις μέρες δουλεύει. Τα εποχικά είδη αν δεν πουληθούν τώρα, καταστρέφονται. Τα σχολεία μπορούν να πάρουν και παράταση τον Ιούνιο. Καλώς προηγήθηκε η αγορά των σχολείων».

Μάλιστα, ανέφερε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου είχε συζητήσει με τους λοιμωξιολόγους τους τρόπους και τα δεδομένα για να ανοίξει η αγορά και τώρα ήταν η καλύτερη περίοδος για την επαναλειτουργία της. Ωστόσο, σε όσους λένε ότι η αγορά άνοιξε τώρα, γιατί η κυβέρνηση δεν μπορούσε να δίνει άλλα χρήματα, απάντησε ότι αυτό είναι ψέμα. 

Κατέστησε σαφές ότι πρέπει να τηρείται το δίωρο για τα ψώνια με τους κωδικούς 2 και SMS στο 13033 και επανέλαβε ότι όποιος δεν προλαβαίνει να πάει από το Χαλάνδρι, για παράδειγμα, στην Ερμού, μπορεί να ψωνίσει και στην τοπική αγορά της περιοχής του.  

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

Η Καλιφόρνια ακύρωσε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Moderna: Παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες!

Η Καλιφόρνια ακύρωσε τους εμβολιασμούς με το εμβόλιο της Moderna: Παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες!

Έστειλε 6 άτομα στο νοσοκομείο


Μετά το εμβόλιο της Pfizer φαίνεται πως άλλο ένα mRNA εμβόλιο, αυτό της Moderna παρουσιάζει σοβαρές παρενέργειάς σε πολλούς ανθρώπους που το λαμβάνουν.

Η πολιτεία της Καλιφόρνια ακύρωσε τους εμβολιασμούς με τα εμβόλια της Moderna από συγκεκριμένη παρτίδα 330.000 δόσεων, καθώς 6 υγειονομικοί υπάλληλοι του Σαν Ντιέγκο εμφάνισαν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις! 

Η παρτίδα των 330.000 εμβολίων, το 1/10 της προμήθειας των ΗΠΑ από τη Moderna, έφτασαν στην Καλιφόρνια μεταξύ 5-12 Ιανουαρίου και διανεμήθηκαν σε 287 εμβολιαστικά κέντρα της πολιτείας.

Και οι 6 υγειονομικοί υπάλληλοι που εμφάνισαν «σοβαρά συμπτώματα» αλλεργικής αντίδρασης εμβολιάστηκαν στο ίδιο κέντρο του Σαν Ντιέγκο.

Μία από αυτούς ανέφερε πως δεν μπορούσε να νιώσει τη γλώσσα της, αλλά και πόνο στον λαιμό, μέσα σε 15 λεπτά από τη χορήγηση του εμβολίου. Οι υπόλοιποι 5 εμφάνισαν επιπλοκές μέσα στις πρώτες 24 ώρες.

Η υγειονομική επικεφαλής της Καλιφόρνια για τη διαχείριση της πανδημίας, Dr Erica S Pan, κάλεσε τους υγειονομικούς να σταματήσουν τους εμβολιασμούς μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Ένας υψηλότερος από το συνηθισμένο αριθμός πιθανών αλλεργικών αντιδράσεων αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη παρτίδα του εμβολίου της Moderna, η οποία χορηγήθηκε σε κοινοτική κλινική», έγραψε η Dr Pan.

 


Pronews

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

.Σοκαριστικό ρεπορτάζ με γυναίκα που έκανε το εμβόλιο! Δεν επιβεβαιώνει η Pfizer, σκληρές εικόνες, video


Αμερικανός βγήκε στον «αέρα» του Russia Today! Βίντεο με την κατάσταση της μητέρας του μετά από εμβόλιο έγινε viral.

Τότε ο γιος της γυναίκας που νοσηλεύτηκε μετά το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό, μίλησε στο ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today».

Ο Brant Griner, από την Λουϊζιάνα των ΗΠΑ, έκανε έκκληση στο Facebook την περασμένη εβδομάδα, αφότου η μητέρα του άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά ιατρικά προβλήματα κάποιες μέρες μετά την λήψη του εμβολίου. Σε μια πρόσφατη συγκλονιστική ανάρτηση, ο Griner μοιράστηκε ένα βίντεο της μητέρας του που τρέμει ανεξέλεγκτα καθώς προσπαθεί να περπατήσει, χρησιμοποιώντας κοντινούς τοίχους και μια πόρτα για να στηρίξει τον εαυτό της καθώς προχωράει.

«Η μαμά χειροτερεύει σήμερα και ακόμα δεν έχω καμία απάντηση από τους γιατρούς σε σχέση με το πώς μπορώ να την βοηθήσω. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε γι ‘αυτήν. Δεν αντέχω να βλέπω την μητέρα μου έτσι. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα,βλέποντας ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να την βοηθήσω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ορισμένες χρήστες του διαδικτύου αμφισβήτησαν την αλήθεια της ιστορίας του Griner, ωστόσο εκείνος, μιλώντας στο RT, ισχυρίζεται πως δεν είναι αποκύημα της φαντασίας αυτό που συνέβη στην μητέρα του. Τόνισε δε ότι η μητέρα του ήθελε εξ’ αρχής να κάνει το εμβόλιο, προκειμένου να προστατεύσει τους ηλικιωμένους γονείς της. Ο Griner αρνήθηκε να αποκαλύψει σε ποιο νοσοκομείο η μητέρα του έλαβε το εμβόλιο, εξηγώντας ότι δεν ήθελε να γίνει στόχος διαδικτυακής εκστρατείας διαμαρτυριών.

Ο Griner περιέγραψε την μητέρα του ως μία «πολύ υγιή» 45χρονη που δεν είχε ποτέ προηγουμένως νοσήσει από οποιαδήποτε σοβαρή ασθένεια. Σύμφωνα με τον ίδιο, ξύπνησε με πονοκέφαλο μια μέρα μετά την λήψη του εμβολίου. Αρκετές μέρες αργότερα, άρχισε να υποφέρει από «σπασμούς» στο αριστερό της πόδι. Μέχρι και την τέταρτη μέρα, δεν είχε «κανένα έλεγχο» στα πόδια της και έσπευσε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.

Το νοσοκομείο διαπίστωσε ότι βίωσε μια «νευρολογική αντίδραση» ,είπε, προσθέτοντας ότι οι γιατροί πιστεύουν ότι η ιατρική κατάσταση προκλήθηκε από «τα μέταλλα στο εμβόλιο».

Οι πονοκέφαλοι υπήρξαν καθημερινά, ενώ οι σπασμοί ήταν σποραδικοί, εξήγησε ο Griner. Η Κυριακή ήταν η πρώτη μέρα που δεν είχε πονοκέφαλο και οι ανεξέλεγκτες κινήσεις των ποδιών της φάνηκαν επίσης να είναι λιγότερο σοβαρές, τόνισε.

Η μητέρα του Griner πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις, με τους γιατρούς να πιστεύουν πως θα έχει ταχεία ανάρρωση.

 Από τότε που δημοσίευσε το βίντεο της μητέρας του, ο Griner λέει ότι έχει λάβει μηνύματα από εκατοντάδες ανθρώπους που μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες σχετικά με τα εμβόλια που προκαλούν σοβαρά ιατρικά επεισόδια. Μια γυναίκα που ήρθε σε επαφή είπε ότι αντιμετώπιζε «συνεχή» προβλήματα Υγείας, αφού έλαβε το εμβόλιο της Moderna (χρηματοδότηση Bill Gates).

Όπως υπογραμμίζει ο Griner, μέχρι στιγμής, οι μαγνητικές τομογραφίες και οι εξετάσεις αίματος της μητέρας του δεν έχουν αποκαλύψει κάποια υποκείμενη κατάσταση που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει αυτή την ανεπιθύμητη αντίδραση.

Η Pfizer δήλωσε σε δήλωσή της στην RT ότι «ερευνά» την υπόθεση, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν σε θέση να την «επιβεβαιώσει.

.

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 

Νέο lockdown σχεδιάζει η κυβέρνηση με πρόφαση ότι «οι πολίτες είναι απείθαρχοι» - Δηλώσεις Μ.Βορίδη

Νέο lockdown σχεδιάζει η κυβέρνηση με πρόφαση ότι «οι πολίτες είναι απείθαρχοι» - Δηλώσεις Μ.Βορίδη

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, πέταξε σαν «βόμβα» πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέο lockdown αν έχουμε αύξηση κρουσμάτων.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αλλαγές στον εκλογικό νόμο για τους ΟΤΑ και την ψήφο των αποδήμων. 

Με αφορμή το άνοιγμα λιανεμπορίου και υπηρεσιών, ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για προσεκτική διαδικασία ανοίγματος που λαμβάνει υπόψη της τι συμβαίνει επιδημιολογικά με εβδομαδιαία αποτίμηση των δεδομένων. Για την εφαρμογή του απαγορευτικού που εφαρμόζουν τώρα άλλες χώρες, εξήγησε ότι «πήραμε μέτρα έγκαιρα κι έχουμε μείωση στην (επιδημιολογική) πίεση, αλλού τα πήρανε καθυστερημένα κι έχουν αύξηση». 

«Ακούμε με προσοχή και τους ειδικούς και τις επαγγελματικές τάξεις... Ανάμεσα σε δύο ακραίες τάσεις του απόλυτου καθολικού λοκντάουν που θυμίζει το πρώτο, με τεράστιες επιπτώσεις, και στην άλλη του ’κάντε ό,τι θέλετε απλώς τηρήστε τα μετρά προστασίας’, εμείς προσπαθούμε κάθε φόρα να εφαρμόζουμε ένα μείγμα μέτρων» εξήγησε.

«Καταλαβαίνουμε παρά πολύ την επιδημιολογική πίεση, κι αυτό δημιουργεί και πολύ μεγάλη δημοσιονομική πίεση συν το μεγάλο κόστος για την υποστήριξη των κλεισμένων δραστηριοτήτων» σημείωσε ο υπουργός. 

Κατηγόρησε δε τον Αλέξη Τσίπρα ότι από την πρώτη μέρα είναι ‘αντιπολίτευση του Χ2’. Δίνουμε 300 εκατ. ευρώ, ‘δώστε 600 εκατ. ευρώ’, προσλαμβάνουμε 7.000 ‘προσλάβετε 14.000’ δίνουμε 1 δισεκ. στο ΕΣΥ ‘δώστε 2 δισεκ’» ανέφερε δε. 
 

 

Νέος εκλογικός νόμος στους ΟΤΑ εντός Φεβρουαρίου

Για το νέο εκλογικό νόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση ανέφερε ότι «είμαστε αρκετά έτοιμοι να φέρουμε προς ψήφιση τον νέο εκλογικό νόμο εντός Φεβρουαρίου. Πρέπει  να επαναφέρουμε ένα εκλογικό σύστημα που θα επιτρέπει την κυβερνησιμότητα στους δήμους χωρίς να υπάρχουν όλες αυτές οι συναλλαγές τις οποίες σήμερα οι δήμαρχοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, στις οποίες θα μου επιτρέψετε να σας πως μπορεί να εμφιλοχωρούν και πρακτικές που πρέπει να είναι απολύτως απευκταίες» τόνισε.

​«Πλαφόν θα μπει» είπε, αλλά δεν διευκρίνισε το ποσοστό. 

Το βλέμμα στην ψήφο των αποδήμων 

Στο ζήτημα των εκλογών ο Μάκης Βορίδης σχολίασε ότι «ο μηχανισμός πάντα είναι σε ετοιμότητα, υπό μία έννοια, δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικό, αυτό που μας ενδιαφέρει από πλευράς εκλογών είναι η εκτέλεση των υποχρεώσεων που πηγάζουν από τον εκλογικό νόμο που ψήφισε η Βουλή για την ψήφο των αποδήμων». 


Υπάρχουν, συνέχισε, μια σειρά από κρίσιμες εκτελεστικές ενέργειες, όπως να λειτουργήσει η πλατφόρμα δήλωσης των αποδήμων για να ψηφίσουν, να γίνει ενημερωτική εκστρατεία, να εξεταστούν οι προϋποθέσεις με τις οποίες μπορούν να ψηφίσουν και μετά να δούμε πόσα θα είναι τα εκλογικά τμήματα και να φτιάξουμε και τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους. 

Pronews.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.




 


 

   

 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ : Ο Κώστας Μητσοτάκης κανόνισε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, και την εφαρμόζει ο υιός Κυριάκος



Κυριάκος Μητσοτάκης και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Πρώτη ενημέρωση 19/1/2021 9:12πμ


 Ο Κώστας Μητσοτάκης κανόνισε την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους, το ομολογεί ο ίδιος και την εφαρμόζει ο υιός Κυριάκος.

Ήταν ειλικρινείς και αλαζόνας η αφελής που του ξέφευγαν, μάλλον και τα δυο. 

Μιλάμε για τον Αποστάτη όπως το έργαψε η ιστορία.

Δείτε το βίντεο


.

 


Γίνε ο ρεπόρτερ μας για την κρατική αυθαιρεσία: Στείλτε μας φωτογραφίες κείμενα στο mail : fyllokaiftero@gmail.com


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.